Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
schilder plafond schilderen

Schilderwerken - Gent

Schilderwerken - Gent

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Schilderwerken in Gent?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aalter, Afsnee, Beervelde, Bellem, De Pinte, Destelbergen, Drongen, Gavere, Gentbrugge, Heusden (O-Vl), Laarne, Landegem, Ledeberg (Gent), Lochristi, Lovendegem, Mariakerke, Melle, Merendree, Semmerzake, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vinderhoute, Wondelgem, Zwijnaarde of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerken in Gent aanvragen

Recente aanvragen uit Gent

maandag 07 juni 2021

Vernissen onbehandelde houten trappen nieuwbouw

In onze nieuwbouwwoning hebben we 2 beukenhouten trappen: 1 naar 1ste en 1 naar 2de verdiep, maar deze zijn onbehandeld. Graag een vakman om deze op te schuren en te vernissen ter bescherming.


Behang- en schilderwerken Landegem
maandag 07 juni 2021

Schilderen 150 m² nieuwbouw

Schilderwerken voor 150 m² - nieuwbouw 2020 Plafond + muren gelijkvloers - Plafond + muren trappenhal en gang 1e verdieping Ondergrond pleister, dus primer te voorzien Graag "zo snel mogelijk", afhankelijk van de planning van de vakman


Behang- en schilderwerken Landegem
woensdag 05 mei 2021

Schilderen muren/plafonds+ aflakken deurgehelen = 400 m²

Renovatievlies reeds aanwezig om over te herschilderen. Herschilderen van alle wanden in het wit + 1 accentkleur. Herschilderen plafonds wit. Lakken deuren en chambranten in het wit + montage nieuw deurbeslag (door ons voorzien). Totaal aantal m² wellicht rond de 400m²


Behang- en schilderwerken Gent
zondag 11 april 2021

Schilderen schrijnwerk

ALU voordeur zit op het zuiden en is helemaal verkleurd door de jaren heen; opschuren en schilderen in groen


Behang- en schilderwerken Drongen
woensdag 24 maart 2021

Behangen badkamer

Ik zoek iemand om de muren en plafond van mijn badkamer te behangen met renovatiebehang. Eerst dienen losgekomen stukjes hersteld worden (afschuren pleisterwerk plafond, vastmaken lossen stukken behang). Totale te behangen oppervlakte 27m2.


Behang- en schilderwerken Gentbrugge
zondag 14 maart 2021

Behangen en schilderen van 3 ruimtes +/- 30 m²

Eind maart vindt de eindexpertise plaats na injecties in de woonkamer, hall en keuken (totaal oppervlakte is ongeveer 30m² met een hoogte van 2,8). Graag wil ik zo spoedig mogelijk daaropvolgend aanvangen met volgende werken: Behangen van de 3 verschillende ruimten Schilderen van houtwerk in de hal De keukenruimte zal in een 2e fase moeten uitgevoerd worden aangezien er eerst nog een nieuwe keuken geplaatst moet worden (opleveringsdatum wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd). Hier zou ook het raamkozijn geschilderd moeten worden. Liever wacht ik niet tot dit is uitgevoerd aangezien ik nu al een hele tijd 'gekampeerd' heb in ene onafgewerkte woning tgv onvoorziene vochtproblemen.


Behang- en schilderwerken Gent
dinsdag 16 februari 2021

1 muur behang + verf en plint herstellen

Ik zoek een vakman om de binnenmuur en het geverd muurbehang te herstellen die tekenen van vochtschade vertoont. De muur brokkelt af achter het behang. Ook de plint is krom getrokken.


Behang- en schilderwerken Gent
donderdag 11 februari 2021

Gevels en buitenmuren schilderen

We hadden graag onze voorgevel een opfris beurt gegeven, het is een typisch arbeidershuis (4x8m) in Gent die wat vuil oogt en een likje verf kan gebruiken. Graag zou ik de kleuren die onze gevel/buitenmuren zou hebben bespreken met de vakman in kwestie.


Behang- en schilderwerken Gent
maandag 09 november 2020

Schilderen van alle muren in het huis

Behangpapier vervangen door schilderwerk. Ik zou graag over heel het huis mijn behang laten weghalen en dat laten schilderen.


Behang- en schilderwerken Gent
donderdag 22 oktober 2020

Binnenmuren laten schilderen

Ik zoek een schilder die mijn binnenmuren kan schilderen wat nodig is na opstijgend vocht in de muren. Het vocht begint zich te verspreiden over de hele woning. Dit gaat over 2 slaapkamers die behandeld moeten worden waarvan ik de opp niet weet.


Behang- en schilderwerken Lovendegem
donderdag 15 oktober 2020

Tuinhuis olieën

Mijn tuinhuis moet geolied worden (3x6m ongeveer olieën, ramen en buitendeuren (meranti) idem. Ongeveer 5-tal ramen beneden, één groot dubbelraam, twee kleintjes, voordeur en keukendeur met glazen raam, boven twee ramen plus drietal kleintjes, zowel binnen als buiten te behandelen.


Behang- en schilderwerken Drongen
dinsdag 11 augustus 2020

Zandstralen en poederlakken gietijzeren radiatoren

We hebben verschillende gietijzeren radiatoren in huis en zouden twee ervan van elks 50cm hoog en 2m lang graag laten spuiten in een nieuwe kleur. Wellicht zal het ook wel nodig zijn om ze eerst nog af te schuren. Kan u ons een offerte bezorgen voor deze twee radiatoren, en dit voor het eventuele schuren, spuiten en de (de)montage?


Behang- en schilderwerken Gent
zondag 09 augustus 2020

schilderen van gyproc plafonds en een houten trap

In een rijwoning te Ledeberg welke momenteel leeg staat en gerenoveerd wordt i.k.v. verhuur verfde ik reeds met primer het nieuw geplaatste gyproc plafond. Door tijdsgebrek, zoek ik een schilder voor het verven met de definitieve laag van deze gyproc plafonds en van een houten trap A. Het verven van deze gyproc plafonds welke reeds een laag primer hebben met 1 of eventueel 2 definitieve lagen. De meeste plafonds zijn 3m hoog ( op de 2de verdieping zijn deze lager ) Totale oppervlakte 103 m2 Gelijkvloers ( living, keuken, garage ) 50,3 m2 Living + 2 koepels Achterkeuken + berging Garage 1ste verdieping ( badkamer + slaapkamer ) 22,24 m2 2de verdieping ( Slaapkamer2, Slaapkamer3 + mezzanine) 31 m2 B. Afschuren en verven van houten trap


Behang- en schilderwerken Ledeberg (Gent)
zondag 31 mei 2020

Behangen van gang en traphal

In een leegstaande rijwoning die momenteel gerenoveerd wordt. Ongeveer 122m² te behangen met vliesbehang 40 m² muren van de gang 15 m² plafond van de gang 67 m² zijmuren van de trap


Behang- en schilderwerken Ledeberg (Gent)
zondag 26 april 2020

Schilderen van buitenschrijnwerk

Schilderen van 2 garagepoorten, 2 deuren en 8 ramen dubbele garagepoort


Behang- en schilderwerken Aalter
dinsdag 21 januari 2020

Plafond behangen in trappenhal

Plafond in hal behangen. Het is een hoge, smalle trappenhal, maar de totale oppervlakte ken ik niet vanbuiten.


Behang- en schilderwerken Aalter
maandag 06 januari 2020

Herschilderen voorgevel woning een verdiep

Aanbrengen van twee lagen gevelverf, gaat om een oppervlakte van 12m². Het is een gevel met een raam + deur (deze moeten niet geschilderd worden).


Behang- en schilderwerken Gentbrugge
maandag 18 november 2019

Herstellen muur en plinten na waterschade

Lichte vochtschade in hoek slaapkamer. Zie foto's. Opnieuw behangen en schilderen. Plinten schuren en vernissen. Kleine schade, 1 kamer , 1 hoek.


Behang- en schilderwerken Gent
woensdag 18 september 2019

Gietijzeren radiatoren ter plaatse spuiten

Wij willen graag 3 gietijzeren radiatoren (mogelijks 4) laten herspuiten. Tijdens de werken zullen ze gedemonteerd worden waardoor het mogelijk is ze ze verplaatsen op de verdieping naar bv het ruime terras. 2 ervan bestaan allemaal uit 30 elementen (22 cm breed (6 kolommen) en 40 cm hoog) en eentje bestaat uit 40 elementen (22 cm breed (6 kolommen) en 40 cm hoog).


Behang- en schilderwerken Sint-Amandsberg
donderdag 18 juli 2019

Vernis verwijderen eiken deuren

Het verwijderen van het donker bruine vernis van 3 massief eiken deuren (zitten niet meer in de woning)


Behang- en schilderwerken Vinderhoute
Gratis offertes aanvragen