Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling

Klusjesman - Gent

Klusjesman - Gent

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Klusjesman gezocht in Gent?

Is het tijd om een professionele klusser in te schakelen voor die paar kleine klusjes die al jaren op zich laten wachten? Via Casius vind je het perfecte klusbedrijf in jouw regio. Voor zowel de kleinere kluswerken in de woning maar ook voor bijvoorbeeld een groot tuinonderhoud vind je hier de beste klusjesmannen in regio Gent.

Ik zoek een klusjesman in de buurt van Gent

Professioneel klusbedrijf in jouw regio gezocht? Woon je niet in Gent maar in de nabije omgeving? Geen nood want wie in Aalter, Afsnee, Beervelde, Bellem, De Pinte, Destelbergen, Drongen, Gavere, Gentbrugge, Heusden (O-Vl), Laarne, Landegem, Ledeberg (Gent), Lochristi, Lovendegem, Mariakerke, Melle, Merendree, Semmerzake, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vinderhoute, Wondelgem, Zwijnaarde woont vind hier ook zeker een allround klusjesman.

Via het groene formulier kan je offertes aanvragen van klussers in Gent

Klusjesman prijs per uur

Als je op zoekt ben naar een klusjesman wil je ook graag op voorhand weten wat een klusjesman in Gent gemiddeld kost. We spreken hier uiteraard niet over de prijs van een gepensioneerde klusjesman of een klusbedrijf dat in het zwart werkt. 

Klusjesmannen in Gent hanteren een gemiddelde prijs tussen de €20 en €35 per uur. Dit is een richtprijs want elke klusser zet zijn eigen prijs afhankelijk van de verplaatsingskosten, ervaring en het soort kluswerk.

Waarom een klusser zoeken via Casius?

Elk klusbedrijf in Gent is aangesloten in ons netwerk van erkende vakmannen. Dit wil zeggen dat elke klusjesman voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Elke klusser wordt door de particulieren regelmatig beoordeeld op:

 • Kwaliteit van het werk
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Naleving van de planning
 • Bereikbaarheid en communicatie

De taken van een klusjesman

Je kan voor allerlei klussen beroep doen op klusbedrijven in Gent. Vaak zien we dat mensen een klusjesman zoeken voor sanitair of voor werken in de tuin. Klusser gezocht voor een andere klus? In onderstaande lijst geven we je een idee van een aantal klussen die geregeld door onze klusbedrijven worden uitgevoerd.

 • Lampen, lusters of spots ophangen,
 • Rolluiklint vervangen,
 • Siliconen vervangen in de badkamer,
 • Douchebak herstellen of vervangen,
 • Afvoer of syfon vervangen,
 • Lekkende kraan herstellen of vervangen,
 • Verstopt toilet ontstoppen,
 • Kleinere klussen in de badkamer,
 • Het plaatsen van een honden- of kattenluik in een deur of raam,
 • Plaatsing of herstelling van een vliegenraam,
 • Schilderwerken of behangen,
 • Herstellen van beschadigingen in gyproc-scheidingswanden,
 • Plaatsen van duivenpinnen,
 • Schoonmaken van de dakgoot of regenpijp,
 • Het vervangen van enkele dakpannen,
 • Kleinere afbraakwerken,
 • Het monteren van meubels
 • Opruimen of leegmaken van zolders, garages of tuinhuizen,
 • Het reinigen van een terras of oprit,
 • Gras afrijden,
 • Kleinere snoeiwerken in de tuin uitvoeren,
 • Onkruid trekken,
 • Tapijt plaatsen op de trap of de vloer,
 • Het oliën of schuren van een parket,
 • Scharnieren van deuren of (schuif)ramen vervangen,
 • Plinten plaatsen,
 • Zonnewering plaatsen,
 • Deurbel plaatsen of vervangen,
 • Riolering ontstoppen,
 • Klinken herstellen of vervangen,
 • Ramen afkitten,
 • Bad emailleren.

Klusser gezocht voor andere werken die niet in de lijst staan? Geen nood, onze klusbedrijven kunnen ook allerlei andere grote- en kleine kluswerken voor je uitvoeren. Plaats je opdracht bij Casius en wij doen er alles aan om de beste klusjesman in Gent te vinden. Gratis en zonder verplichtingen!

Offertes klusjesman in Gent aanvragen

Recente aanvragen in regio Gent

maandag 12 juli 2021

Kleine klusjes uitvoeren

Ik zoek iemand voor een aantal klussen -handdoek roller -Wc zeep zetter -Wc papieren rol zetter - Internet kabel van 40 meter en accespoint monteren - Kast klinkers in orde zetten Tweede plaats: -Verdiep 1 nieuwe tapijtaanleg -Gelijksvloer linoleum bekleding aanleg Depot: verven ordenen de nodige weg doen,...


Andere / klussen Gent
woensdag 30 juni 2021

Bouwpakket + hydraulische pomp

In elkaar steken van een frame met bedden erin + gordijn en een tafeltjes om buiten te kunnen liggen( hemelbed).


Andere / klussen Heusden (O-Vl)
donderdag 10 juni 2021

Verwijderen mazouttank

De mazouttank staat boven de grond maar moet in stukken gedaan worden aangezien het een rijwoning is.


Andere / klussen Ledeberg (Gent)
vrijdag 28 mei 2021

Regenwaterput en infiltratiekratten vernieuwen

Regenwaterput pvc te verwijderen, evenals infiltratiekratten. Nieuwe pvc regenwaterput 7500L te plaatsen en aan te sluiten, incl infiktratiekratten, DS infiltratiekratten geotextiel 120x60x60 volume 410 L/stuk, 5 stuks (3+2). Graag offerte regenwaterput apart en regenwaterput plus infiltratiekratten


Andere / klussen Destelbergen
dinsdag 11 mei 2021

Plaatsen van een gyproc plafond

Ik ben opzoek naar een vakman voor het verwijderen van een plafond, en het plaatsen van een gyprocplafond met thermische isolatie. In 1 kamer zal het gyprocplafond ook 70 cm hoger geplaats worden dan het huidige plafond. De totaaloppervlakte zal rond de 100m² zijn, hiervoor zal ongeveer 80 m² thermische isolatie noodzakelijk zijn.


Andere / klussen Gent
vrijdag 23 april 2021

Installatie voor grondwater plaatsen

De pomp van mijn grondwater installatie trekt droog na bewateren gras. Ik zou graag een installatie willen dat dieper in de grond gaat voor mijn grondwater.


Andere / klussen Mariakerke
zaterdag 27 maart 2021

Verwijderen mazouttank en -ketel

Binnenkort gaan we de kelder renoveren en een gasinstallatie laten plaatsen. Voorafgaand dienen de mazouttank en de ketel, die zich in de kelder bevinden, te worden verwijderd. Tank heeft een volume van 3000 l , dus vermoedelijk zal deze moeten worden gedemonteerd om te kunnen wegnemen. Ook de tank is relatief groot en zwaar, dus het zal paswerk zijn. Er is ene kleine opening (1 m x 0.5 m) waar langs mazout werd aangevoerd, de andere 'uitgang' is via de trap en de kelderdeur. In overleg met vakman kunnen wij de ruimte al zoveel mogelijk vrijmaken (desnoods een klein muurtje verwijderen) zodat ze voldoende werkruimte ter beschikking hebben.


Andere / klussen Ledeberg (Gent)
maandag 01 maart 2021

Trapgat maken

Trapgat maken naar de zolder toe


Andere / klussen De Pinte
woensdag 24 februari 2021

Verschillende reparaties en opdrachten in school

Ik zoek een klusjesman die eigenlijk kleine onderhoud kan verrichten het is maar een werkje van een dikke 2 uur. Dus wat moet er gebeuren. - 2 Whiteborden ophangen - 5 Deurklinken verstevigen - 2 Wc deuren van MDF een slot erin steken - 4 elektriciteitsschakelaars een dop voorplaatsen omdat die niet meer worden gebruikt - Raamsticker plakken - Waterleiding verbinding maken bij bulexketel - keukenkraan: water moet verbonden worden - 1 deur die recht gezet moet worden - zijvlakken van kantoorruimte afwerken


Andere / klussen Gent
maandag 01 februari 2021

Allerlei klusjes in appartement uitvoeren

Keuken: Oven: de klink van de combi-oven/microgolf zit los aan de linkerkant. Oven: het rubber onderaan de oven hangt los. Koelkast: de deur van de koelkast hangt los. Ladenkast: de onderste van de twee ladenkasten onder het kookvuur sleept. Kiepvensterje: het rubber van het kiepvenstertje linksboven de vensterdeur aan de keuken is losgekomen. Hierdoor sluit het venster moeilijk. Vensterdeur: het vensterdeur zelf sluit niet goed. Onderaan moeten wij extra aanduwen met de voet, anders komt er tocht vanonder de deur. Deur keuken-inkomhal: deze deur sleept hard. Plinten: enkele van de houten plinten hangen los.


Andere / klussen Gent
woensdag 13 januari 2021

Betonnen septische put installeren

We hebben een kunststof septische tank, maar die is te klein (3x per jaar moeten ledigen). We willen die kunststof tank eruit en een grotere, betonnen tank erin. We wonen in een rijtjeshuis in Gent. De tank moet ofwel over het huis getild worden met een kraan, ofwel in losse onderdelen door het huis naar de tuin gebracht worden.


Andere / klussen Gent
maandag 11 januari 2021

Uitgraven van sleuven en aanleggen van regenwaterafvoer + afkoppelen oude afvoer.

Ik zoek een aannemer om sleuven uit te graven en regenwaterleidingen te plaatsen en aan te koppelen op twee dakgoten en een hemelwaterput. Gaat over een afstand van 30-40m. De grond is niet verhard (aarde met daarop een laag kiezels). Daarnaast dienen de oude afvoerleidingen die naar een ander perceel lopen afgekoppeld te worden.


Andere / klussen Gentbrugge
zaterdag 12 december 2020

Restauratie metselwerk, vloer en wandtegels plaatsen.

Een gemaakte opening in de muur en vloer moet terug dicht gemaakt worden (Er is een verstopping in het toilet geweest waardoor er muren opengemaakt moesten zijn, de oppervlakte hiervan is ongeveer 7-8 vierkante meter) en vervolgens moet er een nieuwe vloer en wandtegels plaatsen in wc, deze oppervlakte bedraagt 1-2 vierkante meter. De wandtegels heb ik ook nog niet liggen, de vloer wel.


Andere / klussen Ledeberg (Gent)
vrijdag 11 december 2020

Ontkalken elektrische boiler

Ontkalken van een elektrische boiler van het merk Siemens.


Andere / klussen Sint-Martens-Latem
zaterdag 07 november 2020

Regenwaterput beton van 10.000l plaatsen

Ik zou een regenwaterput in beton van 10.000l willen plaatsen en aansluiten op wc en voor gebruik tuin.


Andere / klussen Wondelgem
donderdag 29 oktober 2020

Herstellingswerken na waterschade

Enige tijd geleden is er een pijp gebarsten in het gebouw en heeft dit schade berrokkend aan de vloeren en muren in het appartement.


Andere / klussen Gent
zaterdag 24 oktober 2020

Plaatsen regenwaterput

Ik zou graag een regenwaterput (10.000l) laten plaatsen en aansluiten op het waternetwerk Ik zou hem graag plaatsen in de oprit - die is 10x10m


Andere / klussen Melle
zondag 18 oktober 2020

Grondwaterput boring

Boring en pomp plaatsen om grondwater op te pompen voor besproeiing tuin. De tuin is aan de grote kant, maar hoe groot weet ik niet juist.


Andere / klussen Melle
vrijdag 09 oktober 2020

Nazicht gasverwarmingskachel

Ik ben dringend op zoek naar iemand die een nazicht kan uitvoeren aan een well straler gasverwarmingskachel. Hij brand 3 minuten, nadien slaat hij automatisch uit en ruik ik een gas geur.


Andere / klussen Gent
zaterdag 03 oktober 2020

Regenputten plaatsen

Graag één of 2 regenputten voor totaal 10.000 liter onder het gazon in voortuin. De voortuin is ong. 8x20m Oprit met klinkers, daaronder zou een 4/5m leiding moeten komen. Onder het gras lopen kabels van het internet.


Andere / klussen Drongen
vrijdag 02 oktober 2020

Deksteen vernieuwen op de schouw

Dus de deksteen van onze schouw (bakstenen) moet vernieuwd worden. Die wordt nu niet meer gebruikt, de deksteen moet gewoon weggehaald & afgevoerd worden.


Andere / klussen Gent
maandag 28 september 2020

Regenwaterput plaatsen en aansluiten

Wij willen graag een regenwaterput laten plaatsen die aangesloten wordt op onze toiletten en buitenkraantje. De pompinstallatie is ook te voorzien door de vakman.


Andere / klussen Mariakerke
donderdag 24 september 2020

Regenwaterput aansluiten op buitenkraan

Ik zoek een plaatser van regenwaterputten die het water ervan kan aansluiten op minstens onze buitenkraan maar idealiter ook op de toiletspoeling, wasmachine,.... Het gaat dus om het plaatsen van een regenwaterput (inhoud 7500 liter) en het aansluiten op onze buitenkraan.


Andere / klussen De Pinte
zondag 20 september 2020

Schilderen en andere klussen uitvoeren

Ik zoek iemand die een aantal klussen kan doen in mijn appartement. - behandeling schimmelvlekken en daarna opnieuw schilderen van muur; - schilderen muur; - 2 deuren bekijken die niet goed meer dichtgaan; - herstellen losgekomen verf in badkamer; - vernieuwen kitranden in de badkamer; - tablet badkamer terug vastzetten


Andere / klussen Gent
zaterdag 19 september 2020

Kabels tv wegwerken in de muur

Inslijpen van een kabelgoot in binnenmuur woonkamer voor wegwerken van kabels tv + herbepleisteren. Dit is tussen de 40-60cm in lengte.


Andere / klussen Lovendegem
vrijdag 18 september 2020

Sleuf graven voor gasleiding

sleuf graven voor wachtbuis gas lengte ongeveer 20m / 60cm diep. De gasleiding moet niet aangelegd worden en de sleuf graven.


Andere / klussen Sint-Denijs-Westrem
donderdag 17 september 2020

Monteren Ikea meubelen

Ik heb de volgende meubels gekocht bij Ikea en zou deze graag door jullie willen laten monteren. Montage 24 -30 september. skarsta bureau 120 x 70 cm (4 stuks) skarsta bureau 160x80 cm (14 stuks)


Andere / klussen Gent
maandag 14 september 2020

Opvangput voor regenwater installeren in beton

Er ligt een drainagebuis in de tuin. We zouden een (betonnen?) reservoir willen laten metsen/ installeren waarin deze uit kan komen, zodat we het overtollig water kunnen opvangen.


Andere / klussen Mariakerke
zaterdag 05 september 2020

Plaatsen regenwaterput en septische put

We willen graag 2 nieuwe putten plaatsen (regenwaterput 3000l en septische put 3000l) in de achtertuin van onze rijwoning (dus moeilijk bereikbaar). Dit ter voorbereiding van de verbouwing van de aanbouw (ergens in de loop van volgend jaar). De definitieve leidingen kunnen dan gelegd worden bij de verbouwing. Het is de bedoeling dat het toilet en de wasmachine aangesloten worden op regenwater. Het graafwerk kunnen we eventueel zelf doen. Als de putten ergens in de komende maanden geplaatst zouden kunnen worden zou dat perfect zijn.


Andere / klussen Gent
zondag 30 augustus 2020

Vervangen deksel septische put

Het deksel van onze beerput of septische put is ingezakt waardoor de put nu open ligt. Wij zoeken iemand die eens kan komen kijken en een oplossing kan aanbieden.


Andere / klussen Gent

Klusjesman in jouw regio

Offertes aanvragen