Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamerontwerp

Tijd om de oude badkamer om te vormen maar kom je er zelf niet uit?
Wij brengen je in contact met de beste architecten uit de buurt om jouw nieuwe badkamer te ontwerpen.

Badkamerontwerp opmaken

Er zijn veel programma's en apps beschikbaar die je de mogelijkheid geven om een nieuwe badkamer te ontwerpen. Toch is het geen slecht idee om een architect aan te spreken. Het is hun beroep om out of the box te denken. Bij een architect kan onmiddellijk informatie vragen over de prijzen van materialen.

Wat kost een badkamerontwerp?

Dit hangt sterk af van hoe uitgebreid jij het plan wil laten ontwerpen. Is een basistekening goed genoeg zodat je een beeld krijgt van de ruwe inrichting? Of wil je een 3D-ontwerp waarbij je je al in de ruimte waant? In onderstaande tabel kan je enkele richtprijzen vinden voor de verschillende soorten ontwerpen.

Type ontwerp Gemiddelde prijs
Basistekening € 80 - € 250
3D-badkamerontwerp € 280 - € 480
3D-badkamerontwerp met lichtplan € 700 - € 800
3D-badkamerontwerp met kleuradvies € 650 - € 750
3D-badkamerontwerp met bouwbegeleiding € 550 - € 650

Tip: Speel op zeker en ga in zee met een professionele architect uit jouw regio. Bij Casius brengen wij je graag in contact met de beste specialisten die het label van Erkend Vakwerker bezitten.

Breng mij in contact

Offertes aanvragen

Recente opdrachten architecten

maandag 20 juni 2022

Ontwerp en aanvraag vergunningen

Ik zou graag een ontwerp nieuwbouw laten maken - Vergunning nieuwbouw/terras/zwembad + afbraakwerken - Nieuwbouw bestaat uit gelijkvloers veranda en boven slaapkamer. - Geen sanitair enkel vloerverwarming - Rond 1 oktober beginnen afbreken -> fundering dit jaar of begin volgend jaar -> nieuwbouw te bekijken. - Belangrijkste is vergunning in orde krijgen. - In buitenmuur komt een overspanning (poutrel) van ~5m. -> Berekening voor nodig? - Achterbouw en garages afbreken (vergunning voor nodig ja/nee) ~70m² achterbouw + 40m² garages.


Bouwtekening en ontwerp Langdorp
maandag 06 juni 2022

Plannen voor aanbouw

Goede architect nodig om plannen huidig huis + aanbouw te ontwerpen (garage + leefruimte + opbouw)


Bouwtekening en ontwerp Lebbeke
woensdag 01 juni 2022

Plannen tekenen voor nieuwbouw

Wij hebben al maten en ideeën en voorschriften van een bouwgrond. Nu zoeken wij een beginnende architect (jonge, moderne ideeën heeft) voor een voorontwerp.


Bouwtekening en ontwerp Lanaken
woensdag 18 mei 2022

Ontwerp en stedenbouwkundige aanvraag voor stal

Ontwerp en stedebouwkundige aanvraag voor het bouwen van een stal in landbouwzone (weideland)


Bouwtekening en ontwerp Geel
woensdag 11 mei 2022

Realiseren bovenverdieping voor woonuitbreiding.

Architect gezocht voor opmaak van een voor het ontwerp en realisatie van een bovenverdieping voor woonuitbreiding. Momenteel is enkel onze gelijkvloers geschikt als woonoppervlakte, en is onze zolderruimte één lege ruimt waar momenteel geen vaste trap naartoe is. Wij zouden deze ruimte graag gebruiken om nog een tweetal kamers (en indien mogelijk kleine badkamer met douche, toilet en lavabo) bij te maken door deze volledig in te richten.


Bouwtekening en ontwerp Halle (Kempen)
maandag 02 mei 2022

Opvolging nieuwbouw

Wij hadden een nieuwbouw project afgesloten met een firma , maar deze zijn ingebrekestelling gesteld door onze advocaat . Door het niet correct op te volgen van werkzaamheden en aanhouden van de afspraken prijzen . Ontwerpplan is al gemaakt en ingediend en deze zijn oktober 2021 goedgekeurd . Vergunningen zijn dus al oké . Ik zoek dus architect voor de opvolging.


Bouwtekening en ontwerp Berlaar
vrijdag 15 april 2022

Uitbreken muur voor volledige renovatie badkamer.

Op zoek naar een architect voor een badkamerontwerp van 18 m² en advies over uitbreken van muur. We hebben 2 kamers naast mekaar die we zouden willen omvormen tot 1 grote badkamer. Daarvoor moet er ook een muur uitgebroken worden. 2 kamers naast mekaar 1 grote badkamer


Bouwtekening en ontwerp Hasselt
maandag 04 april 2022

Architect voor renovatie.

Architect gezocht voor ontwerp renovatie woning, bungalow met dak. Dak moet opgehoogd worden en nieuw verdiep ontwerpen. Ook volledige nieuwe isolerende schil rond het huis.


Bouwtekening en ontwerp Jabbeke
maandag 28 februari 2022

Kamer op keuken bijbouwen

Ik zoek een architect voor een extra kamer te ontwerpen boven de keuken met raam op de tuin. Het dak van de keuken bevat een dakraam dat verwijderd zou moeten worden en het bestaande raam zou uitgebroken moeten worden en verplaatst worden met een deur.


Bouwtekening en ontwerp Denderleeuw
dinsdag 22 februari 2022

Ontwerp tot aanvraagvergunning voor carport

Ik ben op zoek naar een architect voor de herontwerp van de oprit en het plaatsen van een carport. Ik heb een ontwerp tot aanvraagvergunning en aanschrijven van uitvoerders nodig.


Bouwtekening en ontwerp Rijmenam
Offertes aanvragen