Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamerontwerp

Tijd om de oude badkamer om te vormen maar kom je er zelf niet uit?
Wij brengen je in contact met de beste architecten uit de buurt om jouw nieuwe badkamer te ontwerpen.

Badkamerontwerp opmaken

Er zijn veel programma's en apps beschikbaar die je de mogelijkheid geven om een nieuwe badkamer te ontwerpen. Toch is het geen slecht idee om een architect aan te spreken. Het is hun beroep om out of the box te denken. Bij een architect kan onmiddellijk informatie vragen over de prijzen van materialen.

Wat kost een badkamerontwerp?

Dit hangt sterk af van hoe uitgebreid jij het plan wil laten ontwerpen. Is een basistekening goed genoeg zodat je een beeld krijgt van de ruwe inrichting? Of wil je een 3D-ontwerp waarbij je je al in de ruimte waant? In onderstaande tabel kan je enkele richtprijzen vinden voor de verschillende soorten ontwerpen.

Type ontwerp Gemiddelde prijs
Basistekening € 80 - € 250
3D-badkamerontwerp € 280 - € 480
3D-badkamerontwerp met lichtplan € 700 - € 800
3D-badkamerontwerp met kleuradvies € 650 - € 750
3D-badkamerontwerp met bouwbegeleiding € 550 - € 650

Tip: Speel op zeker en ga in zee met een professionele architect uit jouw regio. Bij Casius brengen wij je graag in contact met de beste specialisten die het label van Erkend Vakwerker bezitten.

Breng mij in contact

Offertes aanvragen

Recente opdrachten architecten

maandag 14 november 2022

Tekening/ontwerp voor aanpassingen achterbouw

Ik zoek een architect voor bouwtekening voor en na de werken voor het maken van een trapgat in een achterbouw. Ook moet een schuine kant omhoog getrokken worden.


Bouwtekening en ontwerp Bost
vrijdag 04 november 2022

Architect voor een totaalrenovatie

Architect gezocht om ons te helpen in onze totaal renovatie project van een bestaand huis. Moderne verbouwing. Graag advies, ontwerp, lichtplan, verzorgen aanbesteding, aanvraag vergunningen, begeleiding financiële traject, opzichter tijdens uitvoering,…


Bouwtekening en ontwerp Bevere
donderdag 03 november 2022

Plannen voor aanbouw

Goede architect nodig om plannen huidig huis + aanbouw te ontwerpen (garage + leefruimte + opbouw)


Bouwtekening en ontwerp Grembergen
donderdag 27 oktober 2022

Plannen bijgebouw tuin

Een goede architect voor een ontwerp van een bijgebouw in tuin, oppervlakte 35m2.


Bouwtekening en ontwerp Houthalen
donderdag 20 oktober 2022

Architect voor aanbouw houtskelet

Ik zoek een architect voor hulp voor het ontwerp van mijn aanbouw/mogelijkheden en de aanvraag van de omgevingsomgunning. We zijn van zins de huidige aanbouw aftebreken en wederopbouw te doen met houtskelet.


Bouwtekening en ontwerp Halen
donderdag 20 oktober 2022

Plannen nieuwbouw+renovatie

Architect gezocht voor ontwerp van een containerhuis boven op een garage en verbouwing garage in nieuwpoort. Kennis containerwoning en oog voor BEN zijn een voorwaarde. Project om zo goedkoop en energie zuinig mogelijk te (ver)bouwen.


Bouwtekening en ontwerp Nieuwpoort
donderdag 08 september 2022

Architect voor functiewijziging

Ik heb een woonhuis gekocht uit 1950 waar vroeger een marktkramer met vleeswaren gevestigd was. Door het grote te kort aan deftige kunstateliers is het idee ontstaan om het geheel om te vormen tot 4 kunstateliers en er ook ontmoetingen regelen voor de buurt. 1 kunstatelier is voor mijn vriendin (beeldhouwer) en de kelder van het hoofdgebouw wordt het magazijn voor mijn bijberoep (elektriciteitswerken) en hobbyruimte. Het bestaande 1 slaapkamer appartement op het 1st verdiep zou ook opgesplitst worden in 2 kunstateliers. Het zijn allemaal ateliers voor rustige kunstvormen, zoals schilder, modeontwerper, tekenaar, enz....


Bouwtekening en ontwerp Deurne
woensdag 31 augustus 2022

Architect voor renovatie daken

Ontwerp van twee nieuwe complexe dakconstructies inclusief opstellen lastenboek.


Bouwtekening en ontwerp Gavere
zaterdag 27 augustus 2022

Tuin heraanleggen

compleet tuinontwerp en heraanleg. Rijwoning.


Bouwtekening en ontwerp Mariakerke
vrijdag 26 augustus 2022

Tuin ontwerp en aanleg

Het gaat om de her aanleg van een voortuintje van ongeveer 40m² inclusief de oprit. Het was een rotstuintje dat nu leeggemaakt is. Bedoeling is de grond perceeltjes te bedekken met grint. De afboording bestaat uit beton palissades van 50 x20 cm. De oprit zal bestaan uit 2 rijen tegels van 50 x50 x6 cm, op een laag grint. De lengte van de oprit is 6,30 m. Ik beschik over de afgespoten rotsen, ongeveer 1000 kg, misschien dienstig voor decoratie. Een zes tot 8 verhogingen om aldus vaste potten te maken, voor enkele vaste planten.


Bouwtekening en ontwerp Wetteren
Offertes aanvragen