Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamerontwerp

Badkamerontwerp

Tijd om de oude badkamer om te vormen maar kom je er zelf niet uit?
Wij brengen je in contact met de beste architecten uit de buurt om jouw nieuwe badkamer te ontwerpen.

Badkamerontwerp opmaken

Er zijn veel programma's en apps beschikbaar die je de mogelijkheid geven om een nieuwe badkamer te ontwerpen. Toch is het geen slecht idee om een architect aan te spreken. Het is hun beroep om out of the box te denken. Bij een architect kan onmiddellijk informatie vragen over de prijzen van materialen.

Wat kost een badkamerontwerp?

Dit hangt sterk af van hoe uitgebreid jij het plan wil laten ontwerpen. Is een basistekening goed genoeg zodat je een beeld krijgt van de ruwe inrichting? Of wil je een 3D-ontwerp waarbij je je al in de ruimte waant? In onderstaande tabel kan je enkele richtprijzen vinden voor de verschillende soorten ontwerpen.

Type ontwerp Gemiddelde prijs
Basistekening € 80 - € 250
3D-badkamerontwerp € 280 - € 480
3D-badkamerontwerp met lichtplan € 700 - € 800
3D-badkamerontwerp met kleuradvies € 650 - € 750
3D-badkamerontwerp met bouwbegeleiding € 550 - € 650

Tip: Speel op zeker en ga in zee met een professionele architect uit jouw regio. Bij Casius brengen wij je graag in contact met de beste specialisten die het label van Erkend Vakwerker bezitten.

Breng mij in contact

Offertes aanvragen

Recente opdrachten architecten

dinsdag 11 januari 2022

Bouwvergunning aanvragen

Wens een architect voor een ontwerp van de verbouwing. Uitbreiding van het huis. We hebben een bouwvergunning nodig. De bouw is geplaatst.


Bouwtekening en ontwerp Merksem
zaterdag 11 december 2021

Plannen nodig renovatiewoning

Zoeken een architect/Ingenieur voor het verder uitwerken van onze ideeën voor een grondige, energie-zuinige renovatie van een woonhuis is Leuven. We hebben al een goed beeld van wat we ermee willen doen, maar staan open voor een samenwerking waar frisse inzichten het ontwerp kunnen verrijken. Opstellen plannen, indienen bouwaanvraag, meetstaat opstellen van de ruwbouw en basis opvolging willen we graag uitbesteden. Offertes opvragen, analyse, technieken, afwerking etc dienen niet in de opdracht te worden uitgewerkt.


Bouwtekening en ontwerp Leuven
vrijdag 03 december 2021

Nieuw ontwerpplan voor reeds bestaande bijbouw

Op zoek naar een architect om een badkamer te renoveren van 9,5 vierkante meter. (momenteel vochtschade) De bijbouw is ongeveer 18 vierkante meter met enkele aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Wij zouden graag deze totale ruimte ééns herbekijken naar mogelijkheden toe en hadden hiervoor graag een architect ingeschakeld voor advies.


Bouwtekening en ontwerp Molenstede
maandag 25 oktober 2021

Nieuwbouw ontwerpen

Ik zoek een architect voor het ontwerpen en coördineren van een eigentijdse woning (zie modern) voor een nieuwbouwproject in Buggenhout. Er zijn een aantal provinciale verplichtingen die dienen te worden gerespecteerd, aangezien de grond gelegen is aan een gracht. Blijkbaar dienen we dus een afstand van 5-tal meter te bewaren. We bekijken graag de haalbaarheid van het project met een deskundige.


Bouwtekening en ontwerp Buggenhout
donderdag 21 oktober 2021

Plannen maken voor de renovatie woning

Ik zoek een architect voor het ontwerpen en uitwerken van een plan. Het gaat over een vrijstaande woning met 2 verdiepingen (totale opp: 87m2) die gerenoveerd gaat worden. Oppervlakte bouwgrond is 800m2.


Bouwtekening en ontwerp Mol
maandag 11 oktober 2021

Architect voor woningbouw: plannen en vergunning

Zoeken een architect voor advies en begeleiding voor de bouw van een open huis in pastorijstijl. 220m² met (mogelijk) zolder + kelder. Zelf al een ontwerp geschetst, moet nog verder uitgewerkt worden. De bouwvergunning moet ook nog worden aangevraagd.


Bouwtekening en ontwerp Heusden-Zolder
woensdag 06 oktober 2021

Hedendaagse ontwerpen uittekenen voor renovatie

We zoeken een architect die actief met ons wil meedenken ifv ruimte-indeling en adviseren ivm hedendaagse technieken en materiaalsoorten voor de grondige renovatie die we plannen. Bijkomend zou die dus ook het administratieve luik voor zijn/haar rekening nemen.


Bouwtekening en ontwerp Schoten
maandag 20 september 2021

Architect nodig voor renovatie

- de keuken zouden we volledig willen opentrekken (drie binnenmuren en de achtermuur voor een schuifraam). Het dak op de keuken zouden we liefst ook opentrekken maar de huidige structuur zou niet toelaten om de plafond er uit te halen. - de badkamer willen we vergroten naar de kamer links +/- 1m - 1,20m. We hebben een aantal ontwerpen van de badkamer uitgetekend, maar afhankelijk van de breedte van de draagbalk zal dit nog moeten worden aangepast. Badkamer bevat wc douche en bad en 1,5 lavabo. - het plaatsen van een vaste trap naar de zolder en het herzien van het niveau verschil tussen badkamer en slaapkamer. Er dient een nieuw trapgat gecreëerd te worden. Een trap aannemer zou doorheen de voorste kamer gaan met een kwart draai . Indien u een andere weg ziet die het minste plaats afneemt van de kamer dan horen we het graag. - de schoorstenen worden overal afgebroken - zolder zal op termijn afgewerkt worden naar een kamer met douche. Op de zolder zou het dak steunen op de buitenmuur, dit zou even moeten nagekeken worden. Onze voorgevel en achtergevel buigen een beetje naar voor. - de barsten in de voorgevel aan de ramen dienen nagekeken te worden. Eventueel nieuwe draagbalken voor de ramen. Een aantal ramen dienen aangepast te worden (dichtmaken of verplaatsen) - gelijkvloers ligt de vloer op zavel en is ingezakt, hier komt vloerverwarming en nieuwe chape en isolatie naar de normen - wc naast de trap en op eerste verdiep in badkamer - nieuwe beerput om te voorzien op latere riolering, moment hebben we nog geen riolering en zitten we aangesloten op de beek naast de woning. - nieuw sanitair en elektriciteit - gevelrenovatie, de voegen zijn zavel en hebben hun beste tijd gehad. We zouden na vernieuwing van de ramen (nu hout en enkel glas) spouwmuur isolatie steken en crepi - zonnepanelen - tuin: staanplaats auto vooraan en bekijken ophoging tuin of niet (gedeeltelijk overstromingsgebied) Document te vinden via https://we.tl/t-6ud2i4bouE?src=dnl (geldig t


Bouwtekening en ontwerp Oudenaarde
donderdag 16 september 2021

Dossier aanmaken voor uitbouw

Uitbouw van ongeveer 40 vierkante meter en vergunningsaanvraag en eerste ontwerp.


Bouwtekening en ontwerp Merksem
woensdag 15 september 2021

Ontwerpen van verdieping op achterbouw met plat dak.

Ik ben op zoek naar een architect voor advies en plannen voor de verhoging van een achterbouw, deze achterbouw is ongeveer 25m² groot. Momenteel is de achterbouw enkel gelijkvloers en voorzien van een plat dak, hij is gebouwd in 2005. Het is de bedoeling dat de extra verdieping zou aansluiten op de verdieping van het huis zelf om zo de achterste slaapkamer te vergroten. In eerste instantie gaat het om advies en opstellen van plannen.


Bouwtekening en ontwerp Pulderbos
vrijdag 10 september 2021

Nieuwbouwwoning ontwerpen

Nieuwbouwwoning 12 m diep en (13,5 m) breed (als dit mag?) een simpele rechthoekige bouw, goed geïsoleerd met gelijkvloers en 1 verdiep. Onder: voorkant huis links - Garage voor 2 wagens (indien mogelijk) voorkant huis rechts - Ruimte voor bv: bureau of eigen zaak (ong. 4 x 5 meter) achterkant huis links - Keuken (met eiland) met groot raam achterkant huis rechts - Living met groot raam - berging - Douche - Wc eigen gebruik - Wc voor gasten Boven: achterkant huis rechts - Master slaapkamer met inloopkast - Badkamer met douche, bad, wc. (Dit mag redelijk groot worden en liefst boven de berging met gat in de vloer voor vuile was) - 2 of meer extra (slaap) kamers Graag ontwerp en aanvraag vergunningen.


Bouwtekening en ontwerp Ham
dinsdag 07 september 2021

Ontwerptekening voor zolderrenovatie

Ik wil graag een plan laten uittekenen voor een zolder renovatie (circa 140m²). Ik zou hiervoor een trapgat willen laten maken waardoor ik de stabiliteit moet laten berekenen door een architect en ik zoek ook wat extra advies voor de planning.


Bouwtekening en ontwerp Tongeren
maandag 06 september 2021

Ontwerptekening bijbouw en opvolging van de ruwbouw

We willen een tekening voor een bijbouw aan de voorkant van onze woning. Momenteel staat er een carport(gemetst), deze zou plaats moeten maken voor de bouw van een volwaardige ruimte en een verdiep daarboven, elk verdiep zou een oppervlakte moeten hebben van zo'n 40-50m². Dit zou zowel voor de bouwvergunning zijn als de verdere opvolging van de ruwbouw.


Bouwtekening en ontwerp De Pinte
maandag 06 september 2021

Ontwerp garage voor werkplaats

Ontwerptekening voor een garage van 40m² in de tuin die enkele jaren dienst moet doen als werkplaats met freesmachine.


Bouwtekening en ontwerp Moorsele
donderdag 19 augustus 2021

Bouw van een garage 70m²

Graag willen wij in de achtertuin (zwart zand) nog een garage zetten van 70m². Graag ondersteuning van een architect voor een dossier aan te maken en ons te begeleiden bij het ontwerp en de uitvoering.


Bouwtekening en ontwerp Rijkevorsel
dinsdag 10 augustus 2021

Aanbouw ontwerpen en dossier indienen

Graag willen we de mogelijkheden bekijken voor een modern-ogende aanbouw aan onze woning van ongeveer 40 m², in het verlengde van de living. Inclusief ramen, technieken,... A-Z We zijn er nog niet uit of we dit in houtskeletbouw willen laten voorzien, dan wel in metselwerk. Graag een overzicht over de voor- en nadelen van verschillende bouwmethoden, en aansluitend een concreet ontwerp. Ook moet er een vergunning worden aangevraagd.


Bouwtekening en ontwerp Wervik
donderdag 29 juli 2021

Plannen en ontwerp opmaken voor renovatie halfopen woning

Renoveren van een halfopen bebouwing. Architect gezocht voor de plannen voor de renovatie te ontwerpen. Er moet ook een bijbouw worden geplaatst + isolatie van F naar A brengen.


Bouwtekening en ontwerp Lembeek
dinsdag 27 juli 2021

Totaalconcept uitwerken voor woningrenovatie in fasen

Wij zouden graag een totaalrenovatie willen uitvoeren op een recent aangekocht woning. De compromis is reeds getekend, dus naar het einde van het jaar toe, hebben we zeker de sleutels en kunnen we samen met een architect bekijken wat de mogelijkheden zijn om de binnenzijde te upgraden. we willen echt een totaalconcept laten uitwerken. Waarschijnlijk wordt het een meer-jaren-plan, dus we willen iemand die het totaalconcept kan uitdenken en ontwerpen + fases kan afbakenen zodat we 1) geen dubbel werk doen 2) niet continue het gevoel hebben dat we op een bouwwerf zitten. Het huis heeft een bewoonbare oppervlakte van 200 m²


Bouwtekening en ontwerp Geetbets
donderdag 15 juli 2021

Architect voor aanbouw rijwoning

Aanbouw rijwoning gelijkvloers en eerste verdieping. Ook bestaande woning te renoveren. Hiervoor op zoek naar een architect voor ontwerp en plannen.


Bouwtekening en ontwerp Mechelen
donderdag 15 juli 2021

Aanvragen goedkeuring bijgebouw 46 m²

We zijn op zoek naar een architect voor het ontwerpen, tekenen, aanvragen, ... van een losstaand bijgebouw +/- 46-48 m² incl garage. Hier staat al een vergund koterijtje op, maar dat is niet meer in orde - er ligt asbest op, het is al gestut.. En we zouden dan sowieso wel een aantal verbeteringen aanbrengen ook, natuurlijk. Ik had het dossier al ingediend bij de gemeente gezien de eerdere vergunning, maar aangezien het een oppervlakte > 40 m² betreft, moet er toch echt een architect aan te pas komen, wat ik eigenlijk maar logisch vind ook. Pand bevindt zich op een private weg, dus ver genoeg doorzoeken mocht er vooraf op Google Maps gekeken worden.


Bouwtekening en ontwerp Baal
maandag 05 juli 2021

Ontwerpen van aanbouw en aanpassingen in bestaand woongedeelte

Tekenen van een nieuwe aanbouw en aanpassingen in bestaand huis concretiseren.


Bouwtekening en ontwerp Arendonk
zondag 27 juni 2021

Ontwerpen van een nieuwe keuken

We willen een nieuwe open keuken. Daarom moet de muur tussen de eetkamer en de woonkamer uitgebroken worden. We vermoeden dat dit een draagmuur is. In het midden van de leefruimte staat een tussenmuurtje dat we ook graag zouden verwijderen. Er is een regenwaterput aanwezig en daar zouden we graag de toiletten en het bevloeiingssysteem van de tuin op aansluiten. De plafonds zijn schrootjes en die zien we graag vervangen door plakwerk. De ramen willen we ook vervangen. De keuken is 16m² en de living is 40m² Wij zouden hiervoor graag een architect onder de arm nemen voor de plannen en de verdere opvolging.


Bouwtekening en ontwerp Olen
vrijdag 18 juni 2021

Nieuwbouwwoning ontwerpen en opvolgen

We zoeken een architect om een plan uit te tekenen voor de nieuwbouw. We hebben een grond van 713 m² en dachten aan een woning van 150 / 200 m² bewoonbare oppervlakte. Graag contact met een expert om de plannen uit te tekenen, algemeen te adviseren en bij realiseren werken ook de werfopvolging mee te begeleiden en controleren, oa: het water- en winddichtheid van de bouw te controleren.


Bouwtekening en ontwerp Zoersel
vrijdag 11 juni 2021

Oude woning deels renoveren

Op zoek naar een architect voor het mee uitdenken van renovatie: - nieuwe keukenruimte creëren (muur verwijderen, ramen/deuren, leidingen...) (25m²) - keuken ontwerpen - elektriciteit - boiler (nu 1 boiler boven en 1 beneden) - badkamer (8m²) - zoldergat + trap


Bouwtekening en ontwerp Heverlee
maandag 07 juni 2021

Nieuwbouwwoning ontwerpen + constructie begeleiden

We zoeken een architect om energiezuinige nieuwbouwwoning te ontwerpen en de werken te begeleiden. Het gaat om een bouwgrond van 1.000 m². Het aantal woningen valt nog te bepalen.


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
zondag 06 juni 2021

Aanbouw keuken plaatsen

Wij zouden graag een aanbouw laten plaatsen. Aanbouw keuken in glas en verwijderen binnenmuur + nieuwe keuken ontwerp. Wij zouden hier plannen van willen laten maken. Ongeveer een 10m².


Bouwtekening en ontwerp Hoeselt
zondag 25 april 2021

Bijbouw plaatsen

Wij zoeken iemand die van a tot z kan helpen voor een bijbouw van ongeveer 38m² aan ons huis te bouwen. Hierbij zouden we hulp willen van ontwerp + vergunningen tot afwerking.


Bouwtekening en ontwerp Hamme (O-Vl)
vrijdag 16 april 2021

Plannen renovatie tekenen

op zoek naar een ervaren architect voor de renovatie van een landelijke woning (fermette). Ik zoek iemand die sterk is met goede ideeën voor de basis (vocht, warmwaterpomp, dakvernieuwing) (focus dient minder op creatieve ontwerp te zijn, werken met een binnenhuis). Met een realistische kijk op het budget. 20x6m ongeveer


Bouwtekening en ontwerp Nukerke
zondag 04 april 2021

Tekeningen voor bijgebouw

Wij zijn op zoek naar een architect die onze aanvragen kan doen en het plan goed te keuren die we al reeds hebben gemaakt van ons project. We hebben een architect nodig als we ons bijgebouw op de scheidingsgrens zouden plaatsen en anders zetten we het op een andere plaats volgens een ander ontwerp die ik reeds heb gemaakt. Misschien komen we samen wel nog tot nieuwe ideeën als het klikt tussen ons.


Bouwtekening en ontwerp Wevelgem
zondag 21 maart 2021

Verbouwplannen concretiseren en bouwdossier indienen totaalrenovatie woning

Betreft een bestaand pand waar grote renovatiewerken dienen te worden uitgevoerd alvorens we erin kunnen trekken. Eind september zouden we de huurwoning moeten verlaten, dus graag zsm contact met een architect die snel kan schakelen en op korte termijn onze verbouwplannen kan omzetten in een concreet ontwerp en de bijhorende bouwvergunning ervoor kan aanvragen.


Bouwtekening en ontwerp Mol
Offertes aanvragen