Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Moderne badkamer

Badkamerontwerp

Tijd om de oude badkamer om te vormen maar kom je er zelf niet uit?
Wij brengen je in contact met de beste architecten uit de buurt om jouw nieuwe badkamer te ontwerpen.

Badkamerontwerp opmaken

Er zijn veel programma's en apps beschikbaar die je de mogelijkheid geven om een nieuwe badkamer te ontwerpen. Toch is het geen slecht idee om een architect aan te spreken. Het is hun beroep om out of the box te denken. Bij een architect kan onmiddellijk informatie vragen over de prijzen van materialen.

Wat kost een badkamerontwerp?

Dit hangt sterk af van hoe uitgebreid jij het plan wil laten ontwerpen. Is een basistekening goed genoeg zodat je een beeld krijgt van de ruwe inrichting? Of wil je een 3D-ontwerp waarbij je je al in de ruimte waant? In onderstaande tabel kan je enkele richtprijzen vinden voor de verschillende soorten ontwerpen.

Type ontwerp Gemiddelde prijs
Basistekening € 80 - € 250
3D-badkamerontwerp € 280 - € 480
3D-badkamerontwerp met lichtplan € 700 - € 800
3D-badkamerontwerp met kleuradvies € 650 - € 750
3D-badkamerontwerp met bouwbegeleiding € 550 - € 650

Tip: Speel op zeker en ga in zee met een professionele architect uit jouw regio. Bij Casius brengen wij je graag in contact met de beste specialisten die het label van Erkend Vakwerker bezitten.

Breng mij in contact

Offertes aanvragen

Recente opdrachten architecten

dinsdag 20 juni 2023

Renovatie Fermette

Fermette te verbouwen tot woonhuis, integratie van stal en schuur in het woonhuis. ontwerp. aanvraag vergunning en toezicht ruwbouw.


Bouwtekening en ontwerp Vollezele
vrijdag 02 juni 2023

Ondersteuning omgevingsvergunning

Wij starten een secundaire school in Ranst en zoeken een architect om onze omgevingsvergunning in te dienen. We hebben een heel goed contact met de gemeente en zijn goed voorbereid met een ontwerp door een permanente modulaire systeembouwer. Er zijn wel nog infiltratie studies nodig, dat kunnen we zelf regelen of met jullie contacten.


Bouwtekening en ontwerp Ranst
maandag 10 april 2023

Dakterras met koepel

Ik ben op zoek naar een architect die een ontwerp kan maken voor een dakterras (ongeveer 30m2). In mijn dak zit een koepel die overtrokken zou moeten worden met beloopbaar glas. Ik zou graag een offerte willen ontvangen met ook een schatting van de kosten voor een stabiliteitsingenieur en aannemer (volledige uitvoering van de werken).


Bouwtekening en ontwerp Schoten
zaterdag 18 februari 2023

Ontwerpen bijbouw opstellen

Ik zoek iemand om een ontwerp van mijn bijbouw te maken en eventueel een vergunning aan te vragen als het nodig is .


Bouwtekening en ontwerp Deurne
donderdag 09 februari 2023

Plannen en bouwvergunning aanbouw,

Ik ben op zoek masr specialist/ architect die zou me kunnen helpen bouwvergunning te vragen voor een aanbouw op basis van bestaande ontwerp.


Bouwtekening en ontwerp Evergem
zondag 05 februari 2023

Architect voor renovatieproject

Goede architect in de omgeving van Veltem om de plannen van een te renoveren woning te ontwerpen. Het gaat om een rijhuis, met een kelder een gelijkvloers en twee verdiepingen en een tuin met achteraan een garage. Belangrijk: professioneel, vlotte en heldere communicatie, kennis en ervaring van ecologische aspecten en snel van start kunnen gaan


Bouwtekening en ontwerp Veltem-Beisem
donderdag 19 januari 2023

Tuinarchitect voor moderne woning

Zou u voor onze tuin een ontwerp kunnen maken? Onze tuin is 110m2 groot en ons huis is een moderne woning van het jaar 2020. Het terras is reeds aangelegd maar het zou voornamelijk zijn om de inkijk met de buren te beperken en een groene oase te creëren. We zouden ook graag de stijl van ons huis verder aanhouden (strak met weinig franjes). We hadden al gedacht om de inkijk met de buren te beperken door het gebruik van onderaan siergrassen en daarboven geleide leilinden.


Bouwtekening en ontwerp Elene
dinsdag 17 januari 2023

Tuin ontwerp

Ik zoek een expert voor het maken van een tuinontwerp.


Bouwtekening en ontwerp Wambeek
woensdag 07 december 2022

Architect voor aanbouw

Doel = uitbreiding woning mits aanbouw en herverdeling van binnenruimtes 1. Opmeten en uittekenen van de bestaande woning 2. Maken van een schetsontwerp: alle ideeën worden vastgelegd in een voorlopig ontwerp. 3. Definitief ontwerp en kostenraming: uitwerken van het definitief ontwerp en opmaken kostenraming van de werken


Bouwtekening en ontwerp Kortenberg
woensdag 07 december 2022

Tuinontwerp maken

Voorlopig is er enkel gras, we willen een afgesloten tuin (hond), met veel bloemen en planten. Ik zoek iemand om een tuinontwerp te maken.


Bouwtekening en ontwerp Oostkamp
Offertes aanvragen