Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Architect renovatie tekening

Architect renovatie

Ga je renoveren en schakel je graag een architect in?
Kies voor een professionele architect dicht bij huis.

Architect nodig voor de renovatie van jouw woning?

Van plan een oude woning helemaal op te knappen tot een droomhuis? Dan is het misschien geen slecht idee om de hulp van een architect in te roepen voor je totaalrenovatie. Bij renoveren komt een pak rekenwerk kijken. Je wil een aanbouw plaatsen, een draagmuur uitkappen of een extra ruimte creëren op de bovenverdieping. Een architect is hier onmisbaar voor de opmaak van de vereiste vergunningen en berekeningen. Bovendien kan de expertise handig van pas komen om bestaande ruimtes optimaal en efficiënt te benutten.

Op zoek naar een architect voor jouw renovatieproject of verbouwing? Casius brengt je in contact met de beste architecten uit de regio.

Wat kost een architect voor een renovatie?

Hoeveel kost een architect voor een renovatie of verbouwing? Gemiddeld betaal je voor een standaard renovatieproject tussen de €5.000 en €10.000. Het aanvragen van vergunningen voor een aanbouw, stabiliteitsberekeningen en het uurloon van de architect zijn de grootste kosten.

Offertes architect aanvragen

Tip: Speel op zeker en kies voor een erkende architect. Gebruik onze gratis dienst en vergelijk de betere architecten in de regio. Bovendien is onze dienst 100% gratis en vrijblijvend!

Offertes aanvragen
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Leentje uit Aalst legt uit hoe wij al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman zijn.

Modularis Smart Living Solutions

Modularis Smart Living Solutions

Maak kennis met onze erkende partner en ontdek waarom hij op Casius vertrouwt.

Recente aanvragen architecten

donderdag 30 juni 2022

Plannen voor renovatie halfopenbebouwing

Verbouwing van halfopenbebouwing waarbij totaalrenovatie nodig is (ramen, dak, badkamer, keuken, etc.) en we graag ook enkele (steun)muren zouden uitbreken. Bovendien zouden we eens willen kijken of er mogelijkheid is tot dakterrras (plat dak) incl aanvraag vergunning.


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
donderdag 30 juni 2022

Regularisatie aanbouw + verguning garage

Mijn huis is gebouwd in 1974 plannen van de woning komt niet over met de realiteit. Huis is iets breder geboud en aanbouw staat niet opplan. Volgens de geleende staat deze er meer als 15 jaar. Wij willen ook een garage bouwen van 5 meter breed op 6 diep daar hebben we een vergunning voor nodig.


Bouwtekening en ontwerp Maasmechelen
donderdag 30 juni 2022

Architect voor renovatiewerken

Meergezinswoning. Momenteel zijn er appartementen, we willen deze verbouwen en renoveren naar de normen van nu. Architect nodig voor vergunningen en dergelijke.


Bouwtekening en ontwerp Blankenberge
woensdag 29 juni 2022

Aanbouw regulariseren

We zoeken een architect die de regularisatie van een aanbouw kan verzorgen. Bouwovertreding is pas aan het licht gekomen bij verkoop woning. Er zijn reeds plannen. De gemeente heeft bij de communicatie reeds doorgegeven dat het hoogst waarschijnlijk geen probleem zal zijn om de aanbouw te vergunnen.


Bouwtekening en ontwerp Humbeek
dinsdag 28 juni 2022

Procedure vergund geachte opstarten

Ik zoek een architect die de procedure vergund geacht (handelspand met 4 app) kan opstarten. Geen plannen beschikbaar.


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
maandag 27 juni 2022

Plannen maken renovatie eerste verdiep en zolder

Samen kijken naar de mogelijkheden van de renovatie voor ons huis. De gelijkvloers mag blijven hoe die is maar de eerste verdieping en de zolder die willen wij volledig verbouwen. Samen met de architect willen wij kijken wat er kan. Open bebouwing.


Bouwtekening en ontwerp Sint-Amandsberg
maandag 27 juni 2022

Plannen bijbouw maken

Ik wil een bijbouw van ongeveer 30 meter tegen achterkant van huis bouwen, als keuken Ik wil hier eerst een plan van om de vergunning in orde te brengen.


Bouwtekening en ontwerp Kuringen
zondag 26 juni 2022

Architect nodig voor renovatie woning

Ik kocht recent de woning en wil graag starten met de renovatie opdat de woning meer functioneel wordt, Dit situeert zich aan de achterzijde van de woning waar vandaag een veranda, wc- en wasruimte en kot niet aan onze eisen voldoet.


Bouwtekening en ontwerp Sint-Pieters-Leeuw
vrijdag 24 juni 2022

Regularisatie bouwovertreding

Ik zoek iemand om de voorgevel die me crepi zonder isolatie behandeld is en geverfd zonder vergunning te regulariseren en een adressplitsing te regulariseren


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
donderdag 23 juni 2022

Bestemmingswijziging

Eengezinswoning opsplitsen in 3 of 4 appartementen. Plan opmaken en omgevingsvergunning aanvragen. Advies bij de stad is reeds ingewonnen.


Bouwtekening en ontwerp Oostende
Offertes aanvragen