Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Architect renovatie tekening

Architect renovatie

Architect renovatie

Ga je renoveren en schakel je graag een architect in?
Kies voor een professionele architect dicht bij huis.

Architect nodig voor de renovatie van jouw woning?

Van plan een oude woning helemaal op te knappen tot een droomhuis? Dan is het misschien geen slecht idee om de hulp van een architect in te roepen voor je totaalrenovatie. Bij renoveren komt een pak rekenwerk kijken. Je wil een aanbouw plaatsen, een draagmuur uitkappen of een extra ruimte creëren op de bovenverdieping. Een architect is hier onmisbaar voor de opmaak van de vereiste vergunningen en berekeningen. Bovendien kan de expertise handig van pas komen om bestaande ruimtes optimaal en efficiënt te benutten.

Op zoek naar een architect voor jouw renovatieproject of verbouwing? Casius brengt je in contact met de beste architecten uit de regio.

Wat kost een architect voor een renovatie?

Hoeveel kost een architect voor een renovatie of verbouwing? Gemiddeld betaal je voor een standaard renovatieproject tussen de €5.000 en €10.000. Het aanvragen van vergunningen voor een aanbouw, stabiliteitsberekeningen en het uurloon van de architect zijn de grootste kosten.

Offertes architect aanvragen

Tip: Speel op zeker en kies voor een erkende architect. Gebruik onze gratis dienst en vergelijk de betere architecten in de regio. Bovendien is onze dienst 100% gratis en vrijblijvend!

Offertes aanvragen
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Leentje uit Aalst legt uit hoe wij al meer dan 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman zijn.

Modularis Smart Living Solutions

Modularis Smart Living Solutions

Maak kennis met onze erkende partner en ontdek waarom hij op Casius vertrouwt.

Offertes aanvragen