Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect en vergunning - Beveren-Waas

Architect en vergunning - Beveren-Waas

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Architect en vergunning in Beveren-Waas?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in De Klinge, Haasdonk, Kallo (Beveren-Waas), Kallo (Kieldrecht), Kieldrecht (Beveren), Meerdonk, Melsele, Sint-Gillis-Waas, Verrebroek, Vrasene of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect en vergunning in Beveren-Waas aanvragen

Recente aanvragen uit regio Beveren-Waas

maandag 05 april 2021

Plannen nieuwbouw

Gezocht architect met ervaring pastorijstijl, in weekendzone te bebouwen 60m² op een perceel van 4000m².


Bouwtekening en ontwerp
donderdag 14 januari 2021

Tekening + aanvraag begeleiding

De plaats waar wij momenteel rechts naast onze woning een open ruimte voor een carport hebben, willen we graag dichtbouwen om er een extra ruimte van te maken. Wij hebben hiervoor een bouwvergunning nodig en een ontwerp dat beschrijft op welke manier we deze aanbouw logisch realiseren, om koudebruggen, vocht ed, .. te vermijden). In bijlage een schets waar we naartoe willen + foto van de actuele situatie.


Bouwtekening en ontwerp
vrijdag 13 november 2020

Architect plannen uittekenen verbouwing

Ik en mijn vriendin hebben net een woning gekocht dat een volledig renovatieproject is. Wij doen volledig een stap in het onbekende sinds wij geen grondplannen hebben en wij weten ook niet welke muren steun muren zijn. ook hebben wij een paar dingen dat we al zeker weten dat wij moeten doen dat is concreet de volledige elektriciteit , beerput , tuin , isoleren van het dak , nieuw plat dak bij het stukje bijbouw , nieuwe keuken , nieuwe living , centrale verwarming leggen of vloerverwarming leggen , en nog veel meer en wij zouden graag beroep willen doen op een architect om zijn idee te geven rond hoe veel ons dit zal kosten.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes aanvragen