Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect en vergunning - Lier

Architect en vergunning - Lier

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Architect en vergunning in Lier?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Berlaar, Duffel, Emblem, Kessel, Koningshooikt, Nijlen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect en vergunning in Lier aanvragen

Recente aanvragen uit regio Lier

woensdag 02 september 2020

Ontwerp Loggia (schuin dak)

Graag zouden we spoedig een ontwerp laten maken voor een loggia in een schuin dak. Wij hebben hiervoor reeds een aannemer maar moeten een ‘melding met architect’ indienen bij de stad Lier.


Bouwtekening en ontwerp
donderdag 20 augustus 2020

Bouwontwerp maken

Betreft een gesloten nieuwbouwwoning met doorrit naar achteren. bouwbreedte ong 10m, bouwdiepte 17m op glv, 11m op 1e v en een zadeldak van 45° op 9m diep. uitgevoerd in snelbouw lijmsteen en klassiek gevelmetselwerk. alsook een tuinberging in steen uitgevoerd ong. 5x9m met plat dak.


Bouwtekening en ontwerp
zondag 26 juli 2020

Architect voor verbouwingen

Op 1 plaats wens ik een volledig houten steunconstructie (plat dak) te verwijderen en opnieuw conform op te bouwen. In deze achtergevel zit een dubbele deur en 2 ramen verwerkt, deze blijven behouden. De overspanning bedraagt hier een 3m64. Op deze overspanning dient nog ongeveer 65cm te worden opgebouwd (foto's situatie met meer info in bijlage). Verder wens ik op een 2 tal plaatsen een aantal rijen gevelstenen te verwijderen. Voorheen was hier een raam en deur geplaatst Het gaat hier enerzijds over een overspanning van 2m50 en anderzijds over een overspanning van 149,5 cm. In deze achtergevel bevindt zich 1 raam (verdiep: 104 x 67 cm) en is er ook een houten balk voorzien voor plat dak te dragen. Foto's in bijlage. Hoogte gevelsteen tot onderkant dakrand bedraagt ongeveer een 2m50 - 2m6


Bouwtekening en ontwerp
Offertes vergelijken