Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect en vergunning - Antwerpen

Architect en vergunning - Antwerpen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Architect en vergunning in Antwerpen?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect en vergunning in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen uit regio Antwerpen

zondag 25 juli 2021

Architect voor dakrenovatie

Ik zoek een architect in de buurt om van mijn puntdak een plat dak van te maken.


Bouwtekening en ontwerp Wilrijk
donderdag 22 juli 2021

Opstellen bouwdossier om (draag)muren te verwijderen

Graag contact om een (ver)bouwdossier op te maken - inclusief vergunning, voor de geplande renovatiewerken in een oud herenhuis uit 1900. Graag willen we een muur openbreken om de keuken groter te maken. In de achtergevel ter hoogte van de keuken en ter hoogte van de living zouden we grote schuiframen plaatsen om meer lichtinval te krijgen, en zo ook een verbinding naar de tuin te creëren. Hiervoor hebben we de ondersteuning van een architect nodig.


Bouwtekening en ontwerp Mortsel
dinsdag 13 juli 2021

Vergunningaansvraag voor plaatsen veranda

Wij zoeken een architect voor inplantingsplan van een veranda: constructietekening, geveltekening en grondplan. Ook terreinprofielen te voorzien. Vergunningaanvraag plaatsen veranda.


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
maandag 12 juli 2021

Dakterras maken van bestaand platdak

ik zoek een architect om van een bestaand plat dak een dakterras maken met een lichtkoepel van beloopbaar glas. ongeveer 10m2, bouwaanvraag moet goedgekeurd worden. plaatser is reeds bekend, maar de plannen en bouwaanvraag moeten gemaakt worden.


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
donderdag 08 juli 2021

Bouwen wellness house

Ik ga in mijn tuin een wellness house met sauna, jacuzzi, douche bouwen (in baksteen en glas ; oppervlakte 6x3.5m). Daarnaast ook aanleg terras en nieuwe omheining tuin. Ik heb zelf de omgevingsvergunning aangevraagd bij de Stad Mortsel en onlangs de goedkeuring verkregen. Nu ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen met : - Opmaak van de plannen - Opvragen en bespreken van offertes bij de aannemers - Opvolgen en coördineren van de werkzaamheden - Verlenen van adviezen aan mij Vermits ik de vergunning heb, wil ik hiermee op korte termijn van start gaan.


Bouwtekening en ontwerp Mortsel
donderdag 08 juli 2021

Bijbouwen woning

Ik wil graag mijn woning uitbreiden met een extra kamer op de 1ste verdieping. De bestaande dak die daarop moet bijgebouwd worden is ongeveer 4 a 5 jaar geleden gebouwd en is van beton (blokjes). ik heb toen aan mijn aannemer doorgegeven dat ik ooit hierboven wil bijbouwen en ik wil dat het stevig genoeg is dus volgens mij heeft hij de nodige gedaan. Zoals te zien is op de foto’s, hebben de buren ook die stuk al bijgebouwd maar ze hebben telkens een deel teruggetrokken. Dus ik hoop dat ik hier volledig mag bijbouwen zonder dat ik een deel moet loslaten. Ik begrijp wel dat er eerst een afspraak nodig zou zijn maar zou fijn vinden om plus minus een idee krijgen over de prijs de eerste offerte. Ik heb trouwens geen haast aangezien dat ik eerst voor een korte periode ergens anders moet gaan wonen maar wil graag snel een aannemer vinden om iets te kunnen plannen voor lange termijn dan kan ik mijn plan trekken voor in toekomst.


Bouwtekening en ontwerp Wilrijk
maandag 28 juni 2021

Regularisatie bouwovertreding van tuinhuis

Ik zoek een architect om te groot tuinhuis te laten regulariseren. Er is een bouwovertreding gemeld.


Bouwtekening en ontwerp Ekeren (Antwerpen)
dinsdag 22 juni 2021

Aanvragen goedkeuring uitbreken steunmuur

We voorzien graag werken in september (indien haalbaar) om de steunmuur in de keuken te laten verwijderen en een steunbalk te laten plaatsen. Om onze aanvraag bij Stad Antwerpen te kunnen indienen hebben we meldingsplicht waarbij medewerking van architect vereist is. Ik beschik over de originele plannen van de woning en kan deze bezorgen als startpunt.


Bouwtekening en ontwerp Merksem
dinsdag 22 juni 2021

Renovatievergunning en tekening aanvragen

Ik ben op zoek naar een architect voor een urbanisatie-aanvraag. Dit is voor de renovatie van een huis waarbij de constructie zal worden aangepast alsook de verdeling van het huis. Ik weet reeds hoe ik het wil maar een architect dient dit uit te tekenen.


Bouwtekening en ontwerp Schoten
woensdag 16 juni 2021

Uittekenen plannen renovatieproject

Wij zoeken een architect voor het uittekenen van ons renovatieproject. Graag zouden we de benedenverdieping lichter, ruimer en opener willen maken. Hierbij gaan er 1 of meerdere draagmuren moeten verdwijnen en draagbalken in de plaats komen.


Bouwtekening en ontwerp Merksem
maandag 14 juni 2021

Opbouw hoekhuis met dakterras + herindeling ruimtes

We hebben een hoekhuis waar we graag een dakterras willen opbouwen met bij voorkeur nog een extra kamer. De oppervlakte van het dak (+/- 30m²) zou ca. 50% voor het terras en 50% voor een extra ruimte kunnen dienen. Ook in het huis willen we graag een aantal ingrepen doen, echter hebben we zelf een redelijk duidelijk idee hoe we het interieur zouden stylen. Het gaat ons m.a.w. echt om het mee zoeken naar hoe we de bestaande relatief kleine ruimtes optimaler en slimmer kunnen indelen en niet welke kleurenthema’s/meubels/keuken/badkamer we zouden kunnen gebruiken.


Bouwtekening en ontwerp Borgerhout (Antwerpen)
dinsdag 08 juni 2021

Plan opmaken voor opbouw/uitbouw

Architect gezocht om de nodige plannen (met stabiliteitsberekeningen) te tekenen voor de plaatsing van een kleine opbouw/uitbouw op een plat dakje en eenzijdig hellend dak van een oud, klein rijhuis met 2 verdiepingen. Het gaat ongeveer over een 15m².


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
maandag 07 juni 2021

Nieuwbouwwoning ontwerpen + constructie begeleiden

We zoeken een architect om energiezuinige nieuwbouwwoning te ontwerpen en de werken te begeleiden. Het gaat om een bouwgrond van 1.000 m². Het aantal woningen valt nog te bepalen.


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
zaterdag 05 juni 2021

Architect nodig voor functiewijziging-omgevingsvergunning

Ik zoek een architect om mijn winkelpand om te zetten tot appartement. Geen verbouwing voor nodig. De vergunningaanvraag is wel onmisbaar. Dat is 70m²


Bouwtekening en ontwerp Hoboken (Antwerpen)
donderdag 03 juni 2021

Goedkeuren uitbraak steunmuur

Ik wil graag een steunmuur tussen de keuken en living verwijderen en dien hiervoor een architect aan te stellen. Zou een opening van 2 meter breed in een muur uit metselwerk betreffen, in een appartement, gesitueerd op het gelijkvloers


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
donderdag 03 juni 2021

Vergunning terras + dakkapel

Reeds dakkapel gestoken (was er in het verleden ook één), momenteel wel groter gemaakt. Terras vergund in 2009 ook vergroot.


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
woensdag 02 juni 2021

Architect nodig voor uitbreiding en renovatie

We zouden ons huis graag willen uitbreiden, zolder verhogen, en nog een stuk bij bouwen op het eerste verdiep en gelijksvloer. de badkamer en keuken vernieuwen.


Bouwtekening en ontwerp Brasschaat
maandag 31 mei 2021

Indienen bouwaanvraag ifv totaalrenovatie en aanbouw

Voor het verbouwen van een 1-gezinswoning naar praktijkruimte en bovenliggende kleine studio's (assistentiewoningen) zijn we op zoek naar een architect die het dossier kan opmaken en de bouwaanvraag/vergunning kan indienen. De renovatieplannen hebben we zo goed als rond.


Bouwtekening en ontwerp Schilde
donderdag 27 mei 2021

Keuken vergroten

Ik zoek een architect die een plan wil tekenen van mijn keuken die ik wil vergroten. Ik heb bij stedenbouw een aanvraag ingediend en ze vragen een gedetailleerde plan.


Bouwtekening en ontwerp Hoboken (Antwerpen)
woensdag 19 mei 2021

Vergunning aanvragen voor bijplaatsen muur

Er moet vanaf de straatkant een aparte ingang komen voor de woning boven een winkelpand. De huidige inkom bestaat uit 1 stuk met aan de rechterzijde de deur die onmiddellijk toegang geeft tot de winkel. De trap bevindt zich aan de linkerkant en heeft een kleine hal nodig. Daarvoor moet er een muur geplaatst worden in de winkelruimte vooraan.


Bouwtekening en ontwerp Hoboken (Antwerpen)
zondag 16 mei 2021

Plannen maken + vergunningen aanvragen

Ik heb al een plan voor mijn huis maar het is toch nog nodig om die compleet te maken. Dus ik heb echt een architect nodig voor plannen te maken en ook vergunningen aanvragen Het huis is ong 250m²


Bouwtekening en ontwerp Brasschaat
dinsdag 11 mei 2021

Plannen opmaken renovatie woning

Er zou een plan opgemaakt moeten worden voor de gelijkvloers en de eerste verdieping van een woning volledig te kunnen renoveren. In bijlage vindt u de schetsen van de klanten.


Bouwtekening en ontwerp Brasschaat
zondag 09 mei 2021

Woning uitbreiden naar kangoeroewoning

Ik zoek een architect om onze woning uit te breiden naar een kangoeroewoning. Wij hebben 4 verdiepen. Momenteel hebben wij al 2 keukens, 2 badkamers. Nu er zouden wel nog extra dingen moeten veranderd worden.


Bouwtekening en ontwerp Schoten
woensdag 05 mei 2021

Architect nodig voor verbouwingswerken

Een vrij oude pand te Frankrijklei vroeger een bar dancing club in een kelderverdieping renoveren naar 2 privé wellness ruimtes/sauna. Nodige vergunningen aanvragen, in orde zijn met de reglementering.


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
maandag 03 mei 2021

Terrasuitbreiding beletage 1ste verdiep plannen

Ik zou graag een terrasuitbreiding hebben. Er is momenteel reeds een bestaand terras. (beletage woning) Dat is 3.5m breed op 1m diep. - Bij de buren (Kardinaal Cardijnlaan 20) staat er een muur van 3m breedte. Hier voorzien wij geen enkel probleem om ons terras uit te breiden. - Bij de buren (Kardinaal Cardijnlaan 16) staat er geen volledige muur. Hier voorzien wij een houten paneel om geen inkijk bij onze buren te bekomen. Het toekomstige terras wordt dan 6,8m breed op 2,5m diep met de trap reeds ingecalculeerd. De architect zou ons moeten helpen met de nodige aanvragen en ook nog wat met de plannen bij te stellen.


Bouwtekening en ontwerp Mortsel
maandag 03 mei 2021

Aanpassing dak en creatie extra verdieping

Het dak van een huis moet vervangen worden van een hellend dak naar een plat dak. Daarnaast er zouden twee volwaardige verdiepingen gemaakt moeten worden van een verdieping met een schuin dak en een zolder. Ten slotte zou er een poutrel geplaatst moeten worden.


Bouwtekening en ontwerp Borgerhout (Antwerpen)
zondag 02 mei 2021

Plannen aanbouw en dakconstructie

Wij zouden graag een aanbouw doen op glvl: + aanbouw eerste verdiep + dak vernieuwen en uitbreiden.


Bouwtekening en ontwerp Wommelgem
donderdag 29 april 2021

Plannen opmaken bijbouw

Wij zoeken een architect die de plannen wil maken: + een bijbouw + het verplaatsen en uitbreiden van onze garage.


Bouwtekening en ontwerp Schilde
dinsdag 27 april 2021

Plan opmaken voor het uitbreken van een steunmuur

Architect gezocht om plannen uit te tekenen, stabiliteitsonderzoek uit te voeren en indien nodig vergunning in orde maken voor het uitbreken van een steunmuur tussen living en keuken. Appartement bevindt zich op de eerste verdieping, daarboven bevinden zich nog vier verdiepingen. Het appartement is ongeveer een 145m².


Bouwtekening en ontwerp Merksem
maandag 26 april 2021

Totaal renovatie van gelijkvloers

Ik zou een architect nodig hebben om mijn project in te dienen bij de gemeente. Het gaat om een totaal renovatie van de gelijkvloers van 175m2


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen

Architect en vergunning in jouw regio

Offertes aanvragen