Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamer plaatsen - Antwerpen

Badkamer plaatsen - Antwerpen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Badkamer plaatsen in Antwerpen?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer plaatsen in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen uit Antwerpen

donderdag 10 juni 2021

Betegelen toiletruimte 4m² en aansluiting wc

Ik heb een loodgieter nodig een aantal werken in toiletruimte kan uitvoeren, gelijkvloers gesitueerd in de woning. Graag een vakman om vloer en wand te betegelen (+/- 4 m²) en tevens de wc aan te sluiten.


Badkamer Antwerpen
vrijdag 04 juni 2021

Installeren badkamer nieuwbouw

We trekken binnenkort in onze nieuwbouw, maar daar dient nog een badkamer in voorzien te worden, op de 1+ verdieping. Uitbraakwerken zijn dus niet aan de orde. De exacte afmetingen heb ik niet bij de hand, maar ze is relatief klein. We wensen een toilet, wastafel en inloopdouche te laten installeren , en graag een alternatief voor tegels qua vloer- en wandbekleding (laminaat/kurk/...


Badkamer Brasschaat
donderdag 08 april 2021

Renovatie wc ruimtes horeca

Ik zou graag het toilet van mijn zaak renoveren. 3 urinoirs + 3 wc's + 1 lavabo+ 5 schilderdeuren te vervangen en plaatsen.


Badkamer Mortsel
donderdag 01 april 2021

Radiator verwijderen , afvoer plaatsen, kraan vervangen

Ik ben opzoek naar een loodgieter voor mijn radiator te verwijderen afvoer plaatsen en kranen te vervangen in de badkamer. Ik zou graag ook een afvoer willen voor de badkamer.


Badkamer Borgerhout (Antwerpen)
woensdag 03 maart 2021

Vervangen van badkamermeubel, badscherm en kraan

Ik zou graag enkele meubels vervangen van badkamermeubel, badscherm en kraan moeten afgebroken worden en nieuwe geplaatst worden. Bestaande afbreken en naar containerpark brengen. Nieuw reeds aangekocht, het grootste deel is al geleverd. De badkamer is +- 2 X 3,5.


Badkamer Berchem (Antwerpen)
vrijdag 05 februari 2021

Nieuwe badkamer installeren

We spelen met het idee om een nieuwe badkamer in ons huis te installeren op het gelijkvloers. Alle nutsvoorzieningen zijn al aanwezig in de ruimte. Oppervlakte hangt dus af van de ruimte die we kiezen.


Badkamer Berchem (Antwerpen)
zaterdag 30 januari 2021

Badkamerkast installeren

Wij zijn begonnen met het vervangen van de badkamerkast en hebben een ikea badkamermeubel gekocht. Oude kast en wastafel zijn reeds afgehaald maar wij stoten nu met het probleem dat de buizen anders gelegd moeten worden en kast deftig gehangen moet worden rekening houden met de bestaande leidingen. Wij verkiezen toch professionele hulp in te schakelen.


Badkamer Antwerpen
woensdag 30 december 2020

Badkamer renoveren

Verwijderen oude douchecabine, nieuwe douchebak en glaswand plaatsen (Deze heb ik reeds aangekocht, die moeten gewoon geplaatst worden). Muurtegels achter douchecabine verwijderen en nieuwe plaatsen (deze heb ik nog niet aangekocht, dit zou ik graag met de vakman bespreken) De oppervlakte van de muurtegels is ongeveer 5 vierkante meter.


Badkamer Oelegem
donderdag 10 december 2020

Plaatsing douchekabine + tegels plaatsen + 2 kranen vervangen

Er zijn een aantal werken die moeten uitgevoerd worden: Wij zijn opzoek naar een vakman om de oude douchecabine te vervangen door een nieuwe. Oude is al gedemonteerd. De nieuwe douchekabine hebben we al aangekocht, deze moet gewoon gemonteerd worden. Onderaan de douchecabina zijn er 2tal rijen die nog betegeld moet worden, deze tegels zijn 80x80cm - deze tegels heb ik liggen. De afvoer van onze douche moet verlegd worden zodat we onze nieuwe douchecabine kunnen plaatsen. Alsook moeten onze kranen (2stuks) van de lavabo en de keuken vervangen worden, die kranen zou ik graag in samenspraak met de vakman aankopen.


Badkamer Mortsel
donderdag 19 november 2020

Lekkende toilet en badkamer kraan herstellen

Het inbouw toilet lekt water waardoor ik eventueel het toilet wat hoger zou plaatsen. De kraan van het bad lekt ook en bij het openen van de kraan loopt er water uit de kraan en gelijktijdig uit de sproeier. De kraan zit ook ingebouwd, die zit in de muur. Dit zou dus allemaal nagekeken en hersteld moeten worden.


Badkamer Wilrijk
maandag 16 november 2020

Inloopdouche plaatsen

Ik heb nu een bad en ik zou dat graag laten uitbreken en er een inloopdouche laten zetten.


Badkamer Antwerpen
dinsdag 20 oktober 2020

Herstelling vloer douche tegels

De vloer in onze douche is een beetje aan het verzakken/barsten. Door de gebarsten tegeltjes hebben we schrik dat er water tussen zal kruipen en dit vochtproblemen veroorzaakt. Momenteel komt hier ook schimmel op te staan. Dit zou hersteld moeten worden alsook zou er nazicht moeten zijn van de al opgelopen schade.


Badkamer Antwerpen
dinsdag 13 oktober 2020

Kleine klussen in de badkamer uitvoeren

In de badkamer moet een wastafel vervangen worden door een nieuw meubel en bijhorende wastafel. Daarnaast moet er een nieuwe kraan worden geplaatst op het bad. Eventueel ook langs het bad afkitten.


Badkamer Mortsel
vrijdag 09 oktober 2020

Badkamermeubel en kasten op maat maken

In onze badkamer dient er voor de wastafels een badkamermeubel inclusief overhangende spiegelkast te worden voorzien. Daarnaast zijn is er nog ruimte voor twee kleinere kasten die op maat zouden moeten gemaakt worden. Het badkamermeubel zou 2x1m moeten zijn.


Badkamer Antwerpen
woensdag 07 oktober 2020

Badkamerrenovatie uitvoeren

Onze badkamer is wat verouderd wij zouden graag een strakke badkamer hebben. De boiler hangt in de badkamer, dit zou wat verstopt moeten worden. De vloer moet gerenoveerd worden, muren en ingemaakte kasten + hoekbad moet geplaatst worden. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 15vierkante meter.


Badkamer Berchem (Antwerpen)
maandag 28 september 2020

Badkamer uitbreken

Het strippen van een badkamer. Het betreft een badkamer van 3 meter op 2,2 meter en 2,8 meter hoog. De badkamer is overal betegeld ook de vloer. Er is een bad (60cm op 160cm), een lavabo en en wc-pot aanwezig die ook dienen uitgebroken te worden. Jullie zouden ook voor het wegdoen van de afval moeten zorgen. De badkamer bevindt zich op de tweede verdieping.


Badkamer Hoboken (Antwerpen)
vrijdag 04 september 2020

Vervangen bad en toilet badkamer

Vervangen van een bad en toilet in een badkamer + verplaatsen kraan en plaatsen van douchescherm.


Badkamer Ekeren (Antwerpen)
vrijdag 14 augustus 2020

Bad vervangen

In een appartement dient het bad vervangen te worden. Het bestaande bad en de omliggende tegels moeten uitgebroken worden en vervangen door een nieuwe bad en nieuwe tegels.


Badkamer Berchem (Antwerpen)
zaterdag 25 juli 2020

Gastentoilet renoveren

Gastentoilet van ong. 1m x 2m renoveren: -nieuwe tegelvloer, -nieuwe toilet, -nieuwe lavabo, -plaatsing verlichting -eventueel plaatsing inbouwkastje -afwerking Belangrijk: de tegelvloer van het gastentoilet loopt door in de inkomhal. Indien dit aan een voordelige prijs kan, mag de volledige tegelvloer mee vervangen worden.


Badkamer Berchem (Antwerpen)
woensdag 22 juli 2020

Uitbreken badkamer en plaatsen van nieuwe inloopdouche

Zitbad en lavabo in kleine badkamer van ong. nog geen 10m² uitbreken. Wand- en vloertegels behouden indien mogelijk. Compacte douchecabine en lavabo met ondermeubel plaatsen. Het betreft een appartement op de 4de verdieping, er is een lift aanwezig in het gebouw. Afval afvoeren.


Badkamer Merksem
zondag 05 juli 2020

Badkamerrenovatie uitvoeren

Bad uitbreken. Inloopdouche plaatsen.


Badkamer Antwerpen
woensdag 17 juni 2020

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

De huidige badkamer graag verwijderen van schimmel. Nieuwe badkamer installeren (douchecabine + wasmeubel) in moderne stijl.


Badkamer Wilrijk
zaterdag 13 juni 2020

X2O badkamer installeren

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Electriciteit en leidingen zijn in orde. Nodig wandmeubel in massieve walnoot met 1 wasbak en kraan, wandkast wasmachine droogkast laminaat lichtgrijs, betegeling metrotegels aan inloopdouche, inloopdouche met douchewand en kraanwerk, hangtoilet, hangende radiator +/- b 70 cm +/- h 150 cm. Bestaande badkamer afbreken (bad) en wandkast met jaloeziedeur, vloer wordt klikvinyl floorify terrazzo Nieuw plafond. Vloer liefst niet verhogen om prijs te drukken, graag wel prijsverschil Nis aan douche en verhoging wandmuur voor hangtoilet mee te willen voorzien Plaatsing graag mee te willen voorzien De plaats van het bestaand bad (inloopdouche), wastafel, radiator (overzijde) en toilet is blijvend.


Badkamer Wilrijk
zondag 07 juni 2020

Badkamer vernieuwen

Douche vernieuwen. Bestaande douche en afvoer uitbreken. Vochtwerend scherm plaatsen. Nieuwe douchebak van 1.2m x 1.2m in composiet mat wit of calacatta plaatsen. 2 Wanden van 1.2m x 2.2m x 2.4m Calacatta plaatsen. Douchedeur met vaste wand van 1.2m x 1.2m plaatsen in mat zwart. Douchekraan of regendouche in mat zwart plaatsen. Electrische ventilator plaatsen.


Badkamer Hoboken (Antwerpen)
woensdag 03 juni 2020

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. Alle artikelen zijn reeds aangekocht; Dus enkel plaatsen en aansluiten. Plaatsen van een hoek douche 1.4m x 0.9. Tegels nog af te wachten.


Badkamer Antwerpen
donderdag 21 mei 2020

Badkamer verder aanleggen en afwerken

Heb een huis gekocht waarin 3 studioappartementen/ komen. 2 van de 3 appartementen zijn reeds half voorzien van de badkamer. Andere is nog volledig te installeren.


Badkamer Antwerpen
woensdag 13 mei 2020

Badkamerrenovatie uitvoeren

Nieuwe douche plaatsen. Rond bad en douche betegelen. Ook oude betegeling uitbreken. Eventueel ook de gehele badkamer betegelen want wegens vochtproblemen zijn er gebroken tegels en kapotte voegen. Eventueel nieuw lavabomeubel met dubbele wasbak plaatsen.


Badkamer Wommelgem
maandag 04 mei 2020

Badkamer renoveren

Badkamer opnieuw betegelen. Wastafel vervangen. Bad uitbreken en inloopdouche plaatsen. Opp. badkamer is 2.07m x 2.53m. De oude tegels en badkamer liefst in mate van mogelijk blijven.


Badkamer Merksem
donderdag 30 april 2020

Renoveren van badkamer

We hebben een kleine verouderde badkamer van de jaren '60. Ongeveer 2m x 1,7m. Graag wilde we deze vernieuwen (douche en lavabo+meubel, muren en vloer). De indeling blijft hetzelfde. De kleine wc ernaast wilden we ook graag vernieuwen (hangende wc en nieuwe muren) ongeveer 1 meter op 80 cm.


Badkamer Antwerpen
woensdag 29 april 2020

Badkamerrenovatie uitvoeren

Volledige badkamerrenovatie + leidingen vervangen +/-10m² Advies van de vakman is wel echt nodig


Badkamer Zwijndrecht

Badkamer plaatsen in jouw regio

Offertes aanvragen