Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling

Klusjesman - Antwerpen

Klusjesman - Antwerpen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Klusjesman gezocht in Antwerpen?

Is het tijd om een professionele klusser in te schakelen voor die paar kleine klusjes die al jaren op zich laten wachten? Via Casius vind je het perfecte klusbedrijf in jouw regio. Voor zowel de kleinere kluswerken in de woning maar ook voor bijvoorbeeld een groot tuinonderhoud vind je hier de beste klusjesmannen in regio Antwerpen.

Ik zoek een klusjesman in de buurt van Antwerpen

Professioneel klusbedrijf in jouw regio gezocht? Woon je niet in Antwerpen maar in de nabije omgeving? Geen nood want wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht woont vind hier ook zeker een allround klusjesman.

Via het groene formulier kan je offertes aanvragen van klussers in Antwerpen

Klusjesman prijs per uur

Als je op zoekt ben naar een klusjesman wil je ook graag op voorhand weten wat een klusjesman in Antwerpen gemiddeld kost. We spreken hier uiteraard niet over de prijs van een gepensioneerde klusjesman of een klusbedrijf dat in het zwart werkt. 

Klusjesmannen in Antwerpen hanteren een gemiddelde prijs tussen de €20 en €35 per uur. Dit is een richtprijs want elke klusser zet zijn eigen prijs afhankelijk van de verplaatsingskosten, ervaring en het soort kluswerk.

Waarom een klusser zoeken via Casius?

Elk klusbedrijf in Antwerpen is aangesloten in ons netwerk van erkende vakmannen. Dit wil zeggen dat elke klusjesman voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Elke klusser wordt door de particulieren regelmatig beoordeeld op:

 • Kwaliteit van het werk
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Naleving van de planning
 • Bereikbaarheid en communicatie

De taken van een klusjesman

Je kan voor allerlei klussen beroep doen op klusbedrijven in Antwerpen. Vaak zien we dat mensen een klusjesman zoeken voor sanitair of voor werken in de tuin. Klusser gezocht voor een andere klus? In onderstaande lijst geven we je een idee van een aantal klussen die geregeld door onze klusbedrijven worden uitgevoerd.

 • Lampen, lusters of spots ophangen,
 • Rolluiklint vervangen,
 • Siliconen vervangen in de badkamer,
 • Douchebak herstellen of vervangen,
 • Afvoer of syfon vervangen,
 • Lekkende kraan herstellen of vervangen,
 • Verstopt toilet ontstoppen,
 • Kleinere klussen in de badkamer,
 • Het plaatsen van een honden- of kattenluik in een deur of raam,
 • Plaatsing of herstelling van een vliegenraam,
 • Schilderwerken of behangen,
 • Herstellen van beschadigingen in gyproc-scheidingswanden,
 • Plaatsen van duivenpinnen,
 • Schoonmaken van de dakgoot of regenpijp,
 • Het vervangen van enkele dakpannen,
 • Kleinere afbraakwerken,
 • Het monteren van meubels
 • Opruimen of leegmaken van zolders, garages of tuinhuizen,
 • Het reinigen van een terras of oprit,
 • Gras afrijden,
 • Kleinere snoeiwerken in de tuin uitvoeren,
 • Onkruid trekken,
 • Tapijt plaatsen op de trap of de vloer,
 • Het oliën of schuren van een parket,
 • Scharnieren van deuren of (schuif)ramen vervangen,
 • Plinten plaatsen,
 • Zonnewering plaatsen,
 • Deurbel plaatsen of vervangen,
 • Riolering ontstoppen,
 • Klinken herstellen of vervangen,
 • Ramen afkitten,
 • Bad emailleren.

Klusser gezocht voor andere werken die niet in de lijst staan? Geen nood, onze klusbedrijven kunnen ook allerlei andere grote- en kleine kluswerken voor je uitvoeren. Plaats je opdracht bij Casius en wij doen er alles aan om de beste klusjesman in Antwerpen te vinden. Gratis en zonder verplichtingen!

Offertes klusjesman in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen in regio Antwerpen

vrijdag 30 juli 2021

Ophalen nieuwe en afvoeren bestaande meubels met ladderlift

Graag een allround-hanyman die me kan helpen met het het ophalen van nieuwe meubels en het afvoeren van bestaande meubels naar het recyclagepark. Dit middels een ladderlift aangezien ik op een 5e verdieping van een appartement woon. Bedoeling is dat dit dus allemaal op dezelfde dag zou kunnen uitgevoerd worden om de kost te beperken. Af te voeren meubels: 1 zetel , 1 stoel , 4 terras stoeltjes en tafel , 2 tv meubels en nog paar kleine items.


Andere / klussen Antwerpen
vrijdag 23 juli 2021

Laminaat leggen + Muur bezetten

Laminaat van de woonkamer vervangen + muur bezetten


Andere / klussen Antwerpen
dinsdag 20 juli 2021

Kleine klusjes klaren

Kleine klusjes allerlei: lamparmatuur ophangen, schilderijen ophangen, tv-aansluiten en bevestigen muur,+ kleine klusjes


Andere / klussen Brasschaat
woensdag 30 juni 2021

Kleine veranda afbreken

Het betreft de afbraak van een kleine veranda op eerste verdieping van een beletage woning. Deze moet weg wegens een bouwovertreding.


Andere / klussen Schoten
zondag 20 juni 2021

Vaststellen en herstellen betonrot

Tijdens de renovatiewerken, was ik de vloer van de living aan het weghalen en merkte ik een vlek. Ik ben dan in de kelder gaan kijken en zag aan het plafond dat er stukken begonnen los te komen en dat ik ijzer kon zien zitten. Ik vermoed dat het om betonrot gaat, dus graag een specialist ter plekke om uitsluitsel te geven en een voorstel te doen om dit te herstellen.


Andere / klussen Hoboken (Antwerpen)
donderdag 17 juni 2021

Uitvoeren diverse klussen

Er zouden verschillende klussen moeten aangepakt worden de komende weken: - opruimen en afvoeren van oude spullen - monteren spots en gordijnrails - elektriciteit badkamer en toilet nazien - opfrissen terras (bemoste bankirai ed)


Andere / klussen Wilrijk
woensdag 16 juni 2021

Storten betonfundering ruwbouw +/- 90 m² /12 cm

Op zoek naar een firma die beton kan storten op onze werf in Kapellen. Wapeningsnetten plaatsen we zelf, we zoeken enkel iemand voor storten + uitstrijken beton.


Andere / klussen Kapellen (Antwerpen)
maandag 14 juni 2021

Regenwaterput installeren in voortuin

We zijn op zoek naar iemand om een regenwaterput te installeren bij ons. Volume is nog niet bepaald, we zouden graag wat info hebben over welk volume best bij onze situatie past.


Andere / klussen Zwijndrecht
vrijdag 28 mei 2021

Kelder rooster plaatsen

Redelijk hoge luchtvochtigheid in mijn kelder - geen keldergat (blauwe steen over gezet). Graag deze vervangen door een degelijk rooster om zo verse lucht binnen te laten en zo de luchtvochtigheid naar beneden te brengen.


Andere / klussen Borgerhout (Antwerpen)
zondag 09 mei 2021

vochtprobleem keuken oplossen

Ik ben een grote vochtplek ontdekt aan de onderzijde van de keukenmuur en ben op zoek naar iemand die dat probleem kan oplossen. Ik weet niet van waar het komt.


Andere / klussen Antwerpen
maandag 26 april 2021

Oude keuken en een muur afbreken

ik ben opzoek naar iemand die mijn oude keuken wil afbreken excl. inductiekookplaat. woon wel op het 9de verdiep. Tevens dient er ook een muur afgebroken te worden en een gyprocmuur geplaatst te worden.


Andere / klussen Merksem
zondag 25 april 2021

Allerlei klusjes uitvoeren

Dakgoot (lek) maken, fietsslot buiten ankeren, verlichting (3 stuks) ophangen, kaders (6) ophangen, kraan keuken vastdraaien, scharnier kastje maken, afvoer toilet maken, kattenluikje in deur bevestigen.


Andere / klussen Borgerhout (Antwerpen)
woensdag 14 april 2021

Keuken muur metselen, schilderen

Ik zoek iemand die onze keuken muur kan inmetselen en schilderen. Door een lek bij onze bovenbuur is een stuk van onze muur verslechterd en afgebroken.


Andere / klussen Borgerhout (Antwerpen)
woensdag 10 maart 2021

Bidet plaatsen, handvat aan het bad en nieuwe vlotter in toilet

Bidet plaatsen, handvaten platen, vlotter vervangen, ... Verschillende klussen uitvoeren. Ook materiaal voorzien. Bad mogelijks ook veranderen indien mogelijk.


Andere / klussen Antwerpen
donderdag 04 maart 2021

Regularisatie 3e verdieping

De woning werd verkocht en de compromis werd reeds ondertekend. Bij het opvragen van de plannen door de koper in de Felix archieven is gebleken dat er nooit een bouwvergunning goedgekeurd werd voor het 3e verdiep. Dit staat er echter al van de jaren '60. Ik heb inmiddels bij de Stad Antwerpen advies gevraagd inzake het "vermoeden van vergunning" en dit is natuurlijk niet bindend maar zou positief moeten zijn. Hiervoor dient echter een volledig dossier ingediend te worden met de nodige digitale plannen etc. Kunt u aangeven wat de kostprijs zou zijn (gelijkvloers + 3 verdiepingen dus 4 bouwlagen) en op welke termijn dit uitgevoerd zou kunnen worden aangezien de behandeling bij de gemeente ook 4 à 6 maanden kan duren...


Andere / klussen Antwerpen
donderdag 25 februari 2021

Glas vervangen van 7 ramen en een glazen balustrade maken

Veiligheidsglas plaatsen voor complete woning. Het gaat om 6 enkele ramen en 1 groot raam. Er moet ook een glazen balustrade gemaakt worden voor een trap van de kelder naar het gelijkvloers.


Andere / klussen Antwerpen
donderdag 11 februari 2021

Septische put herstellen

De septische put werd reeds geruimd, ontstopt en gereinigd door de verkoper. Niettegenstaande had ik de put bijkomend graag nog hersteld naar mogelijke lekken. Onze septische put zou dus heel grondig nagekeken moeten worden.


Andere / klussen Berchem (Antwerpen)
woensdag 10 februari 2021

3 gaskachels veilig verwijderen

In een appartementsblok met 3 studio's zouden wij 3 oude gaskachels willen verwijderen. Deze zouden dus veilig losgekoppeld moeten worden en de gastoevoer zou op een reglementair manier moeten worden afgedicht (voor extra veiligheid). Gasleidingen moeten wel intact blijven aangezien er nog gebruikt wordt van gasboilers in de appartementen. Geen verdere handelingen vereist.


Andere / klussen Antwerpen
zaterdag 06 februari 2021

Regenwaterput installeren

Wij zouden graag onder ons terras een grote regenwaterput steken en gebruiken als water voor de planten, wassen van auto/fietsen en doorspoelen van de WC. We zouden graag een filter tussen plaatsen. Nu ligt er nog geen terras, dus dat zou perfect zijn dat dit eerder gebeurd Ons dak is 170m² (ik zou graag eentje hebben van 10.000L)


Andere / klussen Brasschaat
dinsdag 02 februari 2021

Waterdicht maken douche

Mijn douche is afgewerkt met gevoegde tegels. De voegen tussen die tegels beginnen los te komen en laten vocht door in de achterliggende muur. Gezochte oplossing : behandeling voegen of hele muur of vervangen/plaatsen van tegels. De totaaloppervlakte van de wand is ongeveer 2 vierkante meter.


Andere / klussen Berchem (Antwerpen)
woensdag 27 januari 2021

Plaatsen septische put

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een betonnen septische put van 3000L. Er dienen uitgravingswerken te gebeuren - afvoeren van uitgegraven grond - plaatsen van nieuwe put en het aansluiten uiteraard.


Andere / klussen Ekeren (Antwerpen)
zaterdag 23 januari 2021

Systeemplafond plaatsen

Ik zoek een klusjesman die mijn plafond van ong 15m² wil uitbreken en een systeemplafond in de plaats wil hangen. Materiaal (Tegels, Profielen, ..) aanwezig.


Andere / klussen Wilrijk
vrijdag 15 januari 2021

Ophoging schoorsteen

Cliënte zoek een dakwerker die haar schoorsteen kan verhogen aangezien haar buren een extra verdieping bouwden die nu hoger komt dan haar reeds bestaande schoorsteen. De baksteen bestaat uit bakstenen. Ik later foto's doorsturen naar de vakman.


Andere / klussen Hoboken (Antwerpen)
donderdag 14 januari 2021

Binnendeur vervangen

Eén van de binnendeuren in mijn appartement is beschadigd. Ik zoek iemand die de deur kan vervangen. Ik zou graag 1 gelijkaardige deur, inclusief plaatsing, afwerking, verplaatsingskosten... Kleur liefst gelijkaardig als huidige deur omdat de andere deuren ook die kleur hebben. De afmetingen zijn 2m hoog en 78cm breed


Andere / klussen Wilrijk
donderdag 14 januari 2021

Allerlei klusjes in en rond het huis op regelmatige basis

Diverse dingen moeten gebeuren in de woning - boom verwijderen, poort plaatsen, houtkot maken,, dakgoot plaatsen, .... Ik zoek dus een allround klusser, die mij op regelmatige basis kan helpen.


Andere / klussen Borsbeek (Antwerpen)
woensdag 13 januari 2021

Plaatsen ijzeren berging yardmaster

Plaatsen van ijzeren berging ong. 3x4m (gekocht Makro) Ondergrond voorzien van grind (geen beton ) Deze berging moet in de tuin geplaatst, de tuin is makkelijk te bereiken voor de vakman.


Andere / klussen Antwerpen
vrijdag 08 januari 2021

Herstellingswerken na waterschade

Bij het afbreken en heropbouwen op het naburig perceel werd de scheimuur niet afgeschermd, waardoor er waterinfiltraties in de daarnaast gelegen woning bestonden ten gevolge waarvan ik op heden vochtschade aan haar zijde van de scheimuur heeft. Het zou gaan over 3 verdiepingen waar het moet hersteld worden


Andere / klussen Hoboken (Antwerpen)
vrijdag 08 januari 2021

Herstelling vaatwasser en vervanging inbouwspotjes

De vaatwasser van de firma (Whirlpool) werkt niet meer (doet helemaal niets meer) en ook moeten er een 20-tal LED-spots (inbouw) vervangen worden.


Andere / klussen Antwerpen
vrijdag 01 januari 2021

Oude keuken afbreken en meenemen

Ik zoek iemand die mijn keuken wil afbreken en tegeltjes kan verwijderen, keuken heeft lengte van 3m90.


Andere / klussen Antwerpen
donderdag 31 december 2020

Kleine werken uitvoeren.

-Stang maken om lichte kleding en of riemen aan te hangen. (hout - 1 m lengte) -Scharnieren in keukenkasten vervangen (Dit gaat over 3stuks) -Stopcontact vast zetten.


Andere / klussen Schilde

Klusjesman in jouw regio

Offertes aanvragen