Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lavabo in de badkamer

Sanitair

Sanitair

Komt er water aan te pas? Dan hoort het bij sanitair. Casius bezorgt je informatie, handige prijslijsten en offertes van vakmensen uit jouw regio.

Sanitair in de badkamer nodig?

Op zoek naar nieuw sanitair voor jouw badkamer? Of heb je alle toestellen al gekocht en zoek je een goeie stielman je te helpen bij de installatie? Vraag snel jouw gratis offertes aan, vergelijk prijzen en ontdek welke professionals uit jouw regio kunnen helpen.

Elk van onze vakbedrijven is financieel gezond en voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Op deze manier ben je er zeker van dat je in contact komt met serieuze bedrijven dicht bij huis.

Recente aanvragen sanitair plaatsen

maandag 24 januari 2022

Badkamer renoveren

Badkamer in studio moet vernieuwd worden: nieuwe douche, toilet en kraan op huidige lavabo. Nieuwe tegels of acrylplaat in douche. Nieuwe vloer en leidingen aanpassen. Budgetvriendelijk is voor vakantie verhuur.


Badkamer Nieuwpoort
zondag 23 januari 2022

Badkamer renovatie

Wij willen een totaal renovatie van onze badkamer. Met een bad met glazen wand voor douche, badkamermeubel met dubbele lavabo en toilet en bidet. Opnieuw vloeren en betegelen. En de leidingen vernieuwen.


Badkamer Onkerzele
zondag 23 januari 2022

Vervanging hangtoilet in badkamer

Ik zoek iemand die een nieuw hangtoilet in badkamer kan plaatsen. Momenteel is reeds een ouder model aanwezig dat dringend aan vervanging toe is.


Badkamer Wondelgem
zaterdag 22 januari 2022

Badkamer renoveren

Wij willen graag onze badkamer renoveren. Dus een nieuwe inloop douche, plaatsen nieuw (enkel)badkamermeubel, plaatsen wand om hangtoilet volledig te scheiden van de badkamer (aparte toegang) , andere vloer en muur bekleding. plafond (verven en eventueel repareren, nu hangt er een plastic plafond) Afmetingen (B 1,93 m x L 2,56 m x H 2,50 m)… De oude badkamer moet ook nog worden afgebroken.


Badkamer Middelkerke
woensdag 19 januari 2022

Volledige badkamerrenovatie + toilet in kamer ernaast

Volledige badkamerrenovatie (3,8 m2) vervangen bad, bevangen badkamermeubel, tegels vloer en muur), alsook renovatie van toilet ernaast (in apart kamertje). We kijken om de oude badkamer zelf uit te breken


Badkamer Elsene
woensdag 19 januari 2022

Complete badkamerrenovatie met nieuwe indeling ruimte

Verwijderen actuele douche door inloopdouche en supprimeren van de badkuip, van 2 lavabo's naar 1, regendouche en thermostatische kraan, vloer en wandbedekking te vervangen en aan te passen aan nieuwe indeling; installeren elektrische radiator indien mogelijk, aangepaste verlichting, plafond. En aangepaste kastruimte. Huidig appartement 20 jaar oud. elektrische verwarming en boiler WC in aparte ruimte en geen wasmachine of droogkast.


Badkamer Koekelberg
dinsdag 18 januari 2022

Nieuwe CV-ketel plaatsen en bad vervangen door inloopdouche

Bestaande gasketel vervangen in een appartement - tevens nagaan en eventueel conform maken van de bestaande rookgaskanalen. Bestaand bad verwijderen en vervangen door inloopdouche + plaatsen van een toilet met maalder. + mogelijk een plafond isoleren indien nodig.


Badkamer Halen
maandag 17 januari 2022

Volledig afgewerkte badkamer plaatsen

Plaatsen van volledig afgewerkte badkamer in een nieuwbouw.


Badkamer Heusden (Limburg)
zaterdag 15 januari 2022

lekkende douche vernieuwen

De muur in de kamer naast de douche is vochtig. Zelf heb ik reeds gezien dat de ophanging onder de douchebak helemaal nat is. Omdat deze reeds enkele jaren geleden ook een herstelling heeft gehad denken we er aan om de huidig douche aan te passen naar een nieuwe douche of inloopdouche.


Badkamer Brecht
donderdag 13 januari 2022

Kleine klusjes afwerken in de badkamer

Tegels rond kranen plaatsen in de badkamer, tegels zijn aanwezig. Ook omkasting bad afwerken met waterbestendige platen. Hiernaast ook 6 veluxverduisterrolletjes monteren.


Badkamer Geel
vrijdag 24 december 2021

Badkamer renoveren

We zitten met een zitbad. We zouden graag hebben dat er een inloopdouche en een andere badkamermeubel komt. De afloop moet ook vervangen worden. De tegels moeten ook vervangen worden. 2x2m


Badkamer Muizen (Mechelen)
zaterdag 18 december 2021

Douchebak installatie

We zijn opzoek naar iemand die onze badkamer installatie kan herstellen. Onze loodgieter heeft tijdens installatie van douchebak een fout gemaakt wat heeft een leek veroorzaakt en onze houten vloer in de naast liggende kamer kapot gemaakt. De verbinding onder douchebak is voorlopig herstelt maar dat is geen vaste oplossing en we zoeken iemand om dat te herstellen + houten vloer in de hal (oude, natte planken vervangen met nieuwe).


Badkamer Mechelen
woensdag 15 december 2021

Nieuwe badkamer plaatsen op zolder

Wij zouden op onze zolderverdieping onze badkamer willen plaatsen. Momenteel is deze gelegen op het gelijkvloers achteraan. (achter de keuken gelegen) Wij zijn opzoek naar iemand die de afvoeren, watertoevoer, etc kan komen plaatsen.


Badkamer Ravels
dinsdag 14 december 2021

Boiler vervangen

Een vakman nodig voor het vervangen van onze elektrische boiler. We hebben momenteel een (oude, versleten) boiler en zouden deze willen vervangen door een elektrische doorstromer. Onze voorkeur gaat uit naar een doorstromer omwille van het zware gewicht van een boiler en de muur waaraan die bevestigd dient te worden is oud en minder stevig. Uiteraard staan we open voor het advies van installateurs in verband met het verschil tussen boilers en doorstromers. Bij type van het gebouw duidde ik "afgewerkte ruimte / gebouw in gebruik" aan, maar ik wil verduidelijken dat het over de zolder gaat en het dus geen mooie afwerking dient te hebben.


Badkamer Zichem
donderdag 09 december 2021

Douche vervangen

Douche vervangen door inloop douche wanden plaatsen en douche scherm


Badkamer Keerbergen
dinsdag 30 november 2021

Badkamer vernieuwen

In onze woning is de badkamer aan renovatie toe... zeker omdat we houtskelet gebouwd hebben en er toch wel wat vochtproblemen in en rond de badkamer zijn ontstaan.


Badkamer Lokeren
maandag 29 november 2021

Badkamer renoveren: vloer, wand en bad plaatsen

Wij zouden graag onze badkamer laten renoveren. Vloer + wandtegels vervangen en een vrijstaand bad plaatsen in de ruimte van ongeveer 20 m².


Badkamer Essen
maandag 29 november 2021

Nieuwe inloopdouche plaatsen en deels badkamer opnieuw betegelen

Graag willen wij deels onze badkamer laten renoveren conform onderstaande: -douchebak acryl 180 x 90 + Geberit Sifon laag model -Douchewand + profiel -Zand - cement + aansluitmateriaal - bezetting in Unique WR -Tegels Tadao Camargue 30 x 600 x 10 ( +/- 13 à 14 m²) -afbraak oude douche - tegels lange muur en overige klein materialen en hulpstukken We zijn reeds in het bezit van een Grohe Vitalio Joy douchesysteem thermostatisch met hoofdouche 26cm en handdouche chroom


Badkamer Poederlee
maandag 29 november 2021

Badkamer geheel vernieuwen

Wij zouden graag de badkamer laten vernieuwen: Tegelwerk, vrijstaand bad, kasten, toilette, inloopdouche en verwarming vernieuwen. 3,5x2,5m


Badkamer Achel
zondag 28 november 2021

Ligbad vervangen door douche/ inloopdouche

Ligbad vervangen door inloopdouche / douche. We breken zelf het oude bad uit.


Badkamer Merksem

Offertes voor badkamersanitair vergelijken

Offertes aanvragen