Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lavabo in de badkamer

Sanitair

Komt er water aan te pas? Dan hoort het bij sanitair. Casius bezorgt je informatie, handige prijslijsten en offertes van vakmensen uit jouw regio.

Sanitair in de badkamer nodig?

Op zoek naar nieuw sanitair voor jouw badkamer? Of heb je alle toestellen al gekocht en zoek je een goeie stielman je te helpen bij de installatie? Vraag snel jouw gratis offertes aan, vergelijk prijzen en ontdek welke professionals uit jouw regio kunnen helpen.

Elk van onze vakbedrijven is financieel gezond en voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Op deze manier ben je er zeker van dat je in contact komt met serieuze bedrijven dicht bij huis.

Recente aanvragen sanitair plaatsen

vrijdag 01 juli 2022

Badkamer renoveren

Badkamer ca 2.60 hoog en 2.60 bij 3.00 breed van wand- en vloertegels willen laten voorzien 2 plexiglas wanden douchecabine plaatsen Zijwand douchecabine uitbreken en voorzien van glazen wand Hangende toiletpot verwijderen en nieuwe plaatsen Hangende wastafel, fonteintje, douche en 2 kranen plaatsen Laatstgenoemden evenals plexiwanden, douchebak, glazen Zijwand en toiletpot worden door mij aangeschaft


Badkamer Turnhout
woensdag 29 juni 2022

Elektrische boiler plaatsen

Ik ben op zoek naar een loodgieter voor de plaatsing van een boiler (liefst elektrisch) in de badkamer.


Badkamer Affligem
donderdag 16 juni 2022

Badkamer renoveren

Onze badkamer moet volledig gerenoveerd worden. Er moet een nieuwe douche inkomen, nieuwe meubels, radiatoren, de muren en de vloer moeten opnieuw gedaan worden,.... De oppervlakte is ongeveer 10m2


Badkamer Deurne
woensdag 15 juni 2022

Vervangen van badkraan en siliconen spuiten

Er zit een lek in de badkraan. De kraan moet vervangen worden. Plus afkicken van gedeeltelijk vloer met siliconen. Het gaat oever ongeveer 6 meter in totaal.


Badkamer Sint-Truiden
maandag 13 juni 2022

Badkamer renoveren

Ik zoek een vakman voor de totaalrenovatie van mijn badkamer. Douche cabine plaatsen, badkamer meubel, vloer leggen alsook muur tegels, wasmachine aansluiten, radiator plaatsen, wc vloer leggen,.... De oppervlakte is ongeveer 15m².


Badkamer Brussel
woensdag 08 juni 2022

Volledige renovatie van de badkamer

Onze badkamer moet volledig gerenoveerd worden. Er moet een nieuwe douche inkomen, nieuwe meubels, radiatoren, de muren en de vloer moeten opnieuw gedaan worden,.... De oppervlakte is ongeveer 6m².


Badkamer Sint-Niklaas
woensdag 08 juni 2022

Nieuwe douchecabine plaatsen

Er is een douchecabine met schuifdeur, die te smal zou zijn. Het beste lijkt me om een nieuwe douchecabine te plaatsen.


Badkamer Gent
dinsdag 07 juni 2022

Binnenmuur impregneren tegen doorslaand vocht

Bij de renovatie van onze woning zouden we heel graag één muur van de badkamer (in de douche) in de ruwe baksteen laten en deze behandelen met hydrofuge. Deze muur is +/- 1.2m breed en 3.5m hoog. In de douche zit een afzuigpunt van het ventilatiesysteem. Is het mogelijk om de hydrofuge techniek te gebruiken op een binnenmuur in de douche?


Badkamer Ganshoren
zondag 05 juni 2022

Badkamermeubels plaatsen op maat

Ik zou graag een nieuwe badkamermeubel + wasbak laten plaatsen in mijn badkamer. De meubel zou ik op maat laten maken.


Badkamer Sint-Jans-Molenbeek
woensdag 01 juni 2022

WC bijplaatsen

Wc bijplaatsen in badkamer (waar niet veel plaats is) of in aparte ruimte naast de badkamer (150x220cm)


Badkamer Vilvoorde

Offertes voor badkamersanitair vergelijken

Offertes aanvragen