Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lavabo in de badkamer

Sanitair

Komt er water aan te pas? Dan hoort het bij sanitair. Casius bezorgt je informatie, handige prijslijsten en offertes van vakmensen uit jouw regio.

Sanitair in de badkamer nodig?

Op zoek naar nieuw sanitair voor jouw badkamer? Of heb je alle toestellen al gekocht en zoek je een goeie stielman je te helpen bij de installatie? Vraag snel jouw gratis offertes aan, vergelijk prijzen en ontdek welke professionals uit jouw regio kunnen helpen.

Elk van onze vakbedrijven is financieel gezond en voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Op deze manier ben je er zeker van dat je in contact komt met serieuze bedrijven dicht bij huis.

Recente aanvragen sanitair plaatsen

vrijdag 02 december 2022

Badkamer renovatie

Badkamer geheel renoveren. Meubel vernieuwen, douche, nieuwe tegels


Badkamer Lommel
woensdag 30 november 2022

WC aanleggen op verdiep

We hebben een huis gekocht die bijna zo goed als volledig gerenoveerd is. Het is een huis van de jaren 40. Dus er is op de 1e verdieping geen toilet aangelegd. Dus zouden we graag een toilet boven willen plaatsen. Het zou een volledige aanleg worden.


Badkamer Astene
dinsdag 29 november 2022

Badkamer renovatie

Ik wens en totale badkamertotaalrenovatie voor een badkamer van 2x2.7m.


Badkamer Mechelen
dinsdag 29 november 2022

Badkamer renovatie

Graag zouden wij ons badkamer laten renoveren van 6 vierkante meter


Badkamer Mechelen
dinsdag 29 november 2022

Badkamer renoveren

Renoveren van onze badkamer op een appartement. Details zijn sowieso best samen te bekijken op locatie, maar de badkamer bevat de volgende elementen: -bad met douchemogelijkheid & draairaam (geinstalleerd in 2017 en eventueel te hergebruiken) -toilet (te vervangen) -badkamermeubel (te vervangen) -betegelde vloer (uit te breken en te vernieuwen) -betegelde wanden (oude mosaic dat ooit werd overschilderd...) -> te bekijken wat er kan gedaan worden om dit op te knappen. -oude leidingen te vernieuwen


Badkamer Antwerpen
dinsdag 29 november 2022

Nieuw aangekocht badkamer plaatsen

We zijn op zoek naar iemand om totaalrenovatie badkamer te doen. Badkamer is reeds aangekocht bij X20. Zou voor maart 2023 zijn. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 13m².


Badkamer Heppen
maandag 28 november 2022

Badkamer met schuine wand vernieuwen

Plaatsen van nieuw bad, badkamermeubel, wastafel. Oppervlakte badkamer ongeveer 4 x 4 meter met schuine wand onder het dak.


Badkamer Zonhoven
zondag 27 november 2022

Vervangen van douchecabine en douchebak

Ik zoek een klusjesman die mijn douchecabine en douchebak vervangt kan vervangen , douchecabine en douchebak als aangekocht.


Badkamer Hemiksem
zaterdag 26 november 2022

Badkamer renovatie

Volledige badkamerrenovatie. De vloer, muren, douche, badkamermeubel,... alles moet opnieuw gedaan worden. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 8m².


Badkamer As
donderdag 24 november 2022

Badkamer renovatie

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn badkamer volledig kan renoveren. Vernieuwen sanitair, vloer, muren,...


Badkamer Hasselt

Offertes voor badkamersanitair vergelijken

Offertes aanvragen