Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lavabo in de badkamer

Sanitair

Sanitair

Komt er water aan te pas? Dan hoort het bij sanitair. Casius bezorgt je informatie, handige prijslijsten en offertes van vakmensen uit jouw regio.

Sanitair in de badkamer nodig?

Op zoek naar nieuw sanitair voor jouw badkamer? Of heb je alle toestellen al gekocht en zoek je een goeie stielman je te helpen bij de installatie? Vraag snel jouw gratis offertes aan, vergelijk prijzen en ontdek welke professionals uit jouw regio kunnen helpen.

Elk van onze vakbedrijven is financieel gezond en voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Op deze manier ben je er zeker van dat je in contact komt met serieuze bedrijven dicht bij huis.

Recente aanvragen sanitair plaatsen

maandag 11 oktober 2021

Douche + tegels + lavabo plaatsen

Ik zou graag een douche laten plaatsen (op een oppervlakte van ongeveer 90cm x 90cm), samen met tegels (ongeveer 12m²) en ook een lavabo.


Badkamer Gent
donderdag 07 oktober 2021

Renoveren badkamer

Volledige renovatie van een kleine badkamer - grondoppervlakte 2.5 m x 2.00 m , gesitueerd op een verdieping. Bestaande situatie (rudimentair) te strippen en van A-Z te voorzien van: nieuw sanitair, nieuwe vloer, wanden en plafond Als zijprojectje zou er in een aangelegen kamer een afgewerkt gyproc plafond (+/-20m²) geplaatst moeten worden


Badkamer Brussel
maandag 04 oktober 2021

Badkamer renoveren: douche, tegels, wc

Wij hebben een kleine badkamer van 2x3m. Nu staat er een bad maar wij zouden graag een douche hebben en een badkamermeubel met 2 wastafels. De wc en tegels moeten ook uitgebroken worden en vernieuwd worden.


Badkamer Burcht
zaterdag 02 oktober 2021

Douchecabine plaatsen

Douche cabine plaatsen bestaande uit een click systeem. Er staat op dit moment een douchekabine maar die zou vervangen moeten worden. En aangesloten worden op de waterleiding.


Badkamer Zottegem
dinsdag 28 september 2021

Badkamer vervangen: volledige renovatie

Mijn badkamer zou moeten vervangen worden. Ruimte met een oppervlakte van ongeveer 2 meter op 3.Volledig afgebroken worden en een nieuwe plaatsen


Badkamer Sint-Denijs-Westrem
zondag 26 september 2021

Klusjes in de badkamer uitvoeren

Klusjesman gezocht voor de renovatie van een 80 cm x 80 cm douchecabine: • Verwijderen van bestaande tegels, douchebak, douchewand • Herstelling/vervanging van achterliggende “muur” (gyproc platen) • Plaatsen van nieuwe tegels, douchebak, douchewand Nadien eventueel verdere kleine badkamerprojecten.


Badkamer Buizingen
zaterdag 25 september 2021

Complete badkamerrenovatie: douche en vloerverwarming

Oud huis gekocht en alle leidingen en chauffage, lavabo's, wc's enz. dienen hernieuwd te worden. Ook dient er een nieuwe badkamer te komen, met inloopdouche, dubbele lavabo en verwarmingselement of, indien budget het toelaat, vloerverwarming. Het gaat om een badkamer van 7 m². De oude moet nog worden afgebroken.


Badkamer Denderleeuw
vrijdag 24 september 2021

Douchebak vervangen en muren betegelen

Ik zoek een badkamerspecialist/tegelzetter voor het (leveren en) plaatsen van een nieuwe douchebak (120cm x 110cm of 120 cm x 120cm vlak) en betegelen van de muren met mozaïektegels. Doucheruimte bevindt zich op de eerste verdieping, puin afvoeren kan via het plat dak/raam. Graag ook verplaatsen van een handdoekradiator (incl inkorten leidingen) Indien gewenst kan er zelf uitgebroken worden


Badkamer Kruibeke
vrijdag 17 september 2021

Nieuwe douchedeur, voegwerk en tegels herdoen

Wij zoeken iemand om het gedeelte van de doucheruimte (max. 1x2m) in de badkamer op te frissen: o.a. plaatsen nieuwe deur naar de douche, herdoen deel van het voegwerk van de tegels en silicone.


Badkamer Oosterzele
woensdag 15 september 2021

Bad herstellen of vervangen

Ofwel zou men bad moeten gerepareerd worden (iets met warm water die niet hard stroomt) ofwel als het nodig is een nieuw bad te plaatsen. Enkel bij het warme water van het bad is er een probleem, elders in het huis niet. Het gaat om een bubbelbad/ jacuzzi.


Badkamer Ninove
maandag 13 september 2021

Complete renovatie badkamer + toiletten

Totale renovatie van de badkamer + opnieuw inrichten van het toilet boven en beneden. De oude badkamer moet nog worden verwijderd. Nog te installeren: inloopdouche, twee wastafels en een toilet, betegelde vloer en muur. Oppervlakte van de badkamer: 5 - 7 m².


Badkamer Antwerpen
maandag 13 september 2021

Badkamerrenovatie: afbraak en nieuwe installeren

Wij zouden graag onze badkamer laten renoveren. We willen: een nieuwe vloer en tegels, nieuw bad en de douche moet verplaatst worden, nieuw badkamermeubel, verluchting in het plafond. De oude badkamer moet nog worden uitgebroken. Oppervlakte ongeveer 8m².


Badkamer Balen
zondag 12 september 2021

Badkamerrenovatie + aparte wc's installeren

Wij zijn bezig met een totaalrenovatie. Wij hebben nu nood aan badkamer + 3 aparte wc's. Het gaat om een ruimte met afmetingen 2,4x3,9m.


Badkamer Deurne
vrijdag 10 september 2021

Installeren en aansluiten van kraanwerk

Voor de sanitaire werken zoeken we een loodgieter die de kraan in de garage wil controleren ivm lekkage en desnoods deze kan vervangen. Deze zou ook mogen worden doorgetrokken doorheen de gevel om daar -aan de zijde van de tuin- een buitenkraantje te voorzien. Graag ook aansluiten van vaatwas en wasmachine op dezelfde kraan voorzien. In de badkamer haddenw e een thermostatische kraan gwenst aan het aan bad. Hier zozu ook ene voorstel mogen worden gedaan voor een glazen douchedeur en een douchekop.


Badkamer Lokeren
donderdag 09 september 2021

Badkamer te renoveren

Volledige renovatie van een badkamer waarbij de oude nog moet worden uitgebroken. Graag betegeling plafond, verplaatsen boiler, inloopdouche en badkamermeubel plaatsen, inclusief vloerbetegeling en plafond nieuw plaatsen.


Badkamer Grembergen
zaterdag 04 september 2021

Afkitten douchebak en opvoegen tegels

Afkitten van de douchebak van ongeveer 1m x 1m en opvoegen van mozaïektegels errond (3 wanden).


Badkamer Antwerpen
donderdag 02 september 2021

Badkamer vernieuwen

Ik wil enkele werkjes laten uitvoeren in mijn badkamer. Men moet de douche van 6m2 hervoegen, een thermostatische kraan met regedouchestang plaatsen (niet ingebouwd) en een nieuw wasmeubel plaatsen.


Badkamer Waasmunster
donderdag 02 september 2021

Keuken ombouwen tot badkamer

Men zou een klein keukentje moeten afbreken en deze ombouwen tot badkamer. De muren zijn 3m lang en 2m50 hoog, hierop moeten nieuwe (mooie) tegels komen. Men moet ook een douche plaatsen van 90cm op 1m20, een wasbak met kastje en spiegel en indien mogelijk een nieuwe vloer.


Badkamer Antwerpen
donderdag 02 september 2021

Badkamer vernieuwen

Mijn badkamer van 1m50 op 2m50 moet volledig hernieuwd worden. Het gaat om het plafond, de muren, de meubels en de leidingen.


Badkamer Berchem (Antwerpen)
maandag 30 augustus 2021

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer vernieuwen. De douche en wasbak moeten vervangen worden. Ik wil alles met zwarte kraan en muren met glad waterbestendige platen. De muren mogen tot op ongeveer 2m bekleed zijn. De badkamer is ongeveer 2m² groot. Het gaat om een appartement op het 2de verdiep.


Badkamer Knokke

Offertes voor badkamersanitair vergelijken

Offertes aanvragen