Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lavabo in de badkamer

Sanitair

Sanitair

Komt er water aan te pas? Dan hoort het bij sanitair. Casius bezorgt je informatie, handige prijslijsten en offertes van vakmensen uit jouw regio.

Sanitair in de badkamer nodig?

Op zoek naar nieuw sanitair voor jouw badkamer? Of heb je alle toestellen al gekocht en zoek je een goeie stielman je te helpen bij de installatie? Vraag snel jouw gratis offertes aan, vergelijk prijzen en ontdek welke professionals uit jouw regio kunnen helpen.

Elk van onze vakbedrijven is financieel gezond en voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Op deze manier ben je er zeker van dat je in contact komt met serieuze bedrijven dicht bij huis.

Recente aanvragen

dinsdag 20 juli 2021

Sanitair en elektriciteit: tuinhuis als tijdelijke woning

Helpende hand (met ervaring) bij sanitair en elektriciteit aanleggen in tuinhuis, dient als tijdelijke woning ivm verbouwing. We hebben een oude hoeve gekocht die compleet wordt gerenoveerd. In afwachting willen we het tuinhuis opknappen om daar tijdelijk te verblijven. Er is momenteel nog geen water en afvoer bij het tuinhuis, ongeveer 25 meter van het woonhuis.


Renovatie Hoeselt
maandag 12 juli 2021

Sanitair vernieuwen

Wij zouden graag het sanitair over heel het huis laten vernieuwen. Het gaat specifiek over een nieuwe condensatieketel en 9 nieuwe radiatoren. Leidingen moeten ook vernieuwd worden. Ook de watervoorzieningen moeten vernieuwd worden voor warm water.


CV en verwarming Tienen
donderdag 01 juli 2021

Chapewerken uitvoeren

Wij gaan onze bovenverdieping renoveren en willen op de hele verdieping een nieuwe vloerafwerking plaatsen. Technieken (sanitair en elektriciteit) verlopen ook in chape, er zou dus plaatselijk ingeslepen worden. Vloer vertoont lichte golvingen. Ik weet niet of we chape best uitbreken of egaliseren.


Vloerwerken Mariakerke

Offertes voor badkamersanitair vergelijken

Offertes aanvragen