Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Gevelbekleding 2

Wat doet een gevelspecialist?

Wat doet een gevelspecialist?

Wat is een gevelspecialist?

Een gevelspecialist kan je eender welk werk aan jouw gevel toevertrouwen. En eender welk mag je vrij letterlijk nemen. Op zoek naar een vakman om je gevel in bakstenen te reinigen na een natte herfst of winter? Gevelspecialist! Zoek je iemand om een gevel te schilderen of om crepi gevelbepleistering aan te brengen? Gevelspecialist! Of gaat het om een volledige renovatie van een oude woning en wil je ook de gevel onder handen nemen? Je raadt het al: gevelspecialist.

Gevelspecialisten komen met allerlei materialen in contact: houten bekleding, pleister en crepi, isolatiemateriaal, een betonnen balkon en uiteraard die goede, oude bakstenen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je de juiste persoon aanspreekt. Veel vakmannen hebben al heel wat de revue zien passeren. Het kan zijn dat ze een specialisatie hebben of gewoon meer ervaring met een bepaald type gevel. Vraag hier op voorhand even na om te zien of je wel met een geschike vakman aan het praten bent.

De verschillende taken van een gevelspecialist

Renovatie gevel

Wat kost een gevelspecialist?

De prijs die je betaalt voor een gevelspecialist is afhankelijk van het type opdracht, de moeilijkheid, het materiaal, de hoogte van de woning enzovoort. Een exacte richtprijs vastleggen is dus onbegonnen werk.

Je kan kiezen voor een prijs per vierkante meter of voor een prijs per gewerkte uur. Bij een prijs per vierkante meter moet je rekening houden met wat je wil laten doen. Een gevel bepleisteren met crepi is duurder dan gewoon reinigen. Vergelijk dus enkele offertes om zo de beste keuze te maken.

Zoek je een betrouwbare gevelspecialist?

Is jouw vaste gevelspecialist op pensioen en ken je niet meteen een andere in de regio? Dan is het geen slecht idee om op zoek te gaan naar een erkende vakman die je een goede service biedt. Bij Casius brengen we je gratis en zonder verplichtingen in contact met de beste gevelspecialisten in de buurt. Elke vakman voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk.

Offertes gevelwerken aanvragen

Recente opdrachten gevelwerken

vrijdag 24 september 2021

Herbezetten en schilderen achtergevel woning/ tuinmuur

Achtergevel van ons rijhuis is serieus aan het aftakelen en moet aangepakt worden. Het gaat om een rijhuis met 2 verdiepingen en een aanbouw. Exact aantal vierkante meters weet ik niet, ik gok zeker 50 - 75 m². Achtergevel en tuinmuur momenteel in een oude crepi/ bepleistering. De tuinmuur moet ook opnieuw worden geschilderd en eventueel herbezet.


Gevel- en metselwerken Gent
donderdag 23 september 2021

Composiet dakterras kantoorgebouw

Een terras aanleggen in hardhout of composietplanken op een plat dak van een kantoorgebouw. Dakterras op 1e verdiep achteraan te voorzien (gevel 8m.) Dak in roofing, helt af in twee richtingen L/R. Afmetingen 6600 * 3500 mm. Aansluitend klein stuk aan toegangsdeur van ± 1600*950 mm.


Terras Anderlecht
Offertes gevelwerken