Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
schrijnwerker maakt maatwerk

Schrijnwerk - Hasselt

Schrijnwerk - Hasselt

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Schrijnwerk in Hasselt?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schrijnwerkers uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alken, Beverst, Bilzen, Diepenbeek, Herk-de-Stad, Heusden (Limburg), Heusden-Zolder, Kermt, Kortessem, Kuringen, Lummen, Munsterbilzen, Rummen, Schulen, Sint-Lambrechts-Herk, Spalbeek, Stevoort, Stokrooie, Vliermaalroot, Wijer, Zonhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schrijnwerker.

Offertes voor schrijnwerk in Hasselt aanvragen

Recente aanvragen uit Hasselt

maandag 08 februari 2021

Volledige traprenovatie uitvoeren

Een volledige traprenovatie. Zowel de verwijdering van de huidige stoffering als het bekleden met hoogwaardig/geluiddempende stoffering/tapijt dienen mee in de offerte opgenomen te worden. De trap loopt van gelijkvloers tem 2e verdieping, het bestaat uit 4 rechte stukken met 2 bordes (U-vormige bordestrap). In totaal spreken we over 37 treden van 70 cm breed x 20 cm diep x 17 cm(stoorboord 13cm + tredeneus 4cm + steekt 3cm uit) hoog. Elke bordes is 170 cm breed x 100 cm diep. Voor het tapijt is het belangrijk dat het geluiddempend en onderhoudsvriendelijk is. Ook een donkere antraciete kleur hebben we nu voor ogen.


Trappen Hasselt
maandag 21 december 2020

Betontrap storten

Een ronde (naar boven draaiende) betonnen trap. Afmeting voorzien voor de trap: 1m95 op 1m94.


Trappen Heusden-Zolder
woensdag 16 december 2020

Trapbekleding in massief hout aanbrengen

Ik wil mijn betontrap laten bekleden met massiefen houten treden. De trap is momenteel uit beton gemaakt. De trap heeft 16 treden, deze moeten allemaal bekleed worden.


Trappen Zonhoven
vrijdag 04 december 2020

Houten trap installeren om zolder te bereiken

Ik wil graag een budgetvriendelijke houten trap laten plaatsen die naar onze gerenoveerde zolder moet leiden. Het trapgat is er al, graag een vaste, houten trap (basismodel) over 1 verdieping.


Trappen Hasselt
donderdag 03 december 2020

Trapbekleding massief hout plaatsen

Ik wil graag mijn trap laten bekleden in massief hout. Dit gaat over een houten trap met 13 treden. Ik zou graag met de vakman bespreken hoe we dit het best kunnen aanpakken.


Trappen Hasselt
vrijdag 20 november 2020

Trap naar de kelder bekleden met tegels

Een trap naar de kelder ( in beton ) wil ik bekleden met tegels . De trap in kwestie heeft dus 12 treden. Ik zou graag bespreken met de vakman wat de beste opties zijn.


Trappen Alken
zondag 15 november 2020

Trapbekleding massief hout plaatsen

Graag mijn betontrap af te werken met hout of steen. Ik ben er nog niet aan uit welk materiaal het best is. Totaal 16 treden waarvan 5 schuine treden. Vanonder is het met een kwartslag. De trap staat in beton.


Trappen Heusden-Zolder
maandag 02 november 2020

Trap bekleden in hout

De trap-treden zijn gepolierd, maar moeten eigenlijk 7cm opgehoogd worden om overal mooi uit te komen en alle tredes even hoog te hebben. De tredes zijn in Z-vorm gegoten. We willen de Z-vorm behouden en de trap laten bekleden in eik (zelfde kleur als ons parket),


Trappen Hasselt
zondag 11 oktober 2020

Trap bekleden

Wij zijn momenteel aan het bouwen en hebben een gegoten trap met 1 draai in. We zijn nu op zoek naar mogelijkheden om deze te laten bekleden. Onze trap is momenteel in beton en heeft 15 treden.


Trappen Kortessem
dinsdag 21 juli 2020

Houten trappen plaatsen

Rechte houten afgesloten trap van gelijkvloers naar 1ste verdiep plaatsen. Moet echt afgesloten zijn want onder de trap is de kelder. Graag ook gyprocwand plaatsen, geen balustrade, wel zwarte leuning aan muurwand. Rechte houten afgesloten trap van 1ste verdiep naar 2de verdiep plaatsen.


Trappen Herk-de-Stad
woensdag 08 juli 2020

Trapbekleding massief hout plaatsen

Betonnen U-Trap met 16 treden tussen de muur bekleden met massief eik.


Trappen Zonhoven
dinsdag 07 juli 2020

Trapbekleding massief hout plaatsen

2 Betonnen trappen bekleden met geolied eik in Z-vorm. De trappen hebben elk 16 treden waarvan 6 draaitreden en 10 rechte treden met optrede van 22cm en 19cm hoog.


Trappen Lummen
vrijdag 26 juni 2020

Betonnen trap bekleden met massief hout

Betonnen draaitrap van 15 treden bekleden met massief hout of steentapijt.


Trappen Diepenbeek
dinsdag 09 juni 2020

Op maat gemaakte houten trap plaatsen in de keuken

Het zou om een trap gaan die in een keukeneiland zou verwerkt moet worden, eentje die deels over het keukeneiland gaat.


Trappen Diepenbeek
woensdag 13 mei 2020

Nieuwe houten trap plaatsen

Nieuwe houten trap plaatsen. Deze van het gelijkvloers naar de 1ste verdieping, dit is 13 treden, bordes, 6 treden.


Trappen Diepenbeek
dinsdag 05 mei 2020

Trap bekleden

Betonnen trap van 16 treden bekleden met zwart hout.


Trappen Zonhoven
vrijdag 21 februari 2020

Trap bekeleden

Houten trap bekleden HPL / CPL / laminaat. Ik denk dat het in totaal om een 30 à 32 treden gaat. Gaat om 16 treden naar eerste verdiep, dan heb je en plateau waarna er nog twee treden komen en dan naar de zolder toe zijn het er ongeveer 14.


Trappen Heusden-Zolder
maandag 17 februari 2020

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen

Vaste trap naar zolder van 3m hoog en 60 cm breed. Nog geen idee uit welk materiaal die trap moet gemaakt worden. Indien mogelijk huidig gat van 2m² dichten en nieuw gat kappen, maar dat kan ik eventueel zelf doen.


Trappen Hasselt
dinsdag 21 januari 2020

Betontrap bekleden met hout

Ter plaatse gestorte betonnen trap vraagt om afwerking. We willen de trap graag afwerken met hout. De trap heeft in totaal 40 treden en 4 bordessen. De trap bestaat dus in totaal uit 5 doorsteken.


Trappen Hasselt
dinsdag 03 december 2019

Betonnen trap bekleden met tapijt

Wij zouden graag onze betonnen trap in de nieuwbouw laten bekleden met tapijt. Het is een rechte trap tussen 2 muren met 17 treden.


Trappen Herk-de-Stad
zondag 24 november 2019

Houten trap vervangen/ vernieuwen

Het betreft vervanging van een bestaande houten trap of het vernieuwen hiervan, daar zijn we nog niet uit. De huidige trap heeft breedte van 81 cm, het hoogteverschil vloerdelen is 291 cm en heeft een diepte van 288 cm. Hij heeft een leuning aan 1 zijde en het trapgat is 86x224 we zouden dit trapgat behouden.


Trappen Hasselt
woensdag 20 november 2019

Trapbekleding aanbrengen aan 2 trappen

In onze nieuwbouw, worden twee trappen in beton gegoten. Ze zijn recht omhoog en hebben beiden 16 treden. Graag ook een leuning voorzien. Het zijn trappen die weinig zichtbaar zijn in de woning. Dus de beste koop oplossing is voor ons ideaal.


Trappen Zonhoven
zondag 17 november 2019

Trapbekleding massief hout

Het is een trap uit de jaren 1930-1940 die bekleed was met tapijt. Trap zelf bestaat uit hout en bevat 16 treden. Qua materiaal hebben we al gekeken naar PVC, HPL en massief hout. Materiaal valt dus te overleggen met de vakman. i


Trappen Hasselt
donderdag 24 oktober 2019

Twee houten trappen renoveren

Het huis dateert uit 1938 en 1 trap is met stof bekleed. Ik sta open voor elke manier van renoveren, maar het is belangrijk dat het kostefficiënt is.


Trappen Hasselt
woensdag 18 september 2019

Houten trap plaatsen

Twee houten open trappen met kwartdraai naar links. Hoogte afgewerkte vloer tot afgewerkt vloer is 3020 mm hoogte vloer tot plafond is 2600 mm.


Trappen Diepenbeek
donderdag 12 september 2019

Houten trappen bekleden

Het gaat over 2 trappen in 1 keer. Beide uit hout. Deze wil ik laten bekleden door een specialist.


Trappen Lummen
maandag 09 september 2019

Nieuwe trap bekleden met hout

In een nieuwbouw hebben we een trap die moet bezet worden. De trap heeft 2 tredes, dan een tableau, een halve draai en vervolgens 14 tredes naar boven. Qua bekleden liefst in massief hout.


Trappen Alken
dinsdag 30 juli 2019

Zoldertrap plaatsen

Een trap vanuit ingang naar het zolder plaatsen of oude trap repareren.


Trappen Bilzen
donderdag 04 juli 2019

Trapbekleding in massief hout aanbrengen

Ik wil graag mijn oude houten trap (14 treden, kleine draai van onder) laten bekleden met nieuw overzet hout (nieuwe look) en de wanden van de muren met natuursteen , heel of gedeeltelijk, nog te bezien en afhankelijk van de prijs.


Trappen Bilzen
woensdag 12 juni 2019

Trap naar 1e verdieping maken

Ik wil een houten trap van de overloop op de 1e verdieping naar de zolder maken


Trappen Heusden (Limburg)

Schrijnwerk in jouw regio

Offertes aanvragen