Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwe tuin of nieuw terras aanleggen?

Tuin - Hasselt

Tuin - Hasselt

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Tuin in Hasselt?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hasselt die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alken, Beverst, Bilzen, Diepenbeek, Herk-de-Stad, Heusden (Limburg), Heusden-Zolder, Kermt, Kortessem, Kuringen, Lummen, Munsterbilzen, Rummen, Schulen, Spalbeek, Stevoort, Stokrooie, Vliermaalroot, Wijer, Zonhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hasselt

zaterdag 26 september 2020

Bekaert tuinafsluiting plaatsen

Wij willen een Bekaert afsluiting en poort plaatsen. Ongeveer een 50 lopende meter. De omheining die er nu staat zal al weg zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud
donderdag 24 september 2020

Steenkorven plaatsen

Onze tuin is 20 meter op 15 meter Graag zou ik steenkorven plaatsen in metaalkleur en de opvullingen moet in keien of schors Er zou ongeveer 70 meter geplaatst moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud
donderdag 17 september 2020

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis over 25 meter, 2 meter hoogte. Het zou de bedoeling zijn om daar wat klimop op te laten groeien. Een poortje zou er ook in moeten komen.


Tuinaanleg en -onderhoud
Offertes vergelijken