Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwe tuin of nieuw terras aanleggen?

Tuin - Hasselt

Tuin - Hasselt

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Tuin in Hasselt?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hasselt die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alken, Beverst, Bilzen, Diepenbeek, Herk-de-Stad, Heusden (Limburg), Heusden-Zolder, Kermt, Kortessem, Kuringen, Lummen, Munsterbilzen, Rummen, Schulen, Sint-Lambrechts-Herk, Spalbeek, Stevoort, Stokrooie, Vliermaalroot, Wijer, Zonhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hasselt

woensdag 28 juli 2021

Algemene onderhoudswerken tuin campusdomein

Graag vóór start schooljaar zodat de campus (het schoolgedeelte) proper opgefrist is tegen de opstart van het nieuwe schooljaar. Ondersteuning door eigen tuinman is mogelijk, naar schatting week werk. Betreft in hoofdzaak onderhoudswerken groengedeelte van de campus: verwijderen van onkruid op paden, snoeien van struiken, opruimen algemeen,... Oppervlakte 5000m² - deel grasveld dat we zelf kunnen maaien. Extra project: vrijmaken van onkruid en gevallen bomen op toegangsweg (250 m²) naar vijver in een lagergelegen gebied dichtbij.


Tuinaanleg en -onderhoud Lummen
maandag 26 juli 2021

Metalen tuinhuis Regent plaatsen met ondergrond

Graag willen wij ons metalen tuinhuis regent 300 x 292cm laten plaatsen. Er dient ook nog een ondergrond voor zien te worden + dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
maandag 26 juli 2021

Bekaert-afsluiting te installeren 130m

ER zou over afstand van ongeveer 130 meter Bekaert afsluiting voorzien moeten worden met betonnen plaat en bovenbuis (kleur zwart). Dit is in een U-vorm (3 zijden van de tuin). Ook een poort van een 4-tal meter breed te voorzien.


Tuinaanleg en -onderhoud Bilzen
maandag 12 juli 2021

Draadafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een omheining laten plaatsen, liefst een draadomheining. Ongeveer een 40 lopende meter. Nu staat er een oude omheining die ik makkelijk zelf weg kan nemen


Tuinaanleg en -onderhoud Zonhoven
maandag 21 juni 2021

Schuttingpanelen plaatsen

Graag een afsluiting plaatsen tussen ons terrein en dat van de buren, type schutting/ panelen. We waren aan het rondkijken voor een uitvoering in hout, maar dat blijkt momenteel heel duur, dus we staan open voor varianten - kunststof, composiet,... -advies van specialist ifv materiaalkeuze. Halfopen bebouwing, makkelijk bereikbaar . Lengte bedraagt een 5-tal meter waarvan de helft op terras zou geplaatst worden en de rest in aarde/gazon.


Tuinaanleg en -onderhoud Kortessem
maandag 21 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een tuinafsluiting laten plaatsen voor 50m rechte lijn lengte en 2m hoogte. Ik wil graag betonplaten met structuur aan beide zijden. De grond is van gras en aarde.


Tuinaanleg en -onderhoud Diepenbeek
zaterdag 12 juni 2021

Heraanleg terras + trap naar tuin

Aanleg van een terras 39m² met vernieuwing van de trap naar de tuin en de afboording. Oude terras moet nog worden verwijderd. Voor het nieuwe terras + trap van 6 treden dachten we aan tegels. Het type is nog niet bepaald.


Tuinaanleg en -onderhoud Bilzen
maandag 31 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag mijn omheining laten vernieuwen. Ik zou graag gaan van een haag naar een steenkorf Een steenkorfmuur van 5m lang 0.5m dik en 0.70m hoog Nu staat daar een haag maar die zou wegmoeten


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
dinsdag 25 mei 2021

Plaatsing sectionale elektrische poort

Er zou een sectionale elektrische poort geplaatst moeten worden van 6 m lang en 3 m hoog. Er zou een soort sleutel en afstandsbediening voorzien moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
maandag 17 mei 2021

Plaatsing van elektrische toegangspoort

Er zou een houten poort geplaatst moeten worden met een ijzeren omkadering. De poort zou elektrisch moeten zijn (met 3 afstandsbedieningen) en zou eventueel een schuifpoort moeten zijn, die achter de betonnen omheining kan schuiven. Deze poort kan aan de betonnen omheining vastgemaakt worden. De poort kan pas geplaatst worden van zodra de omheining geplaatst is. De oprit is 3 m breed. Als de poort tegen het huis kan sluiten is het een breedte van 3,5 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Bilzen
dinsdag 11 mei 2021

Oprit heraanleggen

We zouden graag onze oprit heraanleggen. Die is ongeveer een 90m². Nu is dat asfalt die er niet meer echt goed uitziet. We zouden opteren voor materiaal, een soort spilt, dat je in matten kan aanleggen. Want er moet natuurlijk rekening gehouden worden met onze mobilhome die erop moet passen (3,5T)


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden (Limburg)
maandag 10 mei 2021

Houten omheining plaatsen

Er zou een houten omheining geplaatst moeten worden rond een weide (met paarden) van 70 are. De omheining zou 1,80 m of 2 m hoog moeten zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
maandag 10 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Ik had graag +- 20m steenkorven geplaatst met één van de goedkoopste breukstenen. De korven zelf in antraciet gepoederlakt. Hoogte: 60cm breedte: 20cm.


Tuinaanleg en -onderhoud Herk-de-Stad
maandag 10 mei 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij zouden graag een poort laten plaatsen. Nu staat er al een poort maar daar kan je makkelijk door kijken, nu zouden wij graag die poort die we al hebben verplaatsen en op die plaats een nieuwe poort plaatsen met 2 vleugels. Toegang tot oprit over een breedte van 5.80m om zicht vanop straat naar oprit te verbergen.


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden (Limburg)
maandag 10 mei 2021

Beton tuinafsluiting met houten uitzicht

Er moet een omheining gezet worden tussen 2 woningen. Het moet uit beton zijn met een uitzicht van hout. De hoogte mag 1 meter 80 zijn en lengte ervan mag 25 meter zijn. Er is niet dat afgebroken moet worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
maandag 03 mei 2021

Toegangspoort plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een aluminium elektrische draaipoort met 2 vleugels. Ofwel met horizontale gesloten lamellen Ofwel met sierlijke speerpunten en elegante ringen, onderaan afgeboord met een massief plat, geven een meerwaarde aan uw omheining. Lengte perceel is 4 meter van tegen huis tot perceelgrens. Moet sowieso wel elektrisch zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Lummen
maandag 03 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen. Ongeveer 25 tot 30lm. Graag in beton platen. Nu staat daar een houten afsluiting, die mogen de vakmannen ook weghalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden (Limburg)
maandag 26 april 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen van betonnen schutting op scheiding met aan beide kanten een verschillende structuur. 6 meter met hoogte 1.20 meter boven de grond, eene kant Andere kant 32 meter met 2meter boven de grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Zonhoven
maandag 26 april 2021

Elektrische toegangspoort plaatsen

Ik zou graag een elektrische poort willen voor onze oprit eenvoudige elektrische opritpoort hoogte +- 110cm hoog en 310cm lengte + draaipoort met twee vleugels


Tuinaanleg en -onderhoud Zonhoven
maandag 26 april 2021

Plaatsing betonnen omheining

Er zou een betonnen omheining geplaatst moeten worden van 8 m lang en 2 m hoog.


Tuinaanleg en -onderhoud Kuringen
maandag 19 april 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een houten tuinafsluiting willen laten plaatsen: Totaal ongeveer 40lopende meter. 3 zijde - U-vorm. We hebben nu een wilgenhaag maar die zouden de vakmannen mogen wegdoen. Qua hoogte 180/200cm


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
maandag 19 april 2021

Omheining in composiet of draadafsluiting plaatsen.

We zouden graag de verschillende opties willen bekijken voor een omheining van 25 meter lang en 180cm hoog. Voorkeur gaat uit naar houten of composieten omheining, tweede optie zou een draadafsluiting (met bovenbuizen) en betonplaat zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Kuringen
maandag 12 april 2021

Heraanleggen voortuin

Wij zoeken iemand die onze hele voortuin in orde kan maken. Dit houdt in: - beklinkeren van parkeerplaats voor ongeveer 3 autos. - beklinkeren van een pad naar de voordeur - aanleggen gazon - aanleggen van grastegels naar tuinhuis in de zijtuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Kuringen
maandag 12 april 2021

Steenkorven plaatsen

We zouden graag een tuinscherm van steenkorven willen plaatsen, gevuld met lavastenen en dit over een lengte van 37 meter aan de achterzijde van onze tuin en de tuin van de buren. Roestkleurig staal.


Tuinaanleg en -onderhoud Kuringen
maandag 05 april 2021

Toegangspoort plaatsen

Ik zou graag een toegangspoort laten plaatsen. Liefst draaipoort met twee vleugels Qua materiaal liefst hout. Het mag elektrisch zijn


Tuinaanleg en -onderhoud Diepenbeek
maandag 05 april 2021

PVC tuinafsluiting plaatsen.

Het betreft tuinafsluiting tussen twee geburen. Eventueel combinatie steenkorf en kunststof. +- 22 meter lengte met hoogteverschil van 70cm. Voor de kleur overweeg ik voor de steenkorf constructie een metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal). Als opvulling overweeg ik voor de steenkorf keien.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
zaterdag 03 april 2021

Herstellingswerken tuin

Herstellingswerk in de tuin 1) grond afgraven dikte 27 cm, oppervlakte 20m² 2) houten bruggen verwijderen 8 bruggen (7/18) 3) ijzer profielen plaatsen, zijn al gereed met legplan sandwicht-panelen, plaatsen op de ijzer profielen 4) volledig met roofing derbigum 4mm dichtbranden 5) grond terug eroverheen 27 cm dikte gelijk maken.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
maandag 22 maart 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

We hebben onze haag weg gedaan en willen nu nog graag een stuk draadafsluiting weg en vervangen door een betonnen afsluiting met houten panelen. De afmetingen zijn 25 tot 30 meter lang en een hoogte van 2m. We zouden vanaf het huis 4m en dan een poortje, hierna volgt de 30m.


Tuinaanleg en -onderhoud Herk-de-Stad
donderdag 18 maart 2021

Tuinhekken plaatsen -

Ik zou graag een tuinafsluiting met vlakke, gesloten tuinschermen willen plaatsen (bv. tand en groef), horizontaal tussen beton- of metaalpalen. Hoogte 180-200 cm Houtsoorten met een hoge duurzaamheid (hardhout, thermisch hout, ….). Totale afstand +/- 33,5 m met daarin 2 hoeken en één stuk dat haaks staat op de langste zijde. De tuin is tevens makkelijk te bereiken door de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Schulen
donderdag 11 maart 2021

Tuin onderhouden - Hagen snoeien

Ik ben op zoek naar iemand die onze hagen kan komen scheren. Het gaat om 1 haag van 30 meter lang en 2.30 meter hoog en 1 haag van 10 meter lang en 3.5 hoog. Het liefst zou ik hebben dat al het groen word meegenomen.


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder

Tuin in jouw regio

Offertes aanvragen