Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Brussel

Beregeningsinstallatie tuin - Brussel

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Brussel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Brussel die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anderlecht, Asse, Auderghem, Beersel, Bekkerzeel, Berchem-Sainte-Agathe, Borchtlombeek, Brussegem, Bruxelles, Dilbeek, Drogenbos, Elsene, Etterbeek, Evere, Forest, Gaasbeek, Ganshoren, Groot-Bijgaarden, Itterbeek, Ixelles, Jette, Kobbegem, Koekelberg, Kortenberg, Kraainem, Lennik, Linkebeek, Meise, Molenbeek-Saint-Jean, Nederokkerzeel, Nossegem, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Oudergem, Relegem, Rhode-Saint-Genese, Roosdaal, Ruisbroek (Vl-Br), Saint-Gilles, Schaarbeek, Schaerbeek, Schepdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Kwintens-Lennik, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Martens-Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Stevens-Woluwe, Steenokkerzeel, Sterrebeek, Strijtem, Strombeek-Bever, Ternat, Tervuren, Uccle, Ukkel, Vlezenbeek, Vorst, Vorst (Kempen), Wambeek, Watermaal-Bosvoorde, Watermael-Boitsfort, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Woluwe-Saint-Lambert, Woluwe-Saint-Pierre, Zaventem, Zellik of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Brussel

zaterdag 22 januari 2022

Vernieuwen van 2 terrassen

Beste, wij willen graag ons terras ( 3X4m)te vernieuwen Wij willen de oude tegels vervangen door nieuwe. + terras (4X4m) boven garage vernieuwen ook de oude tegels vervangen door nieuwe+ balustrades in ijzer. Het betreft een gesloten bebouwing.


Tuinaanleg en -onderhoud Brussel
zaterdag 15 januari 2022

Tuinhuis Makro plaatsen op ondergrond

Graag willen wij ons Tuinhuis Lounge 485 x 295 cm stalen dak op geïsoleerd onderdak laten plaatsen op een reeds bestaande betonnen ondergrond.


Tuinaanleg en -onderhoud Dilbeek
vrijdag 17 december 2021

Ontwerp van een dakterrastuin maken

Ik zoek een ontwerper voor een tuin op ons dakterras Het is ongeveer 70m² Er is wel al een dakterras. We weten niet goed hoe we het moeten invullen. Nu zijn het tegels op pootjes omheind met glazen panelen


Tuinaanleg en -onderhoud Woluwe-Saint-Lambert
dinsdag 14 december 2021

Houten tuinafsluiting + terras plaatsen

Wij zouden graag een omheining laten plaatsen ongeveer 25a30M hard houd in stadstuin Momenteel zijn dat struiken en een soort bamboestokken, de buren hebben die gezet dus het moet hiertegen gezet worden. We zouden dus graag de buren niet meer zien en meer privacy hebben. + Wij hebben een terras met stenen tegels We hebben een lounge gezet en dat zou op een nieuw terras moeten komen. Nu is dit een hele modderpoel. Terras met houten planken 6x4m


Tuinaanleg en -onderhoud Jette
zondag 28 november 2021

Beukhaag snoeien over afstand van 50 meter

Beukhaag van 50m te snoeien


Tuinaanleg en -onderhoud Zellik
donderdag 25 november 2021

Metalen afsluiting te plaatsen

Ons terrein van +/- 17a dient volledig te worden omheind met poort! Het is dringend! Omheining meer dan 50 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Genesius-Rode
woensdag 06 oktober 2021

Snoeien en maaien in tuin

Ik zoek een hovenier die -liefst voor de winter nog, en nadien om de x tijd- volgende werken kan doen: gras maaien ( 100 m²) en buxushaag (2 x 20 meter) scheren.


Tuinaanleg en -onderhoud Steenokkerzeel
maandag 04 oktober 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen. Lengte afsluiting 15 lopende meter, 1 recht stuk Diepte van de palen min 70cm, achter de platen loopt een wegje. Hoogte boven de grond 200cm We hebben houten schutsels nu die zou wegmoeten.


Tuinaanleg en -onderhoud Asse
maandag 04 oktober 2021

Draadomheining plaatsen met bovenbuis

Tuinomheining (draad met buis bovenaan + beton panelen onderaan) plaatsen. Over een lengte van 60 lopende meter. Geen hoeken. Qua ondergrond is het gewoon gras. Bekaertdraad met hoogte een 140cm


Tuinaanleg en -onderhoud Wambeek
dinsdag 21 september 2021

Complete aanleg van tuin: parking, gazon en muur metselen

Braakliggend terrein aanleggen tot tuin. Ten eerste, betonnen muur metselen om de berm tegen te houden over een lengte van een kleine 30 meter en een hoogte van 1m40. Daarnaast willen we een parking aanleggen van 6x6 meter. Graag waterdoorlatend en de voorkant afsluiten met L-profielen om de berm tegen te houden. Als laatste moet de tuin zelf ook worden aangelegd: gazon zaaien en planten aanbrengen.


Tuinaanleg en -onderhoud Dilbeek
dinsdag 21 september 2021

Geluidswerende tuinafsluiting plaatsen

Onze tuin grenst aan een scoutsterrein waar ook soms feestjes worden gehouden. Daarom graag de mogelijkheden om het geluid te beperken door omheining met akoestische weerstand/absorbtie-vermogen. Uitzicht is van ondergeschikt belang aan prijs/kwaliteit, duurzaamheid en geluidsbeperking. Opgelet: een vakman die verschillende werken kan coordineren of realiseren, want er groeit beplanting en bomen ter hoogte van de locatie waar de omheining dient te komen. Plus, tevens ligt daar een tennisterrein momenteel, dat gesloopt dient te worden, evenals de afsluiting errond zou moeten worden weggehaald. Totale lengte af te schermen, is ongeveer een 70 à 80 m


Tuinaanleg en -onderhoud Meise
maandag 20 september 2021

Composieten tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen in composiet. Afmetingen van ongeveer 11 lopende meter, hoogte van1,5m. Te plaatsen op een bestaande betonnen plaat. Nu staat er nog een draadafsluiting die de vakmannen mogen wegnemen


Tuinaanleg en -onderhoud Zaventem
woensdag 25 augustus 2021

Houten toegangspoort plaatsen inclusief stuk omheining

Houten schuifpoort op oprit plaatsen met afstandsbediening. Afstand van een 6tal meter te overbruggen met die poort, maar er is een kleine helling waar rekening mee moet worden gehouden. Naast de poort moet nog een extra stuk omheining worden toegevoegd van een viertal meter. Ook die omheining mag in hout zijn. Graag brievenbus voorzien en bedrading parlofoon.


Tuinaanleg en -onderhoud Lennik
maandag 16 augustus 2021

Haag snoeien - tweejaarlijks

Graag een hovenier om de haag te snoeien, in de achtertuin, ongeveer een 20-tal meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Strombeek-Bever
maandag 16 augustus 2021

Houten toegangspoort met 2 vleugels plaatsen

Plaatsen van poort en palen. Afmetingen: hoogte +/- 160cm en breedte +/- 400 cm Graag een manuele draaipoort met 2 vleugels in aluminium. Nu staat er nog een poort (hout) die de vakmannen zouden moeten wegdoen.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Katherina-Lombeek
maandag 16 augustus 2021

Aanleggen voortuin

Ik zou graag onze voortuin laten aanleggen. Deze bestaat uit gemetste bloembakken er moeten nieuwe bloemenbakken gemetst worden en aangeplant. Er is ook een struik die moet vervangen worden. ongeveer 6 lopende meter De voortuin is ongeveer 24m²


Tuinaanleg en -onderhoud Woluwe-Saint-Lambert
donderdag 12 augustus 2021

Afsluiting in beton plaatsen

Ik zou graag een afsluiting in beton met stenen motief laten plaatsen. Zou ongeveer een 14 lopende meter zijn. De ondergrond is chape.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Pieters-Leeuw
woensdag 11 augustus 2021

Fruitbomen en krulwilg snoeien

Ik zou graag een vakman hebben die mijn fruitbomen 1 x per jaar zou willen snoeien. Er moet ook een krulwilg worden gesnoeid.


Tuinaanleg en -onderhoud Wambeek
donderdag 05 augustus 2021

Boom laten verwijderen

Ik wil mijn boom volledig laten verwijderen uit mijn achtertuin. Deze is niet super gemakkelijk bereikbaar. De hoogte is tot de derde verdieping en dikte is niet zo dik.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Gillis
maandag 05 juli 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag steenkorven plaatsen van 4 x 1m breed x 50cm hoog en 20cm diep Met een opvulling van breuksteen. Mijn oprit is gelegd met klinkers.


Tuinaanleg en -onderhoud Ternat
dinsdag 29 juni 2021

Elektrische toegangspoort plaatsen

Ik zou graag een elektrische schuifpoort willen er is een opening van +/- 8m Liefst een poort van 1,80m hoog. Graag een metalen poort in zwarte kleur. Als het mogelijk is zou ik graag ook een afstandsbediening hebben. Er moet niets worden weggehaald.


Tuinaanleg en -onderhoud Steenokkerzeel
maandag 28 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een betonnen afsluiting laten plaatsen over een 60 lopende meter Nu staan er sparren maar die moeten weg. Liefst betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)


Tuinaanleg en -onderhoud Meise
vrijdag 25 juni 2021

Tuin heraanleggen en terras plaatsen

Ik zoek iemand om de bestaande gazon van ca. 50m² te verwijderen, de tuin te egaliseren en nieuwe grasmatten te leggen. + terras aanleggen (tegels : 100 op 50 cm), tegels ter plekke. 11 m² in totaal. Oud terras hebben we er reeds uitgehaald.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Pieters-Woluwe
maandag 21 juni 2021

Tuin onderhouden

Ik ben op zoek naar tuinman om de tuin twee maal per jaar te onderhouden. De tuin is 100 à 150 m² groot. Ter vergelijking: in het verleden deed een team van 2 personen ongeveer een halve dag over het werk. Onder andere: onkruid verwijderen, hagen scheren, planten snoeien, gras afrijden, verharding schoonmaken,... allerlei


Tuinaanleg en -onderhoud Ukkel
maandag 21 juni 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij zijn op zoek naar een schuifpoort om ons terrein af te sluiten. Er zijn denk ik verschillende mogelijkheden waar de poort te plaatsen. We denken aan een breedte van 300cm. + liefst metaal qua materiaal + Elektrisch


Tuinaanleg en -onderhoud Wezembeek-Oppem
maandag 21 juni 2021

plaatsen BPC-panelen

Graag een vakman die 4 x BPC (bamboo plastic composite) schuttingspanelen kan plaatsen op ons buitenterras (bankirai)ifv zichtbescherming . Paneelafmeting: 180 cm op 180cm . Speciaal verzoek: graag een kattenluik voorzien in één van de panelen. betreft een rijwoning, maar -op afspraak- eventueel kan via de buurman worden overeengekomen om langs zijn tuin passage te voorzien op moment van plaatsing


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Pieters-Leeuw
maandag 07 juni 2021

Afsluiten voortuin - combi van draad- en betonpanelen - 50 m

Op zoek naar een tuinaannemer die de klimophaag kan verwijderen en vervangen door betonnen afsluiting (+/- 19 m). Opgelet, de klimop zit helemaal geweven in een afspanning, dus klimop én afspanning te verwijderen :D Voor de resterende afstand (+/- 27 m) graag draadafsluiting/gaas te plaatsen. Werken in de voortuin, dus makkelijk toegankelijk.


Tuinaanleg en -onderhoud Steenokkerzeel
maandag 31 mei 2021

Toegangspoort plaatsen - schuifpoort

Ik heb een oprit van 18m waar ik een toegangspoort wil installeren. Probleem is dat de 2 poorten niet even lang kunnen zijn. Aan de ene kant is ze 3/4m en aan de andere kant is ze 7m ongeveer. Ze moeten ook zeker 180cm hoog zijn + Dit moeten dus 2 schuifpoorten zijn


Tuinaanleg en -onderhoud Groot-Bijgaarden
vrijdag 28 mei 2021

Draadafsluiting plaatsen

We zoeken een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat om een afsluiting te maken tussen 2 tuinen. De afsluting is L-vormig (54m x 6m)


Tuinaanleg en -onderhoud Brussel
vrijdag 21 mei 2021

Tuinhuis Cottage 295 x 760 cm plaatsen

Wij zouden graag het laten plaatsen van het Tuinhuis Cottage 295 x 760 cm. Er ligt al een betonnen ondervloer. + Dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Dilbeek

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Brussel

Offertes aanvragen