Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Grondwerken

Grondwerken en graafwerken

Casius bezorgt je alles wat je nodig hebt voor jouw grond- en graafwerken. Informatie, prijzen en vrijblijvende offertes van specialisten uit de buurt.

Grondwerken uitvoeren?

Grond en graafwerken is zware arbeid om uit te voeren, zeker als je geen machines hebt. Grote oppervlaktes zijn vaak onbegonnen werk om met de hand te doen. Het is dus geen overbodige luxe om beroep te doen op een grondwerker of aannemer. Zij beschikken over het geschikte materiaal en hebben ervaring, zodat de werken snel en efficiënt verlopen.

Ben je op zoek naar een grondwerker om je te helpen of wil je de exacte prijs kennen voor jouw project? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor graafwerken en grondwerken.

Wat wordt verstaan onder grondwerk?

Nivellering

Beslis je om een tuin aan te leggen, dan is het een absolute must om de ganse oppervlakte op voorhand gelijk te maken. Je kan eigenlijk niet om egaliseren heen. Het is onbegonnen werk een tuin aan te leggen op een ongelijke ondergrond. De grondwerker zorgt ervoor dat je op een biljartvlak oppervlak je tuin kan aanleggen.

Graafwerken grondwerken

Sleuven graven

Begin je te bouwen of renoveren, dan moet je voor de nodige sleuven zorgen om daar later de nutsvoorzieningen in te leggen. Denk maar aan de aansluiting voor aardgas. Wil je dit manueel doen, moet je over een serieus pak spieren beschikken. Dure chiropractors in gedachten houdende, is het beter om hier een grondwerker voor in te schakelen. Een grondwerker heeft hiervoor een graafmachine en kan zo de sleuven efficiënter graven, zonder zijn rug kapot te werken.

Funderingen

Ook bij het plaatsen van funderingen voor een woning komen er graafwerken aan te pas. De omvang van de werken hangt van verschillende factoren af. Het soort aarde, het type fundering, de oppervlakte en het al dan niet uitgraven van een kelder zijn de belangrijkste factoren. Ook dat is een kolfje naar de hand van een grondwerker met de geschikte machines.

Sleuven graven in je tuin

Grondwerken voor oprit, terras en tuinhuis

Wie dacht dat je een terras of oprit kon aanleggen zonder grondwerken is eraan voor de moeite. Zelfs bij het plaatsen van een nieuw tuinhuis moet je nog altijd eerst een betonplaat gieten. Verder zijn er ook grondwerken nodig om pakweg waterput te installeren. Een grondwerker is vaak het eerste aanspreekpunt voor heel wat klussen in de tuin.

Gratis offertes vergelijken

Hoe werkt Casius?

Hoe werkt Casius?

Leentje van Aalst maakt al jaren gebruik van onze gratis dienst. Luister gerust naar haar verhaal hoe ze bij Casius terecht kwam en hoe haar ervaringen zijn met onze gratis dienst. 

Leuke dienstverlening als je zelf geen vakman vindt!

Kristel Magits

Recente aanvragen grondwerken

maandag 11 juli 2022

Tuinaanleg rond nieuwbouwwoning

Ik zoek een tuinaanlegger in de buurt om een tuin aan te leggen bij een nieuwbouw. De voorbereidende grondwerken zijn al gedaan.


Tuinaanleg en -onderhoud Meulebeke
maandag 30 mei 2022

blokhut plaatsen

Tuinhuis Lounge 385 x 295 cm + extensie 400 cm stalen dak met anti-condensdoek deze plaatsen+ beton leggen en de grondwerken ervoor en afvoeren grond ook extra beton voorzien van 12m2 +afgraven.


Garage en carport Veerle
dinsdag 10 mei 2022

Plaatsen van een tuinhuis Makro met ondergrond + grondwerken

Garage Modern 325 x 535 cm stalen dak met anti-condensdoek plaatsen met plat. Blokhutgarage 385 x 565 cm 44 mm shingles plaatsen met puntdak


Garage en carport Aalst
Offertes aanvragen