Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Graafwerken in de tuin

Grondwerken

Casius bezorgt je alles wat je nodig hebt voor jouw grond- en graafwerken. Informatie, prijzen en vrijblijvende offertes van specialisten uit de buurt.

Grondwerken uitvoeren?

Grond- en graafwerk is zware arbeid om uit te voeren, zeker als je geen machines hebt. Grote oppervlaktes zijn vaak onbegonnen werk om met de hand te doen. Het is dus geen overbodige luxe om beroep te doen op een grondwerker of aannemer. Zij beschikken over het geschikte materiaal en hebben ervaring, zodat de werken snel en efficiënt verlopen.

Ben je op zoek naar een vakman om je te helpen of wil je de exacte prijs kennen voor jouw project? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Soorten grond- en graafwerken

Nivellering

Beslis je om een tuin aan te leggen, dan is het een absolute must om de ganse oppervlakte op voorhand gelijk te maken. Je kan eigenlijk niet om egaliseren heen. Het is onbegonnen werk een tuin aan te leggen op een ongelijke ondergrond. 

Nivelleren van je tuin

Sleuven graven

Begin je te bouwen of renoveren, dan moet je voor de nodige sleuven zorgen om daar later de nutsvoorzieningen in te leggen. Denk maar aan de aansluiting voor aardgas. Wil je dit manueel doen, moet je over een serieus pak spieren beschikken. Dure chiropractors in gedachten houdende, is het beter om hier een grondwerker voor in te schakelen. Die heeft een graafmachine en kan zo de sleuven efficiënter, zonder zijn rug kapot te werken.

Funderingen

Ook bij het plaatsen van funderingen voor een woning komen er graafwerken aan te pas. De omvang van de werken hangt van verschillende factoren af. Het soort aarde, het type fundering, de oppervlakte en het al dan niet uitgraven van een kelder zijn de belangrijkste factoren.

Sleuven graven in je tuin

Grondwerken voor oprit, terras en tuinhuis

Wie dacht dat je een terras of oprit kon aanleggen zonder grondwerken is eraan voor de moeite. Zelfs bij het plaatsen van een nieuw tuinhuis moet je nog altijd eerst een betonplaat gieten. Verder zijn er ook grondwerken nodig om pakweg waterput te installeren.

Gratis offertes vergelijken

Hoe werkt Casius?

Hoe werkt Casius?

Leentje van Aalst maakt al jaren gebruik van onze gratis dienst. Luister gerust naar haar verhaal hoe ze bij Casius terecht kwam en hoe haar ervaringen zijn met onze gratis dienst. 

Leuke dienstverlening als je zelf geen vakman vindt!

Kristel Magits

Recente aanvragen grondwerken

woensdag 08 juni 2022

Regenwaterput steken

Vakman gezocht voor het uitgraven en plaatsen van betonnen regenwaterput van 10m³ en aansluitingen te voorzien.


Andere / klussen Oelegem
vrijdag 29 april 2022

Lek door keldermuur naast sterfput

Wij zitten al een hele tijd met een natte muur in de kelder. Aan de buitenkant is er een "sterfputteke". Mijn man heeft al 2 verschillende producten geprobeerd om in dat putteke te smeren, maar het helpt niet. Misschien zal er moeten gegraven worden en tegels en beton opgebroken worden. Wij zoeken iemand die verstand heeft van riolering. De septische put is verleden jaar geruimd. Kunt u ons helpen?


Andere / klussen Outgaarden
zondag 24 april 2022

Herstelwerken in tuin - metsel & voegwerken

1. Herstellen van tuinmuur van +- 4m lengte en 2 m hoogte: dwz vervangen dekstenen, herstellen van baksteen-voegen 2. Vervangen afdak opberghokje – golfplaatachtig (1 x 2,5m) 3. Steunpunt metselen voorzien voor een andere scheidingsmuur (+- 4m hoogte), herstellen van 1 deksteen 4. Rand van oude composthoop: uitgraven 2 asbest platen en vervangen door 2 nieuwe randen


Andere / klussen Oudenaarde
woensdag 13 april 2022

waterput aanleggen/graven.

Ik zoek een aannemer voor het graven/aanleggen van een grondwaterput ten behoeve van een bos-,heideterrein.


Andere / klussen Kaulille
maandag 28 maart 2022

Regenputten uitgraven en plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman voor het installeren van 2 regenputten van 5000 liter. De aansluiting zullen wij zelf voorzien. Er is geen vergunning nodig.


Andere / klussen Rijmenam
zaterdag 05 maart 2022

Regenwaterput en 3 infiltratie kratten steken

Ik zoek een bedrijf dat 1 regenwaterput van 5000 ltr en 3 infiltratiekratten van elk 1200 ltr kan installeren. Het gaat om de put graven, installeren en put weer dicht graven tot aansluit niveau. Grond hoeft niet afgevoerd te worden. Liefst de putten voorzien van aansluit gaten en moffen. Plaatsing in de achtertuin en oprit van 3.1 m breed beschikbaar.


Andere / klussen Zelzate
Offertes aanvragen