Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Graafwerken in de tuin

Grondwerken

Grondwerken

Casius bezorgt je alles wat je nodig hebt voor jouw grond- en graafwerken. Informatie, prijzen en vrijblijvende offertes van specialisten uit de buurt.

Grondwerken uitvoeren?

Grond- en graafwerk is zware arbeid om uit te voeren, zeker als je geen machines hebt. Grote oppervlaktes zijn vaak onbegonnen werk om met de hand te doen. Het is dus geen overbodige luxe om beroep te doen op een grondwerker of aannemer. Zij beschikken over het geschikte materiaal en hebben ervaring, zodat de werken snel en efficiënt verlopen.

Ben je op zoek naar een vakman om je te helpen of wil je de exacte prijs kennen voor jouw project? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Soorten grond- en graafwerken

Nivellering

Beslis je om een tuin aan te leggen, dan is het een absolute must om de ganse oppervlakte op voorhand gelijk te maken. Je kan eigenlijk niet om egaliseren heen. Het is onbegonnen werk een tuin aan te leggen op een ongelijke ondergrond. 

Nivelleren van je tuin

Sleuven graven

Begin je te bouwen of renoveren, dan moet je voor de nodige sleuven zorgen om daar later de nutsvoorzieningen in te leggen. Denk maar aan de aansluiting voor aardgas. Wil je dit manueel doen, moet je over een serieus pak spieren beschikken. Dure chiropractors in gedachten houdende, is het beter om hier een grondwerker voor in te schakelen. Die heeft een graafmachine en kan zo de sleuven efficiënter, zonder zijn rug kapot te werken.

Funderingen

Ook bij het plaatsen van funderingen voor een woning komen er graafwerken aan te pas. De omvang van de werken hangt van verschillende factoren af. Het soort aarde, het type fundering, de oppervlakte en het al dan niet uitgraven van een kelder zijn de belangrijkste factoren.

Sleuven graven in je tuin

Grondwerken voor oprit, terras en tuinhuis

Wie dacht dat je een terras of oprit kon aanleggen zonder grondwerken is eraan voor de moeite. Zelfs bij het plaatsen van een nieuw tuinhuis moet je nog altijd eerst een betonplaat gieten. Verder zijn er ook grondwerken nodig om pakweg waterput te installeren.

Gratis offertes vergelijken

Hoe werkt Casius?

Hoe werkt Casius?

Leentje van Aalst maakt al jaren gebruik van onze gratis dienst. Luister gerust naar haar verhaal hoe ze bij Casius terecht kwam en hoe haar ervaringen zijn met onze gratis dienst. 

Leuke dienstverlening als je zelf geen vakman vindt!

Kristel Magits

Recente aanvragen grondwerken

dinsdag 19 oktober 2021

Afgraven en afvoeren grond

Oprit nivelleren en klaar maken voor leggen van matten en grind. 110 m².


Andere / klussen Grimbergen
vrijdag 17 september 2021

Herplaatsen/uitgraven trampoline

De trampoline werd geplaatst gelijk met de grond na uitgraven grond. Na deels verschuiving van de grond moet dit opnieuw gebeuren, want de aarde komt deels terug naar boven: trampoline eruit nemen, dieper uitgraven gat onder trampoline, plaatsen versteviging aan de wanden, plaatsen worteldoek in het gat enz.


Andere / klussen Oosterzele
donderdag 02 september 2021

Wachtput en wachtsleuf voor gasaansluiting maken

Ik zoek iemand voor het graven van een wachtput (1 x 1 x 1 meter) en sleuf (20 x 0,3 x 0,8 meter) voor het leggen van een wachtbuis voor gasaansluiting. De sleuf moet gemaakt worden in bestaande omhoog lopende oprit met oud asfalt tot aan de garagepoort. Na het leggen van de buis de sleuf weer dichtgooien, aanstampen en afsluiten in overleg met beton of kleine klinkers.


Andere / klussen Opoeteren
zaterdag 19 juni 2021

Regenwaterput uitgraven en aansluiten

Op zoek naar een vakbedrijf voor het voorzien van een regenwaterput, 10.000 l Bereikbaar via een oprit met breedte 3 m , de put zou moeten uitgegraven worden in een weide naast de woninggelegen. Grond afvoeren en betonnen opslagtank plaatsen + inclusief aansluiting (15-tal meter naar de woning)


Andere / klussen Dilbeek
woensdag 05 mei 2021

Uitgraven regenwaterputten

Er zouden twee regenputten gegraven moeten worden. De aarde zou ook afgevoerd moeten worden. De afmetingen van de twee putten zijn hetzelfde: hoogte 185 cm en diameter 245 met een opzetstuk van hoogte 60 cm. Totale put is dus ongeveer 5m x 2,5m x 2,5m, waarbij naar schatting een 18m³ aarde afgevoerd zou moeten worden.


Andere / klussen Gullegem
donderdag 11 maart 2021

Sleuven graven om buxussen te planten

Sleuven laten graven zodat wij zelf de buxusbollen in de sleuf kunnen zetten en door ons zelf ook wordt aangevuld. Afvoer van grond nadien. Het gaat om: - 3 sleuven (per sleuf 5 bollen die wij er gaan inzetten hebben afmeting 3x65 cm en 2x 60 cm.) - 1 sleuf (bollen die wij er gaan inzetten hebben afmeting 2x 65 cm en 2x 60 cm. - Ook gat graven zodat wij er een boom kunnen inzetten. We hebben een tuinplan beschikbaar


Andere / klussen Tessenderlo
dinsdag 09 maart 2021

Regenput ingraven en plaatsen voor het huis

Ik wil een regenput kopen en plaatsen vooraan het huis. Volume zou minstens 10.000 liter moeten zijn. Er is genoeg plaats voor het huis, eventueel onder de betonnen oprit. Graag samen overleggen over de beste plaats.


Andere / klussen Sint-Niklaas
woensdag 27 januari 2021

Plaatsen septische put

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een betonnen septische put van 3000L. Er dienen uitgravingswerken te gebeuren - afvoeren van uitgegraven grond - plaatsen van nieuwe put en het aansluiten uiteraard.


Andere / klussen Ekeren (Antwerpen)
maandag 11 januari 2021

Uitgraven van sleuven en aanleggen van regenwaterafvoer + afkoppelen oude afvoer.

Ik zoek een aannemer om sleuven uit te graven en regenwaterleidingen te plaatsen en aan te koppelen op twee dakgoten en een hemelwaterput. Gaat over een afstand van 30-40m. De grond is niet verhard (aarde met daarop een laag kiezels). Daarnaast dienen de oude afvoerleidingen die naar een ander perceel lopen afgekoppeld te worden.


Andere / klussen Gentbrugge
woensdag 23 december 2020

Regenput plaatsen

Onze zoon en schoondochter willen een regenput steken met de nodige sleuven gegraven. Aarde kan ter plaatse blijven. Moeilijk punt, de breedte van het perceel is vooraan slechts 3 meter met rechts een onverplaatsbare muur (buur) en links het huis. Tuin loopt recht langs huis en schuin naar achter rechts zijde buur. Ik zou graag een regenwaterput van 10000L hebben, maar dit kan ik altijd bespreken met de vakman.


Andere / klussen Staden
zaterdag 12 december 2020

Afvoeren puingrond

Het plaatsen vullen en afvoeren van containers voor het verwijderen van puingrond en uitgegraven wortelstronken op mijn bouwgrond en daarna het proper maken van de straat. Werken moeten gefinaliseerd zijn voor 4 januari. Ongeveer 6 containers van 8m³


Andere / klussen Velm
woensdag 09 december 2020

Sleuf graven voor gasaansluiting

Onder mijn oprit een sleuf graven van 15m (inrit klinkers). Dit omdat er een gasaansluiting moet aangesloten worden.


Andere / klussen Lummen
zondag 22 november 2020

Regenwaterputten plaatsen

Wil 2 regenwaterputten laten bijzetten, 10.000 lit. aan staatzijde, en 5/6000 lit. achter het huis. Uitgraven putten steken, deel toegooien en overtollige grond meenemen. Vanvoor in het grasperk waar ze moeten komen, dat is 6x5m Wij hebben er een van 4000L en 10.000L al en de 2 nieuwe zouden er dus moeten bijkomen.


Andere / klussen Genk
zaterdag 14 november 2020

Sleuf graven van 5m voor voorbereiding gas aansluiting

Ik zoek iemand die een sleuf van 5m kan graven en 75 cm diep voor de voorbereiding van een gas aansluiting Alsook zou er een put van 1m×1m×1m moet gegraven worden.


Andere / klussen Hasselt
donderdag 08 oktober 2020

Afwateringsbuizen voor vuil en regenwater ingraven en aansluiten

PVC buizen gescheiden ingraven en aansluiten op een bestaande installatie.


Andere / klussen Opglabbeek
zondag 20 september 2020

Regenwaterput plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die een regenwaterput komt graven en plaatsen. Het zou enkel voor buiten bewatering zijn. De tuin is ongeveer 17x12m


Andere / klussen Sint-Truiden
vrijdag 18 september 2020

Sleuf graven voor gasleiding

sleuf graven voor wachtbuis gas lengte ongeveer 20m / 60cm diep. De gasleiding moet niet aangelegd worden en de sleuf graven.


Andere / klussen Sint-Denijs-Westrem
woensdag 16 september 2020

Grondlaag terras rond veranda leggen

We hebben reeds een put uitgegraven voor het terras met de bedoeling de omranding van onze nieuwe veranda + ernaast gelegen op te vullen met een grondlaag om nadien een steen op te leggen. Het bedraagt circa 35 m².


Andere / klussen Maldegem
maandag 07 september 2020

Sleuf en een wachtput graven voor een nieuwe aardgas aansluiting

Ik ga mijn stookolieketel vervangen door een gasketel en daarom moet er een nieuwe sleuf gegraven worden van aan de straat tot aan de garage met voor de garage een wachtput.


Andere / klussen Hillegem
zondag 23 augustus 2020

Graven sleuf en plaatsen wachtbuis voor aardgas

Mijn rijwoning ligt op 5 m van de rooilijn. Wie ziet het zitten om de voor de nieuwe aardgasaansluiting noodzakelijke graafwerken in mijn oprit uit te voeren? Het gaat over: 1) het afnemen van de conglomeraattegels en graven van een sleuf (4 m lang; 71 cm diep) tussen rooilijn (= trottoir) en woning (= garage), net voor het ogenblik van de gasaansluiting door Fluvius; 2) het leveren en plaatsen van de wachtbuis in de sleuf (= gladde, rechte pvc-buis, diameter 110 mm, op 60 cm diepte gemeten vanaf de bovenkant van de buis), naast de aanwezige waterleiding ; 3) het maken van een buitenput van 1 x 1 x 1 meter op de plaats van de muurdoorgang in de gevel (ik neem aan dat de muurdoorgang zelf door Fluvius geboord wordt); 4) het voorzien van de aardgeleider voor het maken van de equipotentiale


Andere / klussen Aalst
maandag 17 augustus 2020

Uitgraven plaatsen regenwaterput met filter en pomp

- Het uitgraven en het plaatsen van één regenwaterton van 15.000 liter; - Bijkomend mogen jullie ook prijs maken voor de bezinkput. Minimum 3100 liter en een bezinkoppervlakte van 5m²


Andere / klussen Koersel
dinsdag 11 augustus 2020

Regenwaterput van 10.000 liter plaatsen

Regenwaterput steken 10.000 L, inclusief uitgraven. Ook een connectie maken met de reeds bestaande regenput van ook 10.000 L (als dat kan?). Moet ook uitgegraven worden.


Andere / klussen Wevelgem
donderdag 30 juli 2020

Regenwater ton 11000 liter plaatsen

De afvoeren doe ik zelf, enkel uitgraven en plaatsen van betonnen ton in de tuin. Voornamelijk de graafwerken uitvoeren.


Andere / klussen Genk
vrijdag 10 juli 2020

Graven sleuf van 18 meter

Sleuf van 18m lang en 0.7m diep net naast rooilijn en evenwijdig met de straat graven op bouwgrond. Wachtbuizen plaatsen, 2 van 1.1m voor water en gas, 2 van 0.05m voor telefoon en tv en 1 van 0.08m voor electriciteit. Aan rechterperceelgrens een wachtput van 1m x 1m x 1m graven. Aan andere kant van sleuf ook een wachtput van 1m x 1m x 1m graven.


Andere / klussen Velm
dinsdag 23 juni 2020

Graafwerken voor aansluiting gas

Sleuf van ong. 10m graven van huis tot aan de straat voor wanneer Fluvius de aardgasmeter komt installeren.


Andere / klussen Itegem
woensdag 17 juni 2020

Zand in achtertuin uitgraven en wegvoeren

Achtertuin wordt gerenoveerd. Er dient zand uitgegraven te worden en weg gevoerd. De achtertuin is bereikbaar met wagen of camionette met aanhangwagen (geen camion). Men hoeft niet door de woning te komen. Tuin is ongeveer 5 meter breed en 10 meter lang. Graszoden zijn reeds afgestoken. Er dient echter nog een kleine laag van max 8/10 cm te worden uitgegraven en weg gevoerd.


Andere / klussen Wilrijk
maandag 08 juni 2020

Regenwaterput om tuin te sproeien

Regenwaterput steken om tuin te besproeien. Momenteel uitgegraven zwembad in beton die misschien wel gebruikt kan worden voor de regenwaterput.


Andere / klussen Schoten
zondag 07 juni 2020

Plaatsen regenwaterput 7500 of 10000 liter

Graven van een regenwaterput met aansluiting op toiletten en wasmachine en eventueel ook een buitenkraan. Min. 7500L. Gescheiden stelsel van het afvalwater en het regenwater voorzien.


Andere / klussen Destelbergen
zondag 07 juni 2020

Regenwaterput graven en plaatsen

Regenwaterput van 10.000 liter plaatsen. Voorbereidende werken moeten nog gebeuren.


Andere / klussen Zwijnaarde
zaterdag 06 juni 2020

Plaatsen regenwatertank

Uitgraven put voor regenwaterton achter het huis. Regenwaterton plaatsen, aansluiten, all-in. De tuin is ongeveer 10x12m maar daar staat nog een boom met diepe wortels.


Andere / klussen Tienen
Offertes aanvragen