Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Hasselt

Beregeningsinstallatie tuin - Hasselt

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Hasselt?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hasselt die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alken, Beverst, Bilzen, Diepenbeek, Herk-de-Stad, Heusden (Limburg), Heusden-Zolder, Kermt, Kortessem, Kuringen, Lummen, Munsterbilzen, Rummen, Schulen, Sint-Lambrechts-Herk, Spalbeek, Stevoort, Stokrooie, Vliermaalroot, Wijer, Zonhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hasselt

zondag 10 oktober 2021

Winteronderhoud uitvoeren van tuin

Ik zoek een tuinman voor winteronderhoud van mijn stadstuintje.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
woensdag 06 oktober 2021

Draad plaatsen op perceelsgrens

Ik wil een draad laten plaatsen op de perceelsgrens tussen mijn tuin en die van mijn buurman. De lengte van de grens bedraagt 40 meter en is kaarsrecht. De draad zou ongeveer twee meter hoog moeten zijn. Het terrein is vlot toegankelijk en bestaat uit grasveld. Graag een eenvoudige draad, met eventueel de opties van een betonplaat onderaan en/of bovenbuis.


Tuinaanleg en -onderhoud Zonhoven
donderdag 30 september 2021

Houten omheining vervangen of opnieuw plaatsen

Ik heb een omheining in thermowood maar de buur gaat bouwen en daarom moet de schutting worden afgebroken. De firma die de oude omheining plaatste doet die werking niet meer. Dus ofwel de schutting terug opbouwen met hetzelfde hout, ofwel een nieuwe schutting voorzien. 11 meter te plaatsen met palen. Beide zijden zichtbaar: 2.2m hoog. Palen in hout met rvs voeten te gieten in beton voor een lange levensduur. Grondwerk recent gebeurd.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
dinsdag 28 september 2021

Hekwerk installeren tegen inkijk

We willen graag een draadomheining (onbuigzaam hekwerk) laten plaatsen, bij voorkeu met lamellen of doek er tussen/tegenaan gewerkt, voor meer privacy. Hoogte: +/- 2,5m , lengte: +/- 40m, te plaatsen op een betonnen grond


Tuinaanleg en -onderhoud Zonhoven
maandag 20 september 2021

Tuin onderhouden: jaarlijks of tweejaarlijks

Ik zou graag mijn tuin laten onderhouden Onkruid wegdoen, eenjarige planten wegdoen klein onderhoud enz. De tuin is 40x40m


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
dinsdag 14 september 2021

Houten tuinschermen plaatsen

Graag een omheining te plaatsen tussen 2 tuinpercelen van halfopen bebouwing makkelijk bereikbaar want de oprit is > 3 m breed. Onze voorkeur ging initieel uit naar uitvoering in betonlook, maar dat kostenplaatje valt eigenlijk buiten ons budget. We verkennen graag de mogelijkheden mbt tuinschermen of een plankenwand in hout (tropisch?) voor een 35-tal lopende meter


Tuinaanleg en -onderhoud Diepenbeek
maandag 13 september 2021

Houten of betonnen tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een tuinafsluiting laten plaatsen. Totale lengte is 32,5M inclusief betonplaat, graag een hoogte van 180cm. Qua materiaal liefst hout + beton. Nu staan er coniferen die nog weg zouden moeten


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
dinsdag 07 september 2021

Draadomheining met gevlochten lamellen plaatsen

Plaatsing van een draadomheining met gevlochten kunststof ertussen. Omheining sluit aan tegen de hoek van de woning waar een poort komen van 1 meter breed, dan 6 meter omheining, hoek om en dan nog 14 meter aan omheining. Dus 20 meter in totaal. Hoogte van 1m80.


Tuinaanleg en -onderhoud Kuringen
maandag 30 augustus 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen van 37m lang en ongeveer 1m80 hoog in een rechte lijn met structuurplaten. De plaats is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en -onderhoud Diepenbeek
maandag 30 augustus 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een betonnen tuinafsluiting laten plaatsen van ongeveer 55m en een hoogte van 2m. De vloer is plat van aarde en gras. Ik dacht aan betonplaten met structuur.


Tuinaanleg en -onderhoud Alken
zondag 22 augustus 2021

2 jaarlijks tuinonderhoud uitvoeren

Wij zijn op zoek naar iemand om 2x per jaar de tuin te onderhouden. Het is een 4hectare. Bomen snoeien, hagen scheren, onkruidvrij maken,...


Tuinaanleg en -onderhoud Kuringen
dinsdag 17 augustus 2021

Toegangspoort plaatsen

Tussen het huis en de omheining (draad met klimop) willen we een poort plaatsen. Dit is 3/4 meter breed Mag 1 of 2 vleugels hebben en moet automatisch te bedienen zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Lummen
woensdag 04 augustus 2021

Houten omheining plaatsen in L-vorm rond tuin

Houten omheining plaatsen in een L-vorm. het gaat om 50 meter naar achter en een achterkant van 20 meter te plaatsen. Geen oude omheining weg te halen. We willen aan de zijkant en de achterkant een poortje. Totale lengte en hoogte: 70meter, 180cm hoog


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
maandag 02 augustus 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Te voorzien aan een nieuwbouw: Een rechte muur van 8,75 m met een begi-n en eindpaal. Hoogte 2 m Een 2e rechte muur van 20 m met een begin- en eindpaal. Hoogte 2 m Platen in structuur 1 kant en gekleurd hars in licht grijs. Werken kunnen dadelijk starten. Er is voldoende ruimte om met de camion tot vlak tegen de werkplek te rijden.


Tuinaanleg en -onderhoud Zonhoven
woensdag 28 juli 2021

Algemene onderhoudswerken tuin campusdomein

Graag vóór start schooljaar zodat de campus (het schoolgedeelte) proper opgefrist is tegen de opstart van het nieuwe schooljaar. Ondersteuning door eigen tuinman is mogelijk, naar schatting week werk. Betreft in hoofdzaak onderhoudswerken groengedeelte van de campus: verwijderen van onkruid op paden, snoeien van struiken, opruimen algemeen,... Oppervlakte 5000m² - deel grasveld dat we zelf kunnen maaien. Extra project: vrijmaken van onkruid en gevallen bomen op toegangsweg (250 m²) naar vijver in een lagergelegen gebied dichtbij.


Tuinaanleg en -onderhoud Lummen
maandag 26 juli 2021

Metalen tuinhuis Regent plaatsen met ondergrond

Graag willen wij ons metalen tuinhuis regent 300 x 292cm laten plaatsen. Er dient ook nog een ondergrond voor zien te worden + dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
maandag 26 juli 2021

Bekaert-afsluiting te installeren 130m

ER zou over afstand van ongeveer 130 meter Bekaert afsluiting voorzien moeten worden met betonnen plaat en bovenbuis (kleur zwart). Dit is in een U-vorm (3 zijden van de tuin). Ook een poort van een 4-tal meter breed te voorzien.


Tuinaanleg en -onderhoud Bilzen
maandag 12 juli 2021

Draadafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een omheining laten plaatsen, liefst een draadomheining. Ongeveer een 40 lopende meter. Nu staat er een oude omheining die ik makkelijk zelf weg kan nemen


Tuinaanleg en -onderhoud Zonhoven
maandag 21 juni 2021

Schuttingpanelen plaatsen

Graag een afsluiting plaatsen tussen ons terrein en dat van de buren, type schutting/ panelen. We waren aan het rondkijken voor een uitvoering in hout, maar dat blijkt momenteel heel duur, dus we staan open voor varianten - kunststof, composiet,... -advies van specialist ifv materiaalkeuze. Halfopen bebouwing, makkelijk bereikbaar . Lengte bedraagt een 5-tal meter waarvan de helft op terras zou geplaatst worden en de rest in aarde/gazon.


Tuinaanleg en -onderhoud Kortessem
maandag 21 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een tuinafsluiting laten plaatsen voor 50m rechte lijn lengte en 2m hoogte. Ik wil graag betonplaten met structuur aan beide zijden. De grond is van gras en aarde.


Tuinaanleg en -onderhoud Diepenbeek
zaterdag 12 juni 2021

Heraanleg terras + trap naar tuin

Aanleg van een terras 39m² met vernieuwing van de trap naar de tuin en de afboording. Oude terras moet nog worden verwijderd. Voor het nieuwe terras + trap van 6 treden dachten we aan tegels. Het type is nog niet bepaald.


Tuinaanleg en -onderhoud Bilzen
maandag 31 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag mijn omheining laten vernieuwen. Ik zou graag gaan van een haag naar een steenkorf Een steenkorfmuur van 5m lang 0.5m dik en 0.70m hoog Nu staat daar een haag maar die zou wegmoeten


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
dinsdag 25 mei 2021

Plaatsing sectionale elektrische poort

Er zou een sectionale elektrische poort geplaatst moeten worden van 6 m lang en 3 m hoog. Er zou een soort sleutel en afstandsbediening voorzien moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
maandag 17 mei 2021

Plaatsing van elektrische toegangspoort

Er zou een houten poort geplaatst moeten worden met een ijzeren omkadering. De poort zou elektrisch moeten zijn (met 3 afstandsbedieningen) en zou eventueel een schuifpoort moeten zijn, die achter de betonnen omheining kan schuiven. Deze poort kan aan de betonnen omheining vastgemaakt worden. De poort kan pas geplaatst worden van zodra de omheining geplaatst is. De oprit is 3 m breed. Als de poort tegen het huis kan sluiten is het een breedte van 3,5 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Bilzen
dinsdag 11 mei 2021

Oprit heraanleggen

We zouden graag onze oprit heraanleggen. Die is ongeveer een 90m². Nu is dat asfalt die er niet meer echt goed uitziet. We zouden opteren voor materiaal, een soort spilt, dat je in matten kan aanleggen. Want er moet natuurlijk rekening gehouden worden met onze mobilhome die erop moet passen (3,5T)


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden (Limburg)
maandag 10 mei 2021

Houten omheining plaatsen

Er zou een houten omheining geplaatst moeten worden rond een weide (met paarden) van 70 are. De omheining zou 1,80 m of 2 m hoog moeten zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
maandag 10 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Ik had graag +- 20m steenkorven geplaatst met één van de goedkoopste breukstenen. De korven zelf in antraciet gepoederlakt. Hoogte: 60cm breedte: 20cm.


Tuinaanleg en -onderhoud Herk-de-Stad
maandag 10 mei 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij zouden graag een poort laten plaatsen. Nu staat er al een poort maar daar kan je makkelijk door kijken, nu zouden wij graag die poort die we al hebben verplaatsen en op die plaats een nieuwe poort plaatsen met 2 vleugels. Toegang tot oprit over een breedte van 5.80m om zicht vanop straat naar oprit te verbergen.


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden (Limburg)
maandag 10 mei 2021

Beton tuinafsluiting met houten uitzicht

Er moet een omheining gezet worden tussen 2 woningen. Het moet uit beton zijn met een uitzicht van hout. De hoogte mag 1 meter 80 zijn en lengte ervan mag 25 meter zijn. Er is niet dat afgebroken moet worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
maandag 03 mei 2021

Toegangspoort plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een aluminium elektrische draaipoort met 2 vleugels. Ofwel met horizontale gesloten lamellen Ofwel met sierlijke speerpunten en elegante ringen, onderaan afgeboord met een massief plat, geven een meerwaarde aan uw omheining. Lengte perceel is 4 meter van tegen huis tot perceelgrens. Moet sowieso wel elektrisch zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Lummen

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Hasselt

Offertes aanvragen