Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Hasselt

Beregeningsinstallatie tuin - Hasselt

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Hasselt?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hasselt die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alken, Beverst, Bilzen, Diepenbeek, Herk-de-Stad, Heusden (Limburg), Heusden-Zolder, Kermt, Kortessem, Kuringen, Lummen, Munsterbilzen, Rummen, Schulen, Sint-Lambrechts-Herk, Spalbeek, Stevoort, Stokrooie, Vliermaalroot, Wijer, Zonhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hasselt

zondag 07 augustus 2022

Tuin aanleggen

Aanleg voor en achter tuintje. Voortuin: haag, tegelpad, grind/dolomiet, boompje en aanplanting. Achtertuin: 2x schutting waarvan 1 waarsch leibomen en tuinpad + terras


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
dinsdag 02 augustus 2022

Toegangspoort plaatsen

Wij willen een oprit van ca 5m afsluiten met een poort. Er is voldoende ruimte om de poort opzij te laten schuiven. Graag met klavier en afstandsbediening en ingebouwde brievenbus en pakjesbus. Eventueel ingebouwde camera met app als optie. Poort moet in hout zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
maandag 25 juli 2022

Beton tuinafsluiting plaatsen

Er staat nu een bedrade omheining die zou ook verwijderd moeten worden. Er is mogelijkheid om met platen en machines langs het huis te komen. Het is voor 1 kant. Ongeveer rechtdoor +-25 à 30 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Stokrooie
zaterdag 16 juli 2022

Bamboewortels verwijderen

Verwijderen van bamboewortels. Ongeveer 12 vierkante meter. Bamboe is reeds afgedaan. Makkelijk bereikbaar.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
woensdag 13 juli 2022

Steenkorven plaatsen

Ik en mijn buren zijn op zoek naar een omheining die onze tuin in 2 splitst. Momenteel staat er een omheining van kunststof waardoor het lijkt alsof we in mekaars tuin wonen. We zoeken dus en oplossing die zoveel mogelijk geluid tegenhoudt. 1 tuin bestaat volledig uit kiezel en stenen waardoor het geluid hard wordt teruggekaatst naar de andere tuin.Zelf dachten we hierbij aan het plaatsen van korven met kleine openingen zodat we deze kunnen vullen met aarde. Volgens ons opzoekwerk zou aarde geluid dempen en een beetje absorberen. Onze omheining is 9,46 meter lang en zou 3 meter hoog worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
maandag 04 juli 2022

Tuin onderhouden

Ik ben op zoek naar een hovenier voor onderhoud van de tuin + hagen snoeien


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Hasselt

Offertes aanvragen