Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Hasselt

Beregeningsinstallatie tuin - Hasselt

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Hasselt?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hasselt die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alken, Beverst, Bilzen, Diepenbeek, Herk-de-Stad, Heusden (Limburg), Heusden-Zolder, Kermt, Kortessem, Kuringen, Lummen, Munsterbilzen, Rummen, Schulen, Sint-Lambrechts-Herk, Spalbeek, Stevoort, Stokrooie, Vliermaalroot, Wijer, Zonhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hasselt

zaterdag 08 januari 2022

Betonplaten met structuur plaatsen in tuin

Wij zouden graag betonplaten plaatsen met structuur over een afstand van 24m ongeveer. hoogte2m


Tuinaanleg en -onderhoud Lummen
donderdag 06 januari 2022

Plaatsen van betonschutting

Vakman gezocht voor het plaatsen van betonschutting +/-55 meter. 25m rechtdoor dan hoek van 2m en dan 10 meter rechtdoor en dan voorkant van huis nogmaals 15m


Tuinaanleg en -onderhoud Bilzen
zaterdag 01 januari 2022

Draadafsluiting plaatsen

Net verkaveld domein (vlakke weide) waarvan ik 1 perceel heb gekocht. Dus zeer makkelijk om te werken. Wil er een groententuin op van 10 op 10 meter. Poort in. Hoogte 180 cm. Vanonder plaat en bovenbuis


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
zondag 26 december 2021

Geautomatiseerde vleugelpoort plaatsen

Ik zou graag een geautomatiseerde toegangspoort laten plaatsen, graag type vleugelpoort. Afmeting van 3 meter breed, het gaat om een schuine ingang.


Tuinaanleg en -onderhoud Diepenbeek
donderdag 16 december 2021

Draadafsluiting te plaatsen op scheiding met buur

Momenteel is er geen afsluiting. Draad is één recht stuk van 25 meter. met een hoogte van 180cm, Er is geen betonplaat nodig. Paaldiameter van 60 mm, groene kleur met bovenbuis.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
dinsdag 07 december 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Parktuin van 3 ha. Over lengte van min 100m te plaatsen. Bij voorkeur kastanje afsluiting (treillage).


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
dinsdag 07 december 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

We hebben 40 meter schutting nodig. Rondom het huis in U-vorm. Graag een tuinschutting in beton.


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
maandag 06 december 2021

Tuin van een nieuwbouw aanleggen

Ik zoek een tuinaannemer die voor onze nieuwbouwwoning het volgende kan opnemen: Oprit en terras aanleggen. Er moet ook een houten tuinhuis gebouwd worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Lambrechts-Herk
vrijdag 26 november 2021

Elektrische toegangspoort plaatsen

Elektrische schuifpoort voor opening 5-6 meter, afscheiding parking met de straat.


Tuinaanleg en -onderhoud Stevoort
dinsdag 09 november 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik had graag een draadafsluiting met boven buis en een poortje laten plaatsen. 8m aan voorkant en 15m aan zijkant met ertussen een poortje van 1m. Deze moet 1m80 hoog zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Bilzen
dinsdag 02 november 2021

Geluidsdempende kokosomheining installeren

We willen graag een kokosafsluiting langs de voorkant van het huis laten plaatsen tegen straatlawaai, over een afstand van ongeveer 11 meter + aan weerszijden zou er ook nog een 5-tal meter extra voorzien mogen worden - plaatsing op klinkerwerken.


Tuinaanleg en -onderhoud Alken
zondag 24 oktober 2021

Houten toegangspoort plaatsen met draaivleugel

Plaatsen van een manuele draaipoort (uit hout). Graag een basispoort want er staat al een andere toegangspoort. Breedte : 3,5 meter en 1m80 hoog. Aan één kant aansluiting aan bestaande omheining, aan andere kant een paal in grond bevestigen.


Tuinaanleg en -onderhoud Diepenbeek
dinsdag 19 oktober 2021

Tuin winterklaar maken

Ik zou graag mijn tuin winterklaar laten maken. Ongeveer 25x8m De tuin is door mijn operatie verwaarloosd. Ik heb bomen, struiken, bloemen.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
zondag 10 oktober 2021

Winteronderhoud uitvoeren van tuin

Ik zoek een tuinman voor winteronderhoud van mijn stadstuintje.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
woensdag 06 oktober 2021

Draad plaatsen op perceelsgrens

Ik wil een draad laten plaatsen op de perceelsgrens tussen mijn tuin en die van mijn buurman. De lengte van de grens bedraagt 40 meter en is kaarsrecht. De draad zou ongeveer twee meter hoog moeten zijn. Het terrein is vlot toegankelijk en bestaat uit grasveld. Graag een eenvoudige draad, met eventueel de opties van een betonplaat onderaan en/of bovenbuis.


Tuinaanleg en -onderhoud Zonhoven
donderdag 30 september 2021

Houten omheining vervangen of opnieuw plaatsen

Ik heb een omheining in thermowood maar de buur gaat bouwen en daarom moet de schutting worden afgebroken. De firma die de oude omheining plaatste doet die werking niet meer. Dus ofwel de schutting terug opbouwen met hetzelfde hout, ofwel een nieuwe schutting voorzien. 11 meter te plaatsen met palen. Beide zijden zichtbaar: 2.2m hoog. Palen in hout met rvs voeten te gieten in beton voor een lange levensduur. Grondwerk recent gebeurd.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
dinsdag 28 september 2021

Hekwerk installeren tegen inkijk

We willen graag een draadomheining (onbuigzaam hekwerk) laten plaatsen, bij voorkeu met lamellen of doek er tussen/tegenaan gewerkt, voor meer privacy. Hoogte: +/- 2,5m , lengte: +/- 40m, te plaatsen op een betonnen grond


Tuinaanleg en -onderhoud Zonhoven
maandag 20 september 2021

Tuin onderhouden: jaarlijks of tweejaarlijks

Ik zou graag mijn tuin laten onderhouden Onkruid wegdoen, eenjarige planten wegdoen klein onderhoud enz. De tuin is 40x40m


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
dinsdag 14 september 2021

Houten tuinschermen plaatsen

Graag een omheining te plaatsen tussen 2 tuinpercelen van halfopen bebouwing makkelijk bereikbaar want de oprit is > 3 m breed. Onze voorkeur ging initieel uit naar uitvoering in betonlook, maar dat kostenplaatje valt eigenlijk buiten ons budget. We verkennen graag de mogelijkheden mbt tuinschermen of een plankenwand in hout (tropisch?) voor een 35-tal lopende meter


Tuinaanleg en -onderhoud Diepenbeek
maandag 13 september 2021

Houten of betonnen tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een tuinafsluiting laten plaatsen. Totale lengte is 32,5M inclusief betonplaat, graag een hoogte van 180cm. Qua materiaal liefst hout + beton. Nu staan er coniferen die nog weg zouden moeten


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
dinsdag 07 september 2021

Draadomheining met gevlochten lamellen plaatsen

Plaatsing van een draadomheining met gevlochten kunststof ertussen. Omheining sluit aan tegen de hoek van de woning waar een poort komen van 1 meter breed, dan 6 meter omheining, hoek om en dan nog 14 meter aan omheining. Dus 20 meter in totaal. Hoogte van 1m80.


Tuinaanleg en -onderhoud Kuringen
maandag 30 augustus 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen van 37m lang en ongeveer 1m80 hoog in een rechte lijn met structuurplaten. De plaats is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en -onderhoud Diepenbeek
maandag 30 augustus 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een betonnen tuinafsluiting laten plaatsen van ongeveer 55m en een hoogte van 2m. De vloer is plat van aarde en gras. Ik dacht aan betonplaten met structuur.


Tuinaanleg en -onderhoud Alken
zondag 22 augustus 2021

2 jaarlijks tuinonderhoud uitvoeren

Wij zijn op zoek naar iemand om 2x per jaar de tuin te onderhouden. Het is een 4hectare. Bomen snoeien, hagen scheren, onkruidvrij maken,...


Tuinaanleg en -onderhoud Kuringen
dinsdag 17 augustus 2021

Toegangspoort plaatsen

Tussen het huis en de omheining (draad met klimop) willen we een poort plaatsen. Dit is 3/4 meter breed Mag 1 of 2 vleugels hebben en moet automatisch te bedienen zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Lummen
woensdag 04 augustus 2021

Houten omheining plaatsen in L-vorm rond tuin

Houten omheining plaatsen in een L-vorm. het gaat om 50 meter naar achter en een achterkant van 20 meter te plaatsen. Geen oude omheining weg te halen. We willen aan de zijkant en de achterkant een poortje. Totale lengte en hoogte: 70meter, 180cm hoog


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
maandag 02 augustus 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Te voorzien aan een nieuwbouw: Een rechte muur van 8,75 m met een begi-n en eindpaal. Hoogte 2 m Een 2e rechte muur van 20 m met een begin- en eindpaal. Hoogte 2 m Platen in structuur 1 kant en gekleurd hars in licht grijs. Werken kunnen dadelijk starten. Er is voldoende ruimte om met de camion tot vlak tegen de werkplek te rijden.


Tuinaanleg en -onderhoud Zonhoven
woensdag 28 juli 2021

Algemene onderhoudswerken tuin campusdomein

Graag vóór start schooljaar zodat de campus (het schoolgedeelte) proper opgefrist is tegen de opstart van het nieuwe schooljaar. Ondersteuning door eigen tuinman is mogelijk, naar schatting week werk. Betreft in hoofdzaak onderhoudswerken groengedeelte van de campus: verwijderen van onkruid op paden, snoeien van struiken, opruimen algemeen,... Oppervlakte 5000m² - deel grasveld dat we zelf kunnen maaien. Extra project: vrijmaken van onkruid en gevallen bomen op toegangsweg (250 m²) naar vijver in een lagergelegen gebied dichtbij.


Tuinaanleg en -onderhoud Lummen
maandag 26 juli 2021

Metalen tuinhuis Regent plaatsen met ondergrond

Graag willen wij ons metalen tuinhuis regent 300 x 292cm laten plaatsen. Er dient ook nog een ondergrond voor zien te worden + dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
maandag 26 juli 2021

Bekaert-afsluiting te installeren 130m

ER zou over afstand van ongeveer 130 meter Bekaert afsluiting voorzien moeten worden met betonnen plaat en bovenbuis (kleur zwart). Dit is in een U-vorm (3 zijden van de tuin). Ook een poort van een 4-tal meter breed te voorzien.


Tuinaanleg en -onderhoud Bilzen

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Hasselt

Offertes aanvragen