Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Gentse loodgieters Sint-Truiden

Loodgieter - Sint-Truiden

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Loodgieter in Sint-Truiden?

Loodgieter gezocht in Sint-Truiden?

Vroeg of laat heeft iedereen nood aan een goede loodgieter. Een badkamer renoveren, lekkende kraan vervangen, een nieuwe cv-ketel installeren, … Er zijn heel wat klussen in huis waarbij je een loodgieter nodig hebt. Af en toe heb je zelfs een loodgieter met spoed nodig omdat er bijvoorbeeld een acuut vochtprobleem opduikt. Via Casius vind je snel lokale vakmannen dringende problemen en voor het onderhoud van jouw sanitair.

Snel een loodgieter nodig? Wij helpen je snel en vrijblijvend aan een professionele loodgieter.

Sanitair is een ruim begrip, dus loodgieters zijn vaak van vele markten thuis. Je kan beroep doen op een loodgietersbedrijf om je verwarming onder de loep te nemen, om rioleringswerken zoals ontstopping of aansluiting uit te voeren, om een badkamer te vervangen of doodleuk om een simpele kraan te vervangen. Je kan altijd werken zelf uitvoeren, maar de ervaring van een loodgieter blijft onmisbaar. Gespecialiseerde loodgietersbedrijven hebben nu eenmaal veel kennis en werken bovendien een pak sneller.

Ben je op zoek naar een professionele loodgieter? Bij Casius brengen we je gratis en zonder verplichtingen in contact met de beste loodgieters in Sint-Truiden.

Ook wie in Attenhoven, Boekhout, Borgloon, Borlo, Broekom, Brustem, Budingen, Dormaal, Duras, Geetbets, Gingelom, Gorsem, Groot-Gelmen, Halmaal, Heers, Hoepertingen, Jesseren, Jeuk, Kerkom-bij-Sint-Truiden, Kozen, Mechelen-Bovelingen, Montenaken, Neerlanden, Nieuwerkerken (Limburg), Ordingen, Ulbeek, Velm, Wellen, Wilderen, Zepperen, Zoutleeuw woont vindt hier zeker een goede vakman voor loodgieterij.

Wat doet een loodgieter?

Loodgieters hebben een uitgebreid takenpakket. Bij loodgieterij denk je spontaan aan sanitair en verwarming en dat is bij vele loodgieters ook een groot deel van hun takenpakket. Of je nu een volledige badkamerrenovatie plant of gewoon een kraan wil laten vervangen, onze vakmannen komen graag bij je langs om je te uit de nood te helpen.

Wil je jouw centrale verwarming onder de loep nemen? Een cv-ketel vervangen door een zuiniger type? Ook dan klop je best aan bij een loodgieter. Ze kunnen jouw oude verwarmingsketel herstellen of vervangen, hebben kennis van vloerverwarming en zonneboilers of kunnen je de recentste updates geven over warmtepompen.

Verstopping verhelpen of, nog beter, vermijden? Laat je aansluiting nakijken door een ervaren loodgieter. Verstopte leiding of de aansluiting op de riolering of de waterleiding vervangen? Via de gratis offerteknop kom je snel in contact met betrouwbare vakmannen uit de buurt.

In de lijst hieronder vind je een overzicht van de voornaamste taken van een loodgieter.

Wat bepaalt de prijs van een loodgieter in Sint-Truiden?

De kost van loodgieterij hangt af van verschillende factoren. Afhankelijk van de uit te voeren werken, wisselt de prijs. Een prijs per uur komt minder vaak voor, behalve bij specifieke opdrachten zoals een onderhoud van een verwarmingsketel. Dan betaal je voor een vakman in Sint-Truiden gemiddeld tussen € 50 en € 80 per uur.

Voor een volledig overzicht van richtprijzen kan je op deze pagina terecht.

Weet je al welke werken je wil uitvoeren en zoek je een manier om de kosten te drukken? Dan kan je gratis verschillende offertes van vakmannen vergelijken. Eens je jouw vakman hebt gevonden, kan je ook enkele premies voor sanitair gaan opvragen om je investering terug te verdienen.

Loodgieter met spoed in regio Sint-Truiden?

Heb je een acuut probleem in je woning? Plots een gesprongen kraan of weigert de verwarming dienst? Dan wil je natuurlijk een loodgieter met spoed bij je thuis zien verschijnen. De waterschade van een lek kan al snel groot zijn en je wil dus dat het probleem snel verhopen wordt. Ook al zijn vakmannen vaak druk bezet, voor een noodgeval zullen veel loodgieters snel tijd maken om je te helpen.

Via de gratis offerteknop kom je snel in contact met betrouwbare vakmannen uit de buurt.

Wat te doen bij verstopping?

Een van de meest vervelende problemen is een verstopping in je toilet. Dit is alleszins een probleem dat je snel wil verhelpen. Een loodgieter kan je ook bij deze klus helpen. Maar mogelijk kan je zelf eerst proberen om het probleem te verhelpen. We geven je graag enkele tips!

Zo kan je vooraleer je een loodgietersservice belt zelf met een rubberen handschoen proberen om de verstopping te verwijderen. Je kan ook met een rubberen ontstopper druk uitoefenen op de verstopping om deze zo los te wrikken. Lukt dat niet dan kan je nog proberen met heet water (en detergent) om bijvoorbeeld een verstopping met vetresten op te lossen. Ook met een eenvoudige metalen kleerhanger is het soms mogelijk om een verstopping te verhelpen. Lukt dit allemaal niet, dan is het tijd om een loodgieter te bellen. Wij helpen je graag snel aan een erkende loodgieter in jouw buurt.

Vergelijk snel en vrijblijvend loodgieters in de buurt van Sint-Truiden

Professioneel loodgietersbedrijf in jouw regio gezocht? Casius brengt je gratis en zonder verplichtingen in contact met de beste vakmannen. Via het groene formulier kan je eenvoudig enkele offertes van betrouwbare vakmannen gaan vergelijken.

Ook wie in Attenhoven, Boekhout, Borgloon, Borlo, Broekom, Brustem, Budingen, Dormaal, Duras, Geetbets, Gingelom, Gorsem, Groot-Gelmen, Halmaal, Heers, Hoepertingen, Jesseren, Jeuk, Kerkom-bij-Sint-Truiden, Kozen, Mechelen-Bovelingen, Montenaken, Neerlanden, Nieuwerkerken (Limburg), Ordingen, Ulbeek, Velm, Wellen, Wilderen, Zepperen, Zoutleeuw woont vindt hier zeker een goede vakman voor loodgieterij.

Zoek je een loodgieter in Sint-Truiden? Via Casius vind je snel een erkend vakman voor jouw klus!

Offertes loodgieter in Sint-Truiden aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Sint-Truiden

zondag 12 februari 2023

Regenput aansluiten

Ik zoek een goede vakman om een bestaande regenput aan te sluiten


Loodgieterij Halmaal
maandag 05 december 2022

Waterleidingen vernieuwing

Ik ben op zoek naar iemand die nieuwe waterleiding kan leggen liefst snel mogelijk.


Loodgieterij Halmaal
woensdag 07 september 2022

Elektrische boiler plaatsen

Slimme warmwater boiler 4 personen. Zonnepanelen reeds liggen.


Loodgieterij Halmaal
dinsdag 23 augustus 2022

Boiler plaatsen

Elektrische boiler plaatsen


Loodgieterij Gingelom
donderdag 18 augustus 2022

Loodgieter: kranen vervangen en douche

Enkele lekkende kranen vervangen en waarschijnlijk moet ook een nieuwe douchedeur worden geplaatst.


Loodgieterij Sint-Truiden
woensdag 11 mei 2022

Waterleiding aanleggen.

We zijn op zoek naar een vakman die de volledige waterleiding in ons huis kan vernieuwen. Het huis heeft een oppervlakte van ongeveer 160m².


Loodgieterij Zoutleeuw

Loodgieter in jouw regio

Andere klussen in Sint-Truiden

Offertes aanvragen