Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Gent

Beregeningsinstallatie tuin - Gent

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Gent?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Gent die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aalter, Afsnee, Beervelde, Bellem, De Pinte, Destelbergen, Drongen, Gavere, Gentbrugge, Heusden (O-Vl), Laarne, Landegem, Ledeberg (Gent), Lochristi, Lovendegem, Mariakerke, Melle, Merendree, Semmerzake, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vinderhoute, Wondelgem, Zwijnaarde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Gent

zaterdag 06 augustus 2022

Tuin onderhouden

Gras maaien, heggen snoeien. Onkruid verwijderen. Halfopen bebouwing.


Tuinaanleg en -onderhoud Gentbrugge
dinsdag 02 augustus 2022

Oprit en tuinaanleg

Ik zou daarna mijn oprit vanaf de straat tot aan de garage willen laten aanleggen +/- 22m lengte ( afgestapt, niet exact gemeten) en 3m breed cfr de richtlijnen van Stad Gent. Mijn voorkeur gaat uit naar grasdallen. Rond de woning (halfopen bebouwing) een paadje (tegels of klinkers, iets waar ik stabiel een laddertje op kan zetten om bvb ramen te poetsen. Gewenste breedte 80cm, totale lengte (rondom) +/- 26,7 meter (volgens de plannen van de architect, is nog na te meten in reële situatie) Er zou ook een tuinpoort (houten draaipoort) geïnstalleerd moeten worden tussen de woning en de garage. Te overbruggen breedte 3m58. Ik zou eventueel zelf kijken om die op maat te laten maken, maar het lijkt mij handig op die plaatsing ook te combineren met de rest van de werken.


Tuinaanleg en -onderhoud Drongen
donderdag 28 juli 2022

Tuinonderhoud tuin 3400 m²

Ik ben op zoek naar een vakman voor het onderhoud van de tuin van mijn moeder. Struiken snoeien, oprit en straatkant sproeien en gras maaien,... De oppervlakte van de tuin is ongeveer 3400m².


Tuinaanleg en -onderhoud Landegem
vrijdag 22 juli 2022

Tuin aanleggen

verwijderen onkruid (omfrezen) + aanleg van nieuw grasveld in stadstuin van ongeveer 60 à 80 m²


Tuinaanleg en -onderhoud Gent
vrijdag 22 juli 2022

Tuinonderhoud uitvoeren

Groot onderhoud van onze tuin. Oa sparren snoeien, buxussen verwijderen, grote dikke wortel van spar verwijderen en verschillende planten verwijderen.


Tuinaanleg en -onderhoud Melle
woensdag 20 juli 2022

Grote bomen vellen

Ik ben op zoek naar iemand om een grote boom te vellen. Boom moet weg voor begin september.


Tuinaanleg en -onderhoud Mariakerke

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Gent

Offertes aanvragen