Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Gent

Beregeningsinstallatie tuin - Gent

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Gent?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Gent die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aalter, Afsnee, Beervelde, Bellem, De Pinte, Destelbergen, Drongen, Gavere, Gentbrugge, Heusden (O-Vl), Laarne, Landegem, Ledeberg (Gent), Lochristi, Lovendegem, Mariakerke, Melle, Merendree, Semmerzake, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vinderhoute, Wondelgem, Zwijnaarde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Gent

vrijdag 03 december 2021

Draadafsluiting voor paardenwei te plaatsen

Meer dan 200 meter weideafsluiting + schrikdraad plaatsen voor paardenwei. Momenteel is er een oude omheining maar die is onvoldoende.


Tuinaanleg en -onderhoud Gavere
donderdag 25 november 2021

Wortels uitfrezen van een kerselaar

Wortels uitfrezen van een afgezaagde japanse kerselaar in achtertuin op grasveld. Diameter stronk: 80cm + omringende wortels. Breedte toegangspad: 100cm


Tuinaanleg en -onderhoud Drongen
maandag 22 november 2021

Bomen snoeien

3 berken en 1 krulwilg snoeien en eventueel 3 dode sparren vellen . Graag ook alle snoeiafval meenemen. (1 extra berk op een ander adres snoeien (ook in Gentbrugge) met aparte factuur)


Tuinaanleg en -onderhoud Gentbrugge
woensdag 17 november 2021

Verschillende draadafsluitingen plaatsen

Vakman gezocht om 3 verschillende tuinafsluitingen te plaatsen. Eentje van 13m lang, eentje van 9m lang + 1 enkele poort en eentje van 9m lang + 1 enkele poort. Hiernaast 2 los staande enkele poorten. Graag zwarte of groene draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis


Tuinaanleg en -onderhoud Wondelgem
dinsdag 09 november 2021

Houten tuinafsluiting zetten

Plaatsing 16 meter houten afsluiting


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Amandsberg
maandag 08 november 2021

Omheining met PVC panelen plaatsen

Nieuwe omheining plaatsen en een klein deel van oude omheining die nog af te breken is. Graag een PVC omheining met lengte van 30 - 35 meter (inclusief 1 hoek) en een hoogte van 2 meter. Ik verkies een omheining met panelen.


Tuinaanleg en -onderhoud Lochristi
zaterdag 06 november 2021

Toegangspoort plaatsen

Poorttussen muur en omheining. Afstand is 2,60. Manuele poort in hout.


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden (O-Vl)
zondag 24 oktober 2021

Houtenschuifpoort en schutting plaatsen

Schuifpoort - open naar rechts links zuil met pakketbrievenbus 300 x 180 cm doorgang Prijs thermowood - meranti - cederhout Bediening: 3 zenders, 1 klavier, en 1 schakelaar om poort te openen Aansluitend ook prijs plaatsing houten schutting Totale straatbreedte 18 m met poort bij waarvan 11,5 m schutting, poort en 3,5 m schutting in zelfde houtsoort als poort


Tuinaanleg en -onderhoud Lochristi
dinsdag 19 oktober 2021

Bomen rooien

Rooien van 50-tal bomen (omtrek 30-50cm) dichtbij scheidingslijn met landbouwgrond boer. Wortels moeten niet verwijderd worden, graag hout hakselen en wij kunnen de houtsnippers gebruiken. Het zijn een soort dennebomen.


Tuinaanleg en -onderhoud Landegem
zondag 17 oktober 2021

Snoeien laagstamappelboom

Grote laagstamappelboom dient gesnoeid te worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Gentbrugge
maandag 11 oktober 2021

Betonnen omheining plaatsen en oude vervangen

10m oude betonschutting + palen verwijderen en nieuwe plaatsen met houtstructuur en in kleur. We zoeken een omheining van een hoogte of 1m80 of 2 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Gentbrugge
maandag 04 oktober 2021

Metalen schuifpoort plaatsen ter vervanging van oude

Plaatsen van een nieuwe, geautomatiseerde schuifpoort, liefst in een aluminium of metalen frame. Lengte van 4m20, graag hoogte rond de 1m60. De oude werd beschadigd door een storm in maart en die is intussen verwijderd. Wat blijft er nog over: er is nog een halve rail die op de grond ligt, dus die bedekt niet de volledige afstand. Verder zou de motor nog in goede staat moeten zijn. Verankering via palen in de grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Landegem
woensdag 29 september 2021

Steenkorven zetten

We denken aan steenkorven voor afsluiting aan de voortuin van +/-1m hoog. We denken aan een soort geelachtige steen. Liefst onderhousvrij, en dit voor 17 lopende meter. Ondergrond is gewone grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Drongen
maandag 20 september 2021

Betonnen L profielen plaatsen

Wij zouden graag betonnen L profielen laten plaatsen De palen van de huidige houten keerwand aan de gracht hebben het voor de zoveelste keer begeven. Beton L-profielen zijn eigenlijk de enige goede oplossing om de ongeveer 15m keerwand te vervangen. Probleem is: de gracht is niet bereikbaar via de tuin. Ik vermoed dat een omgevingsvergunning zal nodig zijn omdat, de reeds gecontacteerde aannemers, toelating moeten hebben om de straat tijdelijk af te zetten. Met een ver-reiker blijkt het mogelijk te zijn over de tuin van de buren l-profielen te gebruiken om onze gracht te herstellen. Wij zijn ook niet in staat voorbereidende werken uit te voeren. De aanvraag voor een omgevingsvergunning loopt, maar is voor de derde keer onontvankelijk en onvolledig verklaard.


Tuinaanleg en -onderhoud Drongen
zaterdag 18 september 2021

Haag snoeien

Wij zouden graag onze haag laten snoeien. Dit voor ongeveer 30 meter. Het is een gewone haag, zelf weet ik niet welke soort haag het is.


Tuinaanleg en -onderhoud Gentbrugge
dinsdag 14 september 2021

Tuinschutting houtlook plaatsen

Nieuwe tuinafsluiting plaatsen (ong 30 meter en 2 meter hoog), graag een uitvoering in gesloten panelen (hout of soortgelijke uitstraling in composiet, kunststof,...) zodat er niks kan tussen/doorgroeien. Er zouden we nog een 5 -tal betonen palen moeten worden verwijderd vooraleer deze geplaatst kan worden. Verder is het heel makkelijk toegankelijk. Er is reeds een omheining voorzien , maar deze zou er rechtstreeks vòòr geplaatst moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Gentbrugge
donderdag 09 september 2021

Lijsterbes verwijderen

Er staat een lijsterbes in de tuin en die zouden we graag verwijderd zien. Het is niet mogelijk om deze in zijn geheel te laten omvallen.


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijnaarde
woensdag 08 september 2021

Tuin aanleggen

Mijn tuin moet dringend een compleet nieuw aanzicht krijgen. Na veel ziekenhuisopnames is mijn tuin véél te groot om er ergens zelf aan te beginnen. Overwoekerd van onkruid, en ik wil ook bestrating aan mijn oprit zodat die langer wordt. Twee bloemenperken en boom plaatsen. Gras onderhouden. Voortuin: 5 x 8, achtertuin ook: 5 x 8


Tuinaanleg en -onderhoud Wondelgem
dinsdag 07 september 2021

Tuinhuis plaatsen met betonnen ondergrond en houten vloer

Wij hebben een tuinhuis "LISA 1" aangekocht bij Makro. Het tuinhuis is 550cm x 400cm groot. Er moet ook nog een betonnen ondergrond geplaatst worden voor de blokhut en graag zouden we eveneens een houten vloer laten inleggen.


Tuinaanleg en -onderhoud Lovendegem
zondag 05 september 2021

Stronken uitfrezen tuin

In onze tuin hebben we een 7-tal stronken we we graag zouden laten uitfrezen. Stronken van 50-tal cm in diameter. Goed bereikbare tuin


Tuinaanleg en -onderhoud De Pinte
woensdag 01 september 2021

Tuinafsluiting plaatsen

We zijn het lawaai aan de straatkant beu. Daarom willen we een houten effen constructie plaatsen zonder luchtgaten om zo het lawaai zoveel mogelijk tegen te houden. Ik had graag een soort hardhout waarbij de palen niet zichtbaar zijn. Deze moet 2m40 à 2m60 hoog zijn, 17m + 1m50 lang. Onderaan wil ik beton in de aarde en erboven dus hout.


Tuinaanleg en -onderhoud Drongen
maandag 30 augustus 2021

Tuinaanleg uitvoeren: tuin heraanleggen + frezen

Ik wil graag tuinwerken laten uitvoeren. Mijn bestaande tuin moet heraangelegd worden. Deze is ongeveer 27m lang en 17m breed groot. De tuin moet eerst gefreesd worden en dergelijke meer. De tuin is plat maar bevat diepe putten die ik graag wil rechttrekken.


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijnaarde
donderdag 26 augustus 2021

Tuinhuis plaatsen

Graag willen we het laten plaatsen van een tuinhuis. Het betreft : Tuinhuis Lounge 385 x 295 cm stalen dak op geïsoleerd onderdak. De vloerplaat doen we zelf.


Tuinaanleg en -onderhoud Gentbrugge
zondag 22 augustus 2021

Periodiek tuinonderhoud uitvoeren

Onze vaste hovenier gaat binnenkort zijn werken stoppen wegens gezondheidsproblemen dus zijn we op zoek naar een tuinman die op regelmatige basis onze tuin kan onderhouden. Grasveld (te maaien) is 500 à 750 m². Verder zijn er een deel struiken die gesnoeid moeten worden (werken uit te voeren met een ladder) Ook zouden de dakgoten en een paar kleine platformen schoongemaakt moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijnaarde
zaterdag 14 augustus 2021

Houten omheining met poortje

We hebben een alleenstaande nieuwbouwwoning gekocht en stemmen nu samen met de buren af om de omheining op elkaar af te stemmen. We zijn het allemaal al eens dat we een voorkeur hebben voor een houten/thermowood uitvoering, maar wensen nu meer concreet de opties te vergelijken. Betreft (voor 1 woning) +/- 30 m lengte , hoogte +/- 1.8 m, met een houten draaideur/poort (manueel) erin verwerkt. Ter duurzaamheid overwegen we een betonnen onderplaat te laten voorzien.


Tuinaanleg en -onderhoud Lovendegem
maandag 02 augustus 2021

Gevlochten omheining plaatsen

Gevlochten afsluiting in kunststof plaatsen voor zo een 70 lopende meter in één rechte lijn. Hoogte 180 cm. Er stond een haag maar die is reeds weggehaald, ook de wortels.


Tuinaanleg en -onderhoud Gavere
maandag 26 juli 2021

Haag verwijderen

We willen graag de haag weg uit de voortuin. Deze groeit heel snel waardoor we die regelmatig moeten scheren. Zal 3 meter op 3 meter zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Gent
maandag 26 juli 2021

Houten omheining met betonplaat plaatsen

We wensen een houten tuinafsluiting te plaatsen tussen ons en de buren (1 zijde van de tuin, van de straatkant naar achter). De lengte bedraagt 24m en we gokken op een hoogte van 1m80. Er staat nog een oude omheining die moet worden weggehaald.


Tuinaanleg en -onderhoud Gent
maandag 26 juli 2021

Draadafsluiting plaatsen

Wij zouden graag draadomheining laten plaatsen: 2x lage draadafsluiting aan beide kanten van de woning, telkens met een poortje. Het gaat over een lengte van telkens 3 meter, hoogte nog te overleggen.


Tuinaanleg en -onderhoud Melle
maandag 26 juli 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen in u-vorm

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen. Er staat al een omheining maar die moet blijven staan. U-vormige afsluiting 8-4-6 meter. ongeveer 1.8 meter hoog.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Amandsberg

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Gent

Offertes aanvragen