Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien offerte

Zoek je een elektricien in de buurt?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakbedrijven uit jouw buurt. Lees snel verder en ontdek hoe je snel de beste vakman voor jouw project vindt.

Hoe vind ik een elektricien?

Ben je op zoek naar een elektricien in de buurt? Zowel voor je kleine als grote elektriciteitswerken ben je bij Casius aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar brengen wij de particulier gratis in contact met professionele elektriciens in de buurt.

Ben je op zoek naar een goede elektricien?

Casius je snel verder. Wij brengen je snel, gratis en 100% vrijblijvend in contact met enkele erkende elektriciens uit de buurt. Zo kan je makkelijk prijzen vergelijken en altijd de beste deal vinden. 

Wat doet een elektricien?

Als je op zoek bent naar een erkende elektricien, is het belangrijk om te weten voor welke werken je bij deze vakman terecht kan. Natuurlijk helpt de elektricien je met je verlichting of met een elektriciteitsplan voor je nieuwbouw. Naar een elektricien kan je ook stappen voor het installeren van domotica in je woning. 

Voor zowel een nieuwbouw als een renovatie zal de elektricien ervoor zorgen dat alle elektrisch geschakelde apparaten optimaal functioneren. Wij stelden alvast een lijstje op met werkzaamheden die een erkende elektricien voor je kan uitvoeren.

Hoe weet je of een elektricien erkend is?

Als je een elektricien zoekt krijg je bij Casius de garantie van 'erkend vakwerk'. Dat wil zeggen dat alle vakbedrijven die met ons samenwerken gescreend worden op bewezen kwaliteit. Van al onze elektriciens bellen we enkele klanten op om te vragen hoe tevreden ze zijn. Wij brengen je enkel in contact met een elektricien (of meerdere elektriciens) waarvan we zeker zijn dat ze vakwerk afleveren. Daarom is Casius altijd een prima antwoord op de vraag 'Ik zoek een elektricien'.

Wat kost een elektricien

Keuring elektrische installatie

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een elektricien? Elke zelfstandige elektricien zal uiteraard zijn eigen uurprijs bepalen. Een beginnende elektricien zijn uurprijs zal lager liggen dan die van iemand met 30 jaar ervaring. Het is ook niet altijd aangeraden om een goedkope elektricien te kiezen omdat dit iets kan zeggen over de geleverde kwaliteit. Dit wil uiteraard niet zeggen dat een goedkope elektricien geen goede elektricien kan zijn.

Wat kost een elektricien per uur? Gemiddeld mag je rekenen op een prijs van 35 à 45 euro per uur. De effectieve kosten van elektricien hangen af van de ervaring en het gebruikte materiaal. Ben je genoodzaakt een elektricien met spoed in te schakelen voor een interventie? Dan zal dit uiteraard ook een invloed hebben op de prijs.

Offertes elektricien aanvragen

Zoek je een goede elektricien in de buurt om een offerte op te maken? Casius helpt je om de beste elektricien in de buurt te vinden.

Beschrijf je elektriciteitswerken in het groene formulier en wij brengen je snel, gratis en vrijblijvend in contact met meerdere zelfstandige elektriciens. Zo kan jij gratis en zonder verplichtingen een aantal prijsoffertes van meerdere elektriciens in de buurt vergelijken.

Ben je een vakman op zoek naar versterking?

Ook dan ben je bij Casisus aan het goede adres. Als vakman vind je bij ons ook een elektricien in de buurt om in onderaanneming voor jou te werken. Zo krijg je ook de grotere klussen gedaan of de drukste momenten overbrugd.

Offertes elektriciteitswerken aanvragen

Recente aanvragen voor elektriciens:

donderdag 28 juli 2022

Elektrische installatie renoveren

Op zoek naar een elektricien om deze opnieuw te doen, deze is niet conform. Schakelaars, bedrading, nieuwe kast, ... Alles dus herdoen. Willen graag in orde zijn alvorens zonnepanelen te plaatsen. Alleenstaand huis.


Elektriciteit Ternat
vrijdag 08 juli 2022

Plaatsen schakelaar en stopcontact

Elektricien nodig voor het plaatsen van schakelaar & stopcontact


Elektriciteit Ninove
maandag 04 juli 2022

Luster met spots monteren

Zoek elektricien voor monteren van een luster met LED spots


Elektriciteit Rotselaar
zaterdag 02 juli 2022

Elektriciteit in orde brengen

Ik zoek een elektricien die enkele gebreken kan oplossen ivm elektrische keuring. Het gaat om volgende puntjes: (zie ook bijlage) - Algemene isolatieweerstand verbeteren - Spreidingsweerstand is hoger dan toegelaten maximum van 30 ohm - installatie voorzien van eendraads en situatieschema - continuiteit van beschermingsgeleider is niet verzekerd - aardingscontact van enkele contactdozen is niet verbonden Doel is om opnieuw te keuren, dus vakmannen die ook een keuring kunnen uitvoeren hebben de voorkeur! (ook EPC moet nog opgesteld worden)


Elektriciteit Antwerpen
maandag 13 juni 2022

Elektriciteit conform maken: aarding vanaf kas

Ik zoek een elektricien om enkele kleine ingrepen te doen om mijn elektriciteit conform te maken. De grootste ingreep is de voorziening van een aarding vanaf de elektriciteitskas.


Elektriciteit Turnhout
woensdag 18 mei 2022

Stopcontacten plaatsen, verlichting aansluiten en installatie controleren

Professionele elektricien gezocht om de aansluiting van de verlichting te regelen, stopcontacten te plaatsen en waarschijnlijk nog enkele ander zaken aan te passen.


Elektriciteit Koolkerke
Offertes elektriciens