Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien offerte

Zoek je een elektricien in de buurt?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakbedrijven uit jouw buurt. Lees snel verder en ontdek hoe je snel de beste vakman voor jouw project vindt.

Hoe vind ik een elektricien?

Ben je op zoek naar een elektricien in de buurt? Zowel voor je kleine als grote elektriciteitswerken ben je bij Casius aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar brengen wij de particulier gratis in contact met professionele elektriciens in de buurt.

Ben je op zoek naar een goede elektricien?

Casius je snel verder. Wij brengen je snel, gratis en 100% vrijblijvend in contact met enkele erkende elektriciens uit de buurt. Zo kan je makkelijk prijzen vergelijken en altijd de beste deal vinden. 

Wat doet een elektricien?

Als je op zoek bent naar een erkende elektricien, is het belangrijk om te weten voor welke werken je bij deze vakman terecht kan. Natuurlijk helpt de elektricien je met je verlichting of met een elektriciteitsplan voor je nieuwbouw. Naar een elektricien kan je ook stappen voor het installeren van domotica in je woning. 

Voor zowel een nieuwbouw als een renovatie zal de elektricien ervoor zorgen dat alle elektrisch geschakelde apparaten optimaal functioneren. Wij stelden alvast een lijstje op met werkzaamheden die een erkende elektricien voor je kan uitvoeren.

Hoe weet je of een elektricien erkend is?

Als je een elektricien zoekt krijg je bij Casius de garantie van 'erkend vakwerk'. Dat wil zeggen dat alle vakbedrijven die met ons samenwerken gescreend worden op bewezen kwaliteit. Van al onze elektriciens bellen we enkele klanten op om te vragen hoe tevreden ze zijn. Wij brengen je enkel in contact met een elektricien (of meerdere elektriciens) waarvan we zeker zijn dat ze vakwerk afleveren. Daarom is Casius altijd een prima antwoord op de vraag 'Ik zoek een elektricien'.

Wat kost een elektricien

Keuring elektrische installatie

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een elektricien? Elke zelfstandige elektricien zal uiteraard zijn eigen uurprijs bepalen. Een beginnende elektricien zijn uurprijs zal lager liggen dan die van iemand met 30 jaar ervaring. Het is ook niet altijd aangeraden om een goedkope elektricien te kiezen omdat dit iets kan zeggen over de geleverde kwaliteit. Dit wil uiteraard niet zeggen dat een goedkope elektricien geen goede elektricien kan zijn.

Wat kost een elektricien per uur? Gemiddeld mag je rekenen op een prijs van 35 à 45 euro per uur. De effectieve kosten van elektricien hangen af van de ervaring en het gebruikte materiaal. Ben je genoodzaakt een elektricien met spoed in te schakelen voor een interventie? Dan zal dit uiteraard ook een invloed hebben op de prijs. Benieuwd naar de exacte prijzen voor jouw elektra project? Bekijk dat het artikel kosten elektricien

Offertes elektricien aanvragen

Zoek je een goede elektricien in de buurt om een offerte op te maken? Casius helpt je om de beste elektricien in de buurt te vinden.

Beschrijf je elektriciteitswerken in het groene formulier en wij brengen je snel, gratis en vrijblijvend in contact met meerdere zelfstandige elektriciens. Zo kan jij gratis en zonder verplichtingen een aantal prijsoffertes van meerdere elektriciens in de buurt vergelijken.

Ben je een vakman op zoek naar versterking?

Ook dan ben je bij Casisus aan het goede adres. Als vakman vind je bij ons ook een elektricien in de buurt om in onderaanneming voor jou te werken. Zo krijg je ook de grotere klussen gedaan of de drukste momenten overbrugd.

Offertes elektriciteitswerken aanvragen

Recente aanvragen voor elektriciens:

zondag 12 februari 2023

Groepenkast repareren

Ik zoek een elektricien voor elektriciteitswerken aan de groepenkast.


Elektriciteit Mol
zondag 12 februari 2023

Elektrische installaties uitbreiden of aanpassen

Voor verschillende projecten in blankerberge zoek ik een elektricien, volledig nieuwe installatie in diverse appartementen


Elektriciteit Blankenberge
zondag 12 februari 2023

Groepenkast vervangen

Ik zoek een goede elektricien in mijn regio voor een groepenkast te vervangen.


Elektriciteit Keerbergen
zaterdag 11 februari 2023

Domotica

Ik zoek een elektricien voor domotica in mijn woning.


Elektriciteit Sint-Katelijne-Waver
maandag 06 februari 2023

Elektriciteitswerken

Iets meer dan een jaar geleden is onze elektriciteit afgekeurd op basis van het buitengedeelte. Er ging een herkeuring aangevraagd worden exclusief de elektriciteit buiten maar door een samenspel aan redenen is die er nooit van gekomen. Het binnengedeelte is in die tijd ook wel wat aangepast (keuken vernieuwd en nog een paar muren veranderd). Concreet zijn we op zoek naar een elektricien die het binnengedeelte opnieuw keuringsklaar kan maken en nog enkele kleinere werkjes aan die elektriciteit nog uit kan voeren.


Elektriciteit Herenthout
zondag 05 februari 2023

Elektriciteitspunten aanleggen

Ik zoek een elektricien voor installatiewerk van stroompunten.


Elektriciteit Putte
Offertes elektriciens