Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien offerte

Zoek je een elektricien in de buurt?

Casius brengt je gratis en vrijblijvend in contact met erkende vakbedrijven uit jouw buurt. Lees snel verder en ontdek hoe je snel de beste vakman voor jouw project vindt.

Hoe vind ik een elektricien?

Ben je op zoek naar een elektricien in de buurt? Zowel voor je kleine als grote elektriciteitswerken ben je bij Casius aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar brengen wij de particulier gratis in contact met professionele elektriciens in de buurt.

Ben je op zoek naar een goede elektricien?

Casius je snel verder. Wij brengen je snel, gratis en 100% vrijblijvend in contact met enkele erkende elektriciens uit de buurt. Zo kan je makkelijk prijzen vergelijken en altijd de beste deal vinden. 

Wat doet een elektricien?

Als je op zoek bent naar een erkende elektricien, is het belangrijk om te weten voor welke werken je bij deze vakman terecht kan. Natuurlijk helpt de elektricien je met je verlichting of met een elektriciteitsplan voor je nieuwbouw. Naar een elektricien kan je ook stappen voor het installeren van domotica in je woning. 

Voor zowel een nieuwbouw als een renovatie zal de elektricien ervoor zorgen dat alle elektrisch geschakelde apparaten optimaal functioneren. Wij stelden alvast een lijstje op met werkzaamheden die een erkende elektricien voor je kan uitvoeren.

Hoe weet je of een elektricien erkend is?

Als je een elektricien zoekt krijg je bij Casius de garantie van 'erkend vakwerk'. Dat wil zeggen dat alle vakbedrijven die met ons samenwerken gescreend worden op bewezen kwaliteit. Van al onze elektriciens bellen we enkele klanten op om te vragen hoe tevreden ze zijn. Wij brengen je enkel in contact met een elektricien (of meerdere elektriciens) waarvan we zeker zijn dat ze vakwerk afleveren. Daarom is Casius altijd een prima antwoord op de vraag 'Ik zoek een elektricien'.

Wat kost een elektricien

Keuring elektrische installatie

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een elektricien? Elke zelfstandige elektricien zal uiteraard zijn eigen uurprijs bepalen. Een beginnende elektricien zijn uurprijs zal lager liggen dan die van iemand met 30 jaar ervaring. Het is ook niet altijd aangeraden om een goedkope elektricien te kiezen omdat dit iets kan zeggen over de geleverde kwaliteit. Dit wil uiteraard niet zeggen dat een goedkope elektricien geen goede elektricien kan zijn.

Wat kost een elektricien per uur? Gemiddeld mag je rekenen op een prijs van 35 à 45 euro per uur. De effectieve kosten van elektricien hangen af van de ervaring en het gebruikte materiaal. Ben je genoodzaakt een elektricien met spoed in te schakelen voor een interventie? Dan zal dit uiteraard ook een invloed hebben op de prijs. Benieuwd naar de exacte prijzen voor jouw elektra project? Bekijk dat het artikel kosten elektricien

Offertes elektricien aanvragen

Zoek je een goede elektricien in de buurt om een offerte op te maken? Casius helpt je om de beste elektricien in de buurt te vinden.

Beschrijf je elektriciteitswerken in het groene formulier en wij brengen je snel, gratis en vrijblijvend in contact met meerdere zelfstandige elektriciens. Zo kan jij gratis en zonder verplichtingen een aantal prijsoffertes van meerdere elektriciens in de buurt vergelijken.

Ben je een vakman op zoek naar versterking?

Ook dan ben je bij Casisus aan het goede adres. Als vakman vind je bij ons ook een elektricien in de buurt om in onderaanneming voor jou te werken. Zo krijg je ook de grotere klussen gedaan of de drukste momenten overbrugd.

Offertes elektriciteitswerken aanvragen

Recente aanvragen voor elektriciens:

dinsdag 19 september 2023

Laadpaal plaatsen naast woning

Elektricien voor laadpaal te plaatsen buiten, voor garage voor de wagen op te laden.


Elektriciteit Brielen
donderdag 10 augustus 2023

Laadstation plaatsen

Elektricien gezocht om een laadstation (3-fase) te plaatsen aan een paal van de carport.


Elektriciteit Mariakerke
woensdag 19 juli 2023

Slimme laadpaal voor thuis plaatsen

Elektricien gezocht voor plaatsen slimme laadpaal in garage ( kelder )


Elektriciteit Waanrode
vrijdag 14 juli 2023

Elektrische installatie uitbreiden of aanpassen

Er moet dringend een onregelmentaire differentieel vervangen worden en mijn elektricien, Jonas Deplorez, is onbereikbaar, reageert niet, is van de aardbol verdwenen. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Nee, ik ben alleen op zoek naar informatie Welke kleine aanpassingen moeten er gebeuren? : Elektrische installatie uitbreiden of aanpassen Welke werken wil je laten uitvoeren?: Kleine aanpassingen aan bestaande installatie Wat is de functie van het pand?: Woning


Elektriciteit Oosterzele
dinsdag 04 juli 2023

Grote elektriciteitswerken

Beste Ik ben opzoek naar een elektricien die onze zekeringskast kan vervangen en de aansluiting aanpassen na het schakelen van mono naar Drie fases. Graag hoor ik van u indien u me daarbij kunt helpen. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Elektriciteitskast plaatsen Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen Om wat voor type project gaat het?: Project in afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik


Elektriciteit Sterrebeek
woensdag 21 juni 2023

Grote elektriciteitswerken

Graag een elektricien voor het conform maken van de installatie. Alle stopcontacten in huis niet geaard Installatie afgekeurd graag iemand die nadenkt in functie van een verbouwing(budget)


Elektriciteit Melle
Offertes elektriciens