Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling

Klusjesman - Deurne

Klusjesman - Deurne

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Klusjesman gezocht in Deurne?

Is het tijd om een professionele klusser in te schakelen voor die paar kleine klusjes die al jaren op zich laten wachten? Via Casius vind je het perfecte klusbedrijf in jouw regio. Voor zowel de kleinere kluswerken in de woning maar ook voor bijvoorbeeld een groot tuinonderhoud vind je hier de beste klusjesmannen in regio Deurne.

Ik zoek een klusjesman in de buurt van Deurne

Professioneel klusbedrijf in jouw regio gezocht? Woon je niet in Deurne maar in de nabije omgeving? Geen nood want wie in Wijnegem woont vind hier ook zeker een allround klusjesman.

Via het groene formulier kan je offertes aanvragen van klussers in Deurne

Klusjesman prijs per uur

Als je op zoekt ben naar een klusjesman wil je ook graag op voorhand weten wat een klusjesman in Deurne gemiddeld kost. We spreken hier uiteraard niet over de prijs van een gepensioneerde klusjesman of een klusbedrijf dat in het zwart werkt. 

Klusjesmannen in Deurne hanteren een gemiddelde prijs tussen de €20 en €35 per uur. Dit is een richtprijs want elke klusser zet zijn eigen prijs afhankelijk van de verplaatsingskosten, ervaring en het soort kluswerk.

Waarom een klusser zoeken via Casius?

Elk klusbedrijf in Deurne is aangesloten in ons netwerk van erkende vakmannen. Dit wil zeggen dat elke klusjesman voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Elke klusser wordt door de particulieren regelmatig beoordeeld op:

 • Kwaliteit van het werk
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Naleving van de planning
 • Bereikbaarheid en communicatie

De taken van een klusjesman

Je kan voor allerlei klussen beroep doen op klusbedrijven in Deurne. Vaak zien we dat mensen een klusjesman zoeken voor sanitair of voor werken in de tuin. Klusser gezocht voor een andere klus? In onderstaande lijst geven we je een idee van een aantal klussen die geregeld door onze klusbedrijven worden uitgevoerd.

 • Lampen, lusters of spots ophangen,
 • Rolluiklint vervangen,
 • Siliconen vervangen in de badkamer,
 • Douchebak herstellen of vervangen,
 • Afvoer of syfon vervangen,
 • Lekkende kraan herstellen of vervangen,
 • Verstopt toilet ontstoppen,
 • Kleinere klussen in de badkamer,
 • Het plaatsen van een honden- of kattenluik in een deur of raam,
 • Plaatsing of herstelling van een vliegenraam,
 • Schilderwerken of behangen,
 • Herstellen van beschadigingen in gyproc-scheidingswanden,
 • Plaatsen van duivenpinnen,
 • Schoonmaken van de dakgoot of regenpijp,
 • Het vervangen van enkele dakpannen,
 • Kleinere afbraakwerken,
 • Het monteren van meubels
 • Opruimen of leegmaken van zolders, garages of tuinhuizen,
 • Het reinigen van een terras of oprit,
 • Gras afrijden,
 • Kleinere snoeiwerken in de tuin uitvoeren,
 • Onkruid trekken,
 • Tapijt plaatsen op de trap of de vloer,
 • Het oliën of schuren van een parket,
 • Scharnieren van deuren of (schuif)ramen vervangen,
 • Plinten plaatsen,
 • Zonnewering plaatsen,
 • Deurbel plaatsen of vervangen,
 • Riolering ontstoppen,
 • Klinken herstellen of vervangen,
 • Ramen afkitten,
 • Bad emailleren.

Klusser gezocht voor andere werken die niet in de lijst staan? Geen nood, onze klusbedrijven kunnen ook allerlei andere grote- en kleine kluswerken voor je uitvoeren. Plaats je opdracht bij Casius en wij doen er alles aan om de beste klusjesman in Deurne te vinden. Gratis en zonder verplichtingen!

Offertes klusjesman in Deurne aanvragen

Recente aanvragen in regio Deurne

maandag 07 juni 2021

Herstellen betonlinteel raam

Een deel van het beton van het linteel van mijn raam is afgebrokkeld en dient hersteld te worden. Je kan zien dat er ijzer aan zit en dat er al iets iets tegengesmeerd in het verleden, maar nu komen er brokken naar beneden en die vallen op het balkon van mijn onderbuur. Best gevaarlijk, dus graag zsm een vakman ter plaatste . Ik woon in een Confortawoning, op het bovenliggende woongedeelte, dus betreft geen linteel op gelijkvloers.


Gevel- en metselwerken Deurne
dinsdag 25 mei 2021

Beton tuinafsluiting zetten

Er zou een omheining geplaatst moeten worden. Deze omheining zou moeten bestaan uit composiet grijze panelen. De omheining zou 8 lopende meter moeten zijn en zou 1,80 cm hoog moeten zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Wijnegem
maandag 24 mei 2021

Fundering kelder nakijken

Ik heb in december 2 kamers laten bijmaken in de kelder. Na amateuristische afwerking is de aannemer gaan lopen. Nu denk ik dat er zelfs niets aan de fundering is gedaan (oorspronkelijk loopt die tot in de helft). Achter de stopcontacten zit zand, ik begrijp het niet. Graag iemand die dit grondig komt nakijken.


Verbouwing Deurne
maandag 24 mei 2021

Tuinafsluiting plaatsen - materiaal overeen te komen

Wij zouden graag een afsluiting laten plaatsen. Momenteel staan hier reeds betonnen afscheidingen, maar door plaatsing van kunstgras aansluitend op een renovatie is onze tuin verhoogd en zijn onze scheidingswanden niet hoog genoeg meer om onze privacy te garanderen. Wij hebben nu een betonnen afsluiting maar voor de nieuwe afsluiting mag de vakman wat andere materialen aanraden. Dus deze zouden verhoogd moeten worden tot het max. (2m? of 2.20?) Het zou gaan om een 17 lopende meter Momenteel is er enorm veel inkijk van de buren.


Tuinaanleg en -onderhoud Deurne
zondag 16 mei 2021

Houten dakterras vernieuwen

Ik zou graag een nieuwe terrasbedekking willen laten plaatsen in hout of composiet met aansluitend een bank en plantenbak op mijn dakterras. tussen 10 en 50 m²


Terras Deurne
zaterdag 15 mei 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

De nieuwe ketel moet werken op gas. Graag wil ik dus een gascondensatieketel die zou dienen voor verwarming en warm water. Ik heb geen voorkeur van merk. Er zouden 4 radiatoren moeten komen.


CV en verwarming Deurne
vrijdag 14 mei 2021

Nieuwe deur plaatsen

Het betreft het plaatsen van stevige deur in kelder van appartementsgebouw(private gedeelte). De soort deur moet gewoon een stevige houten deur wegens inbraak. De afmetingen weet ik niet precies.


Kozijnen, deuren en ramen Deurne
donderdag 13 mei 2021

Aardgasboiler plaatsen

Wij zouden graag een aardgasboiler in de kelder laten plaatsen We hebben een gasketel en het idee was om daar een boiler op te zetten, dat aangesloten zit op de verwarming. De gasketel is enkel de verwarming.


Loodgieterij Deurne
woensdag 12 mei 2021

Schilderen van traphal

Schilderen van traphal in appartement van drie verdiepingen. Nu is de muur gewoon beschilderd. De oppervlakte precies weet ik niet.


Behang- en schilderwerken Deurne
zondag 02 mei 2021

Vervangen cv-ketel op gas

Graag de bestaande cv-ketel vervangen+ onderhoud + aansluiting bestaande installatie (radiatoren) leidingwerk Te vervangen tegen 2022


CV en verwarming Deurne
woensdag 28 april 2021

Tuinhuis plaatsen

Vakman voor tuinhuis laten plaatsen van +- 3 op 3m². Ik heb nog geen idee welk type. Er is nog geen tuinhuis besteld. Er is nog geen betonplaat aanwezig.


Garage en carport Deurne
maandag 26 april 2021

Leggen van tegelvloer

Er moet een vloer gelegd worden in de hal, keuken en badkamer (in totaal 52 m²). De vloer in de keuken en hal moet vereffent worden (betonnen ondergrond). In de badkamer is het een houten ondervloer.


Vloerwerken Deurne
dinsdag 20 april 2021

Airco's plaatsen

Ik zoek iemand die 3 airco's wilt plaatsen in 3 verschillende appartementen. (dezelfde app blok) Mono split airco units.


CV en verwarming Deurne
maandag 19 april 2021

Betonnen afsluiting plaatsen en oude verwijderen

Nieuwe betonomheining plaatsen en de oude muur afbreken en verwijderen. Lengte van 15.40 meter en een hoogte tussen 1m80 en 2 meter. Graag betonplaten met structuur (houtlook, stenen, ...).


Tuinaanleg en -onderhoud Deurne
zaterdag 17 april 2021

Plaatsing omheining

Plaatsing van een omheining (houten panelen) van 18,5 m en hoogte van 180 cm. De oude omheining zou uitgebroken moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Deurne
woensdag 14 april 2021

Aanleggen houten terras

Een houten terras plaatsen: 4 m breed en 3 m lang.


Terras Deurne
woensdag 14 april 2021

Plan opmaken extra verdieping en verhoging dak

Advies en tekeningen van architect over de bouw van een extra verdieping, de verhoging van een plafond van een achterbouw en de vereiste vergunningen hieromtrent.


Bouwtekening en ontwerp Deurne
maandag 12 april 2021

Airco merk LG repareren of vervangen

Ik heb op 2 plaatsen een airco hangen in huis die niet werkt, ik zou deze graag laten controleren en herstellen. Indien niet nodig installatie te vervangen. Dit is een LG.


Elektriciteit Deurne
maandag 12 april 2021

Beton schutting herstellen

Wij zijn op zoek naar iemand die een betonnen afsluiting kan herstellen. De platen zijn losgekomen uit de betonpalen, we hebben ze voorlopig gestut. 1 paneel drijft door te zakken omdat de betonpalen niet meer vast staan. Een paneel is 2m op 2m.


Tuinaanleg en -onderhoud Deurne
dinsdag 06 april 2021

Spuitkurk plaatsen

Wij zouden graag onze gevel willen bekleden met spuitkurk zonder isolatie. De oppervlakte ervan is 45m2. Hoogte 8m20 op 6 meter. Het is makkelijk bereikbaar. Maar aan de onderkant is er natuursteen dit moet eerst verwijderd worden en na de bekleding moet het opnieuw worden geplaatst.


Gevel- en metselwerken Deurne
dinsdag 06 april 2021

Plat dak repareren

Lek aan aansluiting afvoerbuis. Er mag eventueel EPDM gelegd worden op dak van +- 4m². Er ligt momenteel roofing op.


Dakdekken en dakherstelling Deurne
maandag 05 april 2021

Oprit heraanlegge

Het gaat over het herleggen van een oprit met kasseien die we willen hergebruiken + inwassen. De oppervlakte is ongeveer 36 m2.


Terras- en bestratingswerken Wijnegem
maandag 05 april 2021

Beton schutting plaatsen

Het betreft een scheidingsmuur tussen 2 tuintjes. Er moet 5m geplaatst worden en een hoogte van 1m80. Als vulling voor de betonnen afsluiting graag betonplaten zonder structuur (egale betonlook) Eventueel ook andere kant van de buur.


Tuinaanleg en -onderhoud Deurne
zondag 04 april 2021

Herstellen plafonds

Herstellen plafonds (sleet + waterschade) 4 kamers woning + vals plafond in 2 kamers 57m² ongeveer


Pleisterwerken Deurne
maandag 29 maart 2021

Betonnen tuinafsluiting slopen en plaatsen

Het betreft slopen van 2 betonnen hof-muren van elk ongeveer 9 meter lang en 2m hoog, afvoer van sloopwerken, plaatsen van 2 nieuwe muren. Eventueel kunnen sloopwerken door ons uitgevoerd worden. Betreft muren tussen 2 hovingen te weten tussen nummers 105 en 107 en tussen 107 en 109


Tuinaanleg en -onderhoud Deurne
donderdag 25 maart 2021

Vochtschade door ofwel afwerking/afsluiting lichtstraat

Vochtschade op muur aan tuinkant. Mogelijk door slechte afwerking/afsluiten van lichtstraat of van klein dakje van berging welke aan deze muur aansluit. Herstelling nodig om te garanderen dat de binnenmuur droog blijft. Indien mogelijk ook reparatie muur binnenin.


Vochtbehandeling Deurne
woensdag 24 maart 2021

Grote elektriciteitswerken - domotica verwijderen en netwerk vernieuwen

Het appartement waar ik woon werd rond 2000 afgeleverd met een soort van domoticasysteem Teletask. Ik zou dit willen laten verwijderen omdat ik hiervan problemen ondervind. Voor de rest is alles van de elekrticiteit vernieuwen doorheen het appartement.


Elektriciteit Wijnegem
woensdag 24 maart 2021

Plan opmaken bijbouw en voorgevel veranderen

Nodige plannen op te maken voor bijbouw en gevel veranderen. De gevel: ik zou de garagepoort een beetje willen verbreden en het raam daarnaast meenemen en er een garagepoort en voordeur van maken De nodige vergunningen aanvragen


Bouwtekening en ontwerp Deurne
maandag 22 maart 2021

Nieuwe garagepoort plaatsen

Vervangen van garagepoort.Eektrische of een manuele poort is nog te bepalen. Het exacte materiaal weet ik nog niet. Afmetingen +/- 3m20 op 2m79 hoog.


Garage en carport Deurne
vrijdag 19 maart 2021

Badkamer sanitair plaatsen

Er zouden wastafels verwijderd moeten worden (tijdelijk) Alles betegelen (heb ik al) Bad betegelen Rooster aan bad vervangen + Elektrische leidingen installeren Vloer is kurk - dat wil ik ook behouden Radiator van de muur, voor betegeling Plafond moet ook behandeld worden


Badkamer Deurne
Offertes aanvragen