Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling

Klusjesman - Aartselaar

Klusjesman - Aartselaar

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Klusjesman gezocht in Aartselaar?

Is het tijd om een professionele klusser in te schakelen voor die paar kleine klusjes die al jaren op zich laten wachten? Via Casius vind je het perfecte klusbedrijf in jouw regio. Voor zowel de kleinere kluswerken in de woning maar ook voor bijvoorbeeld een groot tuinonderhoud vind je hier de beste klusjesmannen in regio Aartselaar.

Ik zoek een klusjesman in de buurt van Aartselaar

Professioneel klusbedrijf in jouw regio gezocht? Woon je niet in Aartselaar maar in de nabije omgeving? Geen nood want wie in Hemiksem woont vind hier ook zeker een allround klusjesman.

Via het groene formulier kan je offertes aanvragen van klussers in Aartselaar

Klusjesman prijs per uur

Als je op zoekt ben naar een klusjesman wil je ook graag op voorhand weten wat een klusjesman in Aartselaar gemiddeld kost. We spreken hier uiteraard niet over de prijs van een gepensioneerde klusjesman of een klusbedrijf dat in het zwart werkt. 

Klusjesmannen in Aartselaar hanteren een gemiddelde prijs tussen de €20 en €35 per uur. Dit is een richtprijs want elke klusser zet zijn eigen prijs afhankelijk van de verplaatsingskosten, ervaring en het soort kluswerk.

Waarom een klusser zoeken via Casius?

Elk klusbedrijf in Aartselaar is aangesloten in ons netwerk van erkende vakmannen. Dit wil zeggen dat elke klusjesman voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk. Elke klusser wordt door de particulieren regelmatig beoordeeld op:

 • Kwaliteit van het werk
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Naleving van de planning
 • Bereikbaarheid en communicatie

De taken van een klusjesman

Je kan voor allerlei klussen beroep doen op klusbedrijven in Aartselaar. Vaak zien we dat mensen een klusjesman zoeken voor sanitair of voor werken in de tuin. Klusser gezocht voor een andere klus? In onderstaande lijst geven we je een idee van een aantal klussen die geregeld door onze klusbedrijven worden uitgevoerd.

 • Lampen, lusters of spots ophangen,
 • Rolluiklint vervangen,
 • Siliconen vervangen in de badkamer,
 • Douchebak herstellen of vervangen,
 • Afvoer of syfon vervangen,
 • Lekkende kraan herstellen of vervangen,
 • Verstopt toilet ontstoppen,
 • Kleinere klussen in de badkamer,
 • Het plaatsen van een honden- of kattenluik in een deur of raam,
 • Plaatsing of herstelling van een vliegenraam,
 • Schilderwerken of behangen,
 • Herstellen van beschadigingen in gyproc-scheidingswanden,
 • Plaatsen van duivenpinnen,
 • Schoonmaken van de dakgoot of regenpijp,
 • Het vervangen van enkele dakpannen,
 • Kleinere afbraakwerken,
 • Het monteren van meubels
 • Opruimen of leegmaken van zolders, garages of tuinhuizen,
 • Het reinigen van een terras of oprit,
 • Gras afrijden,
 • Kleinere snoeiwerken in de tuin uitvoeren,
 • Onkruid trekken,
 • Tapijt plaatsen op de trap of de vloer,
 • Het oliën of schuren van een parket,
 • Scharnieren van deuren of (schuif)ramen vervangen,
 • Plinten plaatsen,
 • Zonnewering plaatsen,
 • Deurbel plaatsen of vervangen,
 • Riolering ontstoppen,
 • Klinken herstellen of vervangen,
 • Ramen afkitten,
 • Bad emailleren.

Klusser gezocht voor andere werken die niet in de lijst staan? Geen nood, onze klusbedrijven kunnen ook allerlei andere grote- en kleine kluswerken voor je uitvoeren. Plaats je opdracht bij Casius en wij doen er alles aan om de beste klusjesman in Aartselaar te vinden. Gratis en zonder verplichtingen!

Offertes klusjesman in Aartselaar aanvragen

Recente aanvragen in regio Aartselaar

dinsdag 01 juni 2021

Renoveren en vergroten terras klinkerwerken (32m²)

Verouderd terras aan halfopenbebouwing uit te breken (klinkers) en ondergrond terug te verstevigen (vroeger lag er een vijver op die locatie, en er zijn wat verzakkingen). Terras mag uitgebreid worden (naar 1 meter aan 2 zijden extra) zodat we een totaaloppervlakte van 32 m² bereiken. Graag terug een uitvoering in klinkerwerken.


Terras- en bestratingswerken Hemiksem
vrijdag 28 mei 2021

Kunststof gevelbekleding plaatsen

Het gaat over een project waar achteraan Links een tuinhuis staat bij de buur, en rechts een grote loods staat bij de andere buur, welke een oplossing naar afwerking moeten krijgen, op een budgetvriendelijke, maar toch mooie afwerking. De loods heeft een binnenmuur, isolatie, buitenmuur, welke onze muren zijn. De binnenmuur staat op ons perceel, en moet waterdicht afgewerkt worden, vandaar de vraag naar gevelbekleding. Ik ga ervan uit dat schilderen niet voldoende zal zijn om de binnenmuur, die nu een buitenmuur geworden is, maar niet waterdicht is, te isoleren?


Gevel- en metselwerken Aartselaar
maandag 26 april 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een nieuwe omheining willen plaatsen. De kant van 10m daar staat nu niks De kant van 16m daar staat nu draad Omheining in wpc grijs of antraciet 1 kant 10m40 andere kant 16m44


Tuinaanleg en -onderhoud Aartselaar
maandag 26 april 2021

Betonnen omheining in rechte lijn plaatsen

Nieuwe omheining in beton plaatsen (rechte lijn). Graag betonplaten met steenachtige structuur. Tuin is ongeveer 25m lang en ik wens een hoogte van minimum 2m. Er staat nog een oude omheining, maar die kunnen we normaal zelf weghalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Aartselaar
maandag 19 april 2021

Gevel bekleden met crepi en isolatie

Er moet isolatie geplaatst worden langs de buitenkant. De achterkant is nu met zwarte leien bekleed maar de wind blaast er doorheen. Er zijn twee ramen één van de slaapkamer en één vd woonkamer daar zijn ook leien. De leien moeten eraf gehaald worden en dan moet er isolatie geplaatst worden en hierna moet het bekleed worden met crepi. De oppervlakte is +/- 10a 20m2


Gevel- en metselwerken Aartselaar
maandag 19 april 2021

Draadafsluiting plaatsen met extra houten paneel

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen. Achteraan de tuin plaatsen van draad 3 meter hoog met betonplaat 6m breed. Aan 1 kant van +- 14lm lang en 1.50 +- hoog ook met betonplaat. 1 paneel van hout standaard Nu staat er nog een afsluiting maar die gaan wij zelf afbreken


Tuinaanleg en -onderhoud Aartselaar
zondag 11 april 2021

Woonkamer en half open keuken herinrichting

Opnieuw behangen woonkamer + nieuwe vloer + nieuwe keuken (half open keuken in de woonkamer) + nieuwe verlichting. Ik zou een interieurarchitect nodig hebben om dit allemaal te verwezenlijken. Totale oppervlakte van woonkamer + halfopen keuken (60m²)


Bouwtekening en ontwerp Aartselaar
maandag 05 april 2021

Bekleden van 2 muren in crepi

Zijgevel en voorgevel bekleden met crepi. De oppervlakte ervan is 218m2. Het zijn 2 wachtmuren maar er mag niet meer gebouwd worden.


Pleisterwerken Hemiksem
zaterdag 27 maart 2021

Installeren vaste zoldertrap

Voor nieuw aangekochte woning wensen we de zoldertrap te verplaatsen. Deze is momenteel gesitueerd in een kamer, en ik wens deze vanuit de hal te kunnen bereiken. Dus: voorziene trap verwijderen en zolderopening dichtmaken. tevens nieuw trapgeheel voorzien in hal en opening naar zolder creëren + afwerken. werken kunnen pas binnen 2- tal maanden van start, want dan wordt akte verleden, maar we kunnen zeker ter plaatste gaan kijken om een voorstel op te maken. Compromis met huidige eigenaars is getekend en zij zijn hier zeker toe bereid.


Trappen Hemiksem
donderdag 25 maart 2021

Elektriciteit conform maken

200m² huis vernieuwing elektric. De keurder heeft de elektriciteit afgekeurd


Elektriciteit Hemiksem
maandag 08 maart 2021

Aanbouw woning

Ik ben op zoek naar een architect. Het project houdt in om onze bel etage op de eerste verdieping te voorzien van een terras waardoor het bestaand terras op het glv volledig overdekt wordt. Het zou tussen de 25 en 28m². + trap moet daar ook voorzien worden. We moeten wel kijken wat de mogelijkheden zijn hiervoor.


Bouwtekening en ontwerp Aartselaar
zaterdag 06 maart 2021

Tuinaanleg met gazonmatten

Ik wil mijn tuin heraanleggen met grasmatten. De tuin is +- 66 vierkante meter. Momenteel is dit gewoon gras.


Andere / klussen Aartselaar
donderdag 04 maart 2021

Klinkers uithalen en herleggen

Na 20 jaar zijn de klinkers voor (+/-40m2) en achter (+/-30m2) het huis her en ze zijn wat verzakt. Het is tijd om ze uit te halen, ondergrond te egaliseren en te herleggen. We willen graag terug klinkers, waarschijnlijk zal er zand moeten zijn om te egaliseren en de klinkers zouden hergebruikt kunnen worden.


Terras Aartselaar
woensdag 17 februari 2021

Betontrap naar de kelder plaatsen

Ik wil graag een rechte betontrap naar de kelder plaatsen. Op dit moment geen trap, gewoon een gat. Er is 1 steunmuur. Geen extreem hoge kelder +- 10 treden.


Trappen Hemiksem
woensdag 17 februari 2021

Sleuf in schouw trekken en boilers vervangen

Er moeten een nieuwe condensatieketel geplaatst worden en daarvoor moet er een sleuf getrokken worden in de bestaande schouw. De boilers moeten vervangen worden. Moet gebeuren bij 3-5 appartementen.


Loodgieterij Hemiksem
zondag 14 februari 2021

Houten trap plaatsen

Een houten trap laten plaatsen. Een budgetvriendelijke basistrap. De trap is voor binnen. Een rechte trap, 12-13 treden. Beneden naar het 1ste verdiep.


Trappen Hemiksem
vrijdag 12 februari 2021

Nazicht verwarmingsketel

Nazicht verwarmingsketel merk ATAG. Het onderhoud + nazicht voor rijk gas moet gebeuren.


CV en verwarming Hemiksem
zaterdag 30 januari 2021

Houten afsluiting plaatsen

Ik zou graag mijn tuinmuur uit betonplaten willen vervangen door een houten tuin afsluiting. Ik heb hiervoor interesse in Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout. Uiteraard zou ik graag alle opties bespreken met de vakman. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 10 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Hemiksem
maandag 11 januari 2021

Gevel isoleren en steenstrips gevelbekleding plaatsen

Voorgevel zou langs buiten geïsoleerd moeten worden en bekleed worden met steenstrips. Ongeveer een 20 m²


Gevel- en metselwerken Hemiksem
maandag 04 januari 2021

Renovatie bovenverdieping dakappartement

Wij wonen op een dakappartement (3de verdieping) en zouden deze ruimte zo functioneel mogelijk willen inrichten: er moet voldoende licht(inbouwspots)/verluchting zijn (nu 2 kleine velux raampjes), voldoende kastruimte (stuk dressing), moet kunnen dienen als slaapkamer/logeerkamer, maar ook om gezellig te kunnen zitten en tv te kijken, plek waar een bureau kan staan.


Zolderverbouwing Hemiksem
maandag 04 januari 2021

Vernieuwen balustrade dakterras

Vakman voor het vernieuwen van de balustrade van ons dakterras, ongeveer een 48m², gelegen op een 3de verdieping. Het liefst is de balustrade uit 'hout', maar ook andere ideeën zijn welkom, zolang het maar volledig dichtgemaakt is, de wind volledig kan tegenhouden en we zeker geen zicht hebben op de achterliggende garageboxen en uiteraard geen te hoog prijskaartje heeft.


Timmerwerken Hemiksem
donderdag 24 december 2020

Nieuwe trap plaatsen

Er moet een nieuwe trap naar de zolder geplaatst worden. Dit zou gaan over een houten trap, er zijn nog geen tekening aanwezig. Er is momenteel een plooitrap, die moet weggehaald worden. Het gat naar de zolder moet tevens ook groter gemaakt worden voor de vaste trap.


Trappen Aartselaar
maandag 21 december 2020

Grondplan tekenen

Ik zoek iemand die een nieuwe grondplan kan tekenen en snede van het gebouw. Het gebouw is ongeveer een 17x9m


Bouwtekening en ontwerp Aartselaar
vrijdag 11 december 2020

Tuinpad beklinkeren

Wij hadden graag een tuinpad laten aanleggen in klinkers.Het zou gaan om ongeveer 25m lang en 60cm breed. Ook moet er een zijpaadje aangelegd worden richting de serre. Er ligt nu reeds een pad maar in tegels maar deze zijn versleten. De totaaloppervlakte die aangelegd moet worden is ongeveer 15 vierkante meter.


Terras- en bestratingswerken Aartselaar
maandag 23 november 2020

Plaatsen omheining tuin

Vervangen van 11 panelen ( standaard maat) in hout, naar 11 panelen van beton en hout. 1,8m hoog


Tuinaanleg en -onderhoud Hemiksem
donderdag 12 november 2020

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij ons Metalen tuinhuis 86TASL 243 x 197 x 215 cm laten plaatsen, inclusief voorzien van betonnen vloer.


Tuinaanleg en -onderhoud Aartselaar
zondag 18 oktober 2020

Trapleuning plaatsen

Wij wensen een trapleuning te plaatsen in onze nieuwe woning. Het gaat om een spiraaltrap volledig ingesloten tussen de muren. De vakman mag ons gerust wel wat voorbeeldjes laten zien.


Trappen Aartselaar
dinsdag 13 oktober 2020

Houten afsluiting plaatsen

Tuinafsluiting met op het einde een poortje (standaardpoortje). Ongeveer 10 lopende meter. Liefst in het hout met betonpalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Hemiksem
zondag 04 oktober 2020

Zonnepanelen plaatsen

ik zou graag zonnepanelen laten plaatsen op een helend dak van een gebouw met 2 wooneenheden (kangeroewoning)


Dakdekken en dakherstelling Hemiksem
zaterdag 26 september 2020

Hellend dak herstellen

Ik heb langs de binnenkant een klein lek. Te zien aan een horizontale houten balk vlakbij een Velux. Vermoedelijk dienen er enkel dakpannen vervangen te worden. Het materiaal van het dak is van gebakken steen. Het dak is ongeveer 6x7m *2


Dakdekken en dakherstelling Aartselaar
Offertes aanvragen