Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tuinhuis schilderen

Tuinhuis schilderen

Tuinhuis schilderen

Tijd om het tuinhuis een nieuwe laag verf te geven? Informatie, richtprijzen en offertes op maat voor het schilderen van je tuinhuis vind je hier.

Tuinhuis verven?

Iedereen met een tuinhuis kent het gevoel: na enkele jaren bladert de verf af en mag je er opnieuw aan beginnen. Het is belangrijk om dit regelmatige onderhoud niet te schuwen om zo de levensduur van je tuinhuis te verlengen. Voor je een verweerd tuinhuis gaat verven zal je waarschijnlijk ook het tuinhuis moeten afschuren. Als je kleine ramen in het thuinhuis hebt zitten moet je deze ook afplakken om spatten op je profielen en ramen te vermijden. Eens deze voorbereidende werken achter de rug zijn is het tijd om de blokhut te verven!

Geen zin om deze klus zelf uit te voeren? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij bezorgen je een aantal offertes op maat. Gratis en zonder verplichtingen!

Tuinhuis verven: welke kleur kies ik?

Welke verf kies ik best voor mijn tuinhuis te schilderen? Je wilt uiteraard werken met een waterbestendige verf zodat je niet opnieuw kan beginnen na een paar regenbuien. Ga ik het tuinhuis zwart verven? Of zal ik het tuinhuis toch maar grijs schilderen zoals mijn betonnen omheining? Heb je bijvoorbeeld witte kiezels of grind liggen? Dan kan je kiezen om het tuinhuis wit te schilderen. Welke kleur van je verf je kiest voor je tuinhuis is kwestie van persoonlijke voorkeur.

Tuinhuis verven of beitsen?

Tuinhuis verven

De eerste optie is om je tuinhuis te schilderen. Gebruik hier altijd een dekkende verf. Doe je dat niet en ga je voor een verf die niet tegen de weersomstandigheden bestand is, zal de verf sneller beginnen afschilferen of barsten.

Gebruik een buitenprimer en zorg dat het hout altijd droog is voor je aan de volgende laag begint. Om je tuinhuis in goede conditie te houden, is preventief opschuren geen overbodige luxe voor je. Wil je dat de houtstructuur zichtbaar blijft, dan is je tuinhuis schilderen niet de beste optie. De verf geeft het hout een egale look, maar de nerven zal je niet meer zien. Wil je liever wel je houtstructuur bewaren? Dan is het best om je tuinhuis te beitsen.

Tuinhuis beitsen

Als je de originele houtstructuur wilt blijven behouden is beitsen de beste keuze. Hierbij impregneren we het hout met een dekkende beits zodat het beter bestand is tegen weersomstandigheden. Als je een goed dekkende beits kiest, hoef je geen primer aan te brengen. Nadat je de beits hebt aangebracht, moet je deze minstens 12 uur laten drogen. Als de eerste laag droog is schuur je deze best nog even op voor je de tweede laag gaat verven.

Prijs tuinhuis verven

Wat zijn de kosten om mijn tuinhuis te schilderen? Ga je het zelf doen of laat je het doen door een professionele schilder? Als je de schilderwerken laat doen door een schilder bespaar je veel tijd en ben je zeker van een kwalitatief resultaat. Als je het tuinhuis laat verven door een goede schilder kan je rekenen op een prijs van gemiddeld €30 à €40 per m².

Offertes tuinhuis schilderen

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Soortgelijke schilderopdrachten

donderdag 15 oktober 2020

Tuinhuis olieën

Mijn tuinhuis moet geolied worden (3x6m ongeveer olieën, ramen en buitendeuren (meranti) idem. Ongeveer 5-tal ramen beneden, één groot dubbelraam, twee kleintjes, voordeur en keukendeur met glazen raam, boven twee ramen plus drietal kleintjes, zowel binnen als buiten te behandelen.


Behang- en schilderwerken Drongen
donderdag 08 oktober 2020

Tuinhuis opnieuw schilderen/beitsen

Ik zoek een schilder in de buurt om mijn tuinhuis opnieuw te schilderen of beitsen. Het betreft een blokhut van 6m op 5m en 3m hoog. Hij is 6j geleden gebeitst door mezelf, deze laag is op veel plaatsen aan het afbladeren waardoor de waterdichtheid het laat afweten.


Behang- en schilderwerken Turnhout
donderdag 26 juli 2018

Houten tuinhuis en bergruimte schilderen

Mijn houten tuinhuis en houten berghuisje schilderen. Oppervlakte tuinhuis is 3 op 5 meter. Oppervlakte bergruimte 1.5 meter breed op 3 meter lang.


Behang- en schilderwerken Maaseik
maandag 07 mei 2018

Buitenschilderwerk koppelwoning

Garagedeur+ garagepoort+voordeur +garagevenster+keukendeur + keukenvenster eerste woning. Garagedeur +garagepoort + garagevenster + houten scheiding terras + tuinhuis tweede woning.


Behang- en schilderwerken Sint-Kruis (Brugge)
zondag 15 april 2018

Tuinhuis afschuren en herschilderen

Afschuren en her impregneren (2x) bestaand tuinhuis (product eventueel voorhanden). Afmetingen : 2. 20 x 3. 05 aflopend dak + raampje vooraan.


Behang- en schilderwerken Drongen
zaterdag 14 april 2018

Tuinhuizen schilderen

Er moeten twee afgeschuurde tuinhuisjes eerst een grondlaag en daarna eindlaag verf krijgen. De afmetingen zijn telkens ongeveer 4 x 4 m. Wie voor verf zorgt is af te spreken.


Behang- en schilderwerken Ranst
maandag 27 november 2017

Afschuren en schilderen tuinhuis

Ons tuinhuis moet afgeschuurd/geschilderd worden maar er moet ook bekeken worden of het hout nog in goede staat is.


Behang- en schilderwerken Mariakerke
vrijdag 01 september 2017

Schilderen van tuinhuis

Er zou een tuinhuis moeten geschilderd worden


Behang- en schilderwerken Lokeren
maandag 07 augustus 2017

Tuinhuis kaleien

Ik zoek een vakman om het tuinhuis te kaleien. Tuinhuis in baksteen. Nog nooit geverfd. 2 muren van mijn tuinhuis, in totaal max 10 m².


Behang- en schilderwerken Roeselare
zondag 25 juni 2017

Schilderen betonvloer van tuinhuis

We hebben een nieuw tuinhuis geplaatst. En deze staat op een betonen vloer. Graag had ik deze laten schilderen. Afmeting: 6 x 4 m. De grondlaag als de speciale verf heb ik al via de verkoper van het tuinhuis. Graag had ik deze werken zeer spoedig laten gebeuren.


Behang- en schilderwerken Hulste
woensdag 13 juli 2016

Het schuren en schilderen van tuinhuis

Het schuren en schilderen van tuinhuis.


Behang- en schilderwerken Liedekerke
woensdag 30 maart 2016

Schilderen tuinhuis

Ik zou graag mijn tuinhuis in het wit verven (enkel buitenkant uiteraard en achterkant en bovenkant (dak) hoeven niet). Nu heeft het gewoon een bruine houtkleur. Geen idee of het eerst moet afgeschuurd worden. He is zo'n typisch traditioneel tuinhuisje. Adres geef ik mee aan de klusman of schilder.


Behang- en schilderwerken Heist-op-den-Berg
donderdag 14 augustus 2014

Schilderen van tuinhuis

Als andersvalide is het soms moeilijk zijn huis te onderhouden. Noodgedwongen moet ik ook het verven van mijn tuinhuis aan iemand anders toevertrouwen. Een vriend van mij schuurde mijn tuinhuis af, maar laat mij nu al weken in de steek. Daarom de vraag welke klusjesman zich bereid toont, en tegen welke prijs, om in regio Aalst (O-VL) mijn tuinhuis te komen schilderen. P.S. : Bijgevoegd vindt u een foto van het tuinhuis in goede staat.


Behang- en schilderwerken Hofstade (O-Vl)
zaterdag 01 juni 2013

Tuinhuis

schuren en schilderen tuinhuis van 350 OP 450 cm Ooit gevernised, vorig jaar gewoon geschilderd maar tijdens de winter volledige afgeblot. Wil het deftig laten opknappen zodat het weer een aantal jaren voort kan


Behang- en schilderwerken Ternat
vrijdag 21 september 2012

Schilder / behanger

SCHILDEREN VAN TUINHUIS


Behang- en schilderwerken Zwijnaarde
woensdag 04 januari 2012

Tuinhuis

Wij zoeken een schilder om ons tuinhuis te schilderen. Dit is in 2 kleuren met gekleurde houtbeits.


Behang- en schilderwerken Kapellen (Antwerpen)
maandag 21 september 2009

Schilder / behanger

Tuinhuis klaarstomen tegen winter : afhalen bestaande verf, nieuwe beschermlaag aanbrengen, verrot hout vervangen en ook behandelen


Behang- en schilderwerken Merksem
Gratis offertes aanvragen