Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Trap schilderen in moderne kleuren

Trap schilderen

Trap schilderen

Trap laten schilderen? Informatie, prijzen en offertes op maat voor het schilderen van elk type trap vind je hier.

Trap schilderen?

We gaan eerlijk zijn: een trap schilderen wordt onderschat. Zelfs voor een ervaren schilder is dit precisiewerk. Een oude trap schilderen is vaak alles wat je nodig hebt om je interieur te transformeren. Je kan natuurlijk ook een compleet nieuwe trap laten plaatsen, maar dat is uiteraard een stuk duurder. 

Trap herschilderen?

Of je nu een splinternieuwe trap in een nieuwbouw gaat schilderen of een oude trap opnieuw wilt verven, de werkwijze blijft hetzelfde. In de meeste gevallen zal een geschilderde trap herschilderen je dus geen enorme hoeveelheid extra werk opleveren. Door je trap opnieuw te schilderen kan je deze in een mum van tijd je interieur een nieuwe look geven. Het spreekt voor zich dat dit ook een pak goedkoper is dan een compleet nieuwe trap te plaatsen.

Sta je voor een totaalrenovatie en heb je echt een klassieke houten trap? Hier komt wel enige voorbereiding bij kijken alvorens je de trap opnieuw kan schilderen. Wij zetten de aandachtspunten even op een rijtje.

  1. Heb je een stoffen traploper? Neem deze eerst weg en vergeet de trap ook niet te ontvetten
  2. Zorg dat de trap schoon is en begin deze op te schuren met schuurpapier
  3. Heb je kleine beschadigingen of kleine gaatjes in de traptreden of stootborden? Vul deze dan eerst met plamuurmiddel
  4. Vergeet voor je de trap gaat verven de treden en stootborden niet te ontstoffen met een vochtig doekje
  5. Heb je spots of led-verlichting in of rondom de trap? Vergeet deze dan zeker niet af te plakken voor je de trap gaat herschilderen

 

Tip: Heb je liever wat meer informatie van een paar schilders die je ook meteen een vrijblijvende prijsofferte bezorgen? Bij Casius kan je via het groene formulier gratis je opdracht plaatsen.

Trap verven?

Of je nu de trap eerst gaat schuren en dan gaat verven of je een geschilderde trap een nieuwe look wilt geven, het materiaal van je trap is de cruciale factor. Een trap lakken of een geverniste trap verven? Er zit op zich weinig tot geen verschil in omdat het basismateriaal hetzelfde is. In België zien we dat de houten trap, de betonnen trap en de metalen trap de populairste opties zijn. Wij maakten een overzicht van hoe je het best de verschillende soorten trappen kan schilderen.

Houten trap schilderen

De houten trap verven? Voor je een verfborstel bovenhaalt, moet je zeker zijn dat de traptreden en de stootborden proper zijn. Anders gezegd: verwijder de oude lagen verf voor je de nieuwe erop schildert. Met een schuurborstel of een verfkrabber komt je al ver, maar als er verschillende lagen verf of vernis op je trap zijn aangebracht, volstaat enkel schuren niet. In dat geval kan je gebruik maken van een afbijtmiddel. Zo'n middel zorgt ervoor dat er de verschillende lagen loskomen zodat je ze gemakkelijk kan afschrapen.

Eens de oude lagen verf verwijderd zijn, schuur je de trap best nog eens af met een schuurmachine of wat schuurpapier. Haal met een vod nog het laatste stof weg en daarna kan je beginnen met schilderen. Zoals bij de meeste verfwerken beginnen we het opknappen door het aanbrengen van een voorbereidende laag, een primer.

Welke verf heb ik nodig voor een houten trap? Voor trappen wordt speciale verf voorzien die slijtvaster is. Twee lagen verf zou na het aanbrengen van de primer moeten volstaan. Of je nu een beuken trap gaat schilderen of een trap met eiken fineer, het kleur is altijd een persoonlijke keuze en is afhankelijk van interieur tot interieur.

Houten Trap Schilderen

Metalen trap schilderen

Houten trappen zijn niet gemakkelijk, maar een metalen trap schilderen zorgt voor extra uitdagingen. Intensievere voorbereiding en een uitdagend oppervlak. Allemaal redenen waarom er sneller beroep wordt gedaan op een professionele schilder. Ben je op zoek naar een professionele schilder in de regio? Op deze pagina vind je de beste schilders in de regio.

Ook een metalen trap moet je zo proper mogelijk maken voor begint te verven. Oude verflagen verwijder je door te schuren. Daarna kan je de trap best nog eens opschuren met klassiek schuurpapier. De dikte van de korrel hangt af van het type trap. Eens het schuurwerk achter de rug is kan je de trap stofvrij maken met een vochtig doekje of een stofdoek. Na het klassieke afplakken van de randen kan het verfwerk beginnen.

Betonnen trap verven

Betontrappen worden ruwweg - heb je 'm? - onderverdeeld in twee groepen: een ter plekke gegoten betontrap of een prefab betontrap. Afhankelijk van de bekleding die je kiest, zal je manier van schilderen verschillen. Bekleed je de trap volledig in hout, dan kan je die behandelen zoals een echte houten trap. Ga je voor een combo van beton en hout, dan moet je verschillende technieken op een trap toepassen.

Beton trekt best wat vuil en stof aan, dus zorg dat die proper is voor je verf aanbrengt. Schoonmaken doe je met een speciale betonreiniger. Heb je een betonnen trap buitenshuis, dan moet je daar extra aandacht aan besteden. Een grondigere reiniging met de hogedrukreiniger helpt om het grootste vuil te verwijderen.

Eens de betontrap proper, vetvrij en - heel belangrijk - droog is, is het tijd om de voorbereidende laag aan te brengen. Opteer voor de juiste betonprimer zodat de afwerkingslagen optimaal kunnen inwerken. Gebruik je de verkeerde, dan kan de verf snel gaan afkorrelen of zal je meerdere lagen moeten aanbrengen. Dit komt uiteraard een pak duurder uit.

Cruciaal bij het kiezen van de verf voor een betontrap is de samenstelling van de verf. Voor een betontrap kies je best een verf die uit twee componenten bestaat. Die extra component is epoxyhars. Dit soort verf heeft een hardere textuur en slijt minder snel dan verf uit één component. De primer niet meegerekend zouden twee lagen betonverf moeten volstaan.

In welke kleur de trap schilderen?

Een antwoord op deze vraag formuleren is moeilijk tot onmogelijk. Heb je witte muren? Dan kan de trap zwart verven een knap resultaat opleveren. Zijn je muren in een donkere kleur? Dan zal je sneller geneigd zijn de trap wit te schilderen. Of je nu een open trap moet verven of een gesloten trap gaat herschilderen, de kleur van de verf is een persoonlijke keuze.

Tip: Kies wel altijd voor kwalitatieve trapverf. Besparen op verf is voor zowat elk schilderwerk een cruciale fout.

Trapleuning schilderen?

Als je van plan bent de trap een nieuwe laag verf te geven zal je waarschijnlijk ook de trapleuning verven. Welke verf gebruik ik voor de trapleuning? Heb je een houten trap en wil je ook de houten trapleuning verven dan gebruik je dezelfde verf voor de trapleuning. Heb je een houten trap maar moet je bijvoorbeeld een metalen trapleuning verven? Dan kan je opteren voor een verf die beter hecht op metaal. Of je nu een witte trap hebt en de trapleuning liefst in het zwart wil verven of niet dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Trapleuning Schilderen

Traphal verven?

Wil je de traphal schilderen? Als je besluit de trap en eventueel de trapleuning te verven kan het interessant zijn om ook de traphal meteen een nieuwe laag verf te geven. De kleuren voor het schilderen van de traphal hoeven uiteraard niet hetzelfde te zijn als die van de trap. Zo zien we dat bijvoorbeeld een zwarte trap en witte muren een knap resultaat opleveren.

Hoe kan ik best de hoge traphal schilderen?

Bij het schilderen van een traphal heb je vaak een ladder of een stelling nodig omdat je meestal met een hoog plafond te maken hebt. Iedereen wie al eens op een ladder gestaan heeft om te schilderen zal bevestigen dat dit niet evident is. Een stelling geef je meer stabiliteit maar de meeste mensen hebben niet zomaar een stelling thuis staan. Een stelling huren is ook een optie maar dit kost meteen wat geld. Een traphal laten schilderen door een professionele schilder is vaak de beste oplossing. De vakman heeft vaak een stelling te beschikking en door zijn expertise kan je er ook op rekenen dat de schilderwerken professioneel worden uitgevoerd.

Prijs trap schilderen

Wat zijn de gemiddelde kosten voor het schilderen of herschilderen van een trap? Als je trap laat schilderen door een professionele schilder zal deze klus je gemiddeld 300 à 600 euro kosten. De kosten voor een trap te laten verven zijn uiteraard afhankelijk van het aantal treden en stootborden.

Tip: Vergelijk altijd een aantal prijsoffertes. Via het groene formulier kan je meerdere prijsoffertes van erkende schilders in regio aanvragen. Gratis en zonder verplichtingen.

Trap laten schilderen of zelf doen?

Een trap verven is haalbaar voor een frequente doe-het-zelver. Het is wel zo dat je er even mee bezig bent en gedetailleerd te werk moet gaan om een knap resultaat te verwezenlijken. Heb je geen ervaring in schilderwerken of heb je geen tijd om dit zelf te doen? Je trap laten verven door een professionele schilder is meestal de beste keuze. Hij werkt sneller, efficiënter en staat garant voor een knap resultaat

Offertes trap schilderen aanvragen

Recente schilderopdrachten

zondag 16 januari 2022

Trap schuren en schilderen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn trap schuurt en opnieuw verft.


Behang- en schilderwerken Heusden (Limburg)
zondag 17 oktober 2021

Traphal schilderen en oude lagen verwijderen

Betreft het schilderen van een kleine traphal (+/- 20 m²) - momenteel is deze afgewerkt met behangpapier, dus dit zou vooreerst door een vakman (of door mezelf) moeten worden verwijderd.


Behang- en schilderwerken Lauwe
zaterdag 17 juli 2021

Schuren en schilderen houten trap

Ik heb een houten trap met een kwartslag draai erin die van gelijkvloers naar de eerste verdieping gaat, met aan één zijde een houten balustrade. Deze zou opgeschuurd moeten worden en nadien afgewerkt in een duurzame afwerking (lak, beits, vernis) Graag advies van specialist hieromtrent


Behang- en schilderwerken Stabroek
woensdag 14 juli 2021

Trappen vernissen + schilderen

Het is een nieuwbouw huis 2 trappen in rubberwood Nu zou ik die graag laten vernissen en schilderen 90cm breed en 15 treden beide


Behang- en schilderwerken Lebbeke
donderdag 08 juli 2021

Binnen schilderen

Om mijn huis verkoopklaar te zetten, wil ik alle muren laten bijwerken en in het wit schilderen. Het gaat om een 4tal kamers en de traphal. Ik zoek een schilder die dit goedkoop kan doen. Ik zal zelf voor het materiaal zorgen.


Behang- en schilderwerken Mechelen
woensdag 07 juli 2021

Binnen schilderen

Trappenhal opfrissen. 1 verdieping. 40 m². Momenteel behangen, moet eraf gehaald worden, schilderklaar maken en uiteraard schilderen.


Behang- en schilderwerken Houthalen-Helchteren
woensdag 23 juni 2021

Trapen deuren schilderen

Ik wil mijn open trap met 14 treden en dubbele houten balustrade laten schilderen. Deze is reeds 20 jaar in gebruik. Ik wil deze laten schilderen in iets slijtvast. Daarnaast wil ik ongeveer 10 binnendeuren ook laten schilderen. Deze zijn ook van hout.


Behang- en schilderwerken Bekkevoort
zondag 20 juni 2021

Herschilderen inkom- en trappenhal appartementsgebouw

Professionele schilder gezocht voor het herschilderen van de inkomhal. Oppervlakte bedraagt ongeveer 3 op 2,5 , en een 2,5 meter hoogte. Een deel van de wanden zijn ingenomen door houten brevenbussen. Verder dient ook de trappenhal te worden opgefrist, dit is een draaitrap (type slakkenhuis ifv evacuatie) die over 8 etages loopt.


Behang- en schilderwerken Oostende
maandag 07 juni 2021

Schilderen 150 m² nieuwbouw

Schilderwerken voor 150 m² - nieuwbouw 2020 Plafond + muren gelijkvloers - Plafond + muren trappenhal en gang 1e verdieping Ondergrond pleister, dus primer te voorzien Graag "zo snel mogelijk", afhankelijk van de planning van de vakman


Behang- en schilderwerken Landegem
dinsdag 01 juni 2021

Verfraaien inkomhal: plamuren en schilderen 30 m²

Ter verfraaiing van de inkomhal wensen we volgende aanpassingen: afwerking van de trapmuur en de hal (+/- 3 x 4 m grondvlak) : gaatjes plamuren en dichten, barsten bijwerken (repareren) en herschilderen, een 30-tal m²


Behang- en schilderwerken Leopoldsburg
woensdag 12 mei 2021

Schilderen van traphal

Schilderen van traphal in appartement van drie verdiepingen. Nu is de muur gewoon beschilderd. De oppervlakte precies weet ik niet.


Behang- en schilderwerken Deurne
dinsdag 13 april 2021

Traphal schilderen

Wij zoeken een schilder die onze traphal kan schilderen. Wij wonen in een rijwoning (bel-étage) met 3 verdiepingen. De muur van onze traphal was volledig behangen met kurk. Deze hebben we laten verwijderen en opnieuw laten bezetten. Nu zoeken we nog een vakman die de muren en plafonds van onze traphal (alle verdiepingen) kan komen schilderen (afplakken + primer + afwerking muurverf).


Behang- en schilderwerken Berchem (Antwerpen)
donderdag 25 maart 2021

Twee houten trappen en houten badkamer meubel schilderen.

Een oude houten trap die vandaag geschilderd is in het blauw en die telt 16 treden en een nieuwe onbehandelde houten trap die telt 14 treden. Alsook een open onbehandeld houten badkamer meubel. Alles moet in het wit worden geschilderd alsook en trapleuning die aan de muur is bevestigd.


Behang- en schilderwerken Aalst
maandag 08 maart 2021

Binnen schilderen - 172 vierkante meter

Dit gaat over een gelijkvloers + trapgang naar het 1ste verdiep met een totale oppervlakte van ongeveer 172m² te schilderen. In de salon voor 61 m² (warm wit met één muur rood/terracota). In de keuken plafond met steunbalken voor 13 m² + eetkamer en gang (warmwit met één muur donker grijs) 72 m² + gang met trap 25 m² (warm wit). Salon kan snel want recent al geschilderd.


Behang- en schilderwerken Niel
zaterdag 27 februari 2021

Binnentrap schilderen

Ik zou graag de trap, trapleuning en ballustrade wit schilderen (nu behandeld met bootlak). Loopvlak afschuren en opnieuw vernissen. De trap bestaat uit 17 treden en een balustrade van 4m.


Behang- en schilderwerken Mortsel
dinsdag 02 februari 2021

Trap renoveren

Houten trap met 16 treden volledig afschuren, puntjes en oneffenheden opstoppen, zoveel als mogelijk alle oneffenheden weg werken. Daarna volledig te schilderen.


Trappen Ekeren (Antwerpen)
maandag 01 februari 2021

Trapleuning schuren en schilderen

We willen 2 houten trappen waarvan de leuningen geschuurd en geschilderd moeten worden. De 2 trappen hebben in totaal 27 treden.


Timmerwerken Anderlecht
vrijdag 15 januari 2021

Binnenschrijnwerk schilderen

Beukentrap die nu in het licht bruin staat veranderen van kleur--> wit. Er moeten een 15 tal treden geschilderd worden + Balustrade moet ook aangepakt worden.


Behang- en schilderwerken Schelle
donderdag 14 januari 2021

Traphal bepleisteren / schilderen / afwerken

De gang en traphal moeten worden bepleisterd en geschilderd. Beneden en eerste verdiep tot aan de deur van de zolderkamer. De totaaloppervlakte die behandeld moet worden heb ik niet echt een idee van, ik dat dit later gerust doorsturen naar de vakman.


Behang- en schilderwerken Eeklo
donderdag 07 januari 2021

Trapzaal renovatie

Na waterschade een deels te renoveren trapzaal. Bezetting afkappen, opnieuw bezetten, behangen met glasvezel en opnieuw schilderen. De oppervlakte die behandeld moet worden is ongeveer 18 vierkante meter. Graag zou ik dit met de vakman bespreken.


Vochtbehandeling Antwerpen
woensdag 23 december 2020

Trapwanden schilderen

Wij zijn op zoek naar een schilder die onze trapwanden kan schilderen in een splinternieuw huis. De plafondhoogte is circa 5,5M en door de trap is het niet mogelijk om een gewone ladder te gebruiken. De persoon heeft dus de juiste apparatuur nodig om de muren en plafonds boven de trap te kunnen bekleden. Het totale verfoppervlak is bijna 32 vierkante meter. De verf en de voorstrijk worden meegeleverd.


Behang- en schilderwerken Antwerpen
vrijdag 11 december 2020

Draaitrap herbekleden en schilderen

De trap is momenteel bekleed met tapijt maar deze heeft zijn beste tijd gehad en de verf op de leuning bladdert af daarom willen we beide aanpakken. De trap moet volledig proper gemaakt worden, indien nodig ook een andere bekleding opzetten + schilderen. De trap telt 16 treden en het is een draaitrap met een draai van 180 graden.


Trappen Kontich
vrijdag 11 december 2020

Lampen terras hangen / kleine trap leuning maken / herstel muur & plafond kamer + verven

We hebben 3 klusjes die moeten gebeuren sinds grote renovatiewerken aan ons huis afgelopen zijn: - Terras aan tuin : ophangen van verlichting aan achtergevel (Dit gaat over 2 lampen) - Trap naar zolder veilig maken door een kleine geschikte trapleuning uit te meten, te maken en plaatsen. (halve meter breed) - Herstel van 1 slaapkamer : muur & plafond bezetting (delen met barsten wegkloppen en opnieuw vullen ) + nadien de hele kamer schilderen


Renovatie Gooik
maandag 21 september 2020

Schilderen binnentrap

Het schilderen/ vernissen van een nieuwe houten binnentrap met gesloten treden. 17 treden.


Trappen Wetteren
zaterdag 12 september 2020

Gelijkvloers schilderen van woning

We zijn op zoek naar een schilder om een nieuwe woning te schilderen in Herent. Gewenste startdatum is rond 28 September. Gelieve de einddatum op te geven voor de schilderwerken Meer informatie omtrent de uit te voeren werken: - Bruto oppervlakte van de te schilderen ruimte 257m2 (inclusief keuken, ramen, deuren,... ). Het aantal m² dat dient geverfd te worden ligt beduidend lager. - De woning bestaat uit 3 verdiepingen (kelder, gelijkvloers en 1ste verdieping). De kelder, 1ste verdieping en trap dienen niet geverf te worden en is eveneens niet meegerekend in de bruto oppervlakte. - Er zijn nog geen meubels aanwezig in de woning. De vaste elementen zijn wel reeds geïnstalleerd: Keuken, deuren, plinten, douche, wc, wandtegels. - De muren zijn bepleisterd


Behang- en schilderwerken Herent
zaterdag 05 september 2020

Leefruimte schilderen

Na plaatsing van onze keuken, binnen 2 weken, willen wij de rest van onze leefruimte in een nieuw kleurtje steken. Muren en plafond, met hier en daar wat extra plamuurwerk. (2 traphallen en 2 gangen eventueel ook maar dit jaar zeker nog de leefruimte.) Leefruimte is ongeveer 40m²


Behang- en schilderwerken Oudegem
zaterdag 15 augustus 2020

Schilderwerken uitvoeren

Trappenhal en appartement schilderen. 80 m² appartement zelf. Traphal te schilderen: één verdieping 10 m².


Behang- en schilderwerken Mortsel
vrijdag 14 augustus 2020

Houten trap plaatsen

Ik wil een nieuwe trap plaatsen. 1 trap, 13 tredes. Bij voorkeur in hout, budgetvriendelijk. We gaan de trap nadien nog schilderen dus kleur maakt niet uit. Ook plaatsen van leuning.


Trappen Borgerhout (Antwerpen)
vrijdag 14 augustus 2020

Vloer en muren schilderen

Alle muren (2 gangen 4m, trap, living+keuken, 2slaapkamers, berging ) alle gaten en spleten tussen vloer en plafond en ramen opstoppen, verzakkingen in muur, en vlies over alle muren (schilderklaar) houten vloer (84m²) schuren, opstoppen van spleten, schilderen en 2 lagen vernis


Behang- en schilderwerken Roeselare
woensdag 12 augustus 2020

Traphal appartement schilderen met 2 verdiepen

barstjes en oneffendheden wegwerken en schilderen van traphal


Behang- en schilderwerken Wetteren
zondag 09 augustus 2020

schilderen van gyproc plafonds en een houten trap

In een rijwoning te Ledeberg welke momenteel leeg staat en gerenoveerd wordt i.k.v. verhuur verfde ik reeds met primer het nieuw geplaatste gyproc plafond. Door tijdsgebrek, zoek ik een schilder voor het verven met de definitieve laag van deze gyproc plafonds en van een houten trap A. Het verven van deze gyproc plafonds welke reeds een laag primer hebben met 1 of eventueel 2 definitieve lagen. De meeste plafonds zijn 3m hoog ( op de 2de verdieping zijn deze lager ) Totale oppervlakte 103 m2 Gelijkvloers ( living, keuken, garage ) 50,3 m2 Living + 2 koepels Achterkeuken + berging Garage 1ste verdieping ( badkamer + slaapkamer ) 22,24 m2 2de verdieping ( Slaapkamer2, Slaapkamer3 + mezzanine) 31 m2 B. Afschuren en verven van houten trap


Behang- en schilderwerken Ledeberg (Gent)
maandag 27 juli 2020

Houten trap bekleden met hout

Mijn trap is in heel goede staat, maar we hebben het tapijt verwijderd en er zijn lijmresten op de treden. Ik zou graag deze trap met hout laten bekleden, zodoende we deze kunnen schilderen in het wit. De leuningen zijn reeds helemaal afgewerkt in het wit. Er hoeft daar verder niets aan te gebeuren. De treden zijn 23cm x 67cm Hoogte van de trede : 18cm Aantal treden : 33


Trappen Aalst
dinsdag 23 juni 2020

Renovatie algemene delen klein appartementsgebouw

Algemene delen van klein appartementsgebouw renoveren. Muren en plafonds van samen 150m² in traphal schilderen. 2 Nieuwe inkomdeur van 2m x 0.8m plaatsen. Elektriciteit aanpassen. Nieuwe voordeur van 2m x 0.9m plaatsen. Trap naar voordeur van 1.5m breed op oprit vernieuwen. Waterafvoer naar riolering vernieuwen. 2 Garagepoorten vernieuwen.


Renovatie Gent
zaterdag 30 mei 2020

Traprenovatie uitvoeren

Zeer smalle trap bekleden of schilderen. Momenteel ligt er vilt op met vermoedelijk oud hout eronder. 2 Appartementen met gemeenschappelijk deel van 29 treden en 2 draaivlakken en 1 deel van 33 treden dat enkel van bovenbuur is. Graag goedkoopst mogelijke optie, kokos of sigal in zwart?


Trappen Antwerpen
woensdag 27 mei 2020

Traphal schilderen

Waterschade in muur van traphal van 2 verdiepen en gang herstellen. Ook enkele barsten herstellen.


Behang- en schilderwerken Niel
zondag 24 mei 2020

Gang plafonds en traphal in appartementsgebouw schilderen, gebreken herstellen, schoonmaken trap

Vakman voor het vernieuwen/herschilderen van een traphal, gang en plafonds in een appartementsgebouw van 3 verdiepingen. Inclusief kleine schade herstellen en schoonmaken van de trap.


Behang- en schilderwerken Zellik
woensdag 13 mei 2020

Trap en trappenhal schilderen

Houten trap van 2 verdiepingen hoog moderniseren door te schilderen. Trap van 1ste naar 2de verdiep heeft ook licht schade door een dak dat lekte. Betreft een rijhuis uit de jaren 50.


Behang- en schilderwerken Mechelen
donderdag 07 mei 2020

Schilderwerken uitvoeren

Trap van 17 treden schilderen. Leuning schilderen. 2 Deuren schilderen. 4 Gaten in de muur vullen en schilderen. Kabels onder tv kast verbergen.


Behang- en schilderwerken Turnhout
dinsdag 05 mei 2020

Hal met hoge muur behangen en schilderen

Ik wil mijn traphal laten behangen + schilderen plafond. Draaitrap! hoogte is max. 5 m en breedte ca. 2 m per muur totaal = 3 muren Plafond is ongeveer 7m²


Behang- en schilderwerken Zaventem
Gratis offertes aanvragen