Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Deuren schilderen interieur

Deuren schilderen

Tijd om een aantal binnendeuren een nieuwe look te geven? Informatie, richtprijzen en de beste schilders in de regio voor het verven van je deur vind je hier.

Deur verven?

Deuren schilderen zorgt voor een mooi accent in je ruimte. Meer nog, het is een pak goedkoper dan de deur in zijn geheel te gaan vervangen. Je gebruikt deuren elke dag, dus na een tijd is slijtage onvermijdelijk. Een relatief kleine ingreep zoals schilderen laat je deuren onmiddellijk heropleven. Toch liever nieuwe deuren laten plaatsen? Op deze pagina vind je meer informatie over het plaatsen, herstellen of vervangen van deuren.

Binnendeur schilderen?

In welke kleur zal ik mijn binnendeuren verven? Welke verf gebruik ik best voor de deuren? Kan ik mijn deurlijsten ook best meteen schilderen? Het zijn enkele vragen waar je vast mee zit als je besloten hebt om een of meerdere binnendeuren te gaan verven. Als je dit zelf gaat doen kan je raad vragen in je lokale verfwinkel waar je de verf gaat kopen. Nog makkelijker? Laat de oude deuren schilderen door een goede schilder. De vakman komt graag eerst ter plekke om je de beste verf voor jouw binnendeuren aan te raden. Zo zal hij voor het verven van je binnendeuren meestal een verf op waterbasis aanraden. De schilder weet ook dat er een verschil is tussen het schilderen van een houten deur, een deur in mdf of een deur in pvc.

Deur Schilderen

Buitendeur schilderen?

Het verven van buitendeuren verschilt niet veel van het verven van binnendeuren. Aangezien de deur wel in aanraking komt regen, hagel en sneeuw kies je wel best voor een verf die hier tegen bestand is. Zo voorkom je dat je na een paar maanden opnieuw aan dezelfde schilderen mag beginnen.

Prijs deur schilderen

Een deur schilderen bestaat uit enkele stappen. Denk maar aan reinigen, schuren en het aanbrengen van verschillende verflagen. Dit brengt uiteraard ook een aantal kosten met zich mee. Reken voor het verven van je binnendeuren door een professionele schilder op een gemiddelde prijs van €55 à €85. Dit is een richtprijs. Het materiaal van je deur, het aantal deuren, het soort verf en het uurloon van de schilder hebben een grote impact op de effectieve kostprijs.

Deuren laten schilderen of zelf doen?

Net zoals bij veel andere schilderwerken twijfelen mensen tussen het zelf schilderen en het inschakelen van een schilder. Het aantal te schilderen deuren speelt hier vaak een cruciale rol. Heb jij bijvoorbeeld 1 deur te verven? Dan kan je dit makkelijk zelf doen. Heb je een aantal deuren te schilderen en plan je ook je trap schilderen? Dan is het interessanter op een professionele schilder in te schakelen. De vakman heeft ook de beste materialen ter beschikking en heeft voldoende ervaring. Denk hier bijvoorbeeld aan het verwijderen van de oude verf van de deuren. Een schilder slaagt er ook altijd in om je deuren te schilderen zonder strepen.

Via het groene formulier kan je vrijblijvend een aantal offertes voor je schilderwerken aanvragen. Casius brengt de particulier al meer dan 20 jaar in contact met de beste vakmannen in de regio. Gratis en zonder verplichtingen!

Offertes deuren schilderen

Recent ontvangen schilderopdrachten

donderdag 29 september 2022

Binnen schilderen

Door een lek in het dak zijn er muren beschadigd (+ schimmelvorming) Nu het dak hersteld is willen we het behang laten verwijderen en weer opnieuw laten behangen of schilderen.


Behang- en schilderwerken Deurne
maandag 26 september 2022

Schilderen gevel, ramen, hekken,...

Schilderen huis  gevel 260m² - Schilderen raamkozijnen  16x - Hekken afscheuren schilderen 2x -3 ramen afscheuren schilderen -poorten herstellen plameuren afscheuren en schilderen 2x -voordeur schilderen.


Behang- en schilderwerken Temse
dinsdag 06 september 2022

Muren, plafonds en deuren schilderen in een nieuwbouwappartement.

Ik zoek een schilder om mijn nieuwbouwappartement van ong. 160m2 te schilderen. Aan de achterkant is er heel veel glas en dus weinig muren. Er zijn 7 binnendeuren. Ik veronderstel ook eerst een primer.


Behang- en schilderwerken Aartselaar
zaterdag 03 september 2022

Schilderwerk binnen en buiten

Er moet vliesbehang komen in slaapkamer en geschilderd . Ook 4 binnendeuren moeten geschilderd en buiten een voordeur en garagepoort opnieuw een verfbeurt.


Behang- en schilderwerken Beringen
donderdag 01 september 2022

Schilderwerken uitvoeren

Plafonds, muren en deurkozijnen schilderen. Woonkamer, gang en slaapkamers. Ook zolder normaal gezien. Kozijnen en deuren idem.


Behang- en schilderwerken Deurne
donderdag 01 september 2022

Binnen schilderen

Ik ben op zoek naar een vakman die bij mij 4 ramen en een buitendeur kan komen schilderen.


Behang- en schilderwerken Wambeek
Offertes schilderwerken