Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Leuven

Beregeningsinstallatie tuin - Leuven

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Leuven?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Leuven die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bertem, Bierbeek, Binkom, Blanden, Boutersem, Erps-Kwerps, Everberg, Haasrode, Herent, Holsbeek, Houwaart, Kessel-Lo, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leefdaal, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meensel-Kiezegem, Meerbeek, Neerijse, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Sint-Joris-Weert, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt (Vl-Br), Tildonk, Veltem-Beisem, Vossem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal (Vl-Br), Wilsele, Winksele of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Leuven

dinsdag 17 mei 2022

Plaatsen tuinafsluiting

Links en rechts van de tuin een afsluiting met poortjes. Graag in PVC. Aan de ene kant 12 lopende meter ongeveer en aan de andere kant 10 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Wilsele
dinsdag 10 mei 2022

Beton tuinafsluiting plaatsen.

Ik zou graag een tuiafsluiting met betonplaten zonder structuur willen laten plaatsen door een vakman. Het gaat om 40 lopende meter met een standaardhoogte van 1m80 of 2m.


Tuinaanleg en -onderhoud Boutersem
maandag 09 mei 2022

Draadafsluiting met composietpanelen plaatsen.

Ik zou graag een eenvoudige draadafsluiting gecombineerd met composietpanelen willen laten plaatsen door een vakman. In totaal gaat het om een lengte van ongeveer 30 lopende meter. Waarvan ik 9m aan composietpanelen wil hebben en de rest draadafsluiting.


Tuinaanleg en -onderhoud Veltem-Beisem
vrijdag 06 mei 2022

Tuinafsluiting plaatsen.

Plaatsen van tuinpanelen en deur op betonplaat over een lengte van 20 meter. Ik wil tuinpanelen in PVC of hout.


Tuinaanleg en -onderhoud Everberg
zaterdag 30 april 2022

Omheining plaatsen ter vervanging van draadafsluiting

Vakman nodig voor het plaatsen van een tuinafsluiting van 21 meter lang en minimum 2,50 meter hoog ter vervanging van reeds bestaande draadafsluiting. Eventueel PVC. We hadden graag wat info gehad over de mogelijkheden.


Tuinaanleg en -onderhoud Kessel-Lo
woensdag 27 april 2022

Petanquebaan aanleggen.

Ik zou een petanquebaan van 3x12m willen laten aanleggen. Ik zou hiervoor graag een offerte krijgen. Als extra zou ik willen weten wat de kostprijs zou zijn om een vuurput hierbij uit te graven en aan te leggen (zitjes).


Tuinaanleg en -onderhoud Bierbeek

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Leuven

Offertes aanvragen