Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Leuven

Beregeningsinstallatie tuin - Leuven

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Leuven?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Leuven die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bertem, Bierbeek, Binkom, Blanden, Boutersem, Erps-Kwerps, Everberg, Haasrode, Herent, Holsbeek, Houwaart, Kessel-Lo, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leefdaal, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meensel-Kiezegem, Meerbeek, Neerijse, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Sint-Joris-Weert, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt (Vl-Br), Tildonk, Veltem-Beisem, Vossem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal (Vl-Br), Wilsele, Winksele of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Leuven

maandag 11 oktober 2021

Tuinhuis plaatsen + vloerplaat in stabilisé

Graag willen wij achteraan in de tuin een Geïmpregneerd "Tuinhuis Modern 415 x 295 cm stalen dak met anti-condensdoek" laten plaatsen van Makro. Ook de vloerplaat in stabilisé (met als vloer bvb. klinkers) zou door jullie moeten voorzien worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Bierbeek
woensdag 01 september 2021

Vellen van grove den

Betreft: vellen van hoge boom (ongeveer 15meter hoogte) op grens van perceel met buur (hangt 4tal meter over); liefst met minimale beschadiging aan onze tuin die 3 jaar geleden aangelegd werd. zie 2 foto's in bijlage. Het grasveld rondom de boom is ongeveer 10 meter lang. Deelopdrachten: vellen boom, grote stukken verzagen en wortel stuk wegfreezen.


Tuinaanleg en -onderhoud Leuven
dinsdag 31 augustus 2021

Tuinafsluiting van beton en draad plaatsen

Ik wil graag een betonnen tuinafsluiting laten plaatsen. Deze moet onderaan beton zijn en de rest mogen draden zijn. Deze moet 40m lang zijn en 1m20 hoog. De tuin is van aarde en bevat een zachte hellingsgraad.


Tuinaanleg en -onderhoud Kessel-Lo
vrijdag 13 augustus 2021

Haag snoeien

Ik zoek iemand die mijn haag kan komen snoeien. Het is een hoge haag, ongeveer 2,00 m + lengte 25,00 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Tielt (Vl-Br)
maandag 02 augustus 2021

Regelmatig tuinonderhoud van stadstuin

Ik heb een verwilderde stadstuin met braamstruiken, bomen en hoog gras. Ik ben op zoek naar een hovenier voor een regelmatig onderhoud.


Tuinaanleg en -onderhoud Kessel-Lo
maandag 02 augustus 2021

Oprit afzetten met tuinschermen in kunststof

Wij zouden graag 7 tuinschermen willen plaatsen aan onze oprit. De betonnen platen liggen er al voor ze in te steken. Tuinschermen graag in kunststof.


Tuinaanleg en -onderhoud Lubbeek
dinsdag 20 juli 2021

Tuin heraanleggen na wateroverlast

Bij de overvloedige regenoverlast van de afgelopen weken, werd onze tuin samen met die van twee naaste buren overspoeld door een massa water die van de achter- en hogerliggende velden afkwam. Hierdoor hebben wij water binnen in huis in zowel woonkamer als kelder gekregen. Om dit water langs de huizen af te voeren naar de straatkant, denk ikzelf aan het volgende: Over de hele breedte van de drie tuinen achteraan een goot plaatsen, en tussen de huizen door goten naar de straatkant toe, zodat het water naast onze huizen wordt afgeleid Voor deze goot ook nog een borduur van 20 cm hoog. Een nieuwe draad zetten als tuinafscheiding met stevigere betonplaten.


Tuinaanleg en -onderhoud Boutersem
maandag 19 juli 2021

Uitdoen cipressen en vervangen door printbetonschutting

Er zou een afsluiting in printbetonpanelen willen, er moet ongeveer 15 meter geplaatst worden. Maar, er zouden eerst een 20 tal cipressen moeten worden uitgedaan. De bomen mogen ter plaatse blijven (ze worden hier gehakseld) Ik kan met de buren afspreken dat er ook van bij hun kan gewerkt worden omdat het stuk waar er geplaatst moet worden moeilijker bereikbaar is. betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)


Tuinaanleg en -onderhoud Meensel-Kiezegem
maandag 05 juli 2021

Omheining plaatsen geboog houtvlechtwerk betonpanelen

Graag omheining te voorzien uit betonplaten met geboog houtstructuur (vlechtwerk) enkelzijdig. hoogte +/- 2m. Lengte bedraagt 4m. Dus 2 eindpalen, 1 tussenpaal totale lengte palen 2m40 Ik heb de 2 buitenste gaten al gemaakt om palen te steken, maar de 3e niet, want misschien kunnen we daar beter met een ijzeren U-profiel werken en de panelen erin schuiven


Tuinaanleg en -onderhoud Blanden
maandag 28 juni 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een omheining van draad willen(zwart of groen). De omheining mag 60 m op 1m zijn. Er staat momenteel geen omheining (nieuwe bouw).


Tuinaanleg en -onderhoud Lubbeek
maandag 14 juni 2021

Omheinen 60 m - betonpanelen

We hebben een nieuwbouwwoning die in januari zou worden opgeleverd, dan kan ook de omheining geplaatst worden. We dachten aan betonpanelen (60-tal meter) met structuur (keien, houtlook,... ). De bouwpromotor zou voor een vlak en proper terrein zorgen, ontdaan van enige begroeiing om een vlotte plaatsing te garanderen. Betreft een perceel op een hoek waar 2 straten komen, dus inplanting héél vlot toegankelijk.


Tuinaanleg en -onderhoud Holsbeek
maandag 14 juni 2021

Nieuwe draadafsluiting met tuinpoortje plaatsen

Ik wil een draadafsluiting laten plaatsen voor ongeveer 4 lopende meter en hoogte 180 cm. Ook een tuinpoort van 1 meter en 180 cm hoog. Nu staat er een omheining in draad die weg moet.


Tuinaanleg en -onderhoud Kessel-Lo
maandag 07 juni 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij hadden graag een "op maat gemaakte metalen poort gehad " - Idee was om een "raster" te maken waarin een 6 tal steenschotten zouden passen ( 120/110 ) wat maakt dat de poort 3.60m op 2.20m ongeveer zou zijn ( zonder wielen en andere toebehoren).


Tuinaanleg en -onderhoud Erps-Kwerps
maandag 31 mei 2021

Afsluiten terrein (25 lm) met houten omheining + geautomatiseerde poort

Graag een vakman voor het leveren en plaatsen van een houten omheining / schutting (betonpalen met houten panelen ertussen bevestigd), inclusief een geautomatiseerde poort in dezelfde afwerkingsmaterialen. Betreft een 17-tal meter aan de zijkant van het terrein, en aan de straatkant een breedte van een 10-tal meter (waarvan de poort ongeveer 3 meter breed zal bedragen) Betreft een nieuwbouwwoning, verhuis staat gepland in het najaar - dus dan kan het project worden uitgevoerd.


Tuinaanleg en -onderhoud Boutersem
maandag 24 mei 2021

Woekerende bamboe verwijderen

Bamboe krijgt vele nieuwen scheuten tot 4m veerder in gras.


Tuinaanleg en -onderhoud Kessel-Lo
maandag 24 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Er zou een betonnen omheining van ongeveer 25 m geplaatst moeten worden. De omheining zou 2 m hoog moeten zijn. De binnenkant van de omheining zou aangekleed moeten worden met rotsen of lei stenen in het antraciet.


Tuinaanleg en -onderhoud Tildonk
dinsdag 04 mei 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Het betreft het plaatsen van tuinafsluiting. Ik wil graag een houten tuinafsluiting met een betonnen ondergrond. Het is voor een 10 tal lopende meter en een hoogte van 2m. Liefst zo geluidsdicht mogelijk.


Tuinaanleg en -onderhoud Holsbeek
maandag 26 april 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Schade door storm. Daardoor zouden wij onze afsluiting willen vervangen. 5 houten palen, geplaatst in metalen paalhouders, verankerd in beton, en 5 composiet schermen (180 x 180 - merk elephant) moeten vervangen worden. Ongeveer 10lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Leefdaal
maandag 12 april 2021

Draadafsluiting plaatsen

We willen onze tuin van nieuwbouw afsluiten met een bekaert draad (ruit) of paneel. De hoogte moet 1m50 of 1m60 zijn. Vooraan zou er ook 2 poortjes moeten komen. Het zou ongeveer een 87lm zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Veltem-Beisem
maandag 12 april 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Plaatsing van een beton schutting van 2.4m hoog aan onze kant, 2m hoog aan de kant van de buren. In L vorm 15m+2m. Er moet ook een bestaande beton schutting verwijdert worden (klein stuk van L 2m) Als vulling overweeg voor de betonnen afsluiting betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...).


Tuinaanleg en -onderhoud Bertem
maandag 05 april 2021

Steenkorven plaatsen

Het is een klein project en moet dienen voor plaatsing in de tuin achteraan het huis om waterbakken aan het zicht te onttrekken. De ondergrond is een chape van 25 à 30 cm belegd met getrommelde klinkers van 6 cm dik (4 formaten en gelegd in Romaans verband). De afmeting van de schanskorf moet zijn : L 3.10m x H 1.20. De vulling moet nog worden bepaald al hebben we een lichte voorkeur voor kokosscherven of stenen. Maar eigenlijk kan het nog alle kanten uit voor de vulling dit naargelang de voor-en nadelen ervan. De toegang tot de tuin is via de garagepoort en een deur van 0.81 cm breed.


Tuinaanleg en -onderhoud Oud-Heverlee
maandag 05 april 2021

Voortuin aanleggen: nieuwe tegels en grind

1. Opbreken en wegvoeren van de huidige tegels in voortuin. 2. Weghalen mangat mazouttank. (de tank werd reeds buiten werking gesteld en opgevuld) 3. Aanleg nieuwe tegels (Megategel Rockstone 100x100 Dark) + bedding (tussen rode lijnen op foto) 4. Plaatsing grind (kleur Castle grind) (gele zone op de foto) Oppervlakte: 24 m².


Tuinaanleg en -onderhoud Wilsele
maandag 05 april 2021

PVC tuinafsluiting plaatsen

Het betreft het plaatsen van een PVC omheining met buren. De lengte is 30m en hoogte van 2m. Momenteel staat er een oudeomheining.


Tuinaanleg en -onderhoud Everberg
maandag 05 april 2021

PVC tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een PVC afsluiting laten plaatsen Dit zou moeten zijn over een lengte van ongeveer 30 a 40 lm. Nu staat er een houten afsluiting maar die zullen wij eventueel wel wegdoen.


Tuinaanleg en -onderhoud Tielt (Vl-Br)
donderdag 01 april 2021

afsluiting tuin +garage poort

Ik heb een garage poort ter beschikking en ik wil dat dit geplaatst word. Het moet enkel geplaatst worden. Het is een poort van PVC . En de latte aan de kant moeten ook gemaakt worden. Ik wil tuinafsluiting laten plaatsen. Ik regel het materiaal. Er moet ook een hekje verwijderd worden. de tuinafsluiting is +/- 12 meter lang de hoogte is 1 m80. De materiaal dit ik zelf ga regelen bestaat uit draad.


Tuinaanleg en -onderhoud Blanden
maandag 29 maart 2021

Plaatsen zwarte draadafsluiting met bovenbuis - 30m

Rechte tuinafsluiting gewenst langs één zijde van de tuin, ter afscheiding van de buurvrouw haar tuin. Momenteel is er een betonstructuur (palen en panelen) - deze zal vermoedelijk mogen worden verwijderd. Type Draadafsluiting zwart met bovenbuis - 30 meter - gemakkelijk bereikbaar via een paadje , want is halfopen bebouwing - Dit mag uitgevoerd van zodra het in de planning kan worden opgenomen


Tuinaanleg en -onderhoud Kessel-Lo
maandag 29 maart 2021

Plaatsen PVC tuinafsluiting of schutting na verwijderen cypressenhaag

In de scheiding met de buur aan de straatkant staat er nu een cypressenhaag van ongeveer 25 m. Deze moet verwijderd en vervangen worden door een duurzame onderhoudsvrije afsluiting van ongeveer 15 m. De grond gaat licht bergaf.


Tuinaanleg en -onderhoud Korbeek-Lo
maandag 29 maart 2021

PVC tuinafsluiting / schutting

Plaatsen van een omheining in L-vorm. Ene stuk 20m en andere 5,75 m. In elk stuk poort van +/_ 90 cm breed. Hoogte van de omheiningen graag rond 160 cm of 1m80. Ik zou graag een omheining willen met minimum aan onderhoud, dus composiet of degelijk tijgerhout (grijsachtig) of ander hardhout dragen mijn voorkeur. Indien mogelijk, een afwerking bovenaan in boogvorm.


Tuinaanleg en -onderhoud Everberg
zaterdag 13 maart 2021

Betonplaat gieten en tuinhuis met extensie monteren

Wij willen graag een tuinhuis zetten van de Makro. Het tuinhuis in kwestie is de Luna 295 x 295 cm + extensie 380 cm. We opteren voor een betonnen grondplaat.


Tuinaanleg en -onderhoud Wilsele
dinsdag 09 maart 2021

Tuinhuis type Annabel plaatsen

Graag zou ik het tuinhuis Annabel van de Makro laten plaatsen. Er zou ook een betonnen ondergrond voorzien moeten worden, eveneens een vloer in het tuinhuis zelf.


Tuinaanleg en -onderhoud Erps-Kwerps

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Leuven

Offertes aanvragen