Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Zoersel

Beregeningsinstallatie tuin - Zoersel

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Zoersel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zoersel die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Halle (Kempen), Malle, Oostmalle, Pulderbos, Pulle, Vlimmeren, Wechelderzande, Westmalle, Zandhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zoersel

woensdag 11 mei 2022

Zwemvijver aanleggen.

Wij zouden graag een zwemvijver aanleggen van 11 m x 4m in onze achtertuin met als afscheiding stapstenen. Er moet ook een filterpartij met planten komen. Op dit moment ligt er gewoon een gazon in onze tuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Zoersel
donderdag 31 maart 2022

Plaatsen van steenkorven

Ik zoek een vakman die steenkorven kan plaatsen over ongeveer 6 à 7 lopende meter met een hoogte van min 1.5m. Als opvulling had ik graag kokos gehad.


Tuinaanleg en -onderhoud Zandhoven
woensdag 23 maart 2022

Blokhutgarage Makro en ondergrond plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een blokhutgarage van de Makro. Er moet ook een betonnen ondergrond geplaatst worden. Blokhutgarage 530 x 570cm.


Tuinaanleg en -onderhoud Westmalle
dinsdag 22 februari 2022

Vervangen van een houten scheiding

Ik ben op zoek naar een vakman om de houten scheiding tussen 2 terrassen te vervangen. Ik zou graag opnieuw een houten scheiding hebben, maar eentje die veel steviger is dan de vorige want het is niet de eerste keer dat ze wegwaait. De wand is ongeveer 3m breed en 1m80 hoog.


Tuinaanleg en -onderhoud Wechelderzande
maandag 17 januari 2022

Omheining beton plaatsen

We zoeken iemand om onze oude omheining (betonplaten) te verwijderen en deze te vervangen door een nieuwe (betonplaten met structuur). 25m + optioneel: 23m in deze lengte een open structuur + 20m de hoogte ongeveer 2m.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostmalle
zondag 16 januari 2022

Tuinaanleg grasmatten

Graag grasmat aanleggen voor tuin van 36m² Gaat over nieuwbouw gelijksvloers appartement. Grond is wat ingezakt en moet gelijkgetrokken worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Halle (Kempen)

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Zoersel

Offertes aanvragen