Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Turnhout

Beregeningsinstallatie tuin - Turnhout

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Turnhout?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Turnhout die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Merksplas, Oud-Turnhout, Ravels, Retie, Tielen, Vosselaar, Weelde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Turnhout

maandag 11 oktober 2021

Betonnen afsluiting en poort plaatsen

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen (betonplaten zonder structuur, egale betonlook) van 18 meter lang en 1.80m hoog. Daarnaast zou er ook een smeedijzeren poort geplaatst moeten worden. Al het materiaal voor deze poort is al ter beschikking, enkel de plaatsing is nog nodig.


Tuinaanleg en -onderhoud Retie
maandag 06 september 2021

Betonnen platen leggen als ondergrond voor terras

Ik wil een composiet terras leggen in mijn achtertuin (3m x 8m). Ik zoek iemand die beton platen kan neerleggen na egalisatie van de 3m x 8m grond om te zorgen voor een stevige en rechte vloer. Suggesties voor een andere soort fundering zijn ook welkom.


Tuinaanleg en -onderhoud Ravels
zaterdag 28 augustus 2021

Metalen, automatische draaipoort plaatsen

Dubbele, geautomatiseerde draaipoort met 2 vleugels installeren, graag uit aluminium. Afmetingen: 1.5 m hoog 3 m breed. Kleur zwart lamellen ( 50 mm/ 10 mm) verticaal ongeveer 55 mm tussenruimte voorzien. Graag met klavier en afstandsbediening en verlichtingspunt (led): fotocel doorrijbeveiliging. Verankering tegen woning, andere kant is vrijstaand.


Tuinaanleg en -onderhoud Retie
maandag 28 juni 2021

Tuinafsluiting plaatsen - hout en beton

We willen graag een schutting tussen onze buren en die van ons. Graag een betonnen afsluiting aan onze kant en de kant van mijn buren een houten tuin afsluiting met afmetingen: 2mx1,20 hoog, 2mx1,60 hoog, 52mx2 hoog. (trappen systeem dus van klein naar groot) Er staan momenteel coniferen die moeten worden weggehaald.


Tuinaanleg en -onderhoud Merksplas
maandag 07 juni 2021

Plaatsen 'stenen-reliëf'- betonpanelen

We willen graag betonpanelen als schutting laten plaatsen, liefst met reliëf aan weerszijden. Voorkeur voor een 'keien/stenen'-look. Het gaat over een lengte van 14 meter, waar in 1 hoek zit. Bestaande omheining zal reeds verwijderd zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Oud-Turnhout
maandag 07 juni 2021

Vervangen betonafsluiting 32 m

buurman en wijzelf wensen de tuinscheiding in betonpanelen te vernieuwen. Dus uitbraak en afvoer van bestaande omheining (32 lopende meter op een hoogte van 2.00 m) en levering en plaatsing van nieuwe schutting in egale betonpanelen.


Tuinaanleg en -onderhoud Retie
vrijdag 28 mei 2021

Plaatsen steenkorven oprit 20 m

Wíl graag 20 meter steenkorven laten plaatsen met een hoogte van 40 à 50 cm op de oprit, die schuin afhelt. Er zou ook een ingebouwde brievenbus voorzien mogen worden (hier zal de hoogte vanzelfsprekend aangepast moeten worden)


Tuinaanleg en -onderhoud Merksplas
zondag 25 april 2021

Voortuin heraanleggen

We zouden onze voortuin willen her aanleggen (ongeveer 250-300m2). Houtsnippers verwijderen, egaliseren & siergras zaaien. En een borduur , stabielise zetten.


Tuinaanleg en -onderhoud Turnhout
maandag 05 april 2021

PVC tuinafsluiting plaatsen

Het betreft een afsluiting langs beide kanten van de tuin. Er moet 47 meter geplaatst worden en 1m80 hoogte. Graag een PVC tuin afsluiting. Momenteel staat er Era draad.


Tuinaanleg en -onderhoud Turnhout
donderdag 01 april 2021

Buitentegels aanleggen

De buitenbetegeling van een terras en betegeling rond een zwembad aanleggen. Aansluitend zou de verharding moeten worden geplaatst. Ong 130m².


Tuinaanleg en -onderhoud Baarle-Hertog
maandag 22 maart 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij zoeken een simpele maar mooie elektrische poort (zwart) van 5 meter lengte totaal met een hoogte van 1 meter 80. Simpel maar goed en een budgetvriendelijke. We weten niet goed het verschil tussen metaal en inox of rsv, gelieve het goedkoopste te nemen.


Tuinaanleg en -onderhoud Oud-Turnhout
dinsdag 23 februari 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een draafsluiting willen plaatsen met een bovenbuis. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 70-80 lopende meter, tevens moet er een poort geintegeerd worden van 2x2meter. Deze poort moet dus 2 delen hebben. De draadafsluiting in kwestie moet een hoogte van 1.80m hebben. Er moet een mogelijkheid zijn om een schrikdraad voor te zetten want deze afsluiting dient om paarden op een veilige manier op mijn weiland te zetten. Het weiland in kwestie is tevens makkelijk te bereiken door de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Retie
zaterdag 13 februari 2021

Afsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van een afsluiting. Graag in betonpalen met groef om daarin hout te schuiven. Het gaat om 14 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Turnhout
zaterdag 16 januari 2021

Houten afsluiting plaatsen

Ik zou graag een houten afsluiting laten plaatsen Moet stevig zijn zodat hond niet kan ontsnappen. Is achter mijn huis, moeilijk bereikbaar met machines. Lengte bedraagt ong. 23.5 meter. Graag 1,8m/2m Betonpalen met daartussen houten panelen of planken + betonplaat


Tuinaanleg en -onderhoud Weelde
vrijdag 08 januari 2021

Houten afsluiting plaatsen

Ik wil graag een houten afsluiting laten plaatsen. Betonpalen met daartussen houten panelen of planken. Een kant van de tuin, ong 20 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Oud-Turnhout
dinsdag 29 december 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Het plaatsen van betonplaten 6 stuks hoog over een lengte van ongeveer 20 meter het moet goed verankerd worden in de grond want het is aan de windkant. De tuin is makkelijk te bereiken voor de vakman - Er moet door een garage poort gegaan worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Retie
zondag 15 november 2020

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen waar reeds en afsluiting staat. De bestaande afsluiting word moet verwijderd worden. Ik zou graag geïmpregneerde planken en hard hout planken hebben. Het is ongeveer een 25 lopende meter


Tuinaanleg en -onderhoud Beerse
woensdag 28 oktober 2020

Volledige tuin snoeien

Onze tuin moet volledig gesnoeid worden. De oppervlakte van de tuin is 150 vierkante meter in de achtertuin en 88vierkante meter in de voortuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Vosselaar
vrijdag 23 oktober 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

De totale lengte die geplaatst moet worden is : ± 50 m. Er werd gedacht aan de eerste ± 30m in betonstructuur (1,8 m hoogte), met plaat in de grond, de laatste ± 20 m met draadadsluiting en plaat in de grond. Bestaande afsluiting is reeds weggenomen. Werken kunnen direct beginnen.


Tuinaanleg en -onderhoud Turnhout
maandag 19 oktober 2020

Plaatsen tuinhuis Lilly

Plaatsing (met en zonder beton) van tuinhuis Lilly van 205x205 (+vloer).


Tuinaanleg en -onderhoud Beerse
woensdag 30 september 2020

Oude coniferen weghalen en nieuwe plaatsen

Ik wens een rij dode coniferen (15stuks) aan straatkant te laten verwijderen (planten van 2 a 3 meter hoog) en te vervangen door een andere sterkere soort conifeer, voor de privacy aan de straatkant.


Tuinaanleg en -onderhoud Beerse
vrijdag 25 september 2020

Steenkorven tuinafsluiting plaatsen

Graag wil ik een steenkorven tuinafsluiting plaatsen in de voortuin dit in roestkleur met breuksteen bruin. De lengte die geplaatst moet worden is 23.5m en de hoogte is 1meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Merksplas
dinsdag 08 september 2020

Blokhutgarage plaatsen + vloer

Graag willen wij onze Blokhutgarage 530 x 570 cm 44 mm laten plaatsen, er komt geen auto in maar er dient wel een betonnen vloer te worden aangelegd.


Tuinaanleg en -onderhoud Oud-Turnhout
donderdag 03 september 2020

Herstelling van overkapping

Wij hebben een smeedijzeren-glas overkapping die in 2015 werd geplaatst. Nu hebben wij vast gesteld dat deze een lekkage heeft. Nu wij ons huis te koop willen zetten zouden wij dit graag laten herstellen. De overkapping is 6x3m


Tuinaanleg en -onderhoud Merksplas
dinsdag 01 september 2020

Onderhouden tuin

We zijn op zoek naar iemand voor regelmatig onderhoud in onze tuin. Oppervlakte ongeveer 11 are.


Tuinaanleg en -onderhoud Retie
woensdag 19 augustus 2020

Plaatsen blokhut

Ik zou graag de blokhut 295cm x 248cm, incl betonnen ondergrond en dakbedekking laten plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Beerse
woensdag 12 augustus 2020

Ursusdraad rond weide plaatsen

Afsluiting plaatsen voor wei waar verschillende dieren moeten lopen. Ik dacht aan een ursusdraad inclusief 2 dubbele poorten waar een kleine tractor door kan. Oppervlakte van het terrein ken ik niet, ik schat 30 meter diep en 20 meter breed. De draad moet minstens 1m20 hoog zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Oud-Turnhout
dinsdag 28 juli 2020

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van 20m x 1.8m plaatsen met metalen of houten palen. Momenteel houten en rieten tuinafsluiting die ook zou kunnen afgebroken worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Oud-Turnhout
zaterdag 18 juli 2020

Tuinmuur betonplaten vervangen

Wij hebben een muur bestaande uit betonplaten en palen. Een van de betonnen panelen is er af gekomen. De muur bestaat uit 4 delen in de hoogte. Wij zouden graag dat stuk van de muur willen laten herstellen. Een van de betonpalen staat ook scheef en is ook beschadigd.


Tuinaanleg en -onderhoud Turnhout
woensdag 01 juli 2020

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Betonnen tuinafsluiting van 34m x 1.8m plaatsen. Graag betonplaten zonder structuur.


Tuinaanleg en -onderhoud Oud-Turnhout

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Turnhout

Offertes aanvragen