Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Mechelen

Beregeningsinstallatie tuin - Mechelen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Mechelen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Mechelen die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bonheiden, Boortmeerbeek, Elewijt, Heffen, Hever, Hofstade (Vl-Br), Hombeek, Leest, Muizen (Mechelen), Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Sint-Katelijne-Waver, Walem, Weerde, Zemst of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Mechelen

donderdag 07 oktober 2021

Onderhouden parktuin 1100 m2

We zoeken een tuinman (met eigen machines/grasmaaier) om grasplein te onderhouden, 3-wekelijks of volgens afspraak. Betreft een privatieve parktuin (1100m²), die gemeenschappelijk wordt gebruikt door onszelf en nog een paar andere woningen.


Tuinaanleg en -onderhoud Muizen (Mechelen)
dinsdag 28 september 2021

Tuin heraanleggen inclusief voortuin/ oprit

Ik zou graag mijn tuin laten heraanleggen. De tuin is ongeveer 30x20m Die zou helemaal onderhanden gepakt moeten worden. + De voortuin, die ligt een beetje in een L 3,5x3m


Tuinaanleg en -onderhoud Hever
donderdag 09 september 2021

Tuinomheining plaatsen: betonnen palen met hout

We willen een schutting plaatsen. Betonnen palen met daartussen een houten paneel en vanonder een betonnen plaat. Het gaat over 3 plaatsen in onze tuin. 1x een lengte van ongeveer 13 meter, en dan op 2 plaatsen een lengte van 7 meter. De ondergrond is gewoon grond


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Katelijne-Waver
maandag 16 augustus 2021

PVC of composiet tuinafsluiting plaatsen

Vakman voor plaatsen van een composiet tuinomheining of een kunststof omheining - 25 lopende meter 1 zijde, gewenste hoogte: 1,80. Er staat momenteel niets. Halfopen bebouwing.


Tuinaanleg en -onderhoud Weerde
maandag 16 augustus 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ik wens een betonnen schutting te plaatsen tussen de tuin van 2 huizen (momenteel allebei in eigendom) van iets meer dan 10lopende meter. De tuin van 1 huis zal 35cm lager liggen dan de tuin van het andere. De betonnen schutting moet dit niveauverschil opvangen. Aan de ene kant moet de schutting 180 cm hoog worden, aan de andere kant 180 +35cm. Het gaat om 2 rijhuizen, maar mits goede timing zal 1 kant machinaal toegankelijk zijn (momenteel worden bestaande constructies afgebroken).


Tuinaanleg en -onderhoud Muizen (Mechelen)
vrijdag 06 augustus 2021

Toegangspoort plaatsen

Ongeveer 3,2 meter breed en 4 meter hoog. Industriële look.


Tuinaanleg en -onderhoud Bonheiden
maandag 02 augustus 2021

Fundering voor tuinhuis leggen

Plaatsen fundering voor kunststof tuinhuis van (256, 5X331, 5X243CM) van +/- 200kg. Ik heb geen specifieke voorkeur voor klinkers of beton of andere.


Tuinaanleg en -onderhoud Hombeek
maandag 21 juni 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou een scheidingsmuurtje willen laten plaatsen tussen mij en de buren aan de voorkant van het huis. Voor een lengte van ongeveer 4m lang en 1m hoog. Ik denk aan een metaalkleur met keien als invulling. Het huis loopt een beetje af.


Tuinaanleg en -onderhoud Mechelen
maandag 07 juni 2021

Vervangen schutting door composiet RAL 5011 + deur - 25 m

Ter vervanging van een sterk verouderde schutting in houten panelen, wens ik graag een afsluiting in composiet, ral 5011 (staalblauw) Concreet: aan de oprit, dus makkelijk bereikbaar - een rechte afsluiting met 1 deurgeheel in voorzien, 2 meter hoog over een afstand van een 25-tal meter. Gezien de staat van de aanwezige omheining mag dit worden ingepland van zodra de vakman er tijd voor kan maken.


Tuinaanleg en -onderhoud Bonheiden
maandag 07 juni 2021

Metalen afsluiting plaatsen

Hekwerk in smeedijzer(eenvoudig motief)-1m 80 hoog- Lengte 5 m. Ter vervanging van een haag.


Tuinaanleg en -onderhoud Boortmeerbeek
maandag 07 juni 2021

Betonnen omheining plaatsen rondom tuin

Omheining plaatsen in onze tuin: 30 meter lengte en indien mogelijk een hoogte van 2m20. Voorkeur gaat uit naar een betonnen omheining, maar combo van betonnen plaat en houten schutting mag ook. Er staan coniferen op dit moment, die kunnen we zelf weghalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Hever
zaterdag 05 juni 2021

Houten terras in padouk of ander materiaal aanleggen

Wij zoeken iemand om een houten terras in padouk te leggen van ongeveer 10 m². Momenteel ligt er een stuk gras (zie foto). We denken aan padouk maar een ander, duurzaam voorstel is ook welkom.


Tuinaanleg en -onderhoud Mechelen
maandag 10 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een nieuwe omheining laten plaatsen: Ongeveer 25lm. Graag betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Nu staat er een omheining die weg mag, is een draad, dus die is makkelijk weg te nemen. (25lm) En de omheining zou 200cm moeten zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Elewijt
maandag 26 april 2021

Nieuwe betonnen omheining plaatsen

Oude omheining halen we weg en we willen een betonnen afsluiting in de plaats hebben. De lengte was 3m60, maar als er panelen van telkens 2 meter breed worden geplaatst, is dat ook mogelijk. Dan kunnen we een struik aan de zijkant uitgraven bijvoorbeeld. Dus lengte van +/- 4m en een hoogte van 1m80 gewenst.


Tuinaanleg en -onderhoud Mechelen
dinsdag 20 april 2021

Plaatsing blokhut

Graag willen wij de plaatsing van de blokhut Lodz 504 x 380 cm. Ook dienen er nog een betonnen ondergrond te voorzien worden. Inclusief vloer en dakgoten. Kan hier ook de afbraak van het huidige tuinhuis in meegenomen worden of dienen wij dat zelf te doen?


Tuinaanleg en -onderhoud Mechelen
maandag 12 april 2021

PVC/betonnen tuinafsluiting plaatsen

Vakman voor een omheining met een natuurlijke look en weinig onderhoud. Tuin is 25m(x2) op 6m PVC of betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Je kan langst de zijkant in de tuin, HOB.


Tuinaanleg en -onderhoud Muizen (Mechelen)
maandag 05 april 2021

Betonnen omheining plaatsen

Bedraad omheining afhalen en betonplaten, palen en eventueel tussenpanelen van beton, egaal of met structuur, of van hout / bedraad met zichtafscherming. De hoogte ervan moet 1,80 zijn en de lengte is +/- 15meter lang.


Tuinaanleg en -onderhoud Mechelen
dinsdag 30 maart 2021

Omheining plaatsen

Plaatsen van nieuwe omheining in platen( in overleg met de vakman). en de oude draden omheining verwijderen. Hoogte +/-1 meter 50 lengte 10m


Tuinaanleg en -onderhoud Mechelen
maandag 22 maart 2021

Tuinschutting plaatsen

Ik wil tussen mezelf en mijn buren een scheiding van composiete wanden plaatsen. Hiervoor viseer ik +- 9 panelen. Het gaat om een lengte van ongeveer 16,5 meter en een hoogte van ongeveer 1,80 meter. Er staan 2 panelen die moeten verwijderd worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Elewijt
donderdag 18 maart 2021

Plaatsen pergola glazen dak

Wij zoeken een plaatsingsfirma voor het plaatsen van een "Klassieke terrasoverkapping in mat wit van 3,06 x 3 meter met glazen dak" van het merk Gumax van Tuinmaximaal.be


Tuinaanleg en -onderhoud Zemst
maandag 08 maart 2021

Toegangspoort plaatsen

Graag een toegangspoort laten plaatsen van een breedte is 3m, ondergrond zijn betonklinkers op 15cm stabilisë, niks af te breken. Ik zoek een manuele budgetvriendelijke basispoort in aluminium. Liefst een schuifpoort of schuifhekken. Ik wil een hoogte van 1m40.


Tuinaanleg en -onderhoud Mechelen
zaterdag 20 februari 2021

Tuinafsluiting composietplaten en steenkorven laten plaatsen

Ik zou graag een schutting in composietplaten willen laten zetten voor een lengte van ongeveer 40m en een hoogte van +- 1m80. We zouden er steenkorven laten tussen zetten. Momenteel staat er niks. De ondergrond is gewoon gras.


Tuinaanleg en -onderhoud Elewijt
woensdag 17 februari 2021

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen: ongeveer 2 keer 50 meter, met boordsteen. (Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken)


Tuinaanleg en -onderhoud Hever
dinsdag 16 februari 2021

Draadafsluiting en houten panelen plaatsen + betonvlier aanleggen

Ik zou graag achteraan de tuin een tuinomheining willen plaatsen met houten panelen - de totaallengte die in houten panelen moet geplaatst worden is ongeveer 3-4 lopende meter. Langs de zijkant van de tuin wil ik graag een draadafsluiting plaatsen - De totaallengte die daar geplaatst moet worden is ongeveer 10 lopende meter. Alsook zou ik achteraan de tuin graag een betonnnen vloer aanleggen, de totaalopp hiervan is ongeveer 9 vierkante meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Katelijne-Waver
zondag 14 februari 2021

Vrijstaande poort plaatsen

Zwarte poort met fijne verticale latten afmeting L800cm x H150cm ingebouwde brievenbus en bel opzij een poortje met elektrisch slot B100cm x H150cm. Schuifpoort of schuifhekken + elektrisch


Tuinaanleg en -onderhoud Hofstade (Vl-Br)
woensdag 10 februari 2021

Betonnen afsluiting plaatsen

Stadstuin van iets langer dan 20 meter, waarvan we een volledige wand met betonplaten willen laten omheinen. Het gaat om één rechte lijn: 20 meter lang en 1m80 hoog. De oude omheining halen we zelf weg.


Tuinaanleg en -onderhoud Mechelen
zaterdag 23 januari 2021

Draadafsluiting plaatsen

Betreft draadtuinafsluiting met betonplaat en bovenbuis. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 52 lopende meter. De tuin is makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Hofstade (Vl-Br)
dinsdag 22 december 2020

Tuinhuis plaatsen

Ik wil graag een nieuw tuinhuis laten plaatsen. Met afhellend dakje zodat er een waterton kan aangesloten worden. Het bestaand tuinhuis zou ook afgebroken moeten worden. De afmetingen zijn 2,50 m op 2,50 m. Er is al een ondergrond voorzien met betonnen dals.


Tuinaanleg en -onderhoud Mechelen
donderdag 19 november 2020

Oude gazon verwijderen

Ik wens mijn oude gazon te laten verwijderen en gebruiksklaar te maken om er zelf graszoden op te leggen. Het betreft een oppervlakte van +- 200 m².


Tuinaanleg en -onderhoud Hombeek
maandag 26 oktober 2020

Riet verwijderen in tuin

Momenteel zijn wij aan het bouwen op een stuk grond dat vroeger braakliggend was. Bij het uitgraven van de kelder werd duidelijk dat het riet dat aanwezig is in de tuin, echt wel diep geworteld zit. Graag zouden we dit riet verwijderen voor we de tuin aanleggen. Bij het uitgraven van de kelder hebben we een deel (zwarte) grond bijgehouden, die we nadien zouden gebruiken om de grond gelijk te trekken. Nu zit er een deel riet in deze hoop en ook een deel riet onder deze grote berg aarde. Ik zou graag ook nieuwe grond laten aanvoeren.


Tuinaanleg en -onderhoud Hever

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Mechelen

Offertes aanvragen