Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Mol

Beregeningsinstallatie tuin - Mol

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Mol?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Mol die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Balen, Dessel, Leopoldsburg, Meerhout, Olmen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Mol

vrijdag 14 januari 2022

Omheining in composiet plaatsen rondom tuin

Plaatsen van 78 meter composiet tuinafsluiting rondom een hele tuin. Er is nog een klein stuk van enkele meters waar een oude betonnen omheining verwijderd moet worden. Omheining in U-vorm: 39 - 9 - 39 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
vrijdag 17 december 2021

Houten omheining plaatsen

Wij zijn op zoek naar een houten schutting, om te plaatsen tussen ons en de buren. Graag hadden wij houten panelen tussen betonnen palen. +- 50 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Balen
donderdag 09 december 2021

Toegangspoort plaatsen

Na renovatie van een werkhuis is een nieuwe poort op een nieuwe locatie vereist. Ongeveer 3x4 meter. Geautomatiseerd. Wegschuiven langs daklijn 45 graden. Elektrische bediening


Tuinaanleg en -onderhoud Dessel
woensdag 08 december 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen van 3 bamboe afsluitingen (elk van 90 x 180 cm) tegen een balustrade (op een dakterras) als wind-/privacy scherm


Tuinaanleg en -onderhoud Olmen
maandag 15 november 2021

Verstevigen grachtkant betonpanelen

Graag wil ik de gracht laten verstevigen middels betonplaten, keerwanden of dergelijke. Kan eventueel ook een afwerking in hardhout zijn. Hoogte +/- 80 cm over een afstand van +/- 49 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
zondag 14 november 2021

Tuinmuur verstevigen met betonnen keerwanden

Er dient tegen een steense tuinmuur opgetrokken uit enkele steen versteviging voorzien te worden door betonnen L-profielen van 1 meter hoogte. Dit om bouwgrond op te hogen, over een afstand van +/-45 lm. Er dient ook een waterkering (doek) tussen voorzien te worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Balen
maandag 04 oktober 2021

Toegangspoort plaatsen

Ik zou graag een draaipoort hebben Van ongeveer 3,5m breed en 180cm hoog. Een materiaal waar je nog kan doorkijken. Liefst ook elektrisch


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
vrijdag 01 oktober 2021

Laurier planten

Mijn laurierstruiken van ca. 2 mtr. zouden moeten geplant worden over een lengte van 9 mtr.


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
vrijdag 24 september 2021

Toegangspoort plaatsen

Tuinpoort plaatsen


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
maandag 20 september 2021

Onderhoud grote tuin met vijver en bomen

Onze tuin ,ca 1000m² heeft dringend een opknapbeurt nodig. Het gaat om een onderhoud en eventueel vervangen van een deel van de beplanting. Er zit ook een vijver die onderhouden moet worden


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
woensdag 15 september 2021

Houten draaipoort plaatsen

Houten, elektrische draaipoort met twee vleugels plaatsen. Er hoeft geen oude poort te worden weggehaald. Afmetingen: Net geen 4 meter breed en een hoogte van 1m80.


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
zaterdag 07 augustus 2021

Tuin nivelleren en nieuw gazon inzaaien

Heel veel last van vocht en water in de tuin, dus willen we het gazon opnieuw gaan aanleggen. Het gaat om een tuin van 4x10 meter in rechthoekige vorm. Gazon nivelleren en nieuw gazon inzaaien.


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
woensdag 04 augustus 2021

Houten tuinafsluiting op 2 verschillende plaatsen installeren

Het plaatsen van een houten afsluiting met horizontale planken van ongeveer 8 m + 4 m en +/- 2 m hoog (standaardhoogte?), met betonpalen en plint: - 4 panelen (+/- 8 m) in het verlengde van een bestaande (betonnen) garage naar voor toe - 2 panelen (+/- 4 m) evenwijdig en op +/- 1,2m van een gemeenschappelijke gracht en achter de bestaande garage


Tuinaanleg en -onderhoud Balen
maandag 02 augustus 2021

Nieuwe schutting plaatsen

Rechte schutting van ongeveer 42 meter lengte en 2 meter hoogte plaatsen. Schutting in beton. Een grondwerker zal het terrein gelijk trekken als voobereidend werk.


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
maandag 26 juli 2021

Nieuwe betonnen afsluiting plaatsen

Nieuwe omheining in beton plaatsen tussen ons en de buren. Het is zo een 50 lopende meter en de afsluiting moet 2 meter hoog zijn. Qua afwerking laat ik me graag adviseren door de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Olmen
maandag 12 juli 2021

Magnolia snoeien

Ik wil graag onze magnolia flink laten terug snoeien.


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
maandag 12 juli 2021

Steenkorven plaatsen

Afsluiting terras appartement 1ste verdieping - opvulling lava i.v.m. het gewicht of zijn keien mogelijk - Moesten andere opvullingen nog mogelijk zijn mag de vakman dit zeker laten weten. 7 lopende meter Qua hoogte 160cm


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
dinsdag 08 juni 2021

Onderhouden tuin 30 are

Ik heb een tuin van 30 are, en ben op zoek naar een goede tuinaannemer om regelmatig algemeen licht en zwaar werk uit te voeren. Momenteel staat het gras een halve meter hoog, dus dat moet dringend worden gemaaid, verder moeten de wandelpaden worden vrijgemaakt, zijn er bomen die dood zijn en die in stukken moeten worden gezaagd,...


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
maandag 17 mei 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen. 22 lopende meter + 6 lopende meter Liefst in het hout of beton, daar ben ik nog niet helemaal aan uit. Nu staat er nog iets maar dat zal al weg zijn als de nieuwe komt.


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
maandag 03 mei 2021

Toegangspoort plaatsen

Er zou een elektrische poort met twee vleugels besteld moeten worden. Deze rechthoekige poort moet volledig toe zijn en zou met kunststof binnen het aluminium kader afgewerkt moeten worden. De poort zou 3 m breed en 1,8 m hoog moeten zijn. De klant plaatst de poort zelf.


Tuinaanleg en -onderhoud Balen
maandag 03 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een tuinafsluiting plaatsen. Ik zou het in betonplaatsen willen hebben. Ik ben aan het twijfelen tussen gladde en met motief. 20 meter lang recht op recht geplaatst met een hoogte van 2 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Balen
maandag 12 april 2021

Toegangspoort en eventueel omheining plaatsen

Ik heb gemeten tussenin 2.80m en ik had graag een schuifpoort van 120 hoog zodat hij onder de onderkant venster kan rollen. Dient voor oprit tussen hof muur en huishoek. De 2m80 is met palen in en mijn auto moet er nog door kunnen. Ofwel een sluiting met poort. De soort poort zal afhangen van wat het minste plek inneemt.


Tuinaanleg en -onderhoud Balen
maandag 22 maart 2021

Beton tuinafsluiting zetten

Vakman voor een betonnen afsluiting ( tand groef systeem)met houten planken (horizontaal). Lengte: 14 meter en aansluitend in een hoek van 90graden 8 meter. Hoogte: de eerste 20 meter zijn ongeveer 180 cm hoog en 2 meter van ongeveer 150 cm hoog. Terrein is heel toegankelijk.


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
zaterdag 20 maart 2021

Achtertuin opnieuw aanleggen

Ik heb een ongelijke achtertuin en ik wil gazon aanleggen. Momenteel is dit veel zand. Graag wil ik deze opnieuw aanleggen. De oppervlakte is +- 120m².


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
maandag 22 februari 2021

Haag verwijderen + houten omheining plaatsen

Mijn haag van 12 lopende meter moet verwijderd worden. Alsook zou een betonnenomheining van 12 lopende meter verwijderd moeten worden. Eenmaal deze werken zijn uitgevoerd zou ik graag een houtenomheining willen plaatsen van 24 lopende meter. Qua houtsoort zou ik graag de opties bespreken met de vakman - De hoogte van de omheining zou 1.80m hoog zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Dessel
woensdag 27 januari 2021

Houten afsluiting plaatsen

Ik wil een houten afsluiting laten plaatsen met betonpalen. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 50 lopende meter Ik heb interesse in betonpalen met daartussen houten panelen


Tuinaanleg en -onderhoud Leopoldsburg
zaterdag 19 december 2020

Vrijstaande poort plaatsen

Ik wil graag een poort laten plaatsen. Schuifpoort of schuifhekken. Graag in metaal. + elektrisch.


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
vrijdag 04 december 2020

Draadafsluiting plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een omheining schutting zou kunnen plaatsen . Ook ben ik er nog niet uit over welke soort . • Gewoon draad of draad met doek . • Een houten schutting . • Of in beton . Zeker is wel het moet gewoon afsluiting zijn , geen fantasieën gewoon effen Neutral en budget vriendelijk . Het zou gaan over een recht stuk van 60 meter en een apart hoekstuk van 15 meter . Met een standaard hoogte 1.80à2 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
dinsdag 29 september 2020

Heraanleggen van achter gelegen stadstuintje

Ik zoek een hovenier die mijn stadstuintje van ongeveer 70m² her aan te leggen met zoveel mogelijk te recupereren materialen waaruit de tuin nu bestaat.


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
woensdag 09 september 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Het betreft een betonplaten schutting van circa 10 m en circa 18 m. Hoogte 1,80 à 2 meter. Andere kant van de tuin houten schuttingen van 45 meter en 15 meter. Hoogte 1,80 à 2 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Olmen

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Mol

Offertes aanvragen