Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Puurs-Sint-Amands

Beregeningsinstallatie tuin - Puurs-Sint-Amands

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Puurs-Sint-Amands?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Puurs-Sint-Amands die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bornem, Breendonk, Kalfort, Liezele, Lippelo, Mariekerke, Oppuurs, Puurs, Ruisbroek (Antwerpen), Sint-Amands of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Puurs-Sint-Amands

donderdag 18 november 2021

Afsluiten tuinperceel - steenkorven of composiet

Graag willen we een afsluiting met de buur laten plaatsen in de achtertuin. Ongeveer een 11-tal lopende meter, met hoogte +/- 2 meter. Gesloten bebouwing - tuin is bereikbaar via persoonsdeur langs de garage. We vinden zowel composiet als steenkorven mooi en willen graag de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden overlopen met een vakman hiervoor.


Tuinaanleg en -onderhoud Bornem
maandag 01 november 2021

Tuinhuis plaatsen (Lara 445 x 295)

Het plaatsen van het Makro tuinhuis Lara 445 x 295 met bijpassende dakgoten. Inclusief betonnen ondergrond.


Tuinaanleg en -onderhoud Puurs
donderdag 28 oktober 2021

Plaatsen van draadafsluiting

Wij hebben reeds materiaal beschikbaar (robinia palen en gegalvaniseerde schapendraad) en willen graag ca.330m omheining laten plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Lippelo
zondag 24 oktober 2021

Aluminium schuifpoort plaatsen met extra doorgang

Gewenst schuifpoort voor een oprit met dubbele garage. De te overbruggen breedte is momenteel 7 meter. Misschien is het voordeliger in combinatie met een kleine deur. Oprit helt licht af dus een schuifpoort lijkt me ideaal, verankering vrijstaand. Voorkeur aluminium, hout mag eventueel ook. Sowieso voorkeur voor geautomatiseerde poort.


Tuinaanleg en -onderhoud Puurs
woensdag 20 oktober 2021

Houten tuinafsluiting et poort plaatsen

2 kleine poortjes + 1 grote poort van +/- 30 m + +/- 52 m omheining in kastanje te plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Bornem
donderdag 30 september 2021

Onderhouden van tuin

Ik zou rozen willen laten planten in mijn tuin. Plus eventueel uitdoen enkele hortensia’s. En een algemeen onderhoud van de tuin. Het zou gaan over een 50m²


Tuinaanleg en -onderhoud Puurs
dinsdag 06 juli 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag de tuin ommuren langs 2 kanten. Langs de een kant is dat 16 lopende meter De andere kant is een 5 tal lopende meter Graag hadden wij betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)


Tuinaanleg en -onderhoud Oppuurs
maandag 21 juni 2021

PVC tuinafsluiting plaatsen

Ik wil graag de bestaande afsluiting (draadafsluiting + klimop) verwijderen en kunststofomheining plaatsen zo dicht mogelijk tegen draadafsluiting met de buur. Het gaat om een lengte van 30m en een hoogte van 2m of 1m80.


Tuinaanleg en -onderhoud Bornem
maandag 31 mei 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij zouden graag een poort laten plaatsen Draaipoort van ongeveer 3 meter breed + dubbele vleugel + elektrisch + Liefst in hout met RVS/metalen/Inox poten, gebogen bovenkant Wordt een muurtje omheen gemetst


Tuinaanleg en -onderhoud Oppuurs
dinsdag 27 april 2021

Tuinafsluiting in composiet plaatsen

Ik wil graag een tuinafsluiting in composiet met betonplaat onderaan. De houten afsluiting dient ook verwijderd te worden, waarvan de palen in beton zitten. Dit alles over een afstand van ongeveer 24 meter (13 panelen) en ik zou graag een hoogte willen van 1m80.


Tuinaanleg en -onderhoud Bornem
maandag 12 april 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor een 50tal lopende meter - U-vorm. Er staat momenteel een haag die verwijderd moet worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Oppuurs
maandag 29 maart 2021

Steenkorven met keien plaatsen

Steenkorven plaatsen over een lengte van 9 meter. Indien mogelijk 60 centimeter hoog een breedte van 25 centimeter. Qua opvulling had ik liefst bruine of grijze keien gehad. Er moet geen oude omheining worden verwijderd.


Tuinaanleg en -onderhoud Bornem
dinsdag 19 januari 2021

Betonnen afsluiting plaatsen

Het gaat om een klein project van in totaal 10 lopende meter. Met een hoogte van 1,20cm ongeveer. Ik heb interesse in betonplaten zonder structuur (egale betonlook)


Tuinaanleg en -onderhoud Bornem
zondag 06 december 2020

Houten afsluiting plaatsen

Mijn buren en ik zijn met een nieuwbouw project bezig en hadden graag enkele offertes gehad voor onze tuin afscheiding en de achterkant van mijn tuin waar een poort in moet komen. De tuin is ± 15.5 meter diep en 7m breed. Graag hadden we een afsluiting met geïmpregneerde grenen panelen en ofwel antraciet aluminium of antraciet betonnen palen.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Amands
zondag 15 november 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik had graag een omheining laten plaatsen 30 lopende meter op grens met buur, makkelijk bereikbaar. Liefst betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)


Tuinaanleg en -onderhoud Bornem
zondag 08 november 2020

Draadafsluiting zetten

Wij hadden een haag voor ons hek in de tuin staan. We hebben de haag net laten verwijderen en willen daarom een groen doek of bamboe afsluiting voor het hek laten plaatsen. Het gaat over ± 30 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Puurs
maandag 14 september 2020

Plaatsen Tuinhuis Modern

We zouden graag het plaatsen van het tuinhuis modern 505 x 385 cm + extensie 400 cm met stalen dak geïsoleerd. Beton zal reeds gegoten zijn, dus enkel plaatsing van tuinhuis op beton.


Tuinaanleg en -onderhoud Puurs
maandag 07 september 2020

Tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen van draadafsluiting met buizen bovenaan en onderaan betonplaat, lengte ongeveer 29,5m. Niveau vooraan-achteraan verschilt +/- 30 cm Optie: doek voor volledige afsluiting De afsluiting die er nu staat gaat al weg zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Lippelo
maandag 07 september 2020

Schanskorf plaatsen

Ik wil om mijn zijtuin af te sluiten een schanskorf plaatsen van 1,80 m hoogte en 1,70 m breed zwart en zwarte stenen erin. Padje is 1,2 meter, ernaast is er een poortje en dan zou de schanskorf moeten komen.


Tuinaanleg en -onderhoud Breendonk
dinsdag 04 augustus 2020

Herstellen gazon met droge plekken

Mijn recent aangelegde gazon (vorig jaar nieuwe matten) vertoont opnieuw kale en droge plekken doorheen het gazon. Kreeg kalk en meststoffen in het voorjaar, maar dat hielp dus niet. Ik ben op zoek naar goeie manieren om dit op te lossen.


Tuinaanleg en -onderhoud Puurs
dinsdag 04 augustus 2020

Nieuwe tuinafsluiting zetten

Oude draad weg nemen en nieuwe afsluiting plaatsen. Draadomheining of in hout / beton. 25 meter in één rechte lijn tussen twee huizen. Hoogte graag 1,50 trapsgewijs naar boven.


Tuinaanleg en -onderhoud Bornem
vrijdag 10 juli 2020

Draadafsluiting plaatsen

Betonplaten plaatsen + 64 meter draadafsluiting van 180 cm hoog moet geplaatst worden, graag zou ik dit met de vakman bespreken.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Amands
vrijdag 10 juli 2020

Houten afsluiting plaatsen

Het zou gaan over een nieuwbouwproject, waarvan de omheining + liefst ook elektrische draaipoort, eind van dit jaar geplaatst zou worden. De hoogte mag standaard 1m80 gaan, de lengte gaat rond de 80m zijn. Dit is voor een volledige afsluiting. Graag ook een houten poortje aan de achterzijde. Qua houtsoort zou ik opteren voor hardhout/tropisch hout.


Tuinaanleg en -onderhoud Puurs
zondag 24 mei 2020

Plaatsing tuinhuis

Tuinhuis Cube van 4m x 3.2m plaatsen. Extensie van 4m plaatsen. Betonnen ondergrond van 8m x 5m is reeds voorzien. Is reeds besteld. + impregneren


Tuinaanleg en -onderhoud Puurs
woensdag 20 mei 2020

Dubbelwandige betonafsluiting plaatsen

Plaatsing dubbelwandige betonafsluiting moderne look en gecoat in RAL kleur. Lengte ongeveer 14 meter. Hoogte moet wel 2 meter zijn. Ook eventueel verwijderen van bestaande haag (leylandi).


Tuinaanleg en -onderhoud Bornem
maandag 11 mei 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een stuk betonnen afsluiting van 2.4m x 1.8m die haaks komt te staan met de huidige betonnen afsluiting.


Tuinaanleg en -onderhoud Bornem
vrijdag 08 mei 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Sierbetonnen tuinafsluiting van 24m x 2.4m plaatsen. Langs 1 zijde.


Tuinaanleg en -onderhoud Bornem
zondag 12 april 2020

Coniferenhaag vervangen door een tuinwand in thermowood

Ik wil een oude coniferenhaag van 30 meter laten verwijderen en in de plaats een tuinwand in thermowood laten plaatsen. Recht stuk van ongeveer 30m + 5m afsluiting in breedte in zijtuin richting huis.


Tuinaanleg en -onderhoud Bornem
donderdag 02 april 2020

Herstellen betonnen afsluiting

Het gaat hier om betonnen palen die stuk gereden zijn , de draad is scheef getrokken en mijn haag is daar ook ingegroeid. Bij deze zal heel dat stuk opnieuw moeten worden aangezet omdat die betonplaten van het begin moeten vertrekken en niet midden in kan hersteld worden. Ook de beukhaag is overal ingegroeid en daardoor moet heel de haag uitgedaan worden en achteraf opnieuw aangeplant worden. Het gaat over 15 tot 20 lopende meter. De draadomheining was 1,50 meter hoog. De haag is ondertussen al een heel stuk hoger.


Tuinaanleg en -onderhoud Ruisbroek (Antwerpen)
woensdag 19 februari 2020

Betonschutting plaatsen

Betonschutting plaatsen van 25m x 2m met houtnerf relief. Huidige schutting zijn 25j oude coniferen die worden afgezaagd.


Tuinaanleg en -onderhoud Puurs

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Puurs-Sint-Amands

Offertes aanvragen