Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Tessenderlo

Beregeningsinstallatie tuin - Tessenderlo

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Tessenderlo?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Tessenderlo die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beringen, Beverlo, Eindhout, Ham, Koersel, Oostham, Paal of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Tessenderlo

donderdag 06 januari 2022

Onderhouden tuin

Enkel onderhoud van perken en 2maal jaarlijks vormsnoei buxus en taxus. enkele buxussen en hagen + ander snoeiwerk.


Tuinaanleg en -onderhoud Koersel
maandag 03 januari 2022

Plaatsen van beton tuinafsluiting

Plaatsing nieuwe tuin afsluiting in betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...). Hoogte 1.80m lengte 50m rondom tuinafsluiting. Tuin is makkelijk te bereiken.


Tuinaanleg en -onderhoud Beverlo
zaterdag 25 december 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een betonnen afsluiting laten plaatsen Ongeveer 30/40 meter 180/200cm qua hoogte Nu staat er ook een betonnen omheining die weg zou moeten.


Tuinaanleg en -onderhoud Beverlo
vrijdag 29 oktober 2021

Toegangspoort plaatsen

We zijn op zoek naar een elektrische poort voor tussen het huis en de omheining. Dat is ongeveer een 4 meter Liefst een draaipoort met 2 vleugels


Tuinaanleg en -onderhoud Beverlo
maandag 20 september 2021

Afschermen tuin met beton- of houtpanelen

We willen graag een afsluiting plaatsen tussen 2 halfopen bebouwingen. De locatie is vrij toegankelijk, er zijn geen voorafgaande werken nodig. Afstand is ongeveer 25 m . We zijn nog de mogelijkheden aan het bekijken tussen betonnen of houten schuttingen. Aan onze zijde zouden we overwegen een haag voor de panelen te plaatsen dus (in geval van beton) mogen het éénzijdig egale panelen zijn. De buren overwegen om een print of reliëf te kiezen aan hun zijde.


Tuinaanleg en -onderhoud Ham
zaterdag 04 september 2021

Bamboe met wortel verwijderen

Bamboe (oude) met wortel over een oppervlakte van circa 20m² verwijderen uit de tuin. De doorgang naar de tuin is gelimiteerd op een breedte van ongeveer 1 meter. Indien nodig is er een bredere doorgang beschikbaar als dit geen schade aan de rest van de tuin veroorzaakt.


Tuinaanleg en -onderhoud Paal
woensdag 01 september 2021

Toegangspoort plaatsen

Ik wil een nieuwe houten vleugelpoort plaatsen van 5m70 breed en 1m80 hoog plaatsen met een deurtje aan. Deze mag manueel zijn en moet in een dennengroene kleur zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Paal
maandag 09 augustus 2021

Betonnen omheining plaatsen in rechte lijn

Betonnen tuinafsluiting plaatsen in rechte lijn over een afstand van 18 meter en een hoogte van 2 m. Er staat nu een draadomheining maar die halen we zelf weg of die mag blijven staan


Tuinaanleg en -onderhoud Paal
zaterdag 07 augustus 2021

Plaatsen houten schutsels met dubbele onderplaat

Plaatsen houten schutsels tussen betonpalen. Om het hoogteverschil naar de buren toe weg te werken, dien er onderaan 2 betonplaten voorzien te worden, waarvan de onderste versterkt moet zijn. Betreft een 22 lm


Tuinaanleg en -onderhoud Paal
donderdag 05 augustus 2021

Hagen snoeien

Ik wil mijn hagen laten snoeien. Het gaat om een lengte van ongeveer 10m, een hoogte van 1m en een breedte van 50cm.


Tuinaanleg en -onderhoud Beverlo
woensdag 14 juli 2021

Onderhouden van tuin

Snoeien van leielindes, taxushaag en beukenhaag.


Tuinaanleg en -onderhoud Beverlo
dinsdag 29 juni 2021

Toegangspoort plaatsen

Ik zou graag een toegangspoort laten plaatsen. Liefst een draaipoort met 1 vleugel Ik zou het graag elektrisch willen Is 2m90 tussen. Tussen de scheiding en de muur. Qua materiaal liefst aluminium


Tuinaanleg en -onderhoud Paal
maandag 21 juni 2021

hekwerk plaatsen wit - composiet of alternatief

Graag een wit hekwerk van ongeveer 1m hoogte te plaatsen om op de scheidingslijn tussen mij en de buren te zetten... aan weerszijden - 2 x 8 meter lang. Ik zie graag een houten uitvoering, maar dat is niet onderhoudsvriendelijk, dus graag een alternatief, niet plastic-ogend.


Tuinaanleg en -onderhoud Ham
woensdag 16 juni 2021

Aanleggen kunstgrasmatten 20 m²

Graag laten we kunstgras-matten leggen, oppervlakte van +/- 20 m². Nodige grondvoorbereidingswerken moeten vanzelfsprekend ook worden besproken.


Tuinaanleg en -onderhoud Tessenderlo
maandag 07 juni 2021

Vervangen PVC tuinafsluiting 25 m

Wij zouden graag onze huidige schutting langs één zijde verwijderen en een nieuwe plaatsen: 1.8 hoog 25m Geen poort Geen bochten


Tuinaanleg en -onderhoud Beringen
maandag 17 mei 2021

Plaatsing houten omheining

Er zou een omheining geplaatst moeten worden van 60 m lang en 1,80 m hoog. De omheining zou moeten bestaan uit betonnen palen met daartussen houten panelen of planken.


Tuinaanleg en -onderhoud Koersel
maandag 17 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Wij zouden graag steenkorven laten plaatsen. lengte 18 meter hoogte vanaf grond 1m80 steenkorf in zwarte kleur afscheiding met achterburen en komt tussen draadafsluiting aan zijkant van perceel Wij hebben 2 verschillende achterburen en die hebben 2 verschillende afsluiting. . De achterburen liggen lager dan onze tuin en daardoor is het belangrijk dat de korf stevig en breed genoeg is, zodanig dat deze niet inzakt naar de buren.


Tuinaanleg en -onderhoud Paal
maandag 26 april 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een omheining willen plaatsen uit het materiaal beton. 2m aan 80cm hoog, 2m aan 1m60 hoog en 16m aan 2m40 hoog. Aan 1 kant structuur.


Tuinaanleg en -onderhoud Beverlo
maandag 05 april 2021

Steenkorven vervangen

Wij zouden onze steenkorven moeten laten herstellen of vervangen. LxHxB korf 1) 85 cm x 55 cm x 32 cm korf 2) 1,22 M x 55 cm x 32 cm 2 bakken in een L. Er is een heel stuk van die bak vervormd. De stenen die erin zaten zijn ook helemaal kapot.


Tuinaanleg en -onderhoud Koersel
maandag 29 maart 2021

Beton tuinafsluiting zetten

Nieuwbouw 37 meter zijkant + 20 meter voorkant.


Tuinaanleg en -onderhoud Beringen
maandag 22 maart 2021

Toegangspoort plaatsen in hout

Een houten draaipoort met 2 vleugels. In een boog en in het midden het hoogste punt. De breedte ervan is 2 m 90 en het hoogste punt 1m80.


Tuinaanleg en -onderhoud Koersel
woensdag 17 februari 2021

Vrijstaande poort plaatsen

2 palen, in padouk, massief 1 schuifpoort in padouk Afmeting poort: ± 6,00 m breed op 1,90 m hoog. Brede planken bevestigd op het frame (model zonder kader rond de planken), met volledig gesloten verticale beplanking aan de voorzijde, Metalen frame aan de achterzijde ingepakt met hout zodat er geen metaal meer zichtbaar is + automatisatie en plaatsing.


Tuinaanleg en -onderhoud Koersel
donderdag 04 februari 2021

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting 12 lopende meter tegen inkijk en lawaaioverlast van buren. - metaalkleur (verzinkt roestvrij metaal) - breuksteen (voor de steenkorf).


Tuinaanleg en -onderhoud Paal
donderdag 28 januari 2021

Lounge tuinhuis 385x385 plaatsen

Ik zou willen vragen hoeveel het me kost als ik dit tuinhuis laat plaatsen (Lounge tuinhuis 385x385), ter info heb alles al laten behandelen met primer voor tegen vocht. De ondergrond is alreeds voorzien met klinkers, enkel het plaatsen moet gebeuren.


Tuinaanleg en -onderhoud Beverlo
woensdag 25 november 2020

Bouwterrrein vrij maken

Ik zoek iemand die een bouwterrein (+- 15 are) kan vrijmaken en verwijderen van begroeing en daarna gelijk maken. Bouwterrein is deels begroeid met bomen. Dit zou dus bouwklaar gemaakt moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Paal
donderdag 19 november 2020

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut cottage bestaande uit 6 delen van 2.95 op 3.85 laten plaatsen op mijn terrein . Er moet nog beton worden voorzien alsook alle leidingen en afvoeren.


Tuinaanleg en -onderhoud Tessenderlo
woensdag 18 november 2020

Vernieuwen van gazon

Ik zoek een tuinaanemer om mijn gazon volledig opnieuw te laten aanleggen dit gaat over ongeveer 160 vierkante meter met graszoden.


Tuinaanleg en -onderhoud Koersel
dinsdag 17 november 2020

Draadafsluiting plaatsen

Ik had graag een draadafsluiting met bovenbuis in zwart en onderkant beton gehad. Liefst met een verticale draad en dicht geweven met lamellen. Het betreft een scheiding tussen 2 huizen. De afstand is ongeveer 17 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Beringen
zondag 08 november 2020

Tuinafsluiting plaatsen

Afsluiting draad tussen woning en padje gemeente. De afstand is 15 lm bij voorkeur zwarte draad OF kastanjehekwerk.


Tuinaanleg en -onderhoud Tessenderlo
zaterdag 31 oktober 2020

Tuin aanleggen

Nieuwbouw september 2021 : Tuinscherm 30meter met 1 deur. (kunststof of aluminium) Wij zouden ook graag een tuinhuis laten plaatsen met plat dak + oversteek in tot. 25/30m² - liefst in natuurhout & duurzaam Betonplaat moet ook nog aangelegd worden. Tuin aanleggen + terras aanleggen + carport + overkapping


Tuinaanleg en -onderhoud Koersel

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Tessenderlo

Offertes aanvragen