Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Boom

Beregeningsinstallatie tuin - Boom

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Boom?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Boom die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Niel, Reet, Rumst, Schelle, Terhagen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Boom

woensdag 08 juni 2022

Graven van putten en sleuf

Ik zoek een vakman voor het graven van 2 putten van 1mx1mx1m en een sleuf van 6m lengte en 70 cm diepte .


Tuinaanleg en -onderhoud Rumst
donderdag 19 mei 2022

Tuinafsluiting plaatsen

We willen zowel links als rechts van onze huis een omheining plaatsen om de zijtuinen af te sluiten. Het linkse stuk (+-3,85m) mag volledig afgesloten worden, in het rechtse deel (+-3,15m) moet een afsluitbare tuinpoort komen die zeker breed genoeg moet zijn om met een fietskar door te kunnen. Onze voorkeur gaat uit naar een omheining in wpc maar een omheining met vaste draadpanelen kan ook in aanmerking komen.


Tuinaanleg en -onderhoud Boom
zondag 24 april 2022

Gleufpalen vernieuwen en onderaan betonnen plaat zetten

We hebben een aantal jaren geleden onze tuinafsluiting zelf met de buren geplaatst. Deze is niet zo stevig gezet dus we zien dat er nu al heel wat is verschoven en scheef getrokken. We werkten hiervoor met houten gleufpalen en blokhutplanken. We zijn nu op zoek naar iemand die nieuwe houten gleufpalen wil zetten en onderaan een antraciet betonnen plaat. De groef van de gleufpaal moet dus wel redelijk breed zijn aangezien de betonnen plaat erin moet kunnen. In totaal zijn het 7 palen die vervangen moeten worden. Voor het plaatsen van de betonnen platen zal u moeten kijken wat haalbaar is voor het stuk waar ons terras en dat van onze buur ligt. Het vullen van de afsluiting met blokhutplanken doen we zelf. Ook het verwijderen van de huidige afsluiting doen we zelf zodat u direct kan starten.


Tuinaanleg en -onderhoud Schelle
donderdag 07 april 2022

Houten terras.

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een terras in tropisch hardhout. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50m².


Tuinaanleg en -onderhoud Rumst
zondag 20 maart 2022

Plaatsen van terras in composiet

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een terras in composiet. De afmetingen zijn ongeveer 5,4m op 4,5m(naar het einde toe is het 4,8m)


Tuinaanleg en -onderhoud Schelle
zaterdag 19 maart 2022

Dode stammen verwijderen.

Ik ben op zoek naar een vakman voor het frezen van een boomstronk. De omgevallen boom is al afgesneden. Nu moeten er 2 dode stammen van ongeveer 100cm verwijderd worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Rumst

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Boom

Offertes aanvragen