Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Boom

Beregeningsinstallatie tuin - Boom

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Boom?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Boom die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Niel, Reet, Rumst, Schelle, Terhagen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Boom

vrijdag 07 januari 2022

plaatsen van houten tuinafsluiting

14m lang geen hoeken. tuinschermen of plankenwand in bamboe.


Tuinaanleg en -onderhoud Schelle
maandag 03 januari 2022

Gras zaaien, wandelpad aanleggen, terras uitbreiden en struiken verwijderen

Verschillende werken in de tuin. Paar struiken die weggehaald moeten worden en nieuw stuk gras dat we willen aanleggen (geen kunstgras). Oppervlakte valt nog op te meten. Langs de zijkant van het huis willen we een wandelpas aanleggen met tegels. Graag voorstellen ivm soort tegels. Tegen de zomer volgt de 2e fase van de werken: terras aanleggen/ bijbouwen. We mogen uitbreiden over een diepte van 4 meter, ofwel het volledige terras heraanleggen.


Tuinaanleg en -onderhoud Schelle
woensdag 29 december 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag zwarte dikke doeken aan mijn omheining laten plaatsen zodat er geen inkijk meer mogelijk is en eventueel een stukje haag. Tussen 10 - 50 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Niel
woensdag 08 december 2021

Toegangspoort plaatsen

Op zoek naar een elektrische schuifpoort met afmetingen van 1,25m hoog en 3,2 m breed.


Tuinaanleg en -onderhoud Rumst
donderdag 28 oktober 2021

PVC tuinafsluiting plaatsen

Het gaat over een gedeelde afsluiting met een buur. Vandaag staat er een houten afsluiting van 11x 180cm. Deze is ooit zelf geplaatst geweest door de buurman. Deze staat op een betonnen ondergrond weliswaar niet over de hele lengte waterpas en met niveau verschil.


Tuinaanleg en -onderhoud Rumst
maandag 11 oktober 2021

Blokhut plaatsen van Makro inclusief fundering

Wij zouden graag onze blokhut laten plaatsen, inclusief fundering. Het gaat om een Makro-blokhut van 3,5x4m met dakgoten ook te monteren.


Tuinaanleg en -onderhoud Boom
dinsdag 03 augustus 2021

Composieten afsluiting plaatsen in rechte lijn

Omheining in lichtgrijze composiet plaatsen in mijn tuin. Het gaat om een omheining in rechte lijn: 15 meter en een hoogte van 1m80 en 1m60 op andere plek. Geen oude omheining om uit te breken, enkel een seringplant die ik graag zou behouden op het einde van de tuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Schelle
maandag 26 juli 2021

Betonschutting plaatsen voor halfopen bebouwing

Huidige draad omheining moet verwijderd worden en vervangen door volledige omheining in beton platen met motief. De tuin is ongeveer 10 meter lang en 6 meter breed. Zowel achterkant als zijkant moet er een omheining komen.


Tuinaanleg en -onderhoud Boom
donderdag 22 juli 2021

Tuinschutting plaatsen

Houten schutting van 21 lopende meters met horizontale thermowood planken (tand en groef) met betonplaten en betonpalen antraciet. Daarnaast is er ook nog 1 poort nodig zodat we langs achter via de schutting de tuin kunnen betreden. Deze dient 100x200 cm te zijn incl. beslag. De hoogte van de schutting zou dus overal op 200cm komen met uitzondering van de eerste 4 lopende meters waarbij de schutting rond de 240cm hoog zou moeten zijn. Het terras is daar hoger gelegen. De schutting loopt in U-vorm en heeft dus ook 2 hoeken nodig.


Tuinaanleg en -onderhoud Rumst
maandag 21 juni 2021

Vervangen omheining - betonplaten

Als afscheiding met de buurman, staat er momenteel een oud houten hekwerk. Ik vermoed wel dat de palen in de aarde zijn vast gegoten met beton. Deze omheining zou verwijderd moeten worden en dan vervangen worden door een nieuwe afsluiting van betonpanelen. Dit mag een voorstel zijn met een reliëf of print. Via de achteringang is de tuin relatief makkelijk toegankelijk. De afstand is ongeveer 70 m


Tuinaanleg en -onderhoud Boom
zaterdag 01 mei 2021

Graszoden verwijderen

Ik zoek iemand voor graszoden te verwijderen en af te voeren. En uitvlakken van tuin. +- 44m²


Tuinaanleg en -onderhoud Schelle
maandag 12 april 2021

Plaatsen afsluiting betonpanelen

Plaatsen van een afsluiting in betonpanelen (graag egale look) over een lengte van een 11-tal meter. Betreft een voorstel dat door de gemeente goedgekeurd dient te worden, gezien zij eigenaar zijn van het terrein naast ons. Wij zijn zelf dus ook afhankelijk van hùn goedkeuring, maar wensen dit (na akkoord) zo snel mogelijk te laten uitvoeren aangezien we hondjes hebben en zij nu niet vrij kunnen rondlopen in de tuin. De huidige houten beschutting is niet echt in optimale staat en zal makkelijk verwijderd kunnen worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Boom
vrijdag 09 april 2021

Aanpassen voortuintje 16 m² naar onderhoudsvriendelijk alternatief

De voortuin is momenteel niet onderhouden en de bestaande beplanting/begroeiing dient te worden verwijderd. Ik zou graag een onderhoudsvrije oplossing willen: heraanleggen voortuin, met bloembakken (beplant) in stapelblokken (betonlook) en kiezel.


Tuinaanleg en -onderhoud Niel
maandag 08 maart 2021

Toegangspoort plaatsen

Een stevige automatische schuifpoort van staal. Ik weet er nog niet helemaal aan uit. Dit wil ik bespreken met de vakman. Het is een poort van 8m op 1m80.


Tuinaanleg en -onderhoud Boom
donderdag 11 februari 2021

kunststof afsluiting zetten

Een kunststof afsluiting laten plaatsen. lopende meter = 50m


Tuinaanleg en -onderhoud Rumst
woensdag 13 januari 2021

Plaatsen tuinpoort ( schuifpoort ) en scherm

Plaatsen elektrisch aangedreven schuifpoort in hout, deze poort is 3*2meter. Alsook zou er een bijhorende tuinafsluiting geplaatst moeten worden. Dit zou hetzelfde materiaal/stijl moeten zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Boom
vrijdag 01 januari 2021

Tuinhuis Luna plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis luna van 295x295 extensies 200cm laten plaatsen. De betonnen ondergrond moet ook voorzien worden. De tuin is makkelijk te bereiken.


Tuinaanleg en -onderhoud Schelle
dinsdag 15 december 2020

Outdoor living domeo 418 x 322 plaatsen

Het plaatsen van een blokhut outdoor living domeo 418 x 322 te plaatsen op mijn dakterras op de 2 de verdieping. Er is een goederenlift aanwezig om alles naar boven te brengen. Er moet geen ondergrond voorzien worden voor de blokhut.


Tuinaanleg en -onderhoud Terhagen
vrijdag 13 november 2020

Houten afsluiting plaatsen

Er moet een tuinomheining van 70m² (30m² perceelgrens buren & 10m² perceelgrens achterkant) hierin zouden we graag betonboordsteen met zwart aluminium frame met houten panelen laten plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Niel
vrijdag 23 oktober 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Achteraan een uitsprong van 1,5m op 3m met poortje naast de vijver die een lengte heeft van 6m² betonplaten en de rest houten planken de rest 1plaat en de rest houten planken. 20/25 lopende meter moet er geplaatst worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Schelle
donderdag 10 september 2020

Tuinschutting plaatsen

Graag zou ik schutting willen plaatsen aan de 2 zijdes van mijn tuin 25 en 30 meters. Met betonpalen en betonplaat van onder hoogte 180 cm en daartussen hout van goede dikte ongeveer 2,5cm.


Tuinaanleg en -onderhoud Schelle
woensdag 09 september 2020

Houten afsluiting plaatsen en verwijderen coniferenhaag

Verwijderen van coniferenhaag van 10 lopende meter en 2,5 meter hoog. In de plaats daarvan dient een houten schutting te komen. Dit met ijzeren palen en een betonnen boord onderaan. De hoogte van de schutting moet 2,20 meter zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Boom
vrijdag 24 juli 2020

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting U-vorm: links 20 , achteraan 6, rechts 20. Hoogte 1,80 of 2 meter. Composiet of beton.


Tuinaanleg en -onderhoud Schelle
vrijdag 17 juli 2020

Haag uitgraven

Haag van ong. 30m lang, min. 1m breed 3en min. 2m hoog verwijderen met wortels. Coniferenhaag.


Tuinaanleg en -onderhoud Schelle
donderdag 16 juli 2020

Kunststof tuinafsluiting plaatsen

Kunststof tuinafsluiting van ong. 20m met betonnen onderplaat en palen. Graag antraciet kleur. Oude afsluiting moet weggehaald worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Rumst
dinsdag 16 juni 2020

Houten afsluiting te plaatsen

Laurierhaag verwijderen en vervangen door tuinafsluiting. Nieuwe afsluiting in vorm van tuinschermen of plankenwand in thermowood.


Tuinaanleg en -onderhoud Niel
maandag 15 juni 2020

Tuinafscheiding plaatsen

Ik wil graag een prijs voor het plaatsen van een tuinafscheiding, met hardhouten planken. 2m hoog, 17m lang, waarvan 13m tussen 2 tuinen en 4m in een hoek die dwars in de tuin loopt. De eerste 2 a 3m loopt over steen, de rest over gras. Het is enkel de zijde langs mijn tuin die bekleed moet worden, en dus niet de 2 zijden.


Tuinaanleg en -onderhoud Niel
maandag 08 juni 2020

Houten tuinscherm plaatsen

Houten tuinafsluiting van 5.6m x 1.8m plaatsen. Vorige is omgevallen door verrotte palen. Graag kwaliteit, want vorige is na 6j al kapot. Geen vuren in het hout gewoon effen planken.


Tuinaanleg en -onderhoud Boom
woensdag 03 juni 2020

Afsluiting plaatsen

Ik zou een omheining willen aan de straatkant van ongeveer 20m, qua hoogte had ik min 1,8m in gedachte. Met een afgesloten tuinpoort van 1,8m hoog en breed. Ik overweeg eventueel betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken.


Tuinaanleg en -onderhoud Rumst
dinsdag 02 juni 2020

Verwijderen coniferen

Ik heb 32 meter coniferen die verwijderd moeten worden. Ze grensen aan de tuin van de buren.


Tuinaanleg en -onderhoud Schelle

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Boom

Offertes aanvragen