Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Lommel

Beregeningsinstallatie tuin - Lommel

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Lommel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Lommel die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Achel, Hamont-Achel, Neerpelt, Overpelt, Sint-Huibrechts-Lille of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Lommel

woensdag 24 november 2021

Beton tuinafsluiting zetten

24m betonschutting van plus/minus 2.30m hoog


Tuinaanleg en -onderhoud Achel
zaterdag 23 oktober 2021

Grasmatten aanleggen en tuin voorbereiden

Gazon aanleggen in onze tuin wat momenteel braakliggend terrein is. Voorkeur voor grasmatten, leggen over een oppervlakte van 100 m². Vorm is niet rechthoekig: er staan bloembakken centraal in de tuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Lommel
woensdag 29 september 2021

Tuin regelmatig onderhouden

Graag een hovenier voor het regelmatig onderhoud van een tuin (oppervlakte is +/- 10mx10m - zonder terras) Werkzaamheden: snoeien hagen, gras afrijden, onkruid wieden, planten snoeien, bloempotten onderhouden. Rondom de tuin staan hagen en struiken, er is ook een grote treurwilg aanwezig, verder algemeen onderhoud - gras maaien en onkruid verwijderen


Tuinaanleg en -onderhoud Overpelt
maandag 27 september 2021

Renovatie van tuin: grote tuin volledig heraanleggen

Rondom mijn huis dient de tuin worden aangelegd en is een renovatieproject uit te voeren. Oppervlakte van de tuin bedraagt ongeveer een 650/700m²


Tuinaanleg en -onderhoud Lommel
vrijdag 17 september 2021

Tuin ophogen en inzaaien

Graag de tuin ( +/- 4 are) ophogen, zodat deze op een gelijk niveau komt te liggen met die van de buren ( +/- 25 cm hoogteverschil). Perceel in te zaaien met gras. De tuin is makkelijk bereikbaar langs de zijkant van de woning.


Tuinaanleg en -onderhoud Lommel
maandag 16 augustus 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag langs de straat kant een betonnen schutting laten plaatsen. Ongeveer een 30 lopende meter met 1 hoek Nu staat er nog een houten afsluiting De ondergrond is gewoon zand.


Tuinaanleg en -onderhoud Overpelt
maandag 26 juli 2021

Draadafsluiting plaatsen

Achtertuin heeft aan één zijde een haag. Hierachter zouden we een draadafsluiting willen laten plaatsen waar onze puppy/hond niet door kan. Tijdelijk is dit aan de stammen dichtgemaakt met een kippendraad. Er ligt namelijk een maisveld naast (met konijntjes ed, dus het zou wel eens aanleiding kunnen gegeven. Er zou voldoende ruimte zijn voor plaatsing, desnoods dunnen we de haag nog wat uit, ze staat momenteel vrij breed). Dit is een afstand van 50-tal meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Neerpelt
maandag 07 juni 2021

Leveren en plaatsen omheining betonpanelen 20m

Als scheiding tussen mezelf en de buren willen we graag een afsluiting in betonplaten laten plaatsen (houtlook, reliëf weerszijden). Afstand over een 18 à 19 meter. Momenteel staat er een haag van coniferen, maar die zal tegen september verwijderd zijn. Betreft makkelijk toegankelijk, tussen 2 huizen (open bebouwing) in.


Tuinaanleg en -onderhoud Lommel
maandag 24 mei 2021

Metalen afsluiting plaatsen

Ik zou graag vooraan een sierhekwerk en twee poortjes laten plaatsen. Aan de rechterkant een poort van 1 m op 1 m en daarbij behorend sierhekwerk van 2m20 Aan de linkerkant van het huis een poort van 1 m op 1 m en sierhekwerk van 1m80. Nu staat er niks qua omheining.


Tuinaanleg en -onderhoud Neerpelt
maandag 03 mei 2021

Toegangspoort plaatsen

Ik zou graag een tuinpoort hebben van 5 meter breed waarvan 1 meter de draaideur die klavier heeft voor code voor het openen maar die ook een camera heeft om ook langs binnen open te krijgen voor bezoekers. Liefst in Afrormosia of Azelia houtsoort. verticale latten in 3 verschillende diktes.


Tuinaanleg en -onderhoud Overpelt
dinsdag 27 april 2021

Verticuteren van gazon

Het gazon moet geverticuteerd worden. De oppervlakte van het gazon is ongeveer 200 m².


Tuinaanleg en -onderhoud Hamont-Achel
maandag 22 maart 2021

Laurierhaag verwijderen. Plaatsen van houten tuinafscheiding

Ik wil een haag (laurier vermoed ik) verwijderen en vervangen door een houten tuinafsluiting (panelen 2m hoog) met poort. Lengte haag : ong 7 m lengte en 3,5 m hoogte. De omheining moet een meter of 6 lang zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Overpelt
maandag 15 maart 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Het betreft een rechte tuinafscheiding tussen 2 percelen. De afmeting is +- 12m en een hoogte van 1m80. Ik heb interesse betonpalen met daartussen houten panelen of planken horizontaal gericht.


Tuinaanleg en -onderhoud Hamont-Achel
maandag 22 februari 2021

Houten afsluiting plaatsen

Momenteel hebben we coniferen staan als tuinafsluiting, dit zou ik graag willen vervangen daar betonpalen met daartussen geïmpregneerde houten panelen. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 60 lopende meter, eventueel is er nog een optie om 36 lopende meter extra bij te plaatsen. De tuin is tevens makkelijk te bereiken door de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Overpelt
woensdag 17 februari 2021

Composiet afsluiting plaatsen

Het gaat over een composiet afsluiting +-30 meter, opgesplitst in 2 delen van om en bij de 15 meter. Ook een poort van 1m20 breed, liefst 2 meter hoog de platen en indien mogelijk de palen in het zwart met bruine latten.


Tuinaanleg en -onderhoud Neerpelt
woensdag 17 februari 2021

Poort plaatsen

Ik zou graag een manuele draaipoort met een enkele of dubbele vleugel willen plaatsen De lengte die overbrugt moet worden is 3.2m en de hoogte zou 1.80m moeten zijn. Dit moet een volledig dichte poort zijn zodat er niemand kan door kijken, qua materiaalkeuze zou ik dit graag bespreken met de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Lommel
dinsdag 09 februari 2021

Composiet afsluiting plaatsen

Ik wil graag een composiet afsluiting laten plaatsen. De totaallengte die geplaatst moet worden is 17 lopende meter, alsook zou één hoek hierin moeten komen. De hoogte zou altijd 2m moeten zijn. De tuin is tevens makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Lommel
woensdag 30 december 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Een L-vormige betonnen afsluiting met betonpaal met plaat 40cm en houtscherm van180x180cm horizontaal. Met ronde bovenkant Tussen 70 en 80 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Overpelt
zondag 08 november 2020

Draadafsluiting plaatsen voor weide

Weiland omheinen met draad 1.80 hoog zonder betonplaatjes wel met boven buis ongeveer 500 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Lommel
zaterdag 17 oktober 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Uitvoeren van een gelijkaardige schutting tussen twee percelen waar zelfde betonuitvoering is geplaats. D.w.z.betonplaat 200x30x50 in tussensteun waarin paal/draad kan geplaatst worden. Uitvoering zoals beide buren. + Een zandbak moet ook geplaatst worden, deze moet 4x4m zijn. De totaallengte die geplaatst moet worden is 18meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Lommel
vrijdag 09 oktober 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Er moet ongeveer 25 meter betonnen afsluiting geplaatst worden. Dit moet 1.80m hoog zijn. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 25-30meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Lommel
dinsdag 04 augustus 2020

Plaatsen van een betonnen afsluiting

Plaatsen van een betonnen afsluiting van ongeveer 5,20 m breed en 1,80 m hoog + afsluiting van 35 meter langs zijde. Oude afsluiting nemen we zelf weg.


Tuinaanleg en -onderhoud Neerpelt
woensdag 29 juli 2020

Tuin frezen en heraanleggen

Tuin van ong. 15m x 20m frezen om opnieuw te kunnen aanleggen als prairietuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Lommel
dinsdag 23 juni 2020

Houten schutting plaatsen en bestraten oprit

Houten tuinafsluiting van 33m x 1.6m plaatsen. Betonplaat onderaan en betonnen palen. Poort van min. 3m x 1.6m plaatsen. Eventueel ook oprit aanleggen.


Tuinaanleg en -onderhoud Hamont-Achel
donderdag 18 juni 2020

Voortuin heraanleggen

Ik wil mijn voortuin renoveren, de tuin is 12 meter breed en 8 meter lang. Ik wil de tuin egaliseren, nieuwe gazon aanleggen, beplanten (planten zal ik zelf voorzien) in een hofje van 1 meter op 2 meter. Borders plaatsen om de boom, een padje aanleggen, ongeveer 6 meter lang en 1 meter breed. Verder moet er ook een haag van 1 meter hoog worden geplaatst. Hier gaat het om een haag van ongeveer 16 meter lang (haagplanten voorzie ik ook).


Tuinaanleg en -onderhoud Lommel
woensdag 17 juni 2020

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Graag hadden we het laten plaatsen van een betonnen schutting We zouden graag eens kijken bij de vakman wat die ons aanraadt om in onze tuin te zetten. 6,5 m lang X 2.0 m hoog


Tuinaanleg en -onderhoud Neerpelt
dinsdag 09 juni 2020

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 50m x 1.8m met betonplaat onderaan en betonnen palen plaatsen. Graag hardhout, tropisch hout of thermowood. Kleine muur met brikken van 50m x 0.4-0.5m weghalen. Tuinpoort plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Neerpelt
woensdag 03 juni 2020

Houten afsluiting plaatsen

Ongeveer 12m houten wand aan de straatkant voor het terras, graag met sierrand bovenop. Ik zie wel graag tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg) qua materialen. Qua hoogte zou ik 1,8m willen.


Tuinaanleg en -onderhoud Lommel
vrijdag 29 mei 2020

Beregening installeren voor tuin

Graag had ik een beregeningsinstallatie laten aanleggen in de tuin. Oppervlakte te besproeien: ongeveer 400 m². Waterput en pomp is aanwezig.


Tuinaanleg en -onderhoud Overpelt
zaterdag 16 mei 2020

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting van 17m² plaatsen. Composiet of thermowood, maar ik zou graag nog wat andere opties ook zien. Momenteel staat daar een betonnen afsluiting met planten. Maar die gaan wij eruit doen.


Tuinaanleg en -onderhoud Lommel

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Lommel

Offertes aanvragen