Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Heist-op-den-Berg

Beregeningsinstallatie tuin - Heist-op-den-Berg

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Heist-op-den-Berg?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Heist-op-den-Berg die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beerzel, Booischot, Hallaar, Houtvenne, Hulshout, Itegem, Putte, Schriek, Westmeerbeek, Wiekevorst of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Heist-op-den-Berg

woensdag 20 april 2022

Onderhoud tuin.

Wij zoeken een tuinman om alles is onder handen te nemen voor verkoop van een woning. Het gaat om de algemene onderhoud van de tuin. Het gras afdoen, de bomen snoeien, alles water ligt meepakken, etc. De oppervlakte is ongeveer 100m².


Tuinaanleg en -onderhoud Itegem
donderdag 24 maart 2022

Plaatsen van tuinhuis en betonnen ondergrond.

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een tuinhuis van de Makro. De betonnen ondergrond moet ook aangelegd worden ne dakgoten moeten geplaats worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Heist-op-den-Berg
dinsdag 08 maart 2022

PVC tuinafsluiting plaatsen

Kunststof panelen zetten aan de zijkant van de carport om deze winddicht te maken en dan eventueel verder op de scheiding. 6 lopende meter


Tuinaanleg en -onderhoud Heist-op-den-Berg
maandag 28 februari 2022

Plaatsen tuinhuis en verharding leggen

Ik wens tegen de zomer een tuinhuis te laten plaatsen wellicht +/- 6 X 4 m (moet nog aangekocht worden.) Incl. verharding . Ik heb zelf nog klinkers liggen. maar moeten nog gelegd worden ev. in combinatie met andere verharding ( te bespreken)


Tuinaanleg en -onderhoud Putte
zaterdag 22 januari 2022

Betonnen keermuur over 12m lengte tussen tuin en gracht

We zoeken iemand om een betonnen keermuur te plaatsen tussen tuin en gracht over een lengte van +- 12 meter. Bestaande betonnen constructie zou moeten uitgegraven en afgevoerd worden. De tuin ligt achteraan en is moeilijk bereikbaar met grote materialen. Vandaar dat een kraanlift ook nodig is.


Tuinaanleg en -onderhoud Putte
vrijdag 21 januari 2022

Bamboe verwijderen

Ik zoek iemand die bamboe wil verwijderen uit de tuin zodat we onze oprit kunnen verbreden. Ik schat tussen de 15m² en 20m². bamboe die moet verdwijnen. De tuin is makkelijk bereikbaar.


Tuinaanleg en -onderhoud Booischot

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Heist-op-den-Berg

Offertes aanvragen