Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Antwerpen

Beregeningsinstallatie tuin - Antwerpen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Antwerpen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Antwerpen die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Antwerpen

dinsdag 18 januari 2022

Toegangspoort plaatsen

Elektrisch bediende schuifpoort, kleur zwart (type geperforeerd lichte doorkijk), hoogte +/- 1.95m, incl. brievenbuspaal, incl. klavier. Momenteel is er geen poort geplaatst, dus ook nog geen elektriciteit. Graag ook mogelijkheid tot spoedige plaatsing (voorjaar 2022)


Tuinaanleg en -onderhoud Kapellen (Antwerpen)
maandag 17 januari 2022

Snoeien hoge haag 10m

Wij zijn op zoek naar een tuinman met de nodig kennis en het nodige materiaal om een haag van 10 m hoog 30m lang te snoeien. Concreet moet er 3M van de haag af wegens klachten van buren. Ook zou de haag hier en daar wat bijgetrimd moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Wommelgem
maandag 17 januari 2022

Betonplaten zonder structuur plaatsen

Wij willen graag in aansluiting met een bestaande omheining een omheining plaatsen met betonplaten zonder structuur ( vermoedelijk ca 12,50 meter, hoogte ca 180 ).


Tuinaanleg en -onderhoud Berchem (Antwerpen)
zaterdag 15 januari 2022

Beton tuinafsluiting plaatsen

De omheining van de tuin moet met beton afgewerkt worden Dit over een afstand van ongeveer 50 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Schilde
zaterdag 15 januari 2022

Nieuw tussenschot plaatsen

Tussenschot tussen onze tuin en die van de buren vervangen. Oude tussenschot is van glas en is kapot. Liefst nu iets eenvoudiger. Wij luisteren naar een voorstel.


Tuinaanleg en -onderhoud Antwerpen
vrijdag 07 januari 2022

Verwijderen van onkruid en riet

We hadden graag de klimop verwijderd samen met onkruid en het riet op een oppervlakte van 350m2.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
dinsdag 04 januari 2022

Betonnen omheining plaatsen

Afscherming tussen 2 woningen met een deel terras, een deel 15 cm lager gelegen aflopend grasmat totaal ongeveer 7 m dan hoek naar garagemuur 2m70 , gewenste hoogte 1m50. Op het terras aangepaste hoogte in het gazon


Tuinaanleg en -onderhoud Mortsel
zondag 02 januari 2022

Draadafsluiting/houten paardenweide afsluiting

Omheining voor weide om paarden te houden ongeveer 480 m. Weidegrond B191z + zetten van haag langs de kant van de autostrade (+/- 165 m). weideafsluiting met hout en extra spanningsdraad. Er ligt deels een pijpleiding onder.


Tuinaanleg en -onderhoud Wommelgem
vrijdag 31 december 2021

Draadafsluiting plaatsen

+-40m aan draadafsluiting met Bovenhuis. Kleur zwart Hoogte 180cm Ronde buizen Ruit vorige draad + 1 poortje van 1m zwart 180cm hoog met slot.


Tuinaanleg en -onderhoud Schoten
maandag 20 december 2021

Boomstronken+wortels uitfrezen

Betreft het uitfrezen van 3 kleine stronken (den)+wortels en 1 Kerselaar, er wordt een nieuwe betonplaat gegoten dus daar dient het terrein egaal te worden. Achteraan in de tuin eveneens nog het uitfrezen van 3 grotere stronken van dennen.


Tuinaanleg en -onderhoud Brasschaat
vrijdag 17 december 2021

Gevels isoleren met baksteen/ beton

Wij zouden graag onze woning laten isoleren. Het gaat om een alleenstaande woning met gevels van 30 m² per stuk. Combo van baksteen en beton. Isolatie van binnen- of buitenaf, dat valt nog te bespreken. Aan de binnenkant van de baksteen voelt het heel erg koud.


Tuinaanleg en -onderhoud Schilde
donderdag 16 december 2021

Elektrische schuifpoort plaatsen

Momenteel is er een bestaande vleugelpoort in antieke stijl met metalen pinnen. Wij wensen graag een elektrische schuifpoort omdat we zo ook 2 wagens op de oprit kunnen plaatsen. Elektriciteit is nog niet voorzien bij de huidige poort.


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijndrecht
woensdag 15 december 2021

Draadafsluiting herstellen/vervangen na omvallen boom

Er dient een stuk draadafsluiting te worden vervangen van ongeveer 15m waarop een boom is gevallen. hoogte van de draad is 1.5m


Tuinaanleg en -onderhoud Schilde
zaterdag 11 december 2021

Elektrische toegangspoort plaatsen

Momenteel hebben wij een elektrische houten poort met een dubbele vleugel en zijpoortje. Deze is ongeveer een 4 meter breed. Wij wensen deze te vervangen door een modernere poort (aluminium/hout?) met eveneens een elektrisch systeem waarbij we ook gebruik kunnen maken van domotica om de poort ook op afstand te kunnen openen als er bijvoorbeeld een pakketdienst is.


Tuinaanleg en -onderhoud Schoten
zondag 05 december 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Wij wensen een hoge, kwaliteitsvolle tuinomheining over een lengte van 15 tot 20 meter ter afsluiting van ons terras


Tuinaanleg en -onderhoud Kapellen (Antwerpen)
zondag 14 november 2021

Bouwgrond afbakenen door draadafsluiting

Graag een aannemer die een draadomheining kan plaatsen rondom een (voorlopig nog verwilderde) bouwgrond. Omtrek bedraagt ca 220 lopende meter. Er zou een poort van +/- 3 meter vrije doorgang voor een voertuig moeten voorzien worden en ook wil ik een persoonstoegang (reeds aangekocht). Hoogte van de afsluiting +/- 1.20 m, met bovenbuis. Plaatsing zou vanaf de 2e helft januari kunnen plaatsvinden.


Tuinaanleg en -onderhoud Antwerpen
zaterdag 13 november 2021

Oprit aanleggen met grasdallen

Oprit aanleggen in grasdallen over een oppervlakte van 3 x 6,5m. Het gaat om een nieuwbouwwoning met een oprit in gras. Oprit mag verbreed worden van de gemeente.


Tuinaanleg en -onderhoud Schoten
maandag 08 november 2021

Beton tuinafsluiting zetten

Afsluiten toegang tussen twee tuinen wegens verkoop bouwgrond .te plaatsen twee palen hoogte 2,4 m en 3 meter lengte


Tuinaanleg en -onderhoud Merksem
dinsdag 02 november 2021

Plaatsing betonnen tuinafsluiting met schuifpoort

Wij zouden graag een betonnen tuinafsluiting laten plaatsen over een afstand van 17m met 1 hoek. Bij die omheining moet ook een schuifpoort komen die 3 meter breed is. Elektrische poort sowieso, materiaal is nog niet beslist.


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijndrecht
maandag 01 november 2021

Gedeeltelijk verplaatsen betonnen schutting

We wensen een schutting in betonpanelen te laten installeren, in functie van de nieuwe perceelsgrens. Er is een dergelijke afsluiting aanwezig, dus mocht die deels kunnen worden hergebruikt/verplaatst, zou dat heel welkom zijn. het gaat over een afstand van een 15-tal meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Berchem (Antwerpen)
maandag 25 oktober 2021

Snoeien hoge coniferen

Snoeien van coniferen achtertuin (diepte 25 m) en voortuin (diepte 10 m). Betreft voornamelijk hoge coniferen waarvoor een ladder nodig zal zijn. Ook zou er 1 boom moeten gesnoeid worden. Inclusief opruimen en afvoeren van tuinafval.


Tuinaanleg en -onderhoud Brasschaat
donderdag 21 oktober 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een betonnen tuinafsluiting plaatsen. Momenteel staan er 6 houten platen van 1,8 meter breed, deze moeten verwijderd worden. Ik had graag betonnen platen zonder structuur (egale betonlook). Ik had graag platen van 1m80 hoog en dus voor een lengte van 6x1,8m.


Tuinaanleg en -onderhoud Burcht
woensdag 20 oktober 2021

Stadstuin heraanleggen

Tuinman of hovenier gezocht om mijn stadstuin opnieuw aan te leggen. Het gaat om een kleine tuin van 22 meter diep en 5,5 meter breed.


Tuinaanleg en -onderhoud Merksem
donderdag 07 oktober 2021

Voortuin haag en boom snoeien

Zowel boom als haag moeten gesnoeid worden. Haag (Cupressocyparis leylandii) is ongeveer 13m lang en 3m langst de kanten en is ongeveer 4m hoog. Boom (Catalpa Bungei) is +-8m hoog.


Tuinaanleg en -onderhoud Wilrijk
woensdag 06 oktober 2021

Scheidingsmuur metselen en tuin + terras aanleggen

In zou graag een betonnen muurtje deels ondergrond en deels boven de grond om daar een afscheidingswand in hout met palen op te laten monteren. De lengte van het muurtje zou zo'n 6 meter zijn en de breedte zo'n 35 a 40 cm en de diepte ongeveer 20cm in de grond en zo'n 20 a 30 cm boven de grond. Ik wil mijn tuintje aanleggen met deels tegels en deels waterdoorlatende tegels of iets wat waterdoorlatend is, maar zeker geen gras, want ik heb zo goed als geen zon in mijn tuintje. ook wil ik graag zo'n L-profielen in beton om hiervan zitbanken te maken tegen 2 muren.


Tuinaanleg en -onderhoud Antwerpen
maandag 04 oktober 2021

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis

Ik zou graag een draadafsluiting met bovenbuis laten plaatsen. Over een 25 lopende meter en qua hoogte 2m. Nu staat er een bekaertdraad van 1,2m hoog die weg gehaald moet worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Schilde
maandag 04 oktober 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Vanwege het verwijderen van gemeenschappelijk bamboo willen we de verkregen ruimte tussen ons en de buren splitsen. Wij zouden graag betonpanelen hebben met houtlook. Ongeveer 17 lopende meter. Qua hoogte liefst 2m.


Tuinaanleg en -onderhoud Schoten
dinsdag 28 september 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij zouden graag een automatische schuifpoort met aparte deur en pakketbrievenbus laten plaatsen. Over ongeveer een 3 meter. Liefst in het aluminium. Graag ook elektrisch


Tuinaanleg en -onderhoud Kapellen (Antwerpen)
woensdag 22 september 2021

Houten tuinafsluiting voorzien

Graag een houten tuinafsluiting/schutting te plaatsen - afstand 30 m - te plaatsen in vrije aarde/bouwgrond. Alternatieve voorstellen zijn ook welkom.


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijndrecht
dinsdag 21 september 2021

Garage oprit en inkompad heraanleggen

Ik zoek een vakman om mijn garageoprit (ong. 20 m²) en inkompad (ong. 8 m²) te vernieuwen. De garage is op kelderniveau, het is dus een steile oprit. Er gaat een nieuwe sectionale garagepoort komen. Huidige situatie: silextegels van 50x50 cm, en oude houten garagepoort. Rijhuis van 1950.


Tuinaanleg en -onderhoud Mortsel

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Antwerpen

Offertes aanvragen