Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Brecht

Beregeningsinstallatie tuin - Brecht

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Brecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Brecht die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hoogstraten, Kalmthout, Loenhout, Meer, Meerle, Minderhout, Poppel, Rijkevorsel, Sint-Job-in-'t-Goor, Sint-Lenaerts, Wortel, Wuustwezel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Brecht

woensdag 12 januari 2022

Tuinpoort plaatsen

Ik zou graag een automatische schuiftuinpoort van 450cm in alluminium willen plaatsen voor mijn tuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Meerle
zaterdag 08 januari 2022

Toegangspoort + omheining plaatsen

Ik heb een geautomatiseerd schuif poort nodig voor mijn voortuin om het huis van de weg te scheiden. Meer voor de veiligheid van ons kinderen Ze moet ongeveer 4,5m zijn + Tuinomheining van ongeveer 15 lm Een materiaal dat onderhoudsvrij is. Aluminium of iets anders


Tuinaanleg en -onderhoud Meerle
woensdag 05 januari 2022

Draadafsluiting plaatsen

Wij hadden graag een draadafsluiting zwart met bovenbuis geplaatst, hoogte 200cm. Dit voor 35 lopende meter. Ook 8 lopende meter met een poortje van 1 meter breed. Ook 6,5 meter doorlopend met haaks daarop dubbel poort 3,5m B op deze zijde is beplanting en moet via de geburen geplaatst worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Job-in-'t-Goor
donderdag 16 december 2021

Elektrische draaipoort plaatsen

Wij zouden graag een elektrische draaipoort met enkele vleugel laten plaatsen ter vervanging van een houten poort. Lengte van ongeveer 3 meter. Verankering in overleg met vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Wortel
donderdag 16 december 2021

Nieuwe elektrische toegangspoort plaatsen

Momenteel hebben we een automatische houten poort met 2 vleugels. We wensen graag een houten automatische schuifpoort op rails met videofoon, ingebouwd brievenbus en code klavier. Deze zou 5m lang en 1m60 hoog moeten zijn. Elektriciteit ligt er dus al, gezien de huidige poort ook elektrisch is.


Tuinaanleg en -onderhoud Kalmthout
woensdag 15 december 2021

PVC tuinafsluiting met poortjes te plaatsen

Graag een draadomheining van onze tuin. Het gaat over ongeveer 150m lengte waarbij we ook 3 poortjes voorzien. We willen bij voorkeur alles in het zwart. Zwarte palen met bovenbuis en zwarte draad. Er moeten onderaan geen betonplaten voorzien worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Kalmthout
dinsdag 30 november 2021

Deel houten tuinafsluiting/ deel draadomheining zetten

Houten omheining langs 3 delen plaatsen. Het zou gaan om 4m houten panelen in de lengte, 3m houten panelen in de breedte met een deur in en dan ongeveer 13m gewone omheining met gevlochten draad waar je niet door kan kijken (graag in zwarte kleur) tot het uiteinde van de tuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Kalmthout
zondag 21 november 2021

Schermen plaatsen tegen draadafsluiting

Schermen plaatsen voor of tegen traliewerk om inkijk buren te beperken. Hoogte van de tralies: 180 cm. Geen voorkeur voor type materiaal.


Tuinaanleg en -onderhoud Wuustwezel
woensdag 17 november 2021

Gasveld van 700m² onkruid vrij maken

Ik zoek een tuinman met ervaring om ons grasveld (+/- 700 m²) 1 à 2x / jaar onkruidvrij te krijgen/houden. De tuin is een 2-tal jaar geleden heraangelegd en toen hadden we er een product voor gekregen om het mee te behandelen, maar helaas kunnen we dat als particulier niet meer bekomen. We hebben al geverticuteerd, kalk gestrooid, vitamientjes gegeven, maar er blijft onkruid (oa klaver) tussen groeien en dat neemt het gras weg.


Tuinaanleg en -onderhoud Brecht
vrijdag 12 november 2021

Draadafsluiting zetten

Vakman voor het plaatsen van 127 lopende meter draad met bovenbuis op 1m80.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoogstraten
vrijdag 05 november 2021

Draadafsluiting zetten

Draadafsluiting 18lm X 1.50m. Enkel poort in haardhoud omg.1.60h X 1.03b.


Tuinaanleg en -onderhoud Brecht
woensdag 03 november 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Betonplaat met motief met daarop een houtpaneel in hardhout/douglas plaatsen. In een open “U” vorm achteraan in de tuin met 2 hoeken links en rechts met daar opeenvolgend links en rechts 1 rechte lijn tot aan de voorgevel. Achterkant tuin 23,5m en links en rechts 21m tot aan de voorgevel. Bij de achterburen staat er zwarte draad maar die mag blijven staan, daar moet het voor komen En links en rechts staan er houten paaltjes die weg mogen.


Tuinaanleg en -onderhoud Brecht
woensdag 20 oktober 2021

Paardenweide omheinen

We wensen de paardenweide te laten omheinen , twijfelen weliswaar nog tussen houten afsluiting of een afrastering met palen en schriklint/schrikkoord, te overleggen met specialist. Omtrek bedraagt ongeveer een 560 lopende meter, graag in Q1 22 te voorzien


Tuinaanleg en -onderhoud Brecht
woensdag 20 oktober 2021

Brede schuifpoort plaatsen - oprit

Graag een manueel schuifhekken (aluminium) te plaatsen om de oprit af te sluiten. Er moet makkelijk een mobilhome langs kunnen, dus breedte +/- 5,3 m - hoogte 0,85 m


Tuinaanleg en -onderhoud Wuustwezel
donderdag 16 september 2021

Toegangspoort plaatsen

Plaatsen van een automatische draaipoort uit kwaliteitsvol hout met mogelijke breedte 4m30 en hoogte 2m. Gewenst model poort: rechthoekig zonder bogen en zonder doorkijk.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Job-in-'t-Goor
donderdag 12 augustus 2021

Metalen draaipoort plaatsen aan oprit

Toegangspoort van plaatsen van 5,5 meter breed en 1m80 hoog, liefst geautomatiseerd. Het gaat om een draaipoort met twee vleugels in ijzer, zeker geen hout. Er ligt een betonplaat onder. Als de je de poort daarop kan/ wil invijzen, moet die 4 meter breed zijn. Als je opteert om te verankeren in de gevel wordt het 5.5 meter breed.


Tuinaanleg en -onderhoud Wuustwezel
woensdag 11 augustus 2021

Automatische schuifpoort plaatsen langs oprit: hout

Wij willen een automatische schuifpoort plaatsen aan de oprit. We hebben voorkeur voor een automatische schuifpoort met een metalen omkadering en hout vanbinnen. Ik vermoed een breedte van 8 a 9 meter, hoogte is nog niet beslist. Dit zouden we graag overleggen.


Tuinaanleg en -onderhoud Brecht
dinsdag 20 juli 2021

Regelmatig tuinonderhoud uitvoeren

Ik ben op zoek naar een professionele tuinman om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren.


Tuinaanleg en -onderhoud Poppel
maandag 28 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonnen afsluiting laten plaatsen 24 meter (recht) hoogte 1m20 Liefst BAJ! (zandkleur) Er staat al een omheining in BAJ, en deze zou daar aansluitend bijkomen.


Tuinaanleg en -onderhoud Rijkevorsel
maandag 21 juni 2021

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe tuinafsluiting laten plaatsen. Ik denk aan betonplaten met structuur voor ene lengte van20m die volledig recht is. De grond is gewoon aarde. Qua hoogte sta ik open voor suggesties.


Tuinaanleg en -onderhoud Meerle
maandag 14 juni 2021

Metalen afsluiting en poortje plaatsen

Metalen afsluiting zetten zetten, 100 lopende meter ongeveer. Langs drie zijden van de tuin. Ook plaatsen van een poortje.


Tuinaanleg en -onderhoud Kalmthout
donderdag 10 juni 2021

English: renovating the garden A-Z

We need our garden to be landscaped, as soon as possible, preferably. We already have the designs and plans made. I don't know the size by heart, but it's quite a quite big garden, it goes all around the house. First of all, everything has to be removed , so the entire garden (trees included) has to be stripped down to ground zero. Then we'll start reconstructing: grass field: 2 terraces - plants, herbs,.... the works... NL: We willen dat onze tuin zo snel mogelijk wordt aangelegd, liefst. We hebben de ontwerpen en plannen al gemaakt. Ik weet de grootte niet uit mijn hoofd, maar het is een vrij grote tuin, hij loopt helemaal rond het huis. Allereerst moet alles verwijderd worden, dus de hele tuin (inclusief bomen) moet gestript worden tot op het nulpunt. Dan beginnen we met de heraanleg: grasveld: 2 terrassen - planten, kruiden,


Tuinaanleg en -onderhoud Hoogstraten
zondag 16 mei 2021

Grond voortuin egaliseren

Grond voortuin (circa 50m²) omgraven en egaliseren ter voorbereiding van gras zaaien


Tuinaanleg en -onderhoud Kalmthout
maandag 10 mei 2021

Draadafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een afsluiting laten plaatsen. Draad afsluiting met bovenbuis . Het zou ongeveer een 80lm moeten zijn. Hier zit ook nog 4m poort in. Er zitten geen hoeken in maar wel een boog. Qua hoogte liefst 180cm. Nu staat daar een oude afsluiting van hout.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Job-in-'t-Goor
maandag 03 mei 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Aan 1 kant van ons huis willen wij een houten omheining laten plaatsen met betonplaat en betonpalen of beton en houtenpalen Het zou een 45lm zijn. Qua hoogte graag 2m. Er staat nu nog een draad maar daar weten we nog niet goed wat we daarmee moeten doen. Dus daarmee mogen de vakmannen ons wel helpen.


Tuinaanleg en -onderhoud Brecht
maandag 03 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Wij zouden graag onze omheining vernieuwen: Nu is dat een haag maar die zal al weg zijn tegen dat de nieuwe komt. Ik zou graag steenkorven hebben. plaatsen omheining 1.5m hoog Ongeveer 22lm. Qua opvulling graag breuksteen. Graag metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal).


Tuinaanleg en -onderhoud Kalmthout
maandag 05 april 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

leveren en plaatsen betonnen afsluiting lengte 52 meter, nuttige hoogte 2 meter. Oude afsluiting breken we zelf af.


Tuinaanleg en -onderhoud Brecht
dinsdag 30 maart 2021

Toegangspoort plaatsen

Een poort laten plaatsen. Een houten automatische poort. In 2 delen het moet naar binnen open gaan. Hoogte 1 m 80 en breedte +/- 3m 50 Met een extra deur ernaast. Het zit in de 3 m50


Tuinaanleg en -onderhoud Rijkevorsel
donderdag 18 maart 2021

Puntstuk slaan

Puntstuk slaan voor bewatering van de tuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Poppel
maandag 15 maart 2021

Draadafsluiting plaatsen

Wij willen langs de 2 kanten van het huis nieuwe afsluiting plaatsen (in totaal ongeveer 75m). De voorkant is reeds gedaan. Graag een zwarte draad van 1,80 m hoog met bovenbuis. Langs 1 kant (40m) zouden we graag een betonplaat onderaan hebben, eventueel ook langs rechterkant.


Tuinaanleg en -onderhoud Kalmthout

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Brecht

Offertes aanvragen