Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Willebroek

Beregeningsinstallatie tuin - Willebroek

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Willebroek?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Willebroek die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Blaasveld, Heindonk, Tisselt of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Willebroek

dinsdag 15 maart 2022

Nieuw terras plaatsen

Ik zou graag tuintegels laten leggen. Ongeveer 32m² Nu ligt daar gewoon hout, dat zal ik zelf wegbrengen. + Er ligt ook beton maar die moet verhoogd worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Willebroek
maandag 21 februari 2022

Vervangen van houten tuinafsluiting door betonstructuur

Ik ben op zoek naar een vakman om de houten tuinafsluiting die deels is plat gewaaid door de storm te vervangen door een afsluiting in structuurbeton. De omheining is in een L-vorm met een totale lengte van ongeveer 22m. De omheining zou tussen de 1m80 en 2m mogen zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Tisselt
vrijdag 10 december 2021

Betonnen afsluiting plaatsen

We dienen een nieuwe betonnen afsluiting te laten plaatsen aangezien onze afsluiting nu is kapot gereden door een verkeersongeval. Het betreft dus ook het uitbreken van de beschadigde omheining. De betonnen afsluiting nu betreft een gele look waar géén onderhoud aan is qua schilderen ed -> het zijn doorgekleurde platen!. Indien dit niet meer beschikbaar is, dient de gehele afsluiting te worden vervangen, ongeveer 20 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Willebroek
woensdag 08 december 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Op zoek naar een hovenier om een nieuwe schutting te zetten. Het gaat om +/- 10 meter maar mag uitkomen op een volle plaat. Graag hout als materiaal.


Tuinaanleg en -onderhoud Willebroek
donderdag 04 november 2021

Afsluiting in kunststof plaatsen

Een bestaande afsluiting uit beton met afdak en deur, moet volledig vervangen worden, liefst door een kunststof afluiting, terug met dak en een deur (het materiaal hiervoor kan nog besproken worden. Het gaat om een lengte van net geen 5 meter en een hoogte van ongeveer 1.80m. Eventueel met plaatsing vloer.


Tuinaanleg en -onderhoud Willebroek
maandag 27 september 2021

Draadafsluiting plaatsen

Graag hadden we Bekaertdraad laten plaatsen zwart met betonplaten (hoogte 1,80m) in totaal voor 16 m lengte waarvan er een stuk van 6m van de oude omheining moet verplaatst (recuperatie) worden en aangesloten worden aan de nieuwe afsluiting.


Tuinaanleg en -onderhoud Blaasveld

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Willebroek

Offertes aanvragen