Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Lier

Beregeningsinstallatie tuin - Lier

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Lier?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Lier die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berlaar, Bevel, Duffel, Emblem, Kessel, Koningshooikt, Nijlen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Lier

woensdag 04 mei 2022

Blokhut plaatsen.

Ik kocht een blokhut van de Makro en deze wordt op 19/5 geleverd. Ik zoek een vakman die deze blokhut kan plaatsen. De betonnen ondergrond ligt er al.


Tuinaanleg en -onderhoud Duffel
dinsdag 12 april 2022

Tuinkamer plaatsen.

Wij willen de aangekochte tuinkamer van de Makro laten plaatsen door een vakman. De betonplaat is al gegoten op 12 april.


Tuinaanleg en -onderhoud Duffel
woensdag 16 maart 2022

Plaatsen beton tuinafsluiting

Ik ben op zoek naar een vakman voor de vernieuwing van de tuinomheining op de perceelgrens. Verwijderen van de oude en plaatsen van een nieuwe betonnen tuinafsluiting met houten panelen. De lengte is ongeveer 30m en de hoogte moet 2m zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Duffel
dinsdag 15 maart 2022

PVC tuinafsluiting vervangen

Mijn schutsel op het terras in hout is helemaal versleten en ik wens deze te vervangen in pvc of een andere kunststof. 2m hoogte + 4m breedte Kleur 9001 RAL


Tuinaanleg en -onderhoud Duffel
vrijdag 11 maart 2022

Vervangen houten poort door aluminium vleugelpoort

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een vleugelpoort. Ik heb nu een houten poort op rail. Maar ik zou die graag laten vervangen door aluminium vleugelpoort van 2m hoog en 3,70m breed. De linkervleugel zou 1,20m moeten zijn en de andere 2,50m. Er moet grondvergrendeling komen en een vlinderslot. Zou nu graag een aluminium vleugelpoort willen. Hoogte 2 m en breed 3,70 m. Handmatig te openen. 2,50 1,20 grondvergrendeling en vlinderslot Vleugel aan linkerkant van 1m en andere 2,70m.


Tuinaanleg en -onderhoud Emblem
zondag 16 januari 2022

Plaatsen van een composiet terras

Ik zoek iemand die een composiet terras kan plaatsen. Afmeting is 5,25m x 4,10m. Dit gaat over een terras dat aansluit aan het eerste terras. De tuin is makkelijk bereikbaar.


Tuinaanleg en -onderhoud Lier

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Lier

Offertes aanvragen