Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Lier

Beregeningsinstallatie tuin - Lier

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Lier?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Lier die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berlaar, Bevel, Duffel, Emblem, Kessel, Koningshooikt, Nijlen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Lier

zondag 28 november 2021

Composieten schutting te plaatsen

Vervanging houten schermen door onderhoudsvrije composietschermen. Het gaat over een afstand van 30 lopende meter, hoogte nog te bepalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Duffel
woensdag 24 november 2021

Draaipoort met twee vleugels plaatsen

Totale breedte poort 3m, hoogte 1,8 meter. Zwarte kleur. Aluminium.


Tuinaanleg en -onderhoud Nijlen
woensdag 22 september 2021

Allround onderhoudswerken tuin uitvoeren

Ik zoek iemand die de tuin en het terras in zijn totaliteit netjes kan onderhouden. Graag iemand die ervaring heeft met verschillende werkzaamheden zoals: onkruid wieden in een bloemen- plantenperk, hagen snoeien, gras maaien, terras (waar de tafel staat) reinigen, onkruid verwijderen,... Verder moet de vijver met de nodige producten worden gereinigd zodat de schoonmaakrobot zijn werk kan doen.


Tuinaanleg en -onderhoud Duffel
zondag 12 september 2021

Carport mobilhome plaatsen van Makro

Graag willen we een "carport voor mobilhome" van Makro laten plaatsen. Deze moet geplaatst worden naast een reeds bestaande houten garage achteraan onze tuin. De ondergrond waar deze moet komen is momenteel gazon. De 8 palen moeten in een fundering veranderk worden


Tuinaanleg en -onderhoud Emblem
zaterdag 11 september 2021

Blokhut plaatsen inclusief betonplaat

Graag willen we het tuinhuis gardenas modern 500*295 laten plaatsen. + Betonplaat moet ook nog voorzien worden + Dakgoten moeten ook nog voorzien worden


Tuinaanleg en -onderhoud Nijlen
dinsdag 07 september 2021

Houten terras aanleggen

Een houten terras, dewelke aansluit onder de boordsteen van het schuifraam, met een volledige grootte van 3m breed (gelijk met bovengenoemde boordsteen), 2,5m diep en ongeveer 30cm hoog. - in tropisch hardhout of composiethout Betreft een nieuwbouwhuis met een ondergrondse garage, de uitsparing in de tuin voor de aanleg van het terras is reeds aanwezig.


Tuinaanleg en -onderhoud Nijlen
maandag 02 augustus 2021

Betonnen omheining met relëf plaatsen

Ik had graag een betonnen afsluiting van 48 m gezet, betonnen afsluiting met reliëf. Rechte omheining, scheiding tussen twee bouwgronden.


Tuinaanleg en -onderhoud Berlaar
dinsdag 13 juli 2021

Toegangspoort plaatsen

De tuin van onze woning wordt volledig heraangelegd en we zoeken iemand die de schuifpoort kan aanleggen omdat we een caravan zouden willen aankopen en zodoende deze langs schuifpoort buiten kan gereden worden. Doorgang van minstens 3m. We zouden daar ook graag een omheining laten plaatsen van 8,5m met een hoogte van 2 meter met extra poortje als het kan. Aluminium of hout, graag elektrisch.


Tuinaanleg en -onderhoud Lier
woensdag 07 juli 2021

Toegangspoort plaatsen

We zijn op zoek naar een houten poort van 109cm breed en 220cm hoog met manuele bediening, plaatsing inbegrepen. Er zullen 2 houten palen nodig zijn voor installatie. Qua design, graag verticale latjes. Materiaal: Padouk.


Tuinaanleg en -onderhoud Koningshooikt
maandag 14 juni 2021

Afsluiten weerszijden achtertuin betonpanelen 10m

Voor de achtertuin van de rijwoning zouden we graag aan weerszijden een betonnen afsluiting laten plaatsen met structuurpanelen , betreft dus 2 x een lengte van ongeveer 8 à 10 m lang.


Tuinaanleg en -onderhoud Koningshooikt
dinsdag 08 juni 2021

Toegangspoort plaatsen

Poort voor de oprit plaatsen: metaal / staal, 3m breed, liefst geautomatiseerd.


Tuinaanleg en -onderhoud Duffel
maandag 07 juni 2021

Houten toegangspoort plaatsen

Ik zou graag een toegangspoort laten plaatsen die ongeveer een meter of 2 breed moet zijn. Liefst een draaipoort met 2 vleugels, hoeft niet automatisch te zijn. Afwerking in hout.


Tuinaanleg en -onderhoud Berlaar
zondag 06 juni 2021

Vervangen aantal terrasplanken

Ik heb appartement op de 2e verdieping, met een redelijk groot houten terras, van een 10-tal jaar oud. Er zijn een aantal planken die al van in het begin behoorlijk scheef getrokken zijn en 1 die zelfs helemaal aan het splinteren is.


Tuinaanleg en -onderhoud Lier
maandag 31 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag steenkorven laten plaatsen. +- 5.50 lengte en 2.20m hoogte. Het liefst opvullen met breuksteen. Nu staan daar nog coniferen maar die ga ik nog uitdoen.


Tuinaanleg en -onderhoud Kessel
woensdag 12 mei 2021

Grachtbekleding beton

wij zoeken een vakman voor het aanbrengen van een betonnen rand aan de beek voor onze voortuin. Deze is 15m lang. Deze zou ongeveer 1m hoog moeten zijn. Over hout twijfelen we ook.


Tuinaanleg en -onderhoud Kessel
maandag 03 mei 2021

PVC tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een omheining laten plaatsen. Graag PVC. Onze zijde is een hoek van de tuin, andere zijde is geasfalteerde privé-weg. Hoogte doek bij voorkeur 2 meter. Het zou een 30lm moeten zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Duffel
vrijdag 02 april 2021

Vernieuwen terras

Terras naast een te renoveren zwembad moet vernieuwd worden. Op dit moment liggen er leistenen/flagstones in slechte cement/chape. Graag zouden wij de leistenen terug gebruiken, maar er zal een nieuwe ondergrond gelegd moeten worden en de stenen moeten ook geplaatst worden natuurlijk. Het gaat over een opp. van 30 a 35m².


Tuinaanleg en -onderhoud Lier
maandag 29 maart 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Het betreft hier een stadstuin waarvan 1 betonnen omheining moet worden vervangen door een nieuwe. We breken de betonnen omheining zelf af. De afmeting is ongeveer 10 lopende meter en is zonder hoeken. Ik heb interesse in betonpalen met daartussen houten planken. De omheining heeft een hoogte van +- 2m.


Tuinaanleg en -onderhoud Berlaar
maandag 22 maart 2021

Draadafsluiting plaatsen

Er is momenteel nog geen omheining in de tuin. Deze zou er moeten komen. Het gaat over een tuin met 120 lopende meter. Met daarnaast op ongeveer de helft Het mag een zwarte draad met palen er tussen. Maar een boven paal hoeft niet. Wij zijn huurder, maar kleinkind van eigenaar dus huis wordt ooit ons eigendom.


Tuinaanleg en -onderhoud Emblem
woensdag 10 maart 2021

Tuinhuis Lilly 205 x 205 cm plaatsen

Graag zou ik mijn tuinuis Lilly van 205 x 205 cm willen plaatsen. Er is alreeds een betonnen ondergrond aanwezig. Enkel de installatie + dakbedekking en een dakgoot moeten worden voorzien.


Tuinaanleg en -onderhoud Lier
dinsdag 02 februari 2021

Houten afsluiting plaatsen

Ik wil graag een houten afsluiting laten plaatsen. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 20 lopende meter. Ik heb interesse in betonpalen met met daartussen houten panelen of planken, dit kan uiteraard ook nog bespreken met de vakman. De tuin is tevens makkelijk te bereiken voor de vakman (voortuin)


Tuinaanleg en -onderhoud Nijlen
maandag 25 januari 2021

Automatische poort installeren voor oprit

Ik zoek iemand die een poort kan maken voor bij onze oprit. Nieuw te installeren en graag een automatische poort uit ijzer, maar andere opties horen we graag. Afmetingen ken ik niet vanbuiten, ik kan die gerust opmeten indien nodig


Tuinaanleg en -onderhoud Berlaar
donderdag 14 januari 2021

Steenkorven plaatsen in tuin

Ik wil graag steenkorven laten plaatsen achteraan de tuin. Het gaat om 2 delen, in totaal goed voor 20 à 25 meter. Zo hoog mogelijk, dus minstens 1m80/2 meter als dat kan. Op sommige stukken staat nog een oude haag die weg mag. Graag korven in roestkleur en met keien.


Tuinaanleg en -onderhoud Lier
zondag 27 december 2020

Betonnen afsluiting zetten

Vakman voor plaatsing een tuinafsluiting 18 meter x 2m hoog dit als scheiding dit in een structuurlook.


Tuinaanleg en -onderhoud Lier
maandag 14 december 2020

Voortuin aanleggen

Ik zou graag mijn voortuin aanleggen. Beplanting van voortuin en eventueel bemesten. Ongeveer 100m²


Tuinaanleg en -onderhoud Lier
zaterdag 12 december 2020

Garage plaatsen

Graag willen wij Garage Modern 325 x 535 cm stalen dak op isolerende onderlaag plaatsen op onze oprit (ondergrond klinkers).


Tuinaanleg en -onderhoud Lier
dinsdag 08 december 2020

Houten afsluiting plaatsen

Ik wil graag een houten afsluiting laten plaatsen, de totaallengte die geplaatst moet worden is 30 lopende meter. Ik zou graag met de vakman bespreken hoe we dit het best kunnen aanpakken.


Tuinaanleg en -onderhoud Berlaar
woensdag 25 november 2020

Houten afsluiting plaatsen

Mijn man en ik zijn samen met onze buren van plan om een nieuwe houten schutting te laten plaatsen. Liefst in thermowood ayou met betonnen palen en onderplaat. Onze buren hun grond ligt een stuk lager dan onze tuin. De lengte is zo'n 30 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Nijlen
dinsdag 24 november 2020

Blokhut plaatsen

Graag willen we onze Makro blokhut (tuinhuis) Lara 1 250x250cm laten plaatsen inclusief dakgoot. Een betonnen plaat zal aanwezig zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Lier
maandag 26 oktober 2020

Houten afsluiting plaatsen

Omheining van ongeveer 22 meter tussen tuin en straat plaatsen. Dit liefst in betonnen zwarte palen met daartussen hout. Andere suggesties zou ik eventueel met de vakman willen bespreken


Tuinaanleg en -onderhoud Duffel

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Lier

Offertes aanvragen