Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Vilvoorde

Beregeningsinstallatie tuin - Vilvoorde

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Vilvoorde?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Vilvoorde die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beigem, Berg (Vl-Br), Diegem, Eppegem, Grimbergen, Humbeek, Kampenhout, Machelen (Vl-Br), Melsbroek, Merchtem, Perk, Peutie, Wolvertem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Vilvoorde

zaterdag 22 januari 2022

tuinafsluiting plaatsen

Plaatsing afscheiding tussen twee tuinen in één rechte lijn over ongeveer 13 meter en een tweede plaatsing langs de andere kant, ook in één rechte lijn (kopie van de andere kant, ook 13 meter. Wij willen geen hout of beton. Wij willen graag iemand die ons ook kan helpen kiezen uit de verschillende materialen. Budgetvriendelijk.


Tuinaanleg en -onderhoud Wolvertem
woensdag 12 januari 2022

Blokhut plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis Luna 2,95 x 2,95, met extensie van 3 meter van Makro laten plaatsen. De ondergrond zullen wij voorzien. Het tuinhuis zal achter in de tuin geplaatst worden, goed toegankelijk voor het uitvoeren van de werken.


Tuinaanleg en -onderhoud Vilvoorde
dinsdag 30 november 2021

Changement de clôture

Je voudrais remplacer mes clôtures en béton par de nouvelles clôture.


Tuinaanleg en -onderhoud Diegem
zondag 17 oktober 2021

Vervangen 2 toegangspoorten

Graag advies door vakman. Er staan nu twee poorten in staal. Graag willen we deze vernieuwen - in aluminium dachten we initieel, enerzijds door een manuele schuifpoort (voor remorques en mobilhome) en een geautomatiseerde dubbele draaipoort. Beide poorten zouden een breedte van +/- 4 m hebben - Het tussenliggende stuk zouden we liefst in steenkorven uitgevoerd zien. van 4m en een manuele van iets minder dan 4m Huidige lengte twee huidige poorten is 8 m


Tuinaanleg en -onderhoud Merchtem
zondag 19 september 2021

Elektrische, aluminium toegangspoort plaatsen

Ik zou graag een aluminium toegangspoort laten plaatsen. Elektrisch aangestuurd. De ruimte die moet afgesloten worden is 8meter, maar de poort moet natuurlijk geen 8 meter zijn. Schuifpoort of schuifhekken.


Tuinaanleg en -onderhoud Grimbergen
dinsdag 14 september 2021

Diverse onderhoudswerken tuin

Graag een vakman uit de regio die een volledig tuinonderhoud wil uitvoeren in de voortuin ( +/-9m² en een bijkomende stuk van +/-4m² en de achtertuin(+/-20m²): grasmaaien, planten en bloemen bijknippen/snoeien, haag scheren, onkruid verwijderen,...


Tuinaanleg en -onderhoud Machelen (Vl-Br)
woensdag 08 september 2021

Draadafsluiting realiseren

Graag informeren we naar de plaatsingsvoorwaarden van een omheining in zwarte draad (type op rol, buigzaam) met zwarte palen en onderaan een betonnen boordsteen op de scheiding lijn met de buren, die ook interesse hebben om verdere afsluiting in een soortgelijke uitvoering te realiseren. Betreft +/- 100 m² bij nieuwbouwwoning in uitvoering.


Tuinaanleg en -onderhoud Merchtem
maandag 06 september 2021

Tuinhuis plaatsen met ondergrond

Graag willen wij ons tuinhuis van Makro laten plaatsen (260x260) met naam Rimini. Er moet ook een ondergrond worden voorzien.


Tuinaanleg en -onderhoud Grimbergen
dinsdag 10 augustus 2021

Lage steenkorven installeren

Ter vervanging van de haag zouden we graag een 15-tal meter steenkorven laten plaatsen , van beperkte hoogte +/- 30 cm . Dit in een bocht, ter afbakening van ons terrein, als aanrijbeveiliging - ter bescherming van de beplanting.


Tuinaanleg en -onderhoud Kampenhout
maandag 09 augustus 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag mijn goed bereikbare oude muur versleten en afbreken en een nieuwe gewone betonnen muur van 1,80 m plaatsen en 47 meter in totaal.


Tuinaanleg en -onderhoud Kampenhout
maandag 19 juli 2021

Schutting plaatsen : hout, pvc of beton

Er staat momenteel een draadafsluiting, met 1 plaat in de grond en daar dan draad op. Dit op de scheidingslijn met de buren. Deze willen we laten vervangen door schuttingspanelen, afstand bedraagt ongeveer 10 m. We hopen dat de vakman ons kan adviseren naar materiaalkeuze toe: hout, pvc, beton.


Tuinaanleg en -onderhoud Grimbergen
dinsdag 29 juni 2021

Leggen betonsokkel voor tuinhuis

Wij hebben een grotere tuinhuis besteld en moeten de bestaande betonsokkel vergroten van 3m x 0,60m diepte 15cm Wij gaan het zelf uitgraven maar een betonsokkel waterpas leggen weten we niet hoe we het moeten doen. Indien u ook tuinhuisjes plaatst, daar zoeken we ook iemand voor. Houten Tuinhuis is 5,10m x 3m. We moeten in 2 fases werken als eerst de betonsokkel 2 de fase zal het plaatsen van het tuinhuis zijn (midden augustus)


Tuinaanleg en -onderhoud Vilvoorde
maandag 07 juni 2021

Steenkorven plaatsen

4 steenkorven plaatsen: Hoogte 1m80 breedte 1m80. Ik woon in een rijhuis en er moeten rechts 2 steenkorven alsook links 2 steenkorven komen te staan.


Tuinaanleg en -onderhoud Vilvoorde
maandag 31 mei 2021

Hoogteverschil in tuin gelijk maken

Er is een hoogteverschil in de tuin. Ik zou dat graag laten ophogen tot gelijke hoogte. Het gaat om een hoogteverschil van ongeveer 6m, in totaal ongeveer 10m lang


Tuinaanleg en -onderhoud Vilvoorde
woensdag 12 mei 2021

Aanleggen van tuin

Ik zou graag mijn tuin laten aanleggen. Vorig jaar hebben ze een omheining komen plaatsen en daardoor ziet mijn gras er nu echt niet uit. Ik zou dus graag het laten aanleggen van +/- 250 m² grasmatten. En nog wat extra kleine werkjes.


Tuinaanleg en -onderhoud Melsbroek
zondag 09 mei 2021

Frezen en klaarmaken om gras te zaaien

Ik zou graag mijn tuin 420 m2 willen vrezen en omwoelen en plat trekken. Er moet hierna ingezaaid worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Eppegem
zondag 25 april 2021

Monteren Poolhouse

Poolhouse wordt in kant en klaar pakket geleverd. Graag iemand die het kan monteren. 5x3m


Tuinaanleg en -onderhoud Grimbergen
dinsdag 23 maart 2021

Toegangspoort plaatsen

Wegnemen bestaande poort (hout) plaatsen nieuwe poort + geen elektrische + vS / Inox + draaipoort met twee vleugels


Tuinaanleg en -onderhoud Grimbergen
vrijdag 05 maart 2021

Tuinomheining + houten terras aanleggen

Ik zou graag een nieuwe terras en omheining willen aanleggen: De terras zou een totaalopp moeten hebben van 30 vierkante meter, qua materiaalkeuze gaat mijn voorkeur uit naar houten of PVC vlonders. Momenteel ligt er aarde/kleigrond waar de terras aangebracht moet worden. Tevens zouden we ook graag een bekaert metalen omheining willen plaatsen. De hoogte zou 1.80moeten zijn en in totaal moet er 15 lopende meter geplaatst worden. De tuin is tevens makkelijk te bereiken door de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Vilvoorde
dinsdag 23 februari 2021

Houten afsluiting plaatsen

Momenteel hebben we een volwassen haag staan als tuinafsluiting, deze moet verwijdered worden en in de plaats moet een houten tuinafsluiting komen. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 80 lopende meter. De tuin is tevens makkelijk te bereiken door de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Wolvertem
vrijdag 19 februari 2021

Gazon aanleggen 220 vierkante meter

Voor onze nieuwbouw zou er gazon aangelegd moeten worden. De totaaloppervlakte die aangelegd moet worden is ongeveer 220vierkante meter. Eventueel zouden er grondverbetering, egalisatie en uitgravingen moeten gebeuren vooraleer het gazon kan aangelegd worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Merchtem
donderdag 11 februari 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een draadaflsluiting plaatsen met Betafence draad. Dit gaat over 61.5 lopende meter gevlochten draad met bovenbuis (2 beginpalen, 2 eindpalen, 3 hoekpalen, 20 tussenpalen. Hoogte 180 cm boven maaiveld. Inbegrepen poortje van 1 m hoogte 1,80 - 4,5 lopende meter rechthoekig motief draad hoogte (2 beginpalen, 2 eindpalen, 1 tussenpaal) 150 cm boven maaiveld. Ingebrepen poortje van poortje van 1 m hoogte 1,50.


Tuinaanleg en -onderhoud Merchtem
zondag 10 januari 2021

Stalen tuinhuis type fortres plaatsen

Graag willen wij een stalen tuinhuis laten plaatsen met rolpoort. 300x300cm De chape ligt al klaar. Dakgoten ook te doen.


Tuinaanleg en -onderhoud Grimbergen
zondag 20 december 2020

Draadafsluiting plaatsen

Draad afsluiting met betonnen platen onderaan. Eventueel ook met heidematten als dat gaat. Het zou een 13,30 lopende meter zijn. De hoogte zou een 180cm zijn. Nu staat daar een draad maar die zou weg moeten.


Tuinaanleg en -onderhoud Vilvoorde
zondag 15 november 2020

Tuinhuis met overkapping laten plaatsen

Graag willen we een tuinhuis Luna 295 x 295 cm + extensie 300 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Vloer en inclusief de dakgoten.


Tuinaanleg en -onderhoud Merchtem
dinsdag 03 november 2020

Garage Makro plaatsen

Wij zouden graag onze aangekochte garage (bij Makro) laten plaatsen. De grootte: 300x300x260 Garage 36HK


Tuinaanleg en -onderhoud Merchtem
dinsdag 13 oktober 2020

Plaatsing metalen tuinhuis

Graag wil ik mijn metalen tuinhuis Regent 300 x 366 x 206 cm uit makroshop laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien die wat groter is dan de oppervlakte van het metalen tuinhuis. Ik wens de prijs voor het aanleggen van de betonnen ondergrond en de prijs voor het plaatsen van het tuinhuis.


Tuinaanleg en -onderhoud Merchtem
zaterdag 26 september 2020

Blokhutgarage plaatsen dubbel 595 x 530 cm en fundering leggen

Aankoop en plaatsing van Blokhutgarage dubbel 595 x 530 cm Dikte planken: 44 mm. Ook dient een betonnen fundering voorzien te worden. Een houten vloer en dakgoten dienen niet voorzien te worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Melsbroek
dinsdag 08 september 2020

Herstellen tuinhuis

Tuinhuis (3 op 2,5 meter) met plat dak zou een grondige opfrisbeurt nodig hebben: Nieuwe roofing op dak, volledig afschuren van huidige verf (beige/grijs) en opnieuw schilderen (zelfde kleur), dubbele vensterdeur sluit nog wel, maar hangt scheef, 2 vensters (plexiglas) in deuren zijn ook aan vervanging toe.


Tuinaanleg en -onderhoud Diegem
vrijdag 21 augustus 2020

Draadafsluiting met betonplaat plaatsen

We willen onze huidige tuinafsluiting vernieuwen. We denken aan draadafsluiting met betonplaat. Geen bovenbuis. Lengte 76m + 62 m breedte 6,7m hoogte 1,5 meter. Kleur zwart. Eventueel bijkomend project poortje vooraan (ong. 1 meter breed en hoogte 1,50). Daarnaast vernieuwen van de huidige constructie (nieuwe trap met toegang naar de woning en aangrenzend bloementuintje). Dus onze oude trap en bloementuin afgebroken worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Grimbergen

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Vilvoorde

Offertes aanvragen