Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Maasmechelen

Beregeningsinstallatie tuin - Maasmechelen

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Maasmechelen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Maasmechelen die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Dilsen, Lanklaar, Niel-bij-As, Rotem, Stokkem, Uikhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Maasmechelen

zondag 26 juni 2022

Snoeien haag

Ik zoek iemand die mijn heg kan bij snoeien. Hij is ongeveer 20 a 30 meter lang en in de hoogte toch een goeie 2 a 3 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Maasmechelen
donderdag 24 maart 2022

Plaatsen van een betonnen tuinafsluiting.

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een volledige omheining. Het liefst heb ik betonplaten met structuur. Het gaat over 2 keer 22m met aan elke kant de eerste 8m waar de omheining op beton moeten komen en de resterende 14m op een weide.


Tuinaanleg en -onderhoud Maasmechelen
maandag 07 maart 2022

Beton tuinafsluiting plaatsen

Oude betonnen schutting weghalen en nieuwe plaatsen. We zouden terug opteren voor een betonnen schutting. 8 lopende meter en 180cm hoog. Het is een halfopen bebouwing en de tuin is makkelijk te bereiken


Tuinaanleg en -onderhoud Maasmechelen
maandag 14 februari 2022

Voortuin aanleggen

Ik zoek iemand voor de aanleg van onze voortuin. Oude boom en wortels zijn verwijderd, dit moet nu opnieuw aangelegd worden met - een nieuwe waterput (met deksel, en hier komen later parking voor autos) van min 10cub + aangesloten worden - een manier om natuurlijk grondwater weg te kunnen pompen als het hoog staat - uprofiel betonnen bloembakken qua afwerking - eventueel nog de aanleg van een metalen trap vanuit voortuin naar voordeur, aangezien de voordeur zich boven de afrit naar de kelder bevindt.


Tuinaanleg en -onderhoud Maasmechelen
maandag 14 februari 2022

Beton tuinafsluiting plaatsen 88 meter

We willen een tuinafsluiting plaatsen in zwarte betonplaten met houtstructuur of stenen, over een afstand van 88m. En de hoogte mag 2meter zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Maasmechelen
woensdag 01 december 2021

Draadafsluiting zetten

draadafsluiting - 1,80 m hoogte - 30 lopende meters


Tuinaanleg en -onderhoud Maasmechelen

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Maasmechelen

Offertes aanvragen