Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Tienen

Beregeningsinstallatie tuin - Tienen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Tienen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Tienen die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Attenrode, Bost, Bunsbeek, Drieslinter, Glabbeek (Zuurbemde), Hoegaarden, Hoeleden, Kapellen (Vl-Br), Kerkom, Kersbeek-Miskom, Kumtich, Landen, Linter, Melkwezer, Neerlinter, Oplinter, Outgaarden, Overhespen, Overwinden, Roosbeek, Vissenaken, Waasmont, Walshoutem, Wange, Willebringen, Wommersom of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Tienen

maandag 17 januari 2022

2 houten omheiningen via hoek verbonden plaatsen

Het zou gaan om 2 omheiningen die verbonden zijn via een hoek. Aan 1 kant van de buren staat reeds een omheining waarbij de beton verzakt We zouden graag een omheining van hout met onderaan betonplaten plaatsen. Dit gaat over ongeveer 30 lopende meter


Tuinaanleg en -onderhoud Linter
dinsdag 04 januari 2022

Petanquebaan aanleggen

We zoeken een vakman om van een oude groetentuin een petanquebaan aan te leggen. Ernaast zou ook een +-5m2 klinkers aangelegd moeten worden als terras.


Tuinaanleg en -onderhoud Outgaarden
donderdag 11 november 2021

Plaatsen van draadafsluiting

Graag willen we een tuinafsluiting laten installeren aan de straatkant: afstand: 25 m. We zijn nog in beraad over de hoogte, net als over het type draadomheining, dus alle advies van een specialist is welkom. Plaatsing in vrij harde ondergrond.


Tuinaanleg en -onderhoud Linter
dinsdag 09 november 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil een zwarte draadomheining met bovenbuis en betonplaten plaatsen voor een lengte van 125 meter. Een rechte lijn van 100m en een stuk van 25m naar links. De bodem is aarde en bevat een niveauverschil.


Tuinaanleg en -onderhoud Landen
zondag 24 oktober 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

2 x een houten afsluiting van elk ongeveer 5 m ,1 is losstaand tussen 2 terrassen en 1 x tegen een bestaande muur


Tuinaanleg en -onderhoud Tienen
maandag 11 oktober 2021

Beton tuinafsluiting / schutting

Ik zou graag een betonnen afsluiting plaatsen (betonplaten zonder structuur, egale betonlook) van ongeveer 40 meter lang en 1.80m hoog. Momenteel staan er nog sierdennen van een 5-tal meter hoog die eerst verwijderd moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Kersbeek-Miskom
maandag 30 augustus 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ik wil graag een betonnen tuinafsluiting in rechte lijn van +-13 meter lang en 2 meter hoogte laten plaatsen. Ik dacht aan betonplaten zonder structuur. De grond is van aarde.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoegaarden
vrijdag 27 augustus 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij zouden graag een toegangspoort laten plaatsen. 4 meter lang 2,20 meter hoog. Liefst een schuifpoort die elektrisch is. Qua materiaal zijn we er nog niet helemaal uit.


Tuinaanleg en -onderhoud Bunsbeek
woensdag 18 augustus 2021

Metalen toegangspoort plaatsen

Ik wil graag een nieuwe automatische toegangspoort laten installeren. Metalen poort van 3,95 meter, inclusief de palen.


Tuinaanleg en -onderhoud Attenrode
zaterdag 26 juni 2021

Bestraten voor- en achterzijde huis

Voorzijde van het huis te beklinkeren voor parkeerplaats +/-84m² Achterzijde huis beklinkeren +/- 70m² + plaatsen van omheining, ik zou graag betonnen L profielen willen, met houten tussenschutsels. 26 lopende meter


Tuinaanleg en -onderhoud Neerlinter
maandag 14 juni 2021

Afsluiten doorgang dmv steenkorven 3 m

Permanente afsluiting te plaatsen in steenkorven, ter vervanging van de huidige versleten poort: lengte ongeveer 3 m, hoogte 1,70 m


Tuinaanleg en -onderhoud Walshoutem
donderdag 10 juni 2021

Recupereren authentieke klinkers 1950 + betonnen L-profielen plaatsen

Ter afscheiding van trottoir en voortuin (niveauverschil 30/40 cm hoger), wil ik betonnen L-profielen plaatsen + daarbovenop een draadafsluiting .Breedte: +/- 10 meter. Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat mijn grond niet verder weg/schuin zakt, richting voetpad en ik probleemloos gras kan maaien. Bijkomende wens ik ook de oprit te laten heraanleggen, met recuperatie van huidige klinkers. het huis dateert van 1950 en toen waren er typische grote geel gebakken klinkers gebruikt (15 à 20 cm), maar deze zijn los gelegd. Ondertussen ligt dat al schots en scheef en wil ik het laten rechttrekken en in stabilisé laten 'verankeren'. De tegels zou ik zelf al uithalen en stuk voor stuk proper maken zodat de vakman ze vlot kan herbruiken.


Tuinaanleg en -onderhoud Neerlinter
dinsdag 08 juni 2021

Oprit aanleggen in kasseien of andere stenen

Wij zouden graag onze oprit helemaal laten uitbreken en opnieuw laten aanleggen. Er liggen nu grote betonstenen, we willen kleine stenen willen of kasseien. Exacte oppervlakte ken ik niet vanbuiten, maar er kunnen een vijftal auto's op.


Tuinaanleg en -onderhoud Landen
maandag 07 juni 2021

Composiete tuinafsluiting plaatsen + tuin heraanleggen

Wij hebben nu een houten afsluiting maar die is al heel oud. We zouden graag een nieuwe laten plaatsen, deze keer in composiet. Het gaat om 43 lopende meter omheining met 2 hoeken in. Daarnaast willen we de tuin opnieuw laten aanleggen. Nu ligt er gras en hebben we een fonteintje + tuinhuis. Dat zou allemaal wegmoeten. Tuin van 16x7m


Tuinaanleg en -onderhoud Landen
maandag 10 mei 2021

Beton tuinafsluiting zetten

Er zou een betonnen omheining of draadpanelen geplaatst moeten worden van 20-25 m lang en 1,80 m hoog. In de omheining moet er een poortje geplaatst worden (standaard afmetingen). Dit zou eventueel in de eerste twee weken van juli geplaatst moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Linter
maandag 03 mei 2021

Betonnen afsluiting plaatsen.

Het betreft een afsluiting tussen ons en de buren. De lengte 50 meter + eventueel 20 meter ook achter het huis dit is nog in optie. Graag een hoogte van+- 1m50. Ik wil graag een betonnen plaat met groene palen en groene zift.


Tuinaanleg en -onderhoud Tienen
maandag 19 april 2021

Metalen toegangspoort plaatsen + twee andere draaipoorten

Ik zou een landelijke metalen schuifpoort willen plaatsen in de kleur kwartsgrijs. De poort dient voorzien te zijn van een automatisch systeem. Als ook zouden er 2 vrijstaande draaipoortjes dienen geplaatst te worden in dezelfde stijl als de schuifpoort. De lengte ervan +/- 5m50 het laagste punt moet 1 m80 zijn het moet boog vormig zijn. De 2 andere draaipoorten mogen1m5 breedte zijn en van een hoogte van 1 m80. De ene moet tegen het huis en betonnen platen en de andere moet tussen 2 muren.


Tuinaanleg en -onderhoud Tienen
maandag 19 april 2021

Automatische draaipoort plaatsen

Ik zou graag een zwarte automatische draaipoort van 4 meter lang en 2,40 meter hoog hebben. Type poort/ materiaal is nog onbeslist. Nu staat er nog niks


Tuinaanleg en -onderhoud Glabbeek (Zuurbemde)
zondag 07 maart 2021

Verschillende tuinwerken uitvoeren

Achteraan terras aanleggen + oprit beklinkeren + voortuintje aanmaken: voortuin ong 2 op 5 m + oprit ong 4 op 6 m + terras ong 3 op 10 meter. Momenteel liggen er gewoon stenen en kiezels die wegmoeten.


Tuinaanleg en -onderhoud Tienen
donderdag 21 januari 2021

Kunststof afsluiting plaatsen

Nu zijn er houten schermen gezet door de ouders. Maar die zijn niet stabiel. Het gaat om een terras die afgezet moet worden. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 32 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Tienen
maandag 23 november 2020

Plaatsen van een houten tuinafsluiting

Ik wil graag een houten afsluiting laten plaatsen. + betonnen onderplaat. Die zou ongeveer 76 lopende meter zijn. Momenteel staan er nog een "haag" maar die moeten nog weggehaald worden. De vakmannen mogen dit ook doen . Met een totaal hoogte van 2 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Tienen
zondag 08 november 2020

Kunststof afsluiting plaatsen

Afsluiting onderste stuk in beton de rest in composiet of kunststof, indien mogelijk. Graaf werkzaamheden in de prijs opgenomen worden. Hou rekening met de beuken haag die verwijderd moet worden. Ongeveer 10 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Tienen
woensdag 28 oktober 2020

Houten afsluiting plaatsen

Wij wensen een nieuwe tuinafsluiting te zetten in beton of hout. De bestaande omheining moet ook weggehaald worden. De totaallengte die geplaatst moet worden is 12.5meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Landen
zaterdag 03 oktober 2020

Draafsluiting plaatsen + dennebomen weghalen

Ik wil graag een tuinafsluiting plaatsen met vanonder betonnen platen en bovenaan een buis. Mijn voorkeur gaat uit naar een bekeart draad. De totaallengte die geplaast zou moeten worden is tussen de 70 & 75 meter. Momenteel staat er een paar dennebomen, deze zouden ook eerst weggehaald moeten worden vooraleer de draadafsluiting geplaatst kan worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Kersbeek-Miskom
zaterdag 03 oktober 2020

Draadafsluiting plaatsen

Bij mijn ouders gaan we beginnen de tuin op te kuisen. De zijkant staan allemaal dennenbomen, deze gaan we verwijderen en willen er een Bekaert draadafspanning zetten met bovenaan een buis en onderaan betonnen panelen. De afstand is tss 70 en 75 lopende meter. Indien jullie ook verwijderen van bomen doen mag er ook een prijs gemaakt worden om de bomen te verwijderen.


Tuinaanleg en -onderhoud Kersbeek-Miskom
zaterdag 26 september 2020

Betonnen afsluiting plaatsen met structuur enkelzijdig

Ongeveer 5 lopende meter betonplaten met rotsstructuur plaatsen. 2,40 meter hoog. Oude platen en palen verwijderen.


Tuinaanleg en -onderhoud Tienen
maandag 14 september 2020

Draadpanelen tuinafsluiting plaatsen

Prijsofferte voor een tuinafsluiting draadpanelen met een hoogte van 1m80 alsook plaatsing van een manuele poort ook in draadpaneel zelfde hoogte op een lengte van 25m. 2de tuinafsluiting met draadpanelen met een hoogte van 1m20 voor een lengte van 30m. In totaal moet er dus 55m geplaatst worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Waasmont
zaterdag 29 augustus 2020

Tuinhuis Polaris 360 x 360 cm plaatsen

Plaatsen van Tuinhuis Polaris 360 x 360 cm , wij hebben een vloer van 300 x 300 cm (staat al een blokhut op die moet afgebroken worden) maar deze moet vergroot worden tot 360 x 360.Eventueel kunnen onze Marlux tegels (40 x 40 x 5 cm) herbruikt worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Tienen
donderdag 27 augustus 2020

Draadafsluiting met net plaatsen

Ondoorzichtige afscheiding tussen twee woningen. Lengte afsluiting 18mr, hoogte 1,80mr. Te bevestigen op of naast L profielen. Hoogte verschil tussen de twee woningen 1mr.


Tuinaanleg en -onderhoud Linter
woensdag 19 augustus 2020

Deel kapotte treurwilg weghalen

Na de storm van afgelopen donderdag is er een stuk van mijn treurwilg afgescheurd. Graag had ik dit laten weghalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Neerlinter

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Tienen

Offertes aanvragen