Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Sint-Truiden

Beregeningsinstallatie tuin - Sint-Truiden

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Sint-Truiden?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Sint-Truiden die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Attenhoven, Boekhout, Borgloon, Borlo, Broekom, Brustem, Budingen, Dormaal, Duras, Geetbets, Gingelom, Gorsem, Groot-Gelmen, Halmaal, Heers, Hoepertingen, Jesseren, Jeuk, Kerkom-bij-Sint-Truiden, Kozen, Mechelen-Bovelingen, Montenaken, Neerlanden, Nieuwerkerken (Limburg), Ordingen, Ulbeek, Velm, Wellen, Wilderen, Zepperen, Zoutleeuw of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Sint-Truiden

dinsdag 16 november 2021

Toegangspoort plaatsen

Ik zou graag een toegangspoort laten plaatsen, ongeveer 3m. Draaipoort met 2 vleugels Moet niet perse elektrisch zijn + een deur in dezelfde stijl/materiaal moet ook geplaatst worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Zoutleeuw
woensdag 03 november 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een metalen draadafsluiting rond mijn nieuwbouwwoning laten plaatsen (1.20m hoog en ongeveer 77m lang). Er moet geen haag of andere afsluiting verwijderd worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Zepperen
maandag 01 november 2021

Realiseren steentapijt en betonschutting

Graag willen we de tuin laten afzetten met betonplaten (met structuur) Momenteel staat er een bekaert-draad, dus deze zou moeten worden verwijderd. Breedte 18 m x lengte 18 m, hoogte +/- 1,8 m. Bijkomend willen we het bestaande terras 'tegels) laten vervangen door een steentapijt. Uitbraak huidig terras (40m²) zouden we eventueel zelf voorzien.


Tuinaanleg en -onderhoud Geetbets
zondag 31 oktober 2021

Metalen afsluiting plaatsen + 2 poorten

Ik zou graag een metalen afsluiting laten plaatsen ter vervanging van een een betonnen afsluiting. Afstand van ongeveer 60 lopende meter + Er moeten ook 2 poorten in. Elektrische draaipoorten 1van 8m en 1van 3m.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
zaterdag 30 oktober 2021

Toegangspoort plaatsen: houten poort op schuifsysteem

Ik zou graag een houten schuifpoort met metalen frame laten plaatsen van 3m breed en 1.8m hoog. Deze moet elektrisch bediend worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Wellen
zondag 24 oktober 2021

Betonschutting plaatsen zonder reliëf

Op zoek naar een vakman om een schutting in betonpanelen (egaal, geen reliëf) te plaatsen, betreft een 14 lopende meter


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
zondag 24 oktober 2021

Tuinafsluiting in betonpanelen met reliëf plaatsen

Graga wil ik een omheining laten plaatsen in betonpanelen (met structuur) met hoogte 1.80 à 2.00 m . Totale afstand schat ik op 40 m. Plaatsing zou worden voorzien in aarde, en is makkelijk bereikbaar langs de zijkant van de woning.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
zaterdag 09 oktober 2021

Visvijver afwerken

een reeds gegraven vijver van zeer beperkte omvang dient afgewerkt te worden


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
woensdag 06 oktober 2021

Geluidswerende omheining plaatsen in tuin

We zijn op zoek naar een oplossing voor de geluidshinder in onze tuin. We wonen langs een drukke baan die fysiek ver onder ons huis gelegen ligt. Doordat de gemeente in de zomer de bomen heeft gekapt tussen deze drukke baan en onze woonst ondervinden we veel hinder. We wensen een schutting te plaatsen van 20 meter die tussen onze tuin en deze baan komt te liggen. Dit kan zijn in de vorm van een schutting waar begroeiing tegen kan of de houten schutting. Alleenstaande woning.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
maandag 27 september 2021

Omheining plaatsen om remorque achter te plaatsen

Ik zou graag een omheining laten zetten met een lengte van 360cm en een hoogte van 180cm. In totaal dus twee schermen in antraciet.


Tuinaanleg en -onderhoud Borgloon
dinsdag 14 september 2021

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis en betonplaten - 137 meter

Draadafsluiting met zwarte draad, bovenbuis en betonplaten plaatsen rondom het terrein. 137 meter lengte en een hoogte van 1m80. Nieuw te plaatsen, er hoeft geen oude omheining worden afgebroken.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
maandag 13 september 2021

Tuindraad met bovenhuis en betonplaat plaatsen

Plaatsen van draad met bovenhuis en onder een betonplaat Het zou een 80 lopende meter moeten zijn, hoogte nog te bepalen


Tuinaanleg en -onderhoud Gingelom
maandag 23 augustus 2021

Omheining plaatsen

Ter afscheiding tussen 2 tuinen wens ik graag een schutting van ca. 14 meter te laten voorzien. Graag een voorstel voor het plaatsen van betonpanelen (egaal) - ter verlenging van reeds aanwezige betonpanelen thv het terras. Ook wil ik de optie vergelijken voor een Bekaertdraad. Dit stond hier vroeger (de palen staan er nog), met een soort doek/lint erdoor geweven zodat er geen 'doorkijk' was.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
zaterdag 14 augustus 2021

Schuifpoort plaatsen in thermowood

Wij zijn op zoek naar een geautomatiseerde houten schuifpoort van ongeveer 4m breed en 2m hoog. Mag eventueel in thermowood wegens milieubewust. Betonomheining wordt geplaatst door andere vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Geetbets
maandag 09 augustus 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

We denken erover na om een betonnen omheining te laten plaatsen van 3m2 hoogte en 22 meter lang. Ik dacht aan betonplaten zonder structuur (egale betonlook). De bodem is van aarde en de grond is niet hellend.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
maandag 12 juli 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

We hebben een oprit van 9,5 m (hellend) die beklinkerd is. Nu hadden we graag een betonnen afsluiten met aan 1 kant structuur tussen de buren hun oprit en de onze laten plaatsen. Is het ook mogelijk om deze naar de straat toe minder hoog te laten komen zodat we uitzicht houden als we de straat oprijden. Het is 9,5 lopende meter


Tuinaanleg en -onderhoud Heers
zondag 27 juni 2021

Blokhut plaatsen

Graag willen we onze blokhut Cube 300x200cm laten plaatsen. Wij voorzien de betonnen vloer zelf op voorhand. + wel incl dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Hoepertingen
maandag 24 mei 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een draadafsluiting laten plaatsen. 60 lopende meter draad als afscheiding tussen de tuin en het fietspad. 30 meter draad maakt wel een bocht.


Tuinaanleg en -onderhoud Velm
maandag 24 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Momenteel is er een Bekaert afsluiting met doek in de tuin. Deze omheining zou weggenomen moeten worden. In de plaats zouden er steenkorven moeten geplaatst worden van 15,5 m lang en 33m lang. De steenkorven zouden 40 cm breed moeten zijn. Over een lengte van ongeveer 16 m zouden de steenkorven 1,40 m / 1,50 m hoog moeten zijn. Over de resterende lengte zouden de steenkorven 1,20 m hoog moeten zijn. Daarnaast moet er fundering geplaatst worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
zaterdag 08 mei 2021

Tuinafsluiting hout met beton / aluminiumpalen

Ik zoek iemand die de levering/ eventuele plaatsing kan doen van een tuinafsluiting. De tuinafsluiting is 46m en we zouden willen werken met inschuifplanten en zwarte beton/aluminiumpalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Zoutleeuw
maandag 26 april 2021

Omheining plaatsen voor geluidwering

Ik zou graag een omheining plaatsen. Materiaal is bespreekbaar het moet iets zijn dat geluid afweert. De bedoeling is het geluid van de steenweg tot een minimum te beperken. De totale oppervlakte van het stuk is 1ha. De omheining moet +/- 150 lopende meter zijn met een hoogte van 2 meter. Er moet bomen, struiken weggesnoeid worden .


Tuinaanleg en -onderhoud Nieuwerkerken (Limburg)
maandag 12 april 2021

Toegangspoort plaatsen

Ik zou graag een poort laten plaatsen. Poort met aparte deur voor manuele toegang. Schuifpoort of schuifhekken - elektrisch liefst Graag in hout of metaal.


Tuinaanleg en -onderhoud Zepperen
dinsdag 23 februari 2021

Aanpassingen uitvoeren in tuin

Wij zouden graag 3 werken laten uitvoeren: nieuw tuinhuis, nieuw terras en een carport. Voor deze werken zal er 1 of meerdere vergunningen moeten aangevraagd worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Heers
dinsdag 23 februari 2021

Steenkorven plaatsen of betonnen omheining installeren

Oude omheining weghalen en vervangen door steenkorven of een betonnen omheining. Hoogte liefst 2 meter, lengte zou op 16 meter uitkomen. Opvulling van de korven is nog niets beslist, suggesties welkom.


Tuinaanleg en -onderhoud Attenhoven
dinsdag 16 februari 2021

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonnen afsluiting willen plaatsen in houtstructuur (enkelzijdig) De totaallengte die geplaatst moet worden is 11.20 lopende meter met een hoogte van 1.60m.


Tuinaanleg en -onderhoud Borgloon
zondag 03 januari 2021

Blokhut plaatsen

Graag willen wij de Outdoor Living Domeo 418 x 322 cm plaatsing hebben voor deze cottage. Op bestaand tegelterras + dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
maandag 28 december 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting over 22lm op 1m70 hoogte: betonplaten met structuur. Op dit moment staat er gewoon een omheining van de buren, maar de onze mag er gewoon naast staan.


Tuinaanleg en -onderhoud Geetbets
zondag 27 december 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een betonnen afsluiting met structuur. De afsluiting moet 15 lopende meter zijn. Qua hoogte ongeveer 1,5m Nu staat er niks


Tuinaanleg en -onderhoud Heers
zondag 13 december 2020

Draadafsluiting + poort plaatsen

Interesse in de plaatsing een draadafsluiting. Zowel vooraan als achteraan 22 lopende meter vooraan Achteraan iets groter maar weet niet precies hoe groot Vooraan ook een poort die je kan opendoen + je moet met de tractor door die poort kunnen.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
woensdag 11 november 2020

Composieten tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een tuinafsluiting laten plaatsen in composiet. Lengte approx 40 meter. Hoogte 2m. De oude omheining is nog niet verwijderd. Misschien is het mogelijk om de betonnen ondergrond van de huidige omheining te recupereren? Het is alleszins de bedoeling dat de composieten omheining een betonnen basis heeft.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Sint-Truiden

Offertes aanvragen