Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Overijse

Beregeningsinstallatie tuin - Overijse

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Overijse?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Overijse die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Duisburg, Hoeilaart, Huldenberg, Loonbeek, Ottenburg, Sint-Agatha-Rode of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Overijse

zondag 16 januari 2022

Plaatsen van betonnen L-profielen en een betonnen regenput

Betonnen L-profielen (50 à 60 cm hoog) rond de voortuin plaatsen (ongeveer15 lopende meter) plaatsen en een betonnen regenwaterput van 7000 of 7500 liter in de oprit, naast het huis (gemakkelijk toegankelijk) plaatsen. Er ligt al een waterput van 3300 liter. Die oude moet verbonden worden met de nieuwe zodat ze in elkaar kunnen overlopn.


Tuinaanleg en -onderhoud Huldenberg
woensdag 08 september 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Tussen 2 huizen op bergafwaarts perceel zou een afsluiting moeten komen Het is ongeveer 70 lopende meter Liefst betonplaten zonder structuur (egale betonlook) De ondergrond is nu gras


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
maandag 16 augustus 2021

Draadafsluiting plaatsen in betonnen basis

Ik zou graag een draadafsluiting laten plaatsen over een 50 lopende meter met een hoogte van 180cm Nu staat er een gewone draad maar die moet weg Voor de nieuwe afsluiting had ik graag gehad dat die in beton gegoten werd.


Tuinaanleg en -onderhoud Huldenberg
maandag 31 mei 2021

Installeren pvc-schutting 12 lm op terrastegels + poort

Graag wens ik een pvc - schutting te laten monteren op een betegeld terras, over een 12-tal meter afstand. hierin zou ook een poort van ongeveer een meter breedte moeten voorzien zijn, in dezelfde uitvoering. Er is wel een niveauverschil over de plaatsingslijn, waardoor een deel van de panelen een hoogte van +/- 2 meter zou moeten hebben en een deel eerder 1.7 à 1.8 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
maandag 31 mei 2021

Afsluiten voortuin met (klassiek) metalen hekwerk incl toegangspoortje

Graag een vakman die me een voorstel wil maken voor het leveren en plaatsen van een 16 lm metalen hekwerk met een toegangspoortje om de voortuin af te sluiten. Er is reeds een klein deel voorzien, aanleunen tegen de gevel (>10-jaar, vrij klassieke uitvoering: smeedijzer met 'speerpunten' bovenop spijlen en kleine krullen). Graag dus soortgelijke uitvoering - 11 meter evenwijdig met de straat monteren en met een hoek van 90 graden tot tegen de woning aan werken. Montage in 'grond', dus geen verharding (tegels/asfalt) aanwezig.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
dinsdag 25 mei 2021

Plaatsing elektrische draaipoort

Er zou een geautomatiseerde draaipoort (zonder doorkijk) van 5 m breed op 1 m 60 m hoog geplaatst moeten worden. Het zou een metalen zwarte poort moeten zijn. Een van de twee panelen dient verder door te draaien dus minstens 160 graden. Er zou een schakelaar, klavier en afstandsbediening voorzien moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Overijse

Offertes aanvragen