Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Overijse

Beregeningsinstallatie tuin - Overijse

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Overijse?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Overijse die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Duisburg, Hoeilaart, Huldenberg, Loonbeek, Ottenburg, Sint-Agatha-Rode of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Overijse

woensdag 08 september 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Tussen 2 huizen op bergafwaarts perceel zou een afsluiting moeten komen Het is ongeveer 70 lopende meter Liefst betonplaten zonder structuur (egale betonlook) De ondergrond is nu gras


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
maandag 16 augustus 2021

Draadafsluiting plaatsen in betonnen basis

Ik zou graag een draadafsluiting laten plaatsen over een 50 lopende meter met een hoogte van 180cm Nu staat er een gewone draad maar die moet weg Voor de nieuwe afsluiting had ik graag gehad dat die in beton gegoten werd.


Tuinaanleg en -onderhoud Huldenberg
maandag 31 mei 2021

Installeren pvc-schutting 12 lm op terrastegels + poort

Graag wens ik een pvc - schutting te laten monteren op een betegeld terras, over een 12-tal meter afstand. hierin zou ook een poort van ongeveer een meter breedte moeten voorzien zijn, in dezelfde uitvoering. Er is wel een niveauverschil over de plaatsingslijn, waardoor een deel van de panelen een hoogte van +/- 2 meter zou moeten hebben en een deel eerder 1.7 à 1.8 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
maandag 31 mei 2021

Afsluiten voortuin met (klassiek) metalen hekwerk incl toegangspoortje

Graag een vakman die me een voorstel wil maken voor het leveren en plaatsen van een 16 lm metalen hekwerk met een toegangspoortje om de voortuin af te sluiten. Er is reeds een klein deel voorzien, aanleunen tegen de gevel (>10-jaar, vrij klassieke uitvoering: smeedijzer met 'speerpunten' bovenop spijlen en kleine krullen). Graag dus soortgelijke uitvoering - 11 meter evenwijdig met de straat monteren en met een hoek van 90 graden tot tegen de woning aan werken. Montage in 'grond', dus geen verharding (tegels/asfalt) aanwezig.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
dinsdag 25 mei 2021

Plaatsing elektrische draaipoort

Er zou een geautomatiseerde draaipoort (zonder doorkijk) van 5 m breed op 1 m 60 m hoog geplaatst moeten worden. Het zou een metalen zwarte poort moeten zijn. Een van de twee panelen dient verder door te draaien dus minstens 160 graden. Er zou een schakelaar, klavier en afstandsbediening voorzien moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
woensdag 03 maart 2021

Aanleggen gazon

aanleggen gazon van ongeveer 50x20m: nivelleren (is omgewoeld door everzwijnen), grondverbeteraar, inzaaien. Gazon dient aangelegd te worden in het najaar, September.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
maandag 28 december 2020

Houten afsluiting plaatsen

5 schermen op een rij. Weggevlogen met storm Bella. Graag tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout. Ongeveer een 11 lopende meter. Qua hoogte 1,8m. Graag die me een boog vanboven.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeilaart
zondag 13 september 2020

Draadomheining plaatsen

Zwarte 9005 draadomheining, met bovenbuis, 1 zijde (2 hoekpalen). Lengte: 53 m Hoogte: 1, 80 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
maandag 31 augustus 2020

Blokhut afbreken en nieuwe plaatsen

Graag wensen we het Tuinhuis Narvi 210 x 180 cm van Makro te laten installeren. Ons huidig tuinhuis zou nog moeten afgebroken worden. Staat op 2 palen (vanachter) en rust op hout. Zie bijlage voor extra foto's. Het huidig tuinhuis is 213x200cm. Tuin wordt heraangelegd dus tegen dan verdwijnt de bamboe. + betonplaat moet nog gelegd worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
woensdag 29 juli 2020

Composiet tuinafsluiting en tuinhuis met overkapping plaatsen

Tuinhuis met overkapping op betonnen plaat van ong. 7m x 3.5m plaatsen. Tuin helt zijdelings af. Fundering plaatsen voor tuinhuis.


Tuinaanleg en -onderhoud Huldenberg
maandag 25 mei 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag vakman ter plaatse komt om situatie in te schatten - Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) - Tussen 10 en 50 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeilaart
vrijdag 20 maart 2020

Tuinhuis cube met extensie plaatsen

Tuinhuis cube met extensie plaatsen. Vloer reeds voorzien.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeilaart
donderdag 12 maart 2020

Tuinaanleg en onderhoud omheining tuin plus poort

Stevige, langdurige houten omheining plaatsen. Met betonnen onderplaat en betonnen palen. Lengte is ong. 15m, hoogte 1.8m. Oude omheining weghalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
vrijdag 28 februari 2020

Tuinafsluiting zetten

Plaatsen van tuinomheining in kastanjehout op 2 plaatsen in mijn tuin. 1) Achteraan in de tuin: lengte van 12 meter: - Kastanjehek van ongeveer 11 meter met in het midden een kastanjepoort van 1 meter (kastanjehek + poort 150cm hoog. - Zijkant huis: kastanjehek van ongeveer 150 cm breed op 150 cm hoog + kanstanjepoort van 1 meter breed op 150 cm hoog. Ik beschik over al het materiaal.


Tuinaanleg en -onderhoud Huldenberg
woensdag 29 januari 2020

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met bovenbuis, hoogte: 180cm, lengte 35m in de lengte met dubbele poort (2.5m). Afsluiting is voor een tuin. We weten nog niet of we de werken zelf zouden uitvoeren of laten uitvoeren.


Tuinaanleg en -onderhoud Huldenberg
zondag 26 januari 2020

Composiet afsluiting plaatsen

Afsluiting voor achteraan in de tuin. De tuin helt echter zijwaarts naar beneden. Dient ook om een achterliggend verwilderd perceel af te schermen tegen wilde bramen. Totale breedte: 13 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Huldenberg
maandag 02 december 2019

Oude afsluiting vervangen door een nieuwe

Afbreken van 38 lopende meter betonnen platen en plaatsen van nieuwe of met beton/houten planken. In totaal is er 50 meter te zetten.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Agatha-Rode
zondag 22 september 2019

Draadafsluiting plaatsen met aanbrengen kunsthaag

Bestaande draadafsluiting van 1,25m op betonplaat verhogen naar max 2m en aanbrengen van kunsthaag - type buxus op mat of variant met groter blad. Lengte +/- 20m -> tot nu stond haag tegen draad maar die werd nu weggehaald.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeilaart
zondag 08 september 2019

Gras zaaien

Gras inzaaien op rechthoekig stuk grond langs twee kanten van een oprit. 2 stukken van 80 op 5 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeilaart
vrijdag 30 augustus 2019

Tuinhuis afbreken en nieuwe betonplaat gieten

Huidige tuinhuis van 3,5 X 3,5m in hout afbreken en wegvoeren. Hiernaast betonplaat gieten van 3,5 x 3,5 meter voor een nieuw tuinhuis op te plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
donderdag 15 augustus 2019

Uitdoen van 35m haag en effenen grond

Er zou een haag van 35m met enkele coniferen uitgedaan moeten worden. Nadien zou de grond geëffend moeten worden. Dit wordt een oprit. Het groenafval moet meegenomen worden. Haag rechts van garages moet weg. (zie foto)


Tuinaanleg en -onderhoud Loonbeek
dinsdag 16 juli 2019

Houten afsluiting zetten

Willen graag een omheining in hardhout. 1 kant is 12,5 m andere kant 17,5 m. Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeilaart
maandag 22 april 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag zou ik een betonnen afsluiting plaatsen aan een zijde van mijn tuin. Er is een gracht en zou daar de betonnen panelen willen zetten. Het is een rechte lijn van ongeveer 30 meter lang en zou graag een hoogte van de betonnen platen hebben van 1,80m. Zou u mij aub een prijs kunnen berekenen voor het materiaal en de plaatsing.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
vrijdag 15 maart 2019

Hekwerk met betonplaat plaatsen

Zoek plaatser hekwerk genre plasitor van +- 30m lang en eventueel +- 2x +-13 lang Tussen 2 3-gevelwoningen +- 30m lang + achterzijde tuin bij elke woning van +-13m lang Grond aflopend tss woningen


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeilaart
maandag 28 januari 2019

Gracht verstevigen

Aan één zijde, totale lengte ongeveer 30 m. Nu is dit volledig aangeaard (met een hoogte van 1 à 1,5 m), maar moeilijk te onderhouden.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
zondag 28 oktober 2018

Aanleggen van buitenpiste op landbouwgrond

Ik heb een stuk landbouwgrond gekocht en wil graag een piste aanleggen van 20 x 40 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
zaterdag 27 oktober 2018

Planten van bomen en haag

We hebben 60 Levensboom 'Brabant' (150-175 cm) besteld als haag met een tussenruimte van 60 cm. We hebben ook een fireglow acer palmatum in een pot met een diameter van 80 cm die in de tuin geplant moet worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
zaterdag 30 juni 2018

Tuinmuren vervangen

Tuin muurtjes opbouwen in plaats van huidige bilzen. Het gaat om een grote oppervlakte met talloze muurtjes, een groot project. Nieuwe muurtjes liefst metsen maar sta ook open voor ander kwalitatief materiaal.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoeilaart
maandag 21 mei 2018

Draadafsluiting plaatsen zonder betonplaat met twee poorten

Wij willen een tuinafsluiting laten plaatsen voor 56 lopende meters met 2 poorten (1 m breed). Het betreft een afsluiting van 1. 25 of 1. 5 m hoog (nog te bepalen). De 56 lopende meters zijn verdeeld over de volgende gedeeltes van de tuin: Afmetingen 1 m, poort, 1 m, 34 m = 36 m+poort. Andere zijde van de tuin: 16 m, 4 m, poort = 20 m+poort). We willen de afsluiting graag voor 2 juni geplaatst hebben.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse
zondag 06 mei 2018

Plaatsen steenkorven

Graag plaatsen van steenkorven, metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal), opgevuld met breuksteen, keien Het gaat om 2 muren ter afscheiding van het terras. Ze zouden 3 meter lang moeten zijn en 150 meter hoog. Ze kunnen langs één zijde verankerd worden in de gevel. Graag zo spoedig mogelijk plaatsen aangezien er nu geen bescherming tegen de wind is.


Tuinaanleg en -onderhoud Overijse

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Overijse

Offertes aanvragen