Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Lokeren

Beregeningsinstallatie tuin - Lokeren

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Lokeren?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Lokeren die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Daknam, Eksaarde, Moerbeke-Waas, Overmere, Zele, Zeveneken of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Lokeren

zondag 31 oktober 2021

Draadafsluiting zetten

Draadafsluiting zetten, 9 meter in totaal over één lengte. Stalen strakke van 2m of 1,80m hoog. Er is momenteel niets. Open bebouwing.


Tuinaanleg en -onderhoud Moerbeke-Waas
zondag 17 oktober 2021

Vervangen toegangspoort

Momenteel hebben we een manueel bedienbare draaipoort staan die we graag willen laten vervangen door een gemotoriseerde schuifpoort (tele-bediening). Afmetingen: +/-3m breedte, hoogte 1.80m We overleggen graag de verschillende mogelijkheden qua houtsoort - of soortgelijk. Aan de ene zijde is een muurtje voorzien aangebouwd aan de woning (+/- 75 cm), aan de andere zijde een pilaar.


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
vrijdag 24 september 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij zouden graag een poort laten plaatsen Liefst een draaipoort met 2 vleugels maar als dat niet gaat zal het een schuifpoort worden Het zou over een 3tal meter gaan en ze zou ook elektrisch moeten zijn Je mag er niet kunnen doorkijken ivm privacy


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
vrijdag 10 september 2021

Verwijderen kastanje en uitfrezen wortelstronk

Betreft het volledig verwijderen van een zieke reeds ingekorte wilde kastanje (is nog een 4-tal meter hoog), inclusief het uitfrezen van de wortelstronk (of dmv een andere techniek). Makkelijk bereikbaar met machines, via de brede oprit en de boom bevindt zich in volledig open terrein.


Tuinaanleg en -onderhoud Zele
vrijdag 10 september 2021

Haag snoeien en gazon onderhouden

Rondom het perceel van 800m² staat een haag van 2 m hoog die gesnoeid moet worden. Ik heb me laten vertellen dat dit best begin oktober zou moeten worden uitgevoerd. Bijkomend ook het gras afrijden en zien of er onderhoud nodig is.


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
maandag 02 augustus 2021

Kunststoffen omheining zonder inkijk plaatsen

Ik zou graag een vrij hoge afsluiting willen zetten, ik zit namelijk in een cirkel van gebouwen waar veel mensen inkijk hebben op de tuin. Wat zijn de eventuele mogelijkheden in de hoogte? Lengte is minder dan 10meter, rond de 8meter. Een hoogte van minstens 2m50 Afsluiting mag zowel van kunststof of van draad zijn (niet doorkijkend).


Tuinaanleg en -onderhoud Zele
maandag 26 juli 2021

Elektrische toegangspoort plaatsen

Wij zouden graag een elektrische schuifpoort laten plaatsen vooraan de oprit. Gesloten model, zodat er niet teveel inkijk is. Type materiaal nog niet beslist.


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
maandag 19 juli 2021

Installeren omheining en toegangspoort

Wij willen onze voortuin afzetten zodat dit veilig is voor onze hond. We zijn benieuwd naar de verschillende mogelijkheden met bijhorende voor-en nadelen. Naast de omheining willen we ook een poort plaatsen. Hout spreekt ons wel aan, maar we bekijken ook graag alternatieven. We dachten aan een automatische dubbele draaipoort eventueel.


Tuinaanleg en -onderhoud Overmere
dinsdag 29 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden een nieuwe omheining willen laten plaatsen, de oude halen we zelf weg ongeveer 15 lopende meter Composiet of beton & de vakman mag ook andere voorstellen doen


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
woensdag 16 juni 2021

Haag snoeien op regelmatige basis

Op zoek naar een tuinman voor de haag op regelmatige basis te snoeien. Redelijk stuk vooraan en achteraan de tuin rondom de woning. Mogelijks ook nog enkele struiken te snoeien.


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
maandag 17 mei 2021

Plaatsen omheining houtenpanelen inclusief betonpalen en onderplaat

Graag zou ik een houten afsluiting laten plaatsen (of een andere uitvoering die weinig onderhevig is aan vervorming ) Hoogte +/- 2 m , afstand: 28 lopende meter Uitvoering met panelen geplaatst tussen betonpalen (ingegoten diepte 0.5) en betonplaat onderaan. Project an open bebouwing, dus makkelijk toegankelijk. Vermoedelijk te voorzien begin najaar (september/ oktober) omdat ik eerst nog de bestaande haag wil verwijderen.


Tuinaanleg en -onderhoud Eksaarde
vrijdag 12 maart 2021

Tuinhuis maken

Gemetst of prefab met sidings afgewerkt. Voorzien van 2ramen vooraan en een deur in het midden. Afmetingen zijn 3m diep en 3.5 m breed en 1 meter overkapping. Het bestaande tuinhuis heeft zich 2j geleden na 20j 5cm verzet. Werd 2jaarlijks geschilderd met speciale verf. Wil ik dus niet meer meemaken. Plateau ligt er voor deze afmeting. Zie foto wat ik ongeveer wens.


Tuinaanleg en -onderhoud Zele
zaterdag 27 februari 2021

Houten schutting plaatsen

Ik heb nog geen hout in gedachte. Het is een stuk naast de zijkant van ons huis van 20 lopende meter en graag een hoogte van 1m50-1m80. Ik heb interesse in tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg). Momenteel staat er een oude draad die we zelf zullen wegnemen.


Tuinaanleg en -onderhoud Zele
zaterdag 27 februari 2021

Tuinhuis Villach V plaatsen

Ik zou graag mijn tuinhuis Vilach V van 4m op 3m willen plaatsen. De betonnen ondergrond zal alreeds aanwezig zijn, enkel de plaatsing moet dus gebeuren. De tuin is tevens makkelijk te bereiken door de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
donderdag 04 februari 2021

Kastanje tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een kastanje afsluiting willen plaatsen in mijn tuin. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 80 lopende meter met een hoogte van 1 meter. De tuin is tevens makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Moerbeke-Waas
zondag 27 december 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Er moet een betonnen afsluiting geplaatst worden tussen de buren met een wettelijke hoogte en eventueel met achteraan een poortje. De totaallengte die geplaatst moet worden is 68 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
zaterdag 26 december 2020

PVC tuinhuis monteren

Graag willen wij onze PVC-tuinhuis 315 x 239 van Makro laten monteren. Alles is klaar in de tuin. Er moet geen beton ondergrond meer gelegd worden. Het enige wat gedaan moet worden is dit tuinhuis monteren. De tuin is makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
dinsdag 15 december 2020

Schade aan omheining herstellen

Mijn omheining moet hersteld worden omdat deze tijdens werken werd beschadigd. Het is een type Normandische omheining met betonnen palen en dwarsliggers. Er zijn 4 dwarsliggers te herstellen plus een verticale staander. Eventuele breuken in de grond van andere staanders kan ik onmogelijk zien. De hoogte van de dwarsliggers is 12 tot 12,5 cm bij de afronding.


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
woensdag 02 december 2020

Blokhut 504x380 plaatsen

Mijn blokhut moet geplaatst worden, dit is een blokhut van 504x380cm. Er moet nog een betonnen ondergrond voorzien worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Zele
zondag 15 november 2020

Aanleggen van een houten terras en tuinafscheiding

We zouden volgend project willen realiseren in onze tuin. 1) Tuinafscheiding: we opteren voor een infinity wall in wildverband. Dit ter vervanging van de 16 panelen (paneel = 180 cm breed)(± 30 lopende meter) die er momenteel staan en die hun beste tijd gehad hebben. We denken aan thermowood of ayous. Oude omheining nemen we zelf weg. 2) Houten terras: in padouk, maar thermowood/ ayous is ook een optie. Oppervlakte van ongeveer 30 m² waar momenteel een gazon ligt. Graag info over welk type kader mee wordt gewerkt.


Tuinaanleg en -onderhoud Zele
maandag 02 november 2020

Houten afsluiting plaatsen

Een wilgenscherm plaatsen van om en bij de 20m.


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
maandag 19 oktober 2020

Afsluiting betonplaten + hout plaatsen

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen: Liefst in betonplaten + hout 32mm Het is ongeveer een 44 lopende meter De huidige afsluiting gaan we zelf uitdoen


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
donderdag 08 oktober 2020

Omheining plaatsen

Plaatsen van betonnen omheining (palen) met tand groef planken (denk grenen) er tussen. Ongeveer 10 meter achteraan de tuin en ongeveer 34 meter aan de rechter zijde. Liefst in dezelfde stijl als reeds geplaatste omheining


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
woensdag 23 september 2020

Steenkorven plaatsen naast bestaande omheining

Steenkorven plaatsen tussen een bestaande afsluiting/ haag. Het gaat om 1 paneel van 2m op 2m et een diepte van 20cm. Binnenkort wordt een nieuw terras aangelegd, dus willen we de werken op elkaar laten aansluiten.


Tuinaanleg en -onderhoud Zele
maandag 07 september 2020

Houten afsluiting plaatsen

Vervangen van het huidige hekken werk en plaatsen van nieuwe en hoger (Liefst 135cm, 140cm) kastanje latjes. Ik gok 100m-150m, dat er moet geplaatst worden. Liefst kastanje afsluiting (treillage) Qua hoogte 130/140cm


Tuinaanleg en -onderhoud Moerbeke-Waas
donderdag 27 augustus 2020

Betonnen afsluiting met houten panelen plaatsen

We wensen een betonnen afsluiting met houten panelen. Dit voor een lengte van 10 meter. Hoogte: 2 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Lokeren
donderdag 30 juli 2020

Houten tuinpanelen met betonnen voet plaatsen

Graag hadden we nieuwe tuinpanelen geplaatst in hout op een betonnen voet. Over de lengte van ongeveer een 18 meter en een hoogte van 1m80 of 2 meter. De oude omheining halen we zelf weg.


Tuinaanleg en -onderhoud Zele
woensdag 24 juni 2020

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Betonnen tuinafsluiting 9-10m x 1.8m plaatsen. Momenteel struiken die reeds verwijderd zullen worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Zele
maandag 22 juni 2020

Tuinhuis Luna plaatsen

Tuinhuis Luna van 4m x 2.95m met extensie van 3.8m plaatsen. Ook dakgoten dienen geplaatst te worden. Ondergrond is reeds aanwezig.


Tuinaanleg en -onderhoud Zele
zondag 10 mei 2020

Omheining tuin plaatsen

Wij hebben juist gedaan met de renovatie aan ons huis. Nu moet de omheining komen. Deze zou aan de zijkanten +/- 2m hoog (+ 20lopende meter) moeten zijn en achterzijde +/- 3m hoog.(+ 10 lopende meter). Graag beton platen met structuur.


Tuinaanleg en -onderhoud Overmere

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Lokeren

Offertes aanvragen