Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Dendermonde

Beregeningsinstallatie tuin - Dendermonde

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Dendermonde?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Dendermonde die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Appels, Baasrode, Berlare, Buggenhout, Denderbelle, Grembergen, Lebbeke, Opdorp, Oudegem, Schoonaarde, Sint-Gillis-bij-Dendermonde, Wichelen, Wieze of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Dendermonde

donderdag 19 mei 2022

Bouwklaar maken van bouwgrond

Wij hebben een bouwgrond aangekocht met een 15 tal bomen (sparren en populieren) en nog struikgewas. Bouwklaar maken van de grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Buggenhout
woensdag 11 mei 2022

Tuinhuis plaatsen en vloer erin leggen

We zouden graag een tuinhuis van de Makro willen laten plaatsen door een vakman. Er ligt al een betonnen fundering. In het tuinhuis zou er eventueel wel nog een vloer moeten gelegd worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Baasrode
zaterdag 23 april 2022

Heraanleggen gazon.

We zijn op zoek naar een vakman die onze gazon kan heraanleggen. Het oude gazon moet eruit en vervangen worden door nieuwe grasmatten. De totale oppervlakte is ongeveer 120m².


Tuinaanleg en -onderhoud Wieze
woensdag 06 april 2022

Tuinhuis plaatsen.

Graag willen wij een vakman om ons tuinhuis van de Makro 295x295x200 te plaatsen. De betonnen ondergrond moet nog gegoten worden. Maar dat gaan we zelf doen.


Tuinaanleg en -onderhoud Berlare
dinsdag 05 april 2022

Plaatsen van blokhut en betonplaat

Ik heb een vakman nodig die een blokhut kan plaatsen met dakgoten van de Makro. De betonnen ondergrond moet ook nog gegoten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Dendermonde
maandag 28 maart 2022

Afbreken en plaatsen nieuwe afsluiting

We zouden graag een nieuwe tuinafscheiding plaatsen over een afstand van ongeveer 16.50m, met kunststoffen/fiber, dubbel-gevlochten panelen met een hoogte van ongeveer 1.80m (bvb. de fiber ecowood panelen). Momenteel staat er over een afstand van ongeveer 9-10m nog een afscheiding opgetrokken uit betonnen platen.


Tuinaanleg en -onderhoud Dendermonde

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Dendermonde

Offertes aanvragen