Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Dendermonde

Beregeningsinstallatie tuin - Dendermonde

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Dendermonde?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Dendermonde die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Appels, Baasrode, Berlare, Buggenhout, Denderbelle, Grembergen, Lebbeke, Opdorp, Oudegem, Schoonaarde, Sint-Gillis-bij-Dendermonde, Wichelen, Wieze of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Dendermonde

zondag 26 september 2021

Toegangspoort plaatsen

Elektrische poort installeren of huidige poort automatiseren Tussen de palen 5,10m Voor een nieuwe poort liefst een schuifpoort Moet elektrisch zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Baasrode
dinsdag 21 september 2021

Kunststoffen omheining in voortuin plaatsen

Afsluiting voortuin ongeveer 4 meter en een hoogte van ongeveer een meter. Er was vroeger een gemetste muur maar die zijn al weg. Sowieso geen hout, graag voorstellen.


Tuinaanleg en -onderhoud Wieze
zaterdag 18 september 2021

Tweejaarlijks snoeien haag voor winter

We zouden graag onze beukhaag laten snoeien voor de winter. De haag is aan een kant 20m lang en zou op +/- 3m hoogte getopt moeten worden en gesnoeid over de hele lengte. Aan de achterkant is eer haag die enkel gesnoeid moet worden over een lengte van +/- 10m.


Tuinaanleg en -onderhoud Grembergen
maandag 13 september 2021

Metalen afsluiting plaatsen

Lage afsluiting in de voortuin plaatsen. Maximale hoogte is 50 centimeter en we willen een lengte van 13 lopende meter. Qua materiaal liefst metaal. Plaatsen op gras.


Tuinaanleg en -onderhoud Berlare
maandag 23 augustus 2021

Geluidswerend scheidingspaneel voor tuin

Wij zouden graag als we buiten zitten een geluidswerend scherm/paneel voorzien zodat de buren niet steeds alles in detail horen wat we tegen persoonlijke contacten te vertellen hebben. De draadafsluitingen die er staat met wat struiken ervoor, houden weinig tot geen geluid tegen. Liefst iets dat verplaatsbaar/plooibaar is, en biivoorbeeld zelfdragend in een hoekvorm geplaatst kan worden zodat je een beetje een gevoel van privacy krijgt. . Het belangrijkste is natuurlijk dat het toch de geluidsoverdracht sterk inperkt.


Tuinaanleg en -onderhoud Lebbeke
woensdag 18 augustus 2021

Toegangspoort vervangen

Oude manuele poort verwijderen en nieuwe smeedijzeren poort plaatsen met motorisering. Afmetingen ken ik niet van buiten. Poort voor oprit (auto).


Tuinaanleg en -onderhoud Berlare
maandag 16 augustus 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een betonnen afsluiting laten plaatsen Ongeveer een 30 lopende meter. Nu staat er een oude bekaert draad die de vakmannen mogen wegnemen. De ondergrond is gewoon grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Grembergen
donderdag 05 augustus 2021

Toegangspoort plaatsen

Ik zou graag een toegangspoort laten plaatsen van ongeveer 4m breed en de hoogte weet ik nog niet. Ik dacht aan een elektrische draaiende metalen poort in klassieke stijl. De oprit helt een beetje af naar de straat toe.


Tuinaanleg en -onderhoud Dendermonde
dinsdag 03 augustus 2021

Onkruidmatten plaatsen na verwijderen onkruid

Wij zijn op zoek naar een tuinman voor kleine onderhoudswerken. Betreft > 20m² schat ik: de voortuin en aan de oprit (naast woning) zijn 2 plantsoentjes. Er zijn 2 hardnekkige struiken die ofwel mogen worden uitgedaan, of goed gesnoeid. Momenteel is het een onkruid-tuin, dus graag verwijderen en onkruidmatten plaatsen


Tuinaanleg en -onderhoud Berlare
maandag 02 augustus 2021

Algemeen tuinonderhoud van grote tuin

Snoeien en onkruid van mijn tuin omdat ik te oud word. Eerste onderhoud in september en daarna herhaaldelijk terugkomen.


Tuinaanleg en -onderhoud Dendermonde
donderdag 22 juli 2021

Haag snoeien

We zijn op zoek naar iemand die de haag kan komen snoeien. Ik denk dat deze ongeveer 50 m lang is.


Tuinaanleg en -onderhoud Oudegem
maandag 12 juli 2021

Houten of metalen toegangspoort plaatsen

Houten of metalen toegangspoort met 2 vleugels plaatsen aan oprit. De afmetingen zijn ongeveer 3m40 breed en een 1m60 hoog. Langs het hek moet een fundering komen om de paal vast te maken, andere kant kan vastgemaakt worden aan de muur. Geen gesloten omheining want we willen dat de hond nog wat kan rondkijken.


Tuinaanleg en -onderhoud Buggenhout
dinsdag 06 juli 2021

Hekken plaatsen

Laag hekwerk voor voortuin met kunststof of ijzer. 1 meter hoog een lengte van +/- 10 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Berlare
vrijdag 18 juni 2021

Oprit in bankirai herstellen

Ik heb een bestaand voetpad in bankirai (oprit + zijkant woning) maar die is een paar centimeter ingezakt. Ondergrond met bestaande balkjes 2 cm verhogen door stabilisé. Het is de bedoeling dat alles terug mooi aansluit en wat wordt verhoogd, gebruik makend van de bestaande bankirai balkjes. Graag een vaste prijs na terplaatse bezoek aub. Werk: bankirai losvijzen + ondergrond ophogen + bankirai terugplaatsen (met eventueel wat zaagwerk). Het gaat over een 25-tal lopende meter


Tuinaanleg en -onderhoud Dendermonde
maandag 14 juni 2021

Vervangen schutting door kunststof uitvoering 11 m

Momenteel staan er houten panelen die vervangen moeten worden door iets wat onderhoudsvriendelijk is , zoals pvc . Dat op de scheidingslijn op een terras: dus 2 keer - 5,5 meter. Graag een voorstel voor levering en plaatsing inclusief + verwijderen bestaande schutting. Het betreft een rijwoning, dus het materiaal zal via de wining naar het terras moeten worden gebracht.


Tuinaanleg en -onderhoud Dendermonde
zaterdag 12 juni 2021

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut Polarut 300 x 330 cm kopen bij Makro. Er ligt momenteel een betonnen vloerplaat van 320 x 320 cm. Wij wensen de installatie inclusief de dakgoten, zelfklevende funderingsrubber en funderingssteunbalken (omdat het tuinhuis kleiner is dan de betonnen vloerplaat).


Tuinaanleg en -onderhoud Dendermonde
donderdag 27 mei 2021

Klimop verwijderen

Langsheen mijn gevel groeit klimop, tot op het platdak van de stal. Langs één gevel.


Tuinaanleg en -onderhoud Appels
zaterdag 15 mei 2021

Gras aanleggen

Nieuwbouwwoning in Dendermonde waar +/- 60m² aan gazon moet aangelegd worden. Er wordt een terras aangelegd, maar daar heb ik al iemand voor. De werken zouden voor half juni zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Dendermonde
woensdag 12 mei 2021

Kunstgras leggen

Er zou kunstgras gelegd moeten worden in een tuin van 4 m op 5 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Lebbeke
maandag 19 april 2021

Aanleg van een nieuwe tuin/voortuin + terras en oprit

Ik zoek een hovenier die mijn tuin, terras en oprit kan aanleggen. Qua oprit en terras gaat het om een 30tal vierkante meter in totaal. Materiaal is nog niet beslist, we zouden graag enkele voorstellen krijgen. Verder moet de tuin volledig worden aangelegd en beplant. Dus gazon, planten en eventueel een nieuwe omheining. Alles moet nog worden omgespit.


Tuinaanleg en -onderhoud Grembergen
zondag 04 april 2021

Plaatsen van draadafsluiting

Ik zou graag een draadafsluiting laten plaatsen 12 meter afsluiting plaatsen hoogte 1,80m onderaan betonnen boordsteen voorzien. Nu staat er een draad met paaltjes die een halve meter hoog is. (maar deze moet weg)


Tuinaanleg en -onderhoud Dendermonde
dinsdag 30 maart 2021

Tuinpoort + carport plaatsen

Aan de straatzijde van de woning wil ik graag een automatische poort aluminium met achterliggend en aansluitend een bijpassende carport.


Tuinaanleg en -onderhoud Wichelen
zaterdag 06 maart 2021

Heraanleggen volledige tuin

Momenteel hebben we al een tuin, graag zou ik deze heraanleggen in samenspraak met de vakman. De oppervlakte van mijn tuin heb ik niet echt een idee van, dit kan ik later wel doorgeven aan de vakman. Er zou nieuwe bomen + struiken geplant moeten worden. Een omheining zou geplaatst moeten worden Nieuw gazon moet aangelegd worden Een nieuw terras zou aangelegd moeten worden Dit zou dus gaan over een totaalrenovatie van mijn tuin, graag zou ik dit allemaal bespreken met de vakman wat zo al de mogelijkheden zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Berlare
dinsdag 16 februari 2021

Betonnen afsluiting plaatsen langs tuin

De betonnen tuinafsluiting dient vooraan aan het huis laag te beginnen en oplopend naar de achtertuin. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 30-40 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Buggenhout
vrijdag 05 februari 2021

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik wil graag een betonnen afsluiting laten plaatsen. In totaal moet er 20 lopende meter geplaatst worden. De tuin is tevens makkelijk te bereiken.


Tuinaanleg en -onderhoud Dendermonde
zaterdag 30 januari 2021

Draadafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting 1.80m hoog met zwarte Plasitor en bovenbuis. Betonplaat in grond. Aantal lopende meters ongeveer 75. Indien de buren van de 4 nieuwe huizen meedoen, dan stijgt het aantal lopende meters drastisch.


Tuinaanleg en -onderhoud Buggenhout
woensdag 27 januari 2021

Houten afsluiting plaatsen

Ik wil graag een houten afsluiting laten plaatsen met gevlochten wilgentakken. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 11 lopende meter Momenteel staat er een bekaert afsluiting met onderaan betonplaten.


Tuinaanleg en -onderhoud Wichelen
donderdag 14 januari 2021

Houten afsluiting plaatsen

Er moet een rechte afsluiting geplaatst worden van ± 15 meter tussen ons en de gebuur. De huidige betonplaten zouden moeten afgebroken worden en weggebracht door de vakman. Qua materiaalkeuze zou ik graag met houten panelen werken, de houtsoort zou ik graag bespreken met de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Grembergen
woensdag 13 januari 2021

Blokhut plaatsen

Graag willen wij de Tuinhuis Pila 250 x 195 cm, nog te kopen in Makro, laten plaatsen. Gelieve het bestek op te maken hiervoor, rekening houdend met : * plaatsen van het tuinhuis * fundering (werkuren en materialen) * houten vloer plaatsen (werkuren en materialen) * plaatsen van shingels in plaats van roofing indien technisch mogelijk (werkuren en shingles)


Tuinaanleg en -onderhoud Dendermonde
zondag 13 december 2020

Plaatsing Tuinhuis Luna

Graag willen wij het tuinhuis Luna 780 x 295 cm (+ extensie 380 cm) + stormbeveiliging laten plaatsen, inclusief vloer en dakgoten. Vloerplaat in beton reeds geplaatst.


Tuinaanleg en -onderhoud Lebbeke

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Dendermonde

Offertes aanvragen