Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Aalst

Beregeningsinstallatie tuin - Aalst

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Aalst?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Aalst die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aaigem, Affligem, Baardegem, Bambrugge, Bavegem, Burst, Denderhoutem, Denderleeuw, Erembodegem, Erpe-Mere, Essene, Gijzegem, Haaltert, Heldergem, Herdersem, Hofstade (O-Vl), Iddergem, Kerksken, Lede, Letterhoutem, Liedekerke, Mazenzele, Meerbeke, Meldert (O-Vl), Mere, Moorsel, Nieuwerkerken (Aalst), Ninove, Okegem, Oordegem, Opwijk, Outer, Pamel, Sint-Lievens-Houtem, Smetlede, Teralfene, Vlekkem, Vlierzele, Welle of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Aalst

dinsdag 25 januari 2022

Toegangspoort plaatsen

leveren en plaatsen van een gesloten poort aan de begin van de oprit inclusief automatisatie. De open ruimte is 294cm. draaipoort met twee vleugels.


Tuinaanleg en -onderhoud Oordegem
zondag 23 januari 2022

Voortuin aanleggen

Voor de voortuin van het huis, waar nu grasplein (10X10m) is zoeken we naar iets dat waterdoorlatend is, maar toch minder onderhoud vraagt.


Tuinaanleg en -onderhoud Kerksken
woensdag 12 januari 2022

Aluminium toegangspoort plaatsen

Wij zouden graag een elektrische draaipoort met enkele vleugel uit aluminium laten plaasen.


Tuinaanleg en -onderhoud Affligem
dinsdag 11 januari 2022

Aanleggen van oprit

vervangen van een bestaande oprit (20jaar oud, dolomiet op grond gestort) door een oprit uit grind met evntueel boordstenen waarop met een auto kan gereden worden en die onkruid vrij kan gehouden worden. Afmetingen +/- 20 m lengte op 4 m breedte.


Tuinaanleg en -onderhoud Gijzegem
maandag 10 januari 2022

Toegangspoort plaatsen

Aluminium toegangspoort plaatsen, schuifpoort. Graag ook met cameratoegang. Te bekijken ter plaatse wat de mogelijkheden zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Ninove
dinsdag 04 januari 2022

Plaatsen betonboord aan huis

Wij zoeken een vakman om een betonboord aan te brengen aan ons huis. (+- 30 lopende meter).


Tuinaanleg en -onderhoud Lede
maandag 20 december 2021

Beton tuinafsluiting aanpassen en verplaatsen

De bedoeling is de bestaande betonplaten te verplaatsen en aan te passen. Er zou een 15 meter moeten aangepast worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Denderhoutem
dinsdag 14 december 2021

Achtertuin egaliseren en nieuw gazon zaaien

Ik zou graag mijn achtertuin gelijk laten maken met een nieuwe gazon. De oppervlakte is ongeveer +- 200 m2.


Tuinaanleg en -onderhoud Moorsel
vrijdag 10 december 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij zijn op zoek naar een automatische poort om de oprit af te sluiten van onze HO bebouwing. We wensen te werken met 1 vleugel die opendraait over een afstand van 3 meter. Graag eentje die een moderne en (bijna) gesloten look heeft met een min hoogte van 1,80 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Nieuwerkerken (Aalst)
maandag 29 november 2021

Blokhut Makro plaatsen op bestaand terras

Graag willen wij volgende blokhut laten plaatsen Tuinhuis Lounge 295 x 295 cm + extensie 285 cm stalen dak op geïsoleerd onderdak. Met achterwand en dakgoot. Terras in klinkers is reeds aanwezig.


Tuinaanleg en -onderhoud Erpe-Mere
zaterdag 27 november 2021

Beton tuinafsluiting herstellen / vervangen

Herstelling van bestaande betonnenafsluiting; drie panelen; drie palen; minder dan 10 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Affligem
maandag 01 november 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen in tuin

Plaatsing van een betonnen tuinafsluiting over een lengte van ongeveer 14 meter en een hoogte van 2 meter. Betonnen palen met onderaan betonplaat met daarboven een houten paneel. Ondergrond is gewoon grond


Tuinaanleg en -onderhoud Outer
donderdag 21 oktober 2021

Tuin, terras en oprit aanleggen

Wij hebben 170 m² tuin dat we zouden willen aanleggen met gras. We willen ook graag een oprit voor ons nieuwbouwproject. Wij zouden graag klinkers aan de voorkant van ons huis als oprit willen hebben, dat zou tussen de 40 en 50 m² zijn. Ook een terras van circa 25 m² met tegels aan de achterzijde van de woning aan te leggen.


Tuinaanleg en -onderhoud Lede
dinsdag 12 oktober 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonomheining laten plaatsen 1,80 m hoogte en ongeveer 30 lopende meter lang Liefst gewone vlakke betonplaten. Er zitten geen hoeken in. Qua ondergrond enkel grond van 50cm diep.


Tuinaanleg en -onderhoud Ninove
dinsdag 05 oktober 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij zouden een toegangspoort willen naar lichthellende oprit. Het moet een schuifpoort zijn Liefst ook in hout. Liefst ook elektrisch Het gaat over een 3 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Gijzegem
maandag 04 oktober 2021

Betonnen tuinomheining plaatsen

Gezamelijk project met buur/afsluiting te plaatsen op scheiding eigendommen/lengte ongeveer 16 meter Laatste 3 panelen moeten meegaan met oprit (talu)van gebuur (straat door tuin ) Betonnen palen met tussenin betonplaten met een structuur(nog te kiezen)(langs weerszijden) Op de talu moet ook steeds de minimum hoogte van 180cm behouden worden Er moet nog een out stuk worden weggehaald.


Tuinaanleg en -onderhoud Lede
zondag 19 september 2021

Blokhut en bijhorende fundering plaatsen

Graag willen wij Tuinhuis Edelweis 415 x 295 cm met stalen dak laten plaatsen alsook een fundering hiervoor. Dakgoten ook te voorzien.


Tuinaanleg en -onderhoud Gijzegem
zaterdag 18 september 2021

Maaien braakliggende bouwgrond

Maaien van braakliggende bouwgrond om begroeiing binnen de perken te houden. Te voorzien 3 keer per jaar (maart - juni - september). Grootte grond is 514 vierkante meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Denderleeuw
zaterdag 18 september 2021

Kiezelstenen verwijderen en grasmatten aanleggen

Ik heb een huis gekocht en de tuin ligt bezaaid met kiezelstenen. Ik wil graag bekijken op welke manier ik best te werk kan gaan om gras te leggen (grasmatten). 15 meter diep en 4 meter breed inclusief terras.


Tuinaanleg en -onderhoud Aalst
woensdag 15 september 2021

Tuinklusjes uitvoeren

Wat er nog moet gebeuren is de losgekomen boord klinkers vastzetten en 2 uitsprongen heel klein 30 cm recht maken en over 3 meter op 40 cm ongeveer de klinkers terug leggen afloop verbreden! Verder de leegte van de buxussen opvullen na bodemdoek met witte keien. Ongeveer 8 meter op 14 meter. Er mag hier daar bvb siergewas of siergras staan, voorwaarde op voorwaarde van vrij of onderhouds beperkt , omdat ikzelf het onderhoud niet meer kan doen!


Tuinaanleg en -onderhoud Aalst
dinsdag 14 september 2021

Weide transformeren tot gazon van 20 are

We willen het achterste deel van onze tuin, wat nu weide is (Gok ok open 20are) , gelijktrekken en inzaaien. Hier en daar ook nog struiken en boomstronken te verwijderen. Zodoende dit later met de grasmachiene kort te houden is. Doel is om deel van de oppervlakte ook later als moestuin en voor het planten van fruitbomen te gebruiken.


Tuinaanleg en -onderhoud Meerbeke
maandag 13 september 2021

Tuinafsluiting plaatsen: composiet of pvc

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen. Twee opties: 4 meter composiet afsluiting 180/200 cm hoog, ofwel een omheining in pvc, ook 4 meter. Er staat een stuk afsluiting van de buur en dit zou weg moeten.


Tuinaanleg en -onderhoud Lede
zondag 12 september 2021

Elektrische draaipoort plaatsen

Er moet een poort geplaatst worden op de oprit vooraan die volledig dicht is, om privacy te creëren. Elektrische draaipoort met 2 vleugels van ongeveer 3 meter breed


Tuinaanleg en -onderhoud Burst
maandag 23 augustus 2021

Vernieuwen tuinomheining

Graag wil ik de omheining upgraden. Makkelijk bereikbaar (grenst aan de straatkant en sluit aan op de oprit naar de garage) Afstand bedraagt ongeveer 33 m. Nu is er een afsluiting met 1 betonplaat onderaan + erboven draad van 1,3 m hoogte met dààrvoor een versleten buxus-haag. Dit dient te worden verwijderd. Graag vervangen door een afsluiting van +/- 1,5 m hoogte in sierbetonplaten.(wit-beige + reliëf)


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Lievens-Houtem
donderdag 19 augustus 2021

Keerwand realiseren

Plaatsen van L-elementen om een 'zandberg' tegen te houden in de tuin, over een 8-tal meter.. De hoogte zou al zeker 1.20 m moeten zijn. Momenteel staan er betonpanelen tegen, provisoir geplaatst door de hovenier, maar die kunnen het gewicht niet houden, dus dit zou op korte termijn mogen worden ingepland. Er is een ingang aan de tuin, en ook kan er over de beek een grote kraan geplaatst worden die rechtstreeks in de tuin uitkomt. Er is reeds een plateau gegoten en de keerwanden zouden tussen de 'berg' en de plateau moeten geplaatst worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Opwijk
donderdag 19 augustus 2021

Toegangspoort plaatsen

Er dient een geautomatiseerde poort geplaatst te worden op onze oprit (breedte 390 cm). Wellicht een dubbele draaipoort. Daarnaast ligt nog een voetpad van 110 cm breed. Er zou aan de dubbele poort aansluitend een manueel poortje moeten komen. Graag hadden wij een poort van 180 cm hoog. Metaal of hout.


Tuinaanleg en -onderhoud Hofstade (O-Vl)
dinsdag 10 augustus 2021

Gazon aanleggen op bewerkte ondergrond

Gazon aanleggen over een oppervlakte van 100 vierkante meter, de grond is reeds bewerkt. Liefst een gazon met grasmatten.


Tuinaanleg en -onderhoud Okegem
woensdag 04 augustus 2021

Omheining uit hout of kunststof plaatsen

Er staat al een andere omheining naast de beukhaag die mag blijven staan, ernaast nieuwe omheining plaatsen op de plaats van de beukhaag die moet worden weggehaald. We willen houten panelen, kunststof of iets dergelijk. Iets wat aangenaam is om naar te kijken. Hoogte van 1m80 en een lengte van 22tal meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Erpe-Mere
maandag 12 juli 2021

Betonnen omheining plaatsen

Wederzijds van onze woning staat sparrenhaag. Die moeten weg en we willen ofwel betonplaten met structuur plaatsen, ofwel een composieten omheining. het gaat om 2 keer 4 meter ongeveer, hoogte van 1k80


Tuinaanleg en -onderhoud Erpe-Mere
zondag 11 juli 2021

Onderhoud van een grote tuin

Verwilderde tuin met klein vijvertje strippen. De oppervlakte van de vijvertje is +/-3 m2 De oppervlakte van de tuin is 180m2. Deze moet opgekuist worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Erembodegem

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Aalst

Offertes aanvragen