Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Eeklo

Beregeningsinstallatie tuin - Eeklo

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Eeklo?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Eeklo die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Adegem, Kaprijke, Knesselare, Lembeke, Maldegem, Sint-Jan-in-Eremo, Sint-Laureins, Sint-Margriete, Ursel, Waarschoot, Watervliet of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Eeklo

dinsdag 10 mei 2022

Houten afsluiting vervangen door steenkorven

Ik heb een houten tuinafsluiting die moet afgebroken worden. En in de plaats moeten er steenkorven geplaatst worden over een lengte van ongeveer 10m met een hoogte van 1m10 of 1m. Graag steenkorven in metaalkleur met als vulling breuksteen.


Tuinaanleg en -onderhoud Eeklo
maandag 04 april 2022

Tuinonderhoud

Een grote boomstronk in het midden van ons tuintje die verwijderd zou moeten worden. De machine moet wel via de binnendeuren naar binnen kunnen, dus mag niet te groot zijn. Op welke wijze wil je de wortels verwijderen?: uitfrezen (boomstronk vermalen tot max. 40 cm onder de grond) Moeten de bomen nog geveld worden?: nee, de bomen zullen geveld / afgezaagd zijn Om hoeveel wortels / bomen gaat het?: 1 tot 3 Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en -onderhoud Eeklo
maandag 07 maart 2022

Boom uitfrezen

Er dient een boom (diameter 70cm) gefreesd te worden in de voortuin. Eenvoudig te bereiken, en genoeg plaats rond de boom.


Tuinaanleg en -onderhoud Eeklo
maandag 28 februari 2022

Grote tuin aanleggen en afsluiting plaatsen

Wij willen een afsluiting (50m, 180cm hoogte, in betonplaten) plaatsen, borduren (700cm) zetten en gras zaaien (700m²). de tuin is makkelijk toegankelijk.


Tuinaanleg en -onderhoud Waarschoot
dinsdag 22 februari 2022

Houten afsluiting volledig vervangen door draadafsluiting

Door de storm is onze houten tuinafsluiting volledig verwoest. Had ze graag vervangen door een draadafsluiting. Lengte ongeveer 15meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Eeklo
vrijdag 18 februari 2022

Verwijderen van bomen met wortels

Ik ben opzoek naar een vakman voor het verwijderen van 2 bomen en hun wortels. Men moet de wortels uitvrezen en de boomstronk vermalen tot max 40cm onder de grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Knesselare

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Eeklo

Offertes aanvragen