Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Brugge

Beregeningsinstallatie tuin - Brugge

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Brugge?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Brugge die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aartrijke, Assebroek, Beernem, Damme, Dudzele, Jabbeke, Koolkerke, Lapscheure, Lissewege, Loppem, Oedelem, Oostkamp, Oostkerke (Damme), Sijsele, Sint-Andries, Sint-Joris (Beernem), Sint-Kruis (Brugge), Sint-Michiels, Varsenare, Zedelgem, Zerkegem, Zuienkerke of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Brugge

donderdag 19 mei 2022

Nieuwe afsluiting plaatsen

Ik wil een oude afsluiting (6m palen en draad) laten verwijderen om een nieuwe afsluiting met betonplaten te laten plaatsen. Indien mogelijk in combinatie met vervangen terrastegels.


Tuinaanleg en -onderhoud Brugge
donderdag 07 april 2022

Plaatsen van steenkorven

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van steenkorven. Moet dienen als windscherm voor terras hoogte 1,8meter lengte ongeveer 5meter. Als opvulling had ik graag breuksteen gehad. Moet ook breed genoeg zijn om en storm aan te kunnen.


Tuinaanleg en -onderhoud Zerkegem
maandag 21 maart 2022

Plaatsen van beregeninginstallatie

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen ven een beregeninginstallatie voor het gras en haag rondom het huis. Over een oppervlakte van ongeveer 1060m².


Tuinaanleg en -onderhoud Damme
maandag 07 maart 2022

Tuinafsluiting herstellen na stormschade: verankering

Tuinafsluiting weer goed bevestigen (houten planken). Vooral de palen hebben schade opgelopen en zijn verrot. 20tal meter ongeveer waar we de verankering willen herstellen of vervangen.


Tuinaanleg en -onderhoud Oedelem
zondag 30 januari 2022

Blokhut plaatsen op bestaande betonvloer

Graag willen wij een blokhut Cottage 295x295 + extensie met zijwand en achterwand laten plaatsen. Er dient geen vloer meer gegoten te worden. Wel inclusief dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Varsenare
maandag 10 januari 2022

fundering en tuinhuis plaatsen

fundering voor tuinhuis Tuinhuis 4/2.95m. Daar is een luifel aan dat is 7m80 lang. DE oude plaat is 4/4 Dus de plaat moet vergroot worden met 4/3m. En het tuinhuis moet geplaatst worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Andries

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Brugge

Offertes aanvragen