Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras

Beregeningsinstallatie tuin - Deinze

Beregeningsinstallatie tuin - Deinze

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Beregeningsinstallatie tuin in Deinze?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Deinze die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Astene, Deurle, Eke, Kanegem, Nazareth, Nevele, Olsene, Petegem-aan-de-Leie, Vinkt, Zeveren of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Deinze

woensdag 29 september 2021

Houten, automatische schuifpoort met deur plaatsen

Installatie van een automatische, houten schuifpoort met parlofoon + brievenbus en pakjesbus (indien mogelijk uiteraard). Er is een gat van ongeveer 4 meter breed, maar daar moet de brievenbus ook nog in passen inclusief poort, dus ik gok op een breedte van 2m50 voor de schuifpoort. Hoogte graag 1m80 a 2 meter. Verankering voorzien in de grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Olsene
maandag 13 september 2021

Plaatsen blokhut + gieten betonplaat

Graag willen wij een Tuinhuis Cube 300 x 300 cm + extensie 300 cm (extensie aan linkerkant) laten plaatsen. Ook het gieten en uitgraven van de betonplaat willen we graag uitbesteden De dakgoten zouden er ook nog bij moeten Elektriciteit moet ook aangesloten worden


Tuinaanleg en -onderhoud Astene
maandag 09 augustus 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Ik wil ongeveer 50m afsluiting laten plaatsen. Ik denk aan betonplaten met structuur (houtlook) of composiet. Het gaat om een hoogte van 1m80 à 2m. Er is geen afsluiting die men moet verwijderen en de tuin loopt vlak. De bodem is louter aarde en gras.


Tuinaanleg en -onderhoud Nazareth
zondag 06 juni 2021

Tuin onderhouden

Ik zoek een vakman om de bestaande tuin te ontdoen van onkruid en grond effenen. De tuin 15x5m ongeveer


Tuinaanleg en -onderhoud Deinze
woensdag 02 juni 2021

Aanvullen toplaag dolemieten - 8 cm op petanquebaan

Graag dringend iemand gezocht voor plaatsing van dolemiet op bestaande petanquebaan (15x4 meter). De basis is nog goed, maar deze een 15 jaargeleden is aangelegd is de toplaag er zo goed als volledig af. De granulé (dikke korrel) ligt dus zo goed als open en bloot. Inclusief levering dolemiet en plaatsing/uitstrooien van dolemiet (een laag van +/- 8 cm , in korrel van 0.5) op de petanquebaan in onze tuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Nevele
zondag 30 mei 2021

Vast tuinonderhoud uitvoeren voor een tuin van 630 m²

Groot tuinonderhoud uitvoeren: alle snoeiwerken, op orde zetten, .... Tuin + oprit + terras. 630 m² - huisoppervlakte (ken ik niet). Ik zoek iemand die dit meerdere malen per jaar kan uitvoeren.


Tuinaanleg en -onderhoud Eke
zondag 23 mei 2021

Heraanleggen tuin met grasmatten en sproeisysteem

Ik zou graag mijn tuin heraanleggen. Het gaat om een 335m² Momenteel staat er gras en een bergje dat weg moet. Heraanleggen van nieuwe grasmatten + sproeisysteem van gardena aansluiten, de wachtbuis ligt er, maar ze moet wel nog in de grond gestoken worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Olsene
maandag 17 mei 2021

Toegangspoort plaatsen

Er zou een elektrische schuifpoort geplaatst moeten worden. De poort zou uit metaal moeten bestaan, zou 4 m lang en 2 m hoog moeten zijn. De poort zou bediend moeten worden via afstandsbedieningen.


Tuinaanleg en -onderhoud Nazareth
zondag 14 februari 2021

Afsluiting plaatsen

Vervangen omheining draad door houten panelen voor de privacy. Er staat momenteel betonnen palen met draad tussen het gaat om 40 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Deinze
woensdag 27 januari 2021

Plaatsing van blokhut

Graag willen wij de blokhut Edelweis 505 x 385 cm met horizontale ramen van Makro door jullie misschien laten plaatsen. Ook dient er een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de installatie incl. vloer en dakgoten.


Tuinaanleg en -onderhoud Nazareth
zondag 10 januari 2021

Kunststof afsluiting plaatsen

Momenteel heb ik een haag met struiken, ik zou deze willen vervangen zodat ik afgesloten zit en mijn honden niet kunnen ontsnappen. Ik zou graag een kuststof afsluiting hebben van ongeveer tussen de 40 en 50 lm. Qua hoogte denk ik 1m80


Tuinaanleg en -onderhoud Nevele
maandag 21 december 2020

Bouwen van een tuinhuis

Ik zou graag een tuinhuisje laten bouwen van 8 op 4 meter. Dit om een kleine shop in te voorzien met vismaterialen. Er moet nog een betonplaat voorzien worden


Tuinaanleg en -onderhoud Eke
zaterdag 12 december 2020

Onderhoudsvriendelijke tuinafsluiting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe afsluiting laten plaatsen. Hout of pvc, materiaal is te bespreken met de vakman, allesinds een onderhoudsvriendelijk materiaal. Het gaat om ongeveer 25 à 30 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Deinze
donderdag 26 november 2020

Draadafsluiting plaatsen

Er moet 27 lopende meter tuinafsluiting met draad de Nylofor geplaatst worden. Ik zou in de draad ook (houtlook) lamellen willen voor privacy.


Tuinaanleg en -onderhoud Eke
vrijdag 06 november 2020

Tuinhuis plaatsen in grenen + plaatsen van een tuinafsluiting

Tuinhuis in grenen met plat dak (3x3,5m ) met luifel van 10,5m²(3x3,5m) en 1 zijde met vaste wand plaatsen. Graag totale prijs inclusief betonplaat, plaatsing etc. Alsook zou ik een tuinafsluiting willen plaatsen dit gaat over een zwarte gevlechte draad met bovenbuis. De hoogte zou 2meter hoog moeten zijn. De totaallengte die geplaatst moet worden is 30-35meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Eke
maandag 31 augustus 2020

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van Bekaert afsluitingen in de tuin, geïntegreerd met een klein poortje aan 1 kant. - standaard poortje Het zal ongeveer een 25 lopende meter zijn Qua hoogte - 1m50


Tuinaanleg en -onderhoud Nevele
donderdag 09 juli 2020

Gazon maaien

Mijn woning staat momenteel leeg en de gazon is wat verloederd. Ik zoek iemand om de gazon te maaien zodat deze niet verder verloederd.


Tuinaanleg en -onderhoud Deurle
dinsdag 07 juli 2020

Blokhut plaatsen

Blokhut Tokio van 3m x 1.8m plaatsen. Bestaande houten blokhut met dezelfde afmetingen afbreken. Afval afvoeren. Aparte vloer aanleggen in blokhut.


Tuinaanleg en -onderhoud Nazareth
donderdag 11 juni 2020

Tuinomheining herstellen

Ong. 15m metalen tuinafsluiting met metalen palen herstellen. Er is een boom opgewaaid.


Tuinaanleg en -onderhoud Deurle
dinsdag 19 mei 2020

Draadomheining plaatsen tegen bestaande haag

Metalen tuinafsluiting met metalen palen, zonder bovenbuis plaatsen tegen bestaande haag. Achterzijde is 20m en 1 zijkant 30m van de tuin. Graag ook 2 poortjes erin.


Tuinaanleg en -onderhoud Deinze
maandag 04 mei 2020

Muur bekleden en overkapping in padouk plaatsen

Het gaat over een muur en vaste overkapping die moeten bekleed worden in padouck. (en daaronder eerst geïsoleerd worden) totaal 69 m².


Tuinaanleg en -onderhoud Nazareth
woensdag 29 april 2020

Afsluiting plaatsen

we zouden een afsluiting willen plaatsen in hardhout (padouk, eiken, ...) die geen onderhoud vergt. Lengte is ± 23m/ hoogte 2m. Afsluiting zal waarschijnlijk net naast de scheidingslijn van onze buren moeten geplaatst worden omdat zij daar onlangs draadwerk hebben geplaatst. Dwz. dat de afsluiting verwerkt moet worden in onze oprit (klinkers en op deze plaats eveneens afvoerbuis voor regenwater onder stabilisé).


Tuinaanleg en -onderhoud Nevele
zondag 23 februari 2020

Houten omheining plaatsen

Tuinafsluiting van ongeveer 15 meter. Tuinschermen in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen. Momenteel staat een omheining met lamellen maar die is op 3 jaar tijd reeds 2 keer vernieuwd wegens stormschade en nu voor de 3de keer kapot.


Tuinaanleg en -onderhoud Eke
vrijdag 14 februari 2020

Uitbreken betonen vijver en eventueel terras uit uitbreiden

Betonnen vijver van 5m x 7m verwijderen en eventueel terras uitbreiden en vernieuwen.


Tuinaanleg en -onderhoud Eke
maandag 10 februari 2020

Houten panelen tuin verstevigen

Door de storm zijn 2 houten panelen in mijn tuin scheef getrokken. Graag had ik deze panelen en de paal ertussen laten verstevigen.


Tuinaanleg en -onderhoud Nazareth
zondag 03 november 2019

Weideafsluiting plaatsen

Er is een bestaande afsluiting die moet afgebroken worden. Palen zitten afgebroken in de grond. Afmeting zo n 250 lopende meter. Terug een volledige houten weideafsluiting plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Nevele
maandag 30 september 2019

Houten afsluiting zetten

Het betreft een afsluiting van ongeveer 40 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Deinze
zondag 22 september 2019

Verhogen van afsluiting

Verhogen van tuinafsluiting tot 1m80. Nu een 1m60 te verhogen naar 1m80. lengte ongeveer 40 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Vinkt
dinsdag 17 september 2019

Blokhut Capri zetten

Blokhut Capri 295 x 248 cm met stalen dak te monteren. De vloer is er al juist de dak van de blokhut zou ook gedaan moeten worden wanneer en hoeveel zou dat kosten


Tuinaanleg en -onderhoud Deinze
zaterdag 06 juli 2019

Houten carport monteren

Graag had ik een carport van Makro in hout van 570x340 laten monteren. Wat de ondergrond betreft: er ligt reeds grind op matten.


Tuinaanleg en -onderhoud Deinze

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Deinze

Offertes aanvragen