Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
115 Hovenier Beregening Gras Wetteren

Beregeningsinstallatie tuin - Wetteren

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Beregeningsinstallatie tuin in Wetteren?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Wetteren die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Kalken, Massemen, Schellebelle, Serskamp, Uitbergen, Westrem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Wetteren

maandag 23 mei 2022

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van betonplaten aan de straatzijde over een breedte van 4 meter met een van hoogte 1,80 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Schellebelle
dinsdag 08 maart 2022

Sparrenhaag planten die een hoogte heeft van (1,80 - 2 m)

Ik overweeg om een sparrenhaag te laten planten, maar, indien mogelijk, een haag die al een redelijke hoogte heeft (1,80 - 2 m) en niet te breed uitgroeit. De lengte is ongeveer 35 m. Het gaat hier over een open bebouwing. De tuin is makkelijk bereikbaar.


Tuinaanleg en -onderhoud Wetteren
donderdag 28 oktober 2021

Beton tuinafsluiting zetten

Ik heb een sparrenhaag die ik wil laten weghalen en een niet doorzichtige afsluiting in de plaats. heel dringend. Tussen 10 en 50 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Wetteren
dinsdag 19 oktober 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Het plaatsen van metalen palen met onderaan een betonplaat met daarbovenop planken . Het is ongeveer een 22 lopende meter. Qua hoogte 180cm Nu staat daar een draadomheining met betonnen palen, die nog wegmoeten. Ze zijn 110cm boven de grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Wetteren
vrijdag 01 oktober 2021

Tuinhuis plaatsen Makro inclusief ondergrond

Graag wil ik mijn tuinhuis Keter Factor 86 256 x 182 x 243 cm + Keter opbergrek van Makro laten plaatsen. Ook dient nog een ondergrond te worden voorzien ( hout of beton? ). Vloer maakt deel uit van het bestelde pakket.


Tuinaanleg en -onderhoud Wetteren
zondag 29 augustus 2021

Toegangspoort plaatsen

Ik wil graag een toegangspoort plaatsen in klassieke of landelijke stijl voor een breedte van ongeveer 3m50 en een hoogte van maximum 2m. Ik had graag een elektrische poort van metaal met twee vleugels die opendraaien, niet schuiven.


Tuinaanleg en -onderhoud Wetteren

Beregeningsinstallatie tuin in jouw regio

Andere klussen in Wetteren

Offertes aanvragen